Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? fórum

Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)


❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
1231. Vivienke30 (válaszként erre: 1229. - Shirley2)
2011. jan. 6. 16:57
igazad van
1230. Vivienke30 (válaszként erre: 1229. - Shirley2)
2011. jan. 6. 16:56
igazad van én se léböjtözök csak iszok néha ilyen leveket
1229. Shirley2 (válaszként erre: 1227. - Manocska73)
2011. jan. 6. 16:53
Nem szeretnék léböjtözni. Ha nem megy le vasárnapig a 70 deka, akkor sem dől össze a világ. Majd inkább holnap többet biciklizek. :)
1228. Vivienke30 (válaszként erre: 1227. - Manocska73)
2011. jan. 6. 16:48
én is szoktam inni finom
2011. jan. 6. 16:47

Hajrá Shirley, bízz benne és meg lesz!

Esetleg egy léböjt nap? A Norbi update-1-es gyümölcslevek 1dl-ben csak 15kcal. 250 ft egy liter.

1226. Vivienke30 (válaszként erre: 1225. - Smukky)
2011. jan. 6. 16:18
én nagyon fázos vagyok nem tudok már jobban felöltözni fázok
1225. smukky (válaszként erre: 1223. - Vivienke30)
2011. jan. 6. 16:17
Jól, köszi! De a "jó" sosem elég jó :) Igy hát lehetne jobb is a helyzet :)
1224. smukky
2011. jan. 6. 16:17

Sziasztok!

Clugie! Én is úgy tervezem, hogy a következő terhességem alatt is az update szerint fogok élni. Mégegyszer nem esek bele abba a hibába, hogy terhesen minden szabad enni, úgysem látszik...Lehet, hogy terhesség alatt nem látszik annyira, de utána...KATASZTRÓFA!!!! :)

Shirley! Meglesz az! Hajrá! :)

1223. Vivienke30 (válaszként erre: 1219. - Smukky)
2011. jan. 6. 12:32
köszike szépen te hogy állsz?
1222. Shirley2 (válaszként erre: 1220. - Clugie)
2011. jan. 6. 12:19
Még vasárnapig le kell küzdenem 70 dekát. :)
1221. manocska73 (válaszként erre: 1220. - Clugie)
2011. jan. 6. 12:12
Boldog születésnapot kívánok a kisfiadnak!
1220. clugie (válaszként erre: 1217. - Smukky)
2011. jan. 6. 09:42

Én a második terhességem előtti súlyhoz képest már -2kg vagyok, de az elsőhöz képest még +10 kg van rajtam.

Éppen akkor kezdtem fogyizni amikor terhes lettem a másodikkal, így a terhesség alatt update, de csak súlymegtartó szerint, szülés után pedig még egy darabig update így mint most, aztán feladtam és most veletek kezdtem újra.

Így örülök ennek a -5 kg-nak is!!! :)

Hétfőn lesz 2 éves a kisebbik fiam.


Shirley! sikerült a szülinapi mérlegelés?

1219. smukky (válaszként erre: 1218. - Vivienke30)
2011. jan. 5. 12:45
Nagyon ügyes vagy! Csak igy tovább! :)
2011. jan. 5. 11:50
sziasztok én most kezdtem el a fogyit 1jén minusz 1 kilonál tartok
1217. smukky
2011. jan. 5. 11:29
Oké-oké...nade nekem volt is miből leadnom...Attól tartok, most, hogy elértem a terhesség előtti súlyomat, kb. 5 éve ezen a súlyon voltam, innentől kezdve lesz nagy küzdelem megszabadulni a kilóktól...Na igy is van még rajtam zsir, de mégis úgy érzem, hogy egyre nehezebb lesz...
1216. clugie (válaszként erre: 1212. - Smukky)
2011. jan. 5. 10:32

Gratulálok!!!! nagyon ügyes vagy! Ezért érdemes update-elni!

Nekem úgy látszik megállt a mérleg, mert 1 hónapja folyamatosan 75kg körül állok, hol több hol kevesebb 30-40dkg-val.

