Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? fórum

Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)

❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
2010. dec. 10. 08:42

Halihó! Szökésben vagyok, most mami van a picivel, bár már elég sokat bűnöztem, ha büntetnének érte,már nagyon sok évet kapnék:)Sajnos nagyon lassan javulunk, szerintem össze- vissza fertőzik egymást a gyerekek, úgy hogy mától szobafogságra tesszük őket, hátha hétfőre hazajöhetünk. (Három évvel ezelőtt ugyan így a picivel bent töltöttem a karácsonyt szörnyű volt, nem kellene megismételni a történelmet.)

Négyen vagyunk egy szobában és egyik apróságnak sem ízlik a benti koszt, de ezen nem is csodálkozom, mert megkóstoltam, FÖRTELMES!!!!!!

Most épp föltettem egy nagy adag csirkecombot párolni, majd dobok hozzá burgonyát és csak nagyon finoman sózva az egészet. Valamelyik anyuka négyünk közül mindig szökésben van, és főz otthon. Amíg elkészül megfürcsizek, a barátnőm meg hoz almát banánt, sárgarépás-almás kubut, almalaevet, kekszet és irány a kórház.

1050. smukky
2010. dec. 9. 20:50
wow... :)
1049. 3e070cfa27 (válaszként erre: 1048. - Smukky)
2010. dec. 9. 18:46
igen smukky 1-es,akkor meg csinálhatod neki!
1048. smukky
2010. dec. 9. 17:41

Ezek szerint a csülökpörkölt 1es? :) A páromnak tetszene :)

Ne felejtsetek el holnap reggel ráállni a mérlegre!

1047. szeszil74
2010. dec. 9. 17:13

Sziasztok!

Nagy Cicis: szerintem is 1-es, hisz anno Norbiék mesélték, hogy vacsira csülökpörköltet esznek néha, kizárólag Norbi kenyérrel (vagy savanyával). Egyébként a csirke bőrét is engedi fogyasztani, csak mértékkel.

Manócska: jobbulást a gyerkőcnek, tudom milyen érzés, annak idején az én lányom 1,5 évesen került kórházba fosós-hányós kór miatt.

Szóval gyógyuljatok meg minél előbb, és várunk ám vissza.

Tegnap este taposóztam 35 percet, ma pedig folytattam Réka újságjából a gyakorlatokat.

Sok okos van közöttünk, így felteszem a kérdést: mivel lehet helyettesíteni a steplépcsőt (vagy padot, ki hogy hívja).

Eddig minden feladatot sikerült nélküle elvégeznem, de a maiban volt egy, amihez jó lett volna. (Ráhasalás céljából).

Ma voltunk pofaviziten a bölcsibe, nagyon jól vette Jázmin az akadályt. Tök jól elvolt az új játékokkal, bár a többi gyerekkel nem igazán foglalkozott. De legalább semmi hiszti nem volt.

2010. dec. 9. 15:10
köszi smukky de már utána jártam és nagy örömömre 1-es,mivel a zsír a barátunk a cukor és fehér liszt az elenségünk!
1045. smukky (válaszként erre: 1043. - 3e070cfa27)
2010. dec. 9. 13:15

Szerinem 2-3 lehet...az csont meg bőr...a csibe bőrt sem javasolt... Vagy?

De gondolom nem eszel ilyet minden nap, úgyhogy én megengedném magamnak a helyedben, de max ebédre :)

1044. smukky (válaszként erre: 1042. - 3e070cfa27)
2010. dec. 9. 13:14
Szerintem nem lehet érezni a zabkorpa izét! Nem kell belőle sok! Hogy Norbi liszttel jó-e, azt nem tudom...Nem használok! Próba cseresznye :)
2010. dec. 9. 10:50
Csajok nem tudja valaki a disznó köröm hányas kód?Salival enném?
2010. dec. 9. 10:39
Ez a fasírt jól hangzik csak én a zabkorpa ízét utálom,szerinted smukky Norbi lisztel lehet helyetesíteni?
1041. smukky
2010. dec. 9. 10:15
Jah! Holnap pedig mérlegelés... :)
1040. smukky (válaszként erre: 1039. - 3e070cfa27)
2010. dec. 9. 10:14

