Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Shirley! Ne habozz! IRD MEG! IRD MEG! IRD MEG! :D
És ne csak magad miatt, hanem azok miatt, akik még csak most állnak neki az Update életmódhoz! Rengeteg erőt ad nekik majd, ha ilyen sok sikersztorit olvasnak, és látják képekben a változásokat! Valamelyik nap én is megnéztem őket, és sok erőt adott!
Lécciléccilécci :)
Jelentem, én is beindultam! Ha harc, hát legyen harc :D
Sziasztok!
Shirley: Nagyon-nagy gratula!
Meg ne őrülj, hogy nem küldesz fotót Norbinak. Igenis tegyen csak ki a "büszkeségei" közé. Ez mindkettőtöknek nagy érdem. Én bizony nem szégyelleném. Akkor kellene szégyenkezned, ha még mindig olyan "kis duci" lennél, és nem zavarna!!!
Tessék minél előbb elküldeni Neki! Irgum-burgum :)))
Clugie: boldog szülinapot a kisfiadnak utólag!!!!
Köszönöm manocska!!
Kérte, hogy írjam meg a történetet képekkel az e-mailjére is, mert ki szeretne tenni a büszkeségei közé.
Most ezen vacillálok... mert eredetileg nem azért írtam, hogy kitegye bárhova.. csak megköszönni. :)
És ami a legfontosabb, hogy itt mindenki nagyon büszke lehet magára amiatt amit elért és még el fog érni. Én nagyon örültem mikor rátok találtam, s annak is, hogy befogadtatok, mert nagyon sokat segít ez a fórum.
Tegnap én is nagyon álmos, fáradt voltam. Lehet, hogy nekem is a vérnyomásommal volt gond?!
Boldog születésnapot a kisfiadnak!! :)
Köszi lányok... ma 69.6 kg..
És megfogadtam smukky tanácsát, tegnap írtam Norbinak a f...bookon egy üzenetet. Csak megköszöntem, hogy megalkotta ezt a módszert... és leírtam, mit értem el.
Ma válaszolt is. :)
Shirley! Én is gratulálok! Klassz, hogy már itt tartasz!
Kicsit ellustultam ebben a szar időben. Iszonyú alacsony lett a vérnyomásom, egész nap ásítoztam és fájt fejem.
Ma már talán jobb egy kicsit, így én is taposok legalább 20 percet.
Tegnap volt a kisfiam 2 éves, így az elfogyasztott torta mennyiség miatt is muszáj lesz megint visszavennem a kajálásból. :)
Shirley! Gratulálok! Nagyon ügyes vagy! Minden elismerésem a Tiéd! :)
Én a tekeréssel kicsit hadilábon álltam a napokban, de ma végre sikerült megint eljutnom odáig...
kereken 70.
( és 166 cm magas vagyok kb. )
Köszi.
De igen, még 5-6 kg-ot minimum le kellene adnom. :)
Szeszil! Ebben a hülye időben ne csodálkozz, ha megbetegedtek...Egyik nap -5 fok, másik nap +10...Nem normális! Szeritem benne van a levegőben is a sok baci..Mi hála Istennek még nem voltunk betegek: KOPP-KOPP!
Nálunk is elég morci az idő, szerencsére az én kedvemet nem rontja el :) Reggel ráálltam a mérlegre, és tetszett amit láttam :)
Ti hogy álltok?
Az tuti, hogy brutál a 90 perc. De tény és való, hogy eddig nem ismert rejtett izmok "bújtak" elő testemből :))) Fenék, comb, bicepsz...
Most már elég a betegségeskedésből! A kisebbik lányommal ma kezdtük volna a bölcsibe szoktatást, erre hétvégén lebetegedett. Köhög, taknyos, hajnalban láza is volt. Én sem vagyok valami fényesen. Jó lenne már kigyógyulni ebből a sok sz.rból.
Pedig esszük a sok hagymát, mandarint, teázunk, nem dohányzunk.
Na, majd csak kilábalunk belőle.