Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? fórum

Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)

❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
1201. manocska73 (válaszként erre: 1199. - Shirley2)
2011. jan. 4. 10:38

Ez nem semmi. Hajrá!!! Ez ám a szülinapi ajándék -40kg.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

1200. manocska73 (válaszként erre: 1194. - Szeszil74)
2011. jan. 4. 10:34

Köszönöm a tippet ki is próbálom, mert amikor megláttam a vérnarancsot örömömben naivan jól be spájzoltam belőle.

Hmm... sárgaborsó-gulyást ez tetszik, hogy készíted?

1199. Shirley2 (válaszként erre: 1196. - Smukky)
2011. jan. 4. 10:33

Én fogyogatok.. nem bűnöztem az ünnepek alatt, így most barátságban vagyok a mérleggel is :D

Szurkoljatok, hogy vasárnapig elérjem a 70kg-ot. ( akkor lesz a 25. születésnapom, és ha elérném, az -40 kg-ot jelentene a legnagyobb súlyomhoz képest )

1198. manocska73 (válaszként erre: 1193. - Smukky)
2011. jan. 4. 10:29
Almás vörösboros párolt káposzta és valamilyen husit dobok mellé
1197. manocska73 (válaszként erre: 1196. - Smukky)
2011. jan. 4. 10:25

Húú.. Ne is kérdezd ennyi bűnözés után, biztos meg lesz a "jutalom".

A mérlegre nem is merek már rá állni. Ráadásul épp itt a mikulás. Az utolsó helyet már lefoglaltam magamnak.

1196. smukky
2011. jan. 4. 10:05

A fogyiversennyel kapcsolatban...most tutira garantáltan az enyém lesz az utolsó helyezés, az utóbbi 1 hónap alatt kerek 2 kg ment le...Ha igy számolom, akkor bele kell húznom, hogy nyárig lemenjen a maradék 10 kg...

Lehet, hogy rákellene állnom nekem is több ultra1-es kajára.. :(

Ti hogy álltok decembert illetően?

1195. smukky
2011. jan. 4. 10:02

Sziasztok!

Én úgy döntöttem, hogy nyúlpörköltet főzök ma, köret nélkül...Már rotyog..

Betartva újévi fogadalmam, mint minden másnap, tegnap is tekertem, igaz csak 6 km-t... :)

1194. szeszil74
2011. jan. 3. 21:09

BUÉK Mindenkinek!!!!!

Én ma sárgaborsó-gulyást főztem, holnapra is marad.

Nem fogytam, de nem is híztam, és ez már valami!!! Pedig ettünk-ittunk-mulattunk.

Manócska: ne edd, hanem facsard ki a levét a vérnarancsnak, és egy pici édesítővel "lágyítsd", meg egy kevéske ásványvízzel (v. vízzel).

1193. smukky
2011. jan. 3. 18:49

Sziasztok! :)

Ki hogy érzi magát az ünnepek után az újévben?

Ki mit főz holnap? Én alig tudom már kitalálni, hogy miket csináljak...

2011. jan. 3. 17:45

Helló Lányok!

Ma vettem vérnarancsot, de olyan savanyú, hogy ehetetlen. Hát ez tuti, hogy elmegy ultra1-esbe.

2011. jan. 2. 11:03
sziasztok hogy ébredtetek??én jol fogyim második napján puszanncs
2011. jan. 1. 14:23
hogy lehet jelentkezni!!!
1189. clugie
2011. jan. 1. 11:42

Csatlakoztam Norbihoz fogyicsapatához a facebook-on, így ma muszáj volt mérnem. :)

Megint 75 alatt vagyok. Megnyugodtam, hogy mégsem veszett minden a karácsonyi lazaságnak köszönhetően.

Norbi minden nap küldi az üzenőfalra a napi szabályokat és ígéri, hogy heti 3kg lemegy :)

Most belehúzhatunk, mert a mai napra ez szól :

"Sziasztok! Akkor ma ne felejtsétek! Du 3-kor leállunk a kajával ami lencse, vagy natúr müzli lehet cukormentes joghurttal. Délután kiadós edzés és este ne erőltessük a vacsorát, hagyjuk a testünket kitisztulni az ünnepek után! Ha nem bírod, akkor este 2 pár főtt virsli paprikával becsúszhat. Mérj ma reggel testsúly! Lájkoljon aki elkezdte velem!"

1188. clugie
2010. dec. 31. 17:24

Manócska! nagyon együtt érzek veled és tényleg jók a újévi fogadalmaid! Nálam is gyakran elszakad a húr, ennél kisebb dolgok miatt is :)

Smukky, én is azt szeretném, ha nyárig meglenne az a -10 kg.

Kívánok én is nektek békéset, boldogat, eredményeset és egészségben gazdagat!!!!!