Pont ezt a választ vártam :)

Aki esetleg nem tudja mit főzzön:

Zöldséges- húsos fasirt salátával:

1/2 kg mexikói zöldségmixet megfőztem, majd leszűrtem a levét és összeturmixoltam. Hozzáadtam 1 fej apróra vágott hagymát, 3-4 gerezd fokhagymát, fűszereket, petrezselymet. Hozzákevertem kb. 40 dkg darálthúst, 1 tojást, és annyi zabkorpát, amennyit felvesz. Amikor elértem a fasirt állagot, megformáztam őket, és oliva olajban kisütöttem. Hozzá salátát csináltam: saláta, jégcsapretek, uborka.

Isteni lett, és sok is :)

2010. dec. 9. 08:07
Sziasztok,manocska jobbulást a törpédnek, smukky szerintem nyugodtan veheted 1-es nek én annak veszem!
1038. clugie
2010. dec. 9. 07:55

Üdv az újaknak! Tényleg jó hogy egyre többen vagyunk és nem egyre kevesebben!!!

Manócska! Nagyon izgulok értetek! Jobbulást a kicsikédnek!!!!!!!!!!!

Túl vagyok a csokimizérián, tegnap elcsomagoltam mindent, így a gyerekek is csak kis adagokban kapják majd. Mi is igyekeztünk más dolgokat belecsomagolni, de nagyitól, szomszédtól és még a gondnoktól is kaptunk csomagot tele csokival.

Tegnap ezért nem vacsiztam és ma tornával kezdtem a napot. :)))

1037. smukky
2010. dec. 8. 21:54

Sziasztok!

Üdv "Újak" ! :)

Akkor most ki szavaz arra, hogy ehetek narancsot? :)

Manocska! Jobbulást a törpédnek!

2010. dec. 8. 20:28
Szia manocska most ne is törődj a diétával egyél hogy legyen energiád,jobbulást kívánok a gyerekednek,jaj ugy sajnállak benneteket ez a hányás,has menés veszélyes,mert könnyen ki szárd a kis gyerek én is mindig csak azon imádkozom hogy ha a kisfiamnak megy a hasa vagy hányik nehogy ide jussunk mint ti,sok erőt neked ki tartást jobbulást! Hát ha hétvégére már itthon lesztek!Szia!
2010. dec. 8. 19:17

Helló Csajok! üdv az újaknak, valóban szupi, hogy egyre többen vagyunk.

Nagy Cicis! Hát ezt gondold át alaposan.

Medve Anyám!!!

Egyik vírus a másik után, ezt nem hiszem el. Délután a pici elkezdett hányni. A középső törpével fogorvosnál voltam átfúrták a fogát, mert valami gennyes vacak van alatta, mire hazaértem a párom azzal fogadott jön az orvos, mert a pici elájult. A diagnózis kiszáradt a sok hányástól, irány a kórház. Becsomagoltunk és most várjuk a barátnőm aki bevisz minket a kórházba.

Hát nem tudom mennyire fogom tudni betartani a diétát, de majd eszek azt amihez hozzájutok, de most nem is ez a legfontosabb, hanem a kis törpém, aki az apukája ölében szipog szegénykém. Ha véletlenül nem jelentkeznék akkor mérlegeljetek nélkülem. Addig is hajrá mindenkinek, megyek mert megjött az autó.

1034. szeszil74
2010. dec. 8. 15:33

Halihó!

Üdv. az újaknak :) Tök jó, hogy egyre többen vagyunk.

Norbi legújabb könyve (Kövér ember nem bűnös) szerint is ehető a narancs. A szőlőt és banánt kivéve minden gyümi.