Így a 3 hó alatt -5kg sikerült.

Pénteken pontosítunk!!! :)))

1215. manocska73 (válaszként erre: 1212. - Smukky)
2011. jan. 5. 10:31
Én a nullán állok kitartóan, se fel, se le. Valakinek utolsónak is kell lennie. Majd ösztönözni fog a következő 2 hétben az utolsó hely.
2011. jan. 5. 10:20

Ezt a receptet pedig Jézuska hozta


Zöldfűszeres zabkenyér


3,8 dl forrásban levő víz

1 dkg zabpehely

2 tasak szárított élesztő

1,25 dl meleg víz(40-45 fokos)

5,5 dkg cukor

3 evőkanál puha vaj

2 kiskanál só

1 tojás

60-65 dkg liszt

A tetjére

6,5 dkg vaj olvasztva

2 evőkanál parmezán sajt

1 kiskanál szárított bazsalikom

0,5 kiskanál szárított bazsalikom

0,5 kiskanál fokhagyma por


A zabpelyhet egy kis tálban leforrázzuk a vízzel, majd megvárjuk, amíg langyosra hűl. Az élesztőt a meleg vízben feloldjuk. Hozzáadjuk a cukrot, a vajat, a sót, a tojást, a beáztatott zabpelyhet. majd beleszórjuk a liszt felét, és az egészet simára keverjük. A maradék lisztből még annyit teszünk hozzá, hogy lágy tésztát kapjunk. A tésztát lisztezett gyúródeszkára borítjuk és 6-8 perc alatt cipóvá gyúrjuk. Olajjal kikent tálba tesszük, és egyszer megfordítjuk, hogy a tetejét is érje az olaj, Letakarjuk.és meleg helyen addig kelesztjük, míg duplájára nő.

Öklünkkel többször a tésztára ütünk. Egyenletes rétegben kizsírozott, 33x23x8 cm-es tepsiben vagy tűzálló tálba nyomkodjuk. Éles késsel nem túl mélyen kissé felkockázzuk a tészta tetejét. Letakarjuk és 1 órát kelesztjük, hogy a duplájára nőjön. A mintát a kés hegyével elmélyítjük, majd 2 evőkanál olvasztott vajjal megkenjük a kenyér tetejét. 190 fokon 15 percig sütjük. közben a parmezán sajtot összekeverjük a bazsalikommal, az oregánóval és a fokhagymaporral. A maradék vajat a kenyérre kenjük, majd rászórjuk a sajtos keveréket. 5 percre visszatesszük a sütőbe, majd letakarjuk alufóliával és további 5 percig sütjük. Melegen tálaljuk.

1213. Shirley2 (válaszként erre: 1212. - Smukky)
2011. jan. 5. 10:18
Gratulálok! :):)
1212. smukky
2011. jan. 5. 09:58

Sziasztok!

Én a reggelemet mérlegeléssel kezdtem, mivel ma 3 hónapja, hogy belevágtam a Norbizásba...Nem tudom, hogy csináltam, de valahogy elértem a -10 kg-t :) Másfél hétig meg sem mozdult a mérleg nyelve, most meg egyik napról a másikra lement szinte egy kiló...Ezt nem értem...Na mind1! Örülök, mert szebbé tette a hónapfordulót :)

Manocska! Én nem bánom, ha most nem te leszel az 1. helyen :) Had' legyen másoknak is sikerélményük :) Pl. nekem :)

1211. smukky (válaszként erre: 1199. - Shirley2)
2011. jan. 5. 09:51
Aztamindenit! Az biztos szép ajándék lenne magadnak! Én drukkolok! :)
2011. jan. 5. 09:48

Ezeket a recepteket most találtam az egyik könyvemben.


