Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Vivi Te nagyon ügyi vagy!
Smukky, régