Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
KIZÁRT DOLOG HÉT ÁGRA SÜT A NAP TISZTA ZSONGÁSBAN VAGYOK.
TEGNAP ELŐTT NEM TORNÁZTAM, MERT VENDÉGEIM VOLTAK LONDONBÓL. NA DE TEGNAP BELEHÚZTAM KEMÉNY 2 ÓRA.
Shirley! Nem semmi vagy...25 km-t tekersz!? Én ha letekerek 10 km-t, már akkor verem a mellkasom :)
Mennyi idő alatt van meg ez a táv?
Clugie! Nem feladni! Majd beindul! Csak kitartás! :)
Én egész héten nem főztem, a párom külföldön van, magam miatt meg nem álltam neki. Igy virslit virslivel ettem szinte egész héten, úgyhogy herótom is van már tőle :)
Még mindig stagnálok... 75-ről nem mozdul hetek óta... Lehet, hogy megszokta a szervezetem ezt a kaját és a taposót... valami másba kellene kezdenem... Szerintetek?
Mégis csak Norbival kellett volna tartanom jan 1.-től, ő már 4 kilónál tart...
Ki mit evett ma? és tegnap?
Bocsi. :D
Nekem még az evés odébb van. Előtte még letekerek 25 km-t, majd csak utána ebédelek..
Megyek is! :)
Most már ki kell mennem enni, ennyi finomság után!
Tegnap este ismét kondiztam 2 órát.
Egyből el kezdett morogni a has berendezésem!
Hű de éhes vagyok!!!!!!!!!
Manocska! A férjednek is köszi a gratulációt. :)
Ki mit főz ma? Adjatok ötleteket. Van itthon gomba, mexicói zöldségkeverék, csirkemell...
Párolva már unalmas a zöldség. Az utóbbi napokban mindig az volt. :(
Vivienke! nagyon ügyes vagy! Gratulálok!!!
Manócska! Mi a gond? lehet, hogy túl nagyok a képek? Pedig nagyon kíváncsiak vagyunk már!!!
Shirley! Tegnap este elmeséltem apának, hogy milyen ügyi vagy, ő is gratulál!
Többi csajok nektek is üzent apa: Hajrá, hogy mind ott lehessünk Norbi büszkeség falán!
Tegnap lenyomtam 2 óra kondit, nagyon kemény volt, sajog minden porcikám! Azt hiszem ma rádolgozok még egy kicsit, hátha elmúlik az izomláz.
Nekem is!
Jó éjszakát!