Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Szerintem is írd meg mindenképp!!! ird ide a hoxára, Norbi meg majd belinkeli a facebook-ra :)
Mérlegelőben tök jó nekem a középmezőny! :)
De jó, második lettem! :)
Sajna nem lett meg a szülinapi 40kg mínusz, de nem baj, így is örülök. :)
Smukky, még átgondolom, lehet, hogy majd megírom a történetemet... vagy ide a hoxára, vagy norbinak.
Örülök, hogy valakinek hiányoztam :)
De azért olvastalak ám benneteket!!!
Most viszont úgy tele a pocim, hogy gőzöm sincs, mikorra érzem úgy magam, hogy tornázni tudjak. Pedig már kellene, mert úgy látom, hogy az utolsó hely mindig az enyém :((
SIMÁN MEGIRNÁM!!! És szerintem nem kell szégyelned semmit! Az a múlt, és BÜSZKE lehetsz magadra, hogy most egy teljesen más külsővel rendelkezel! És ahogy Szeszil is irja, biztosan rengeteg elismerést kapnál, ami biztosan doppingolna a további céljaid elérésében!
A versenyszabályzatunk megengedi az ilyesfajta doppingszert :D
Eredményhirdetés:
1. Smukky
2. Shirley
3. Clugie
4. Manocska
5. Szeszil
Legközelebbi mérlegelés ha jól tudom jan.21.!
Smukky! 59,3 kg az eredmény.
Shirley: szerintem is nyugodtan leírhatnád, hisz aki itt "szerepel", mindenki nagy súlyról indul. Viszont a visszajelzések nagyon jól tudnak ám esni az embernek. Vágj bele!!!!
Lányok, túl vagyunk a férjem meglepetés buliján, nagyon jól sikerült. Semmit sem sejtett. Délelőtt elküldtem itthonról az egyik rokonunkhoz (ők is be voltak avatva), és míg odavolt, gyorsan átrendeztük a lakást, előkészítettük a kajákat, italokat, stb. Mire hazajött 12 ember várta. A könnyem kicsordult, olyan édes volt a meglepettségtől. IMÁDOM!!!
Vivienke: küldöm a receptet!!!
Sziasztok!
Szeszil és Clugie eredményét várom még!
Shirley! Te nem irod meg a Norbinak a sikersztorid? Tuti közzétenné valahol, mert NEM SEMMI EREDMÉNY!!!
Sziasztok!
Teljes időzavarban vagyok! Ma kell mérni, vagy jövő pénteken???
Kaptam egy fa..a digimérleget a közelgő szülinapomra, színes kijelzős, testzsír- és testvízszázalékot mér, és az ajánlott napi kalóriabevitelt is jelzi. Tök buli! És ami a lényeg, azt jelzi, hogy a súlyom a "normális" tartományba tartozik.
Manócska: az íze is isteni lesz, meglátod. Én meg épp hólabdát készítek a holnapi "titkos" vendégeimnek :))
Shirley: Minden elismerésem a Tied!! Ügyes vagy!
Lányok! Szoktátok nézi a Norbi Up. a facebookon??? Meg a Rékáét? Tök jó a sikertörténeteket olvasni. Doppingol!
Ha nem jelentkeznék, márpedig biztos, mert ezer a dolgom, akkor kellemes hétvégét mindenkinek!!!
Puszi: Szilvi
Smukky! Kilyukad az oldalam a kíváncsiságtól.
Szeszil! Épp most sütöm a sösrös csibét, már alig várom, hogy megkóstoljam, az illata valami isteni.
Tényleg ügyi vagy! Pláne, hogy tartani tudtad és újra tudtad kezdeni.
Anno feladtad, vagy csak elégedett voltál az akkori súlyoddal?
2007 február és 2008 március között fogytam le 110 kg-ról 73-74kg-ra.
Volt egy olyan időszak, amikor 2 hónapig meg sem mozdult a súlyom. Ez olyan 85 kg körül volt. Picit akkor elkeseredtem, de mozgásformát váltottam és kicsit többet mozogtam, attól nekem beindult ismét.
2008 közepétől nem tartottam be olyan mértékig az update módszert ahogy kellett volna, meg nem is mozogtam annyit, így megragadtam ezen a 75-76 kg-on. Ezt tartottam azóta, pedig 2009 végén meg 2010 elején ettem fehér lisztes dolgokat is.. bár nem olyan sűrűn.
Most október közepe óta edzek rendesen és szigorúan update. Ennek az eredménye 76 kg-ról 70, 5 kg eddig.
Én is úgy voltam az első terhességnél, hogy bármit megettem amit megkívántam, mert gondoltam kell a babának és majd leadom a felesleget, ha megszültem.
Akkor még nem tudtam, hogy sokkal könnyebb odafigyelni mint ténylegesen fogyizni. és mennyivel jobb érzés volt, hogy szülés után mindenki dicsért, mert szinte ugyan akkora voltam mint előtte.
Nekem terhességi csíkok a combomon vannak, de inkább még az első terhesség miatt, így szerencsére már elég halványak.
A hasam az nekem se valami klassz, de legalább már laposabb :)
Shirley! Te milyen ütemben fogytad ezt a sokat? Volt hogy hetekig stagnáltál vagy feladtad egy időre? Mi adott erőt?
Sziasztok!
Ugye két hetente pénteken mérlegelünk mindig? Mert rossz dátumokat irtam a táblázatomba...
Aztán ma reggel mérlegeltem, akartam beirni, és látom, hogy 8. szerepel. Viszont ma 7.e van. Vagy? :)
Szóval, ha péntekenként szoktunk, akkor várom a mai eredényeket :)
Én belehúztam :)
Sziasztok!
Tökre topp fittnek érzem magam! Letekertem megint 10 km-t, de ez a tegnapi pótlása...úgyhogy holnap is biciklizek majd!
Na meg kellene kicsit hasra tornáznom, mert elég pettyhüdt, és az a legproblémásabb is...áááá...
Terhességi csikokkal volt valamelyikőtöknek problémája?