1187. smukky
2010. dec. 31. 11:50

Sziasztok! Manocska! Nagyon jók az újévi fogadalmaid :) Harjá!

Én is mindenkinek boldog új évet kivánok, és azt, hogy mindenki elérje az életben kitűzött célját! Legyen az kiló, munka, stb...

Én nyár elejéig szeretnék még 10 kgtól megszabadulni...Talán ez lesz az újévi fogadalmam...

B.U.É.K. !!!

2010. dec. 30. 20:36

Újévi köszöntő

Hol találok barátokat, kik nem hagynak el,

Kinek szívében, mindig van egy kis hely.

Kinek elmondhatom a gondomat talán,

Ha nem is tud segíteni sorsomnak baján.

Nem panaszkodok, nincsenek nagy bajok,

De néha akaratlanul is feltörnek a sóhajok.

Elmondani milyen szép kék az ég felettünk,

Ha távoli úton jártunk, már megjöttünk.

Kinek lelkében nem félsz !

Lenyűgöz személye, mint a szivárvány.

Hol találok olyat, ki mindig rám veti a szemét,

Ha elbotlok, nem kacag, hanem nyújtja a kezét.

Vigasztal, ha könny szökik a szemembe,

Nem fordul el, kendőt ad a kezembe.

Igen, ilyent keresek, hol találok,

Egy őszintén figyelő jó barátot.

2010. dec. 30. 20:08

Helló Lányok! Bocsánatot kérek mindenkitől a tegnapi nem túl kedves hozzá szólásom miatt, de épp itt ültem a "Hoxán" amikor megszólalt a középső lányom valami bele esett a teknősökhöz. Gyorsan belenyúlt kikapta a vízből és sajnos nem volt más mint az egyik teki amit a nagyobbak szétmarcangoltak, mikor a drágám rájött, hogy a kis kedvencét fogja éppen elkezdet kétségbe esetten ordítani, na itt elszakadt nálam is a húr és nem gondoltam végig mit írok, miként fejezem be amit elkezdtem. A többi teknőcöt azonnal elajándékoztam. Szóval még egyszer ezer bocsánat.Remélem, csak nálunk ilyen mozgalmas az élet és nálatok nyugi van.

Ha már az újévi fogadalmakról beszélünk akkor a legelső az, hogy nem veszek több házi kedvencet, a második pedig az, hogy most már nem hagyom magam rábeszélni arra, hogy itthon maradjak továbbra is mint főállású anya attól független, hogy ez a világ legszebb és legjobb dolga(szorít a nadrág szíj). A harmadik pedig minél több kilót leadni józan ésszel és megtartani. A negyedik pedig, az új ruhatáramat nem shoppingolással gyűjtöm össze, hanem meg varrom, ha már ezt tanultam.

1184. szeszil74
2010. dec. 30. 18:06

Újévi fogadalom? Hmm. Megpróbálom megtartani a súlyomat, vagy alámenni.

Csajok, holnap nem biztos, hogy gépközelben leszek, ezért most kívánok mindnyájatoknak BÉKÉS, KILÓMENTES, BOLDOG ÚJ ÉVET!!!

Puszi: Szilvi

1183. clugie
2010. dec. 30. 15:02

Sziasztok Csajok! Gondolkodtatok már az újévi fogadalmon? Nyárig leadunk 5-10-15 kilót? :)

Egy ezévé fogadalmam már van! Én karácsony óta nagyon vigyázok, hogy csak u1-et egyek és nem állok mérlegre csak jövő hét pénteken.

1182. smukky (válaszként erre: 1181. - Manocska73)
2010. dec. 29. 18:24
:(
2010. dec. 29. 15:42

Hűűűű a mindenit akkor csak én voltam ilyen béna az ünnepek alatt. Már alig várom ,hogy túl legyünk a szilveszteren. UTÁLOM A DECEMBERT!!!!!!!!!

Nálunk a rokonság el van átkozva ebben a hónapban, az elmúlt 12 évben nem volt olyan év, hogy ne halt volna meg valaki, ma temettük nagyapám testvérét.

1180. clugie
2010. dec. 29. 10:42

Köszi Smukky! Nem ismertem ezt az oldalt.

Találtam egy két ehető dolgot ultra update címszó alatt, bemásolom, hátha ihletet kaptok tőle.

Ma már végre tudtam taposni és mivel itt van a 7 éves húgom, ma nagy szánkózást rendezünk :)))))

Megfogadtam, hogy a következő mérlegelős napig elő sem veszem a mérleget....