Csicseriborsós töltött paprika


4 nagyobb vagy 8 kisebb húsos paprika

10dkg csicseriborsó

5dkg margarin

1 kávéskanál mustár

1 gerezd fokhagyma

2-3 szál zeller zöld

5 dkg zabpehely

őrölt bors, só

a tálaláshoz paradicsommártás

A csicseriborsót éjszakára beáztatni, majd bő, sós vízben megfőzni. A leszűrt borsót pépesítjük, hozzáadjuk a margarint, a mustárt, a zúzott fokhagymát és a zeller zöldet, csipetnyi borssal ízesítjük majd a masszát a kicsumázott paprikába töltjük. Olajozott tűzálló tálban 15-20 percig sütjük. Paradicsomártással tálaljuk.



Pritaminos padlizsánkrém


1 kg padlizsán

3 db pritamin paprika

1 nagy fej hagyma

25 dkg paradicsom

2 gerezd fokhagyma

kevés olaj

őrölt bors, só


A padlizsánokat a tűzhely lapján vagy faszénparázson megsütjük. A héját lehúzzuk, levét lecsepegtetjük, a húsát apróra vágjuk. Az olajon a hagymát üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát a cikkekre vágott paprikát meg a paradicsomot, és 6-8 percig pároljuk. A tűzről levéve beletesszük a padlizsánt, sóval borssal ízesítjük, turmixoljuk. Behűtjük és már fogyasztható is, pirítós kenyér illik hozzá.

2011. jan. 4. 17:29
Vasat szedni és magas vastartalmú ételeket fogyasztani, inni. Sportolni sportolhatok, csak ha ilyenkor is tornázok akkor lényegesen erősebb a vérzés, ami nem túl jó. Ezek apró kis praktikák ahhoz, hogy minél kevesebb gyógyszert kelljen szedni. Kicsit elszúrtam a dolgot, túl gyorsan jöttek egymás után a kislányok.
1208. clugie
2011. jan. 4. 13:53
Krónikus vashiány? jaj, te szegény! Azzal mit lehet csinálni? és miért nem sportolhatsz?
2011. jan. 4. 11:15
Láttátok az új jeleket?
2011. jan. 4. 11:13
Irigykedve olvasom, hogy mindenki szorgalmasan tornázik nekem most sajnos nem szabad krónikus vashiány miatt. Na sebaj reszkessetek, mert utána belehúzok keményen. Nem sokára itt a farsang és akkor már nem szeretnék rettegni attól nehogy valaki lencse végre kapjon.
1205. Shirley2
2011. jan. 4. 11:03
Köszi csajok, aranyosak vagytok! :)
1204. manocska73 (válaszként erre: 1202. - Clugie)
2011. jan. 4. 10:59
Ilyen még nem nagyon volt! Már nagyon várom a mérlegelést!
1203. szeszil74
2011. jan. 4. 10:47

Shirley! Előre is boldog szülinapot!

A férjemnek szombaton lesz a 40. szülinapja, most arra készülök lelkesen, ugyanis meglepi buli lesz. Remélem nem bukok le semmivel.


Manócska: Sárgaborsógulyás. Ugyanúgy készítem, mint a sima gulyáslevest, csak dobtam bele egy jó nagy marék sárgaborsót.

Én kuktában szoktam a gulyáslevest készíteni, így nem kell vele vesződni. Viszont - hiába nem áztattam be a sárgaborsót - totál szétfőtt benne, úgyhogy úgy néz ki, mintha be lenne sűrítve valamivel. De ízre isteni. A végén pedig szaggatok bele zabpehelylisztből készült nokedlit.


Ismeritek a sörös csirkét??? Nálam ez a kedvenc, épp most sütöttem egy óriási tepsivel.


Csirkebombot besózni, borsozni, mustárral bedörzsölni, tepsibe fektetni, és rá egy üveg sört. Éjszakára hűtőbe, másnap mehet a sütőbe. Semmi zsiradék. Szépen megpárolódik. Isteni az íze, egyáltalán nem érződik a sör.

1202. clugie
2011. jan. 4. 10:44

Csajok! Most tényleg az utolsó helyért versenyzünk? :)

Shirley! Drukk Neked! Ez tényleg nagyon klassz lenne!

Én csak taposok szorgalmasan, minden nap 20 percet, ezt kibírják a gyerekeim is.

❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook