Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
a 60-hoz nekem még 15 kell, az ideálishoz 10, amúgy még 7kg és boldog leszek :)
Karácsonyra én vettem 3 fagyasztott norbi bejglit és megsütöttem a sajátkészítésű után. De annyira jól sikerült a saját, hogy felváltva ettem őket...
Shirley, sztem küld el Smukkynak a pénteki súlyodat és már benne is vagy a versenybe :)
Fúú ez már kezd ciki lenni, hogy ismét én lettem az első. Valaki húzzon már bele és előzzön le.
Clugie, csak hiszed, még így is van vissza -30kg a 60-as álom súlyhoz. Ha vége a szünetnek akkor összekapom magam és csináltatok 1-2 fotót magamról a nagy lányommal és feltöltöm. Már igazán rám fér egy alapos restaurálás. Hogy ki a főbűnös, hát biztos, hogy én, mert nem igazán jutott időm már arra, hogy külön süssek főzzek magamnak.
A karácsony nálunk jól sikerült, a lányok jól vették az "akadályt" ráadásul nem is érdekli őket a "papi" eltűnése. A picikém azt mondta ebédnél na akkor most jobban elférünk az asztalnál:)
Manócska már lassan elfogysz! Mikor láthatjuk az egész alakos fotókat? :)
Én utsó lettem, de legalább ott vagyok :)
Karácsonykor visszafogott voltam, az elmúlt évekhez képest, de plusz 20 dkg már most látszik :( Csajok Ti hogy bírtátok?
Mától update és torna!!!
Képzeljétek karácsonyra taposógépet kaptam öcsémtől, nagyon örültem neki, örültek a gyerekeim is, így még nem nagyon jutottam hozzá.
Á.. én elfelejtettem eredményt küldeni.. Azt hiszem, ebből a versenyből kimaradok.
smukky: Anita?! Hát nem emlékszel, álnevek, sz*rkeverés stb..? Törölte magát az összes kamu regjével, Hoxa pedig ki is tiltotta.
Bakker, ezüstérmes lettem :)))
Na, majd két hét múlva meglátjuk a karácsonyi eszem-iszom eredményét!!!!
Sziasztok!
A mérlegelések eredménye:
1. Manocska (újfent...) :)
2. Szeszil
3. Smukky
4. Clugie
Anita rég volt már a fórumon is, és eredményt sem küldött...
Helló csajok!!!
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!
Helló csajok!
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK NEKTEK!!!
Sziasztok!
Én is egész nap takarítottam, megcsináltam a Szeszil féle gesztenyés szaloncukrot! Nagyon finom lett!!!!
Ja, és nálunk már áll a fa is :) A holnapi nap túl zsúfolt lesz, ez már nem fért volna bele :)
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok, és reggel azért ugorjatok a mérlegre :) Bűnözni is lehet, hisz lesz 2 hét arra, hogy korrigálva legyenek a súlyok :)
Sziasztok!
Gondolom mindenki ezerrel készül. Nálam a káposzta megtöltve, holnap főzöm. Bejgli utolsókat rúgja a sütőben, eddig szép.
Nemsoká tornázok egyet, hogy az izomlázam elmúljon.
Hát nem hiába mondják az idős emberek, hogy addig nincs is gondja az embernek, amíg nem születik gyermeke. Ezután meg egy újabb bölcs mondás következik: kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Régen mindig csak legyintettem amikor ezeket az orrom alá dörgölte valaki, de most már bizony belátom, hogy ez valóban így van.
Nálunk is így telnek a karácsonyok amióta megszülettek a lányok, tiszta nyüzsi az egész és senki nem gondol arra, hogy az egyik napot talán meghagyhatnák a legszűkebb családnak. Remélem én majd okosabb leszek, ha egyszer lesznek majd unokáim.
Hm...látványosság, hát szívesen lemondanék róla, de már késő. Mint régebben írtam anyósnak lelépett a párja ezért meghívtuk karácsonyra ne legyen egyedül. Drága anyósom fejébe vette most fogja megmondani a gyerekeimnek, hogy lelépett a "papa", hiába próbáltuk lebeszélni róla nem ment a meghívást meg pofátlanság lenne lemondani(így esik ki anyósom a pikszisből). Nem lesz valami nagy öröm ha sírni látom a csemetéimet az év legszebb ünnepén. Mivel, hogy anyóst sógornőmék hozzák úgy éreztem kellemetlenül érezném magam, ha ebéd előtt távoznának így már tízen lettünk. Anyukám és élettársa is 25.-én jön így szaporodott meg a létszám 12-re. Hát nálunk sajnos elég mozgalmas lesz a karácsony, pedig csöndes nyugodt karácsonyt terveztünk a párommal. Na, de ez van jövőre újra megpróbáljuk akkor talán jobb lesz!!!
Mérlegelőt akkor küldjünk?
A biztonság kedvéért beraktam a fagyóba :)
Épp most találtam ki, hogy - mivel jóval olcsóbb - veszek hagyományos cukros gesztenyemasszát, és abból készítek még vagy két adagot, és a jó öreg csokimikulások esnek áldozatul a bevonásra.
Ezeket pedig ajándékba akarom adni karácsonykor.
NAGYON JÓL NÉZ KI :)És beugrott a "konzum érzés" :D Pedig "fiatal" vagyok :)
Összefolyt a nyál a számba! :)
Tuti fogok csinálni! Már ki is találtam, hogy kell a diósat és a kókuszosat is :)
Köszi Szeszil! Nagyon jó ötletet adtál!
És nálatok nem fog elfogyni karácsonyig? :)
Felraktam a képeket!
Elfelejtettem mondani, hogy ebből a mennyiségből kb. 30 db lesz. Én rögtön dupláztam :)
Gesztenyés szaloncukor, akit érdekel:
25 dkg natúr gesztenyemassza, 2-3 ek. sütőrum (v. rumaroma), 1-2 dkg light margarin, édesítő (ízlés szerint). Összekeverni, majd apránként hozzáadni 10-12 dkg sovány tejport. Formázni, diab. csokival bevonni, csomagolni (sütőpapír + alufólia).
Mindjárt teszek fel fotót az adatlapomra.
Karácsonyi menü:
Húsleves
töltött káposzta
sült csirke egészben(az előző recept alapján)
töltött csirkecomb
rántott hús
burgonya saláta és petrezselymes burgonya(az én köretem még rejtély)
Francia saláta
párolt vörös káposzta
24.-én este halászlé .
Wow! Gesztenyés szaloncukor? Azt hogy csináltad? :) Ez most nagyon izgat! :)
Én karácsonykor túrótortát csinálok, tészta nélkülit, azt a zselatinost!
Kajcsit valami egész pulykát, vagy csirkét,vagy kacsát szeretnék, de még a hal sincs kizárva :)
Én csináltam egyszer egészbe narancsos kacsát. Sütőzacskóba, de nem hámoztam meg a narancsot, és kesernyés ize lett :)
Ha meghámozod, akkor sztem fini :)
Sziasztok!
Micsoda fini kajákat írkáltok Ti itt? Csorog a nyálam.
Én ma diabetikus szaloncukrot készítettem. Gesztenyéset. Isteni lett. És olyan jó lett a csomagolása, mint a békebeli konzum szaloncukroké. Már aki emlékszik rá. Én sajnos igen :(
Ki mit főz-süt karácsonykor?
Én töltött káposztát, halászlevet, sült kacsacombot. Bejglit.
Van valami jó bevált kacsacombos receptetek????