-----------------------------------------

Activia kaukázusi kefir update-ultra 1

Activia natur joghurt update-ultra 1

Adriai csirke rablóhús update-ultra 1

Alma gála update-ultra 1

Alma golden update-ultra 1

Alma jonatán update-ultra 1

Alma starking update-ultra 1

Alma, zöld update-ultra 1

Bonduelle répa update-ultra 1

Bonduelle zöldborsó update-ultra 1

Bonduelle zöldborsó répás update-ultra 1

Bontott csirke update-ultra 1

Brokkoli update-ultra 1

Csirke alsó comb update-ultra 1

Csirke felsőcomb update-ultra 1

Csirke mell update-ultra 1

Csirke nyak . update-ultra 1

Csirke szárny update-ultra 1

Csirke zúza update-ultra 1

Csirkecomb update-ultra 1

Csirkecomb görögösen sütve update-ultra 1

Csirkemáj szívvel update-ultra 1

Csirkemell sovány brokkolis sajtmártással update-ultra 1

Csirkepörkölt feltét update-ultra 1

Falusi tyúkhúsleves update-ultra 1

Fehér retek

Fortunate zabkorpa fóliás update-ultra 1

Fortunate zabpehely tasak update-ultra 1

Földi eper update-ultra 1

Főtt tojás update-ultra 1

Frankfurti leves update-ultra 1

Friss vegyes savanyúság update-ultra 1

Friss zöldségsaláta cukormenetes tzatziki mártással update-ultra 1

Frosta amerikai serp.zöldség update-ultra 1

Frosta mex.chicken gyf. update-ultra 1

Füstölt pulykacomb update-ultra 1

Gombaleves, keményítővel update-ultra 1

Gombapaprikás update-ultra 1

Gombás pulykapörkölt update-ultra 1

1179. smukky
2010. dec. 28. 20:26

Nézd meg a jegeskávén!

Én nem az új kódolás szerint étkezem, a citorm véletlenül maradt meg bennem... :)

1178. clugie (válaszként erre: 1177. - Smukky)
2010. dec. 28. 12:48
Köszi a biztatást! Milyen ultra kaják vannak még?
1177. smukky
2010. dec. 28. 12:47
Clugie! Csak semmi elkeseredés...Egy évben 1szer van karácsony, a többi 362 napban pedig Update :) Úgyhogy le fog az menni! Enni meg egyél, sokszor keveset! Próbáld meg, hogy több ultra update kaját eszel! Pl. citrom :)
1176. clugie
2010. dec. 28. 11:17

Karácsonyi utóhatásként egyre többet mutat a mérleg, pedig már alig eszem... Nagyon bánatos vagyok, igazán megállhattam volna, hogy ne nasizzak vagy azt hogy ne álljak mérlegre ebben a 2 hétben.... na mindegy.

Ez a túrótorta jól hangzik, lehet, hogy megcsinálom.

Még mindig nem jutottam hozzá a taposógépemhez, mert amint ráállok, jönnek a gyerekeim, hogy ők is szeretnének taposni :)

1175. smukky
2010. dec. 27. 21:57

Ma csináltam update túrótortát, olyan jól sikerült, hogy már a felét megettük :)

Leirom, hátha valakit érdekel:

50 dkg sovány túró, 1 nagy pohár tejföl, 1 citrom reszelt héja, felének a leve, édesitő, és én tettem még bele Dr. V.ker sütésálló vanilia aromát. Összekevertem. Felfőztem egy zacsi étkezési zselatint, hozzákevertem, és beleöntöttem egy csatos tortaformába. Maradt még a szaloncukorból egy kis csoki máz, azzal még nyakonöntöttem =>túrórudi :)

Egyszerű, gyors és FINOM :)

1174. smukky
2010. dec. 27. 21:49

Na sziasztok! :)

Manocska! Én is kiváncsi vagyok már, úgyhogy várjuk a képeket :)

Clugie! Én sem tudtam teljesen kikerülni a bűnözést...Ide oda menni ebédre, vacsira...mindenhol becsúszott egy két bűnös dolog...De összességében büszke vagyok magamra, mert nem hiztam, és végre nem úgy értünk haza mindenhonnan, hogy már csak lefeküdni volt erőm, annyira pukkon lettem volna :D Szombaton voltunk bowlingozni 2 órát, na attól olyan izomláz van az oldalamban és a hátsómban, hogy csak na... :)

Shirley küldte az eredményét, úgyhogy reszkessen mindenki :)

Nekem az álomsúlyig még 10 kőkemény kiló visszavan, remélem nyárig sikerül ledobnom, mint kutyának a szőrét :)

Na én akkor már olyan boldog lennék...de végülis már 7tel is :)

A terhesség előtti súlyomtól már csak 2 kg választ el...

1173. smukky (válaszként erre: 1167. - Shirley2)
2010. dec. 27. 21:41
JAAA.......Na jól van...Bennem a Xintia maradt csak meg :)
1172. clugie (válaszként erre: 1171. - Manocska73)
2010. dec. 27. 18:59
Köszike! De ne felejtsd én vagyok az utsó :)
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook