Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Helló Lányok! Mi finomat főztök ma? Egy tipp azoknak aki még nem döntötték el mi legyen az ebéd.
Cukkinitekercs tengeri halfilével
Hozzávalók: 4db zsenge cukkini
60 dkg tengeri halfilé
5 dkg vaj
2 db paradicsom
2-3 gerezd fokhagyma
1 csokor kapor vagy petrezselyem zöld
2 db tojás
2 dl főző tejszín
10 dkg reszelt ementáli sajt
őrölt bors, só
A cukkiniket hosszában 2-3 mm vastag szeletekre vágjuk, majd forrásban levő sós vízben picit előfőzzük, lecsöpögtetjük. A halat megsózzuk. Minden cukkini csíkra teszünk egy halszeletet, ezután felcsavarjuk és szorosan egymás mellé tesszük őket egy tepsibe vagy tűzálló tálba. a tojásokat felverjük a tejszínnel simára keverjük. Ezután ízesítjük a sóval borssal, hozzá keverjük a fokhagymát és az apróra vágott kaprot vagy petrezselyem zöldet, a kockákra vágott paradicsomot, sajtot. Ezzel az öntettel nyakon öntjük a tekercseket és megsütjük. A tetejére még pluszba szoktam egy kis sajtot reszelni, ha picit megpirul akkor nagyon guszta lesz.
Manócska! Üdv itthon!!!
25.-e már karácsony, így legalább ösztönözve vagyunk, hogy szenteste ne zabáljunk be csak másnap :)
Én ma tejszínes gombás csirkemellet csináltam és mivel nem tudom milyen lett volna zabliszttel vagy tk liszttel ezért rendes liszttel sűrítettem. így lettem bűnöző....
Halihó!
Vagyogatok! :)
Manocska! Ezek szerint már otthon :) Le a kalappal, hogy ilyen körülmények között is első vagy :) Én bizom benne, hogy legközelebb én fogok a helyeden állni :) Habár ha Anitát nem nézem, akkor az első eredményhirdetéskor előre csúszok az 1. helyre :) Új verseny: Ki áll többször az első helyen? :D
Minden esetre, ott vagyok a nyomodban! :)
Torna...hm...múlt héten 2szer tekertem 10 km-t, viszont 2szer voltunk 1,5 órás sétán...A mérleg nyelve egyenlőre nem nagyon mozdul, pár jó pár napja beállt az emésztésem, úgyhogy mától salaktalanitó tea...
Többiek?
Sweet Home! = Édes otthon!
Mindenhol jó de legjobb otthon!
Hát egy kicsit aprólékosabban átolvastam az elmúlt napok eseményeit! Hátborzongató az egész, ki gondolta volna, hogy valaki ilyen "sokoldalú, sokszínű" tud lenni. Bár én azon sem lepődnék meg ha Xintia001 is Anita002 lett volna. Nézzétek csak a hibát, a számokban található a hasonlóság, na de ez már a múlt.
Nekem ismét van -1 kg, de hogy miként csináltam azt még jó magam sem tudom.
Apropó tegnap este amikor a törpék már aludtak kilógtunk tévézni, s láttam a tv-ben egy pasit 550 kg volt, na EZ NEM SEMMI. Ő a világ legsúlyosabb embere, feleségül vett egy átlag súlyú nőt. Hát az ő súlyfeleslege mellett a még az én súlyfeleslegem is eltörpül.
Múlt héten a párommal főzettem meg céklát, megtisztította, nekem csak ízesítenem kellett.
Ma is ezt fogyasztom egy kis rántott hússal. A múlt héten vettem tejet ami megaludt, így abból készítek túrót, és a család jó kis házi túróból készült túrós tésztát kap, na meg valami gyors és könnyű levest össze dobok még.
Örülök az első helynek. Remélem a következő mérlegelésnél is én leszek az első:)
Azt hiszem a karácsonyig betervezett -15kg nak búcsút inthetek, de azért még nem adom fel, mert van még szűk 2 hét, és hát tornából van mit bepótolnom.
Kétféle lisztje van Juditnak: az egyik az úgymond "sima", ez sokmindenhez jó, és van egy másik, az úgynevezett "kelt tészta" lisztkeverék, ez az élesztős, kelesztendő dolgokhoz való.
Épp most sütöm a sima lisztjéből a hamburgerzsömléket, kíváncsi vagyok, milyen az íze.
Akkor mielőbbi gyógyulást!
Majd irj, hogy milyen lett az oroszkrém torta! Meg gondolj majd rám, ha eszitek :)
Amúgy a sütikhez gondolom egy sütiknek való lisztkeverék kell..vagy?
Kelkáposztafőzelék sertéspörkölttel. Nyami!
A változatosság kedvéért ismét beteg vagyok. Taknyolok, de iszonyatosan. Ráadásul még a két leánykám is.
Máskor évekig nincs semmi bajom, most meg egy hónapon belül kétszer is. UNOM, DE NAGYON!
De azért a mai Réka tornát sem hagytam ki, pedig apa letiltott róla.
Délelőtt azért lementünk egy kicsit hógolyózni, szánkózni, hadd levegőzzünk egy kicsit.
Holnap Szoó Judit féle oroszkrémtortát szeretnék sütni, mert kedden lesz a pirinyókám 2 éves. Remélem sikerülni fog.
Én örülnék a hónak, de ami tegnap esett szinte már el is olvadt, pedig jó kis szánkózást terveztem a nagyfiammal (föl a domb- le a domb, kint a hidegben az garantált fogyi), na mindegy....
Manócska, nagyon szépek a lányaid, a kutyusok is nagyon cukik!!!!
A dokis story nagy lehetett az tuti, hogy ennek hatására már el is kezdte az update-et. :)
Halihó! Már megint szökésben, most apa ügyel a kórházban a törpire estére megyek vissza. A nagylányom belépett délelőtt az oldalra és jelezte, hogy zajlik az élet a fórumon. Hát nem mondott hülyeséget. Nem semmi ami itt történt.
Töltöttem föl a lányaimról 1-1 képet( de csak pár napig hagyom fönt) én majd csak akkor leszek látható, ha már úgy érzem emberi külsőm lesz, de akkor megmutatom azt is honnan indultam.
Ja és egy jó kis sztori a kórházból: beszélgettem egy dokival az update-ról, mivel elég haspókos alkata van ezért javasoltam naki, hogy próbálja ki ő is, mert tuti lemenne a nagy hasa tőle. Naivan nem is gondoltam, hogy a gyerekek füle működik, mint a lokátor az egyik kisfiú megszólalt sejpítve. Idézem szó szerint: Te nem játod, hogy ennek nem a hasa nagy hanem dagadt:)
Hétfőn már jövünk haza, ha minden igaz.
AZTAAA!!! Zajlanak itt az események...
Akkor anitát törlöm a versenyből, igy valóban mindenki ugrik egyet előre!
Manocska! Gratulálok az 1. helyezéshez :)
Ez a skizofrén Anita meg kezeltesse magát, és keressen jobb elfoglaltságot!
Semmi gond. :)
A kilókat én sem hiszem.. nekem Kityke néven még írt pár szép szót a másik topikban ( kövér sertéshez hasonlított engem,persze nem ilyen szépen írva ) Meg, hogy ilyen ronda lányt még nem látott, mint én. :D
Szerencsére a moderátor ezeket kitörölte.
Szerintem itt is és a másik fórumban is megfért/megfért volna mindenki. Nem értem, mire volt ez az egész jó. De mindegy..