2010. dec. 8. 14:11

Sziasztok!Csak olvasni szoktam az írásaitokat, de most muszáj írnom! Norbi Az utolsó titok című könyvében a narancs ultra update 1-es kódot kapott!

2009-ben jelent meg ez a könyv!

Mit vétett szegény narancs 1 év alatt, hogy most már kettes???

Én sokat fogytam Norbi módszerével és az akkori kódokkal!Most már inkább nem is olvasom a legújabb könyvét, mert csak összezavar!!!

2010. dec. 8. 13:22
Hát manocska van még mit alakítani hidd el! De nyára csont és bőr leszek igaz lassan bele halok de legalább bele férek majd a koporsóba!
1031. 5db36c9047 (válaszként erre: 1029. - Smukky)
2010. dec. 8. 13:14
Szia a narancs az sajnos 2-es!
2010. dec. 8. 13:13
Sziasztok csatlakozhatok hozzátok? 2 hónapja élek updatén és már 15kg fogytam 1-es max 2-es kódu ételeket eszem már régóta figyellek benneteket és ti karácsonykor is updatésan fogtok főzni?
1029. smukky
2010. dec. 8. 13:11

Nálunk nem volt gond, mi narancsot és mandarint kaptunk a szüleimtől, jelképesen :)

Én úgy tervezem, hogy nem is fogok szaloncukrot venni...majd inkább sütök valami zabkorpás sütit. Van esetleg valakinek valami tuti receptje?

Apropó...a narancs az hányas kód? Csak azt nem mondjátok, hogy 2-es...

2010. dec. 8. 13:01

Clugie! Hát én ma szaloncukrot vásároltam és az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy bizony meg kell kóstolni, mert némelyiknek nagyon rossz a minősége.

A mikulás csomagba nálunk már évről évre mindig belekerül valami más is, kicsit kiszorítva a csokoládét, cukorkát, hogy minél kevesebb édességet fogyasszanak a törpök ezzel is óvjuk a fogaik épségét. Sőt én kérni is szoktam a családot, hogy bizony csempésszenek bele minél több gyümölcsöt, vagy valami apró játékot.

1027. manocska73 (válaszként erre: 1026. - 3e070cfa27)
2010. dec. 8. 12:48
Szerintem nagyon dögös lehet az alakod. Ha még tovább fogysz akkor már nagyon vékony leszel.
2010. dec. 8. 10:15
Hát csak az elején volt nehéz,utána nem,ki birható ha már meg szokja a szervezeted de most már persze nem csak ultra 1-eseket eszem, hanem mint írtam reggelire is zsömlét ettem,de én 178cm és 60kg!de én nem érzem még igy sem jól magam pedig soványnak számítok de akkor sem,54-55kg szeretnék lenni!
1025. clugie
2010. dec. 8. 09:50

Jajajajajaj! Nem bírom ezt a sok Mikuláscsomagot!!!! A 2 gyerekem 8 csomagot kapott Mikulásra, tele fini csokikkal!!! Itt figyelnek egész nap az ablakból és integetnek nekem, hogy gyere és falj fel.... :))))

Most feladtam és benyaltam majdnem 10 dkg-t :(((((

Bűntudat ezerrel!!! Mit tegyek??? Ki kéne dobni őket!!! jajajjajaj!!!!!!

2010. dec. 8. 09:14
Hát nem semmi a csaj az tuti! Pedig már kezdtem büszke lenni magamra, de most egy kicsit(nagyon) letörtem.
1023. smukky (válaszként erre: 1019. - 3e070cfa27)
2010. dec. 8. 09:10
Az nem semmi...:) Ügyi vagy, hogy igy kibirod :)
2010. dec. 8. 09:07
Reggeli joghurt puffasztott rizs ebédre húst sütök és mellé valamilyen saláta vacsora nálam mindig egy alma.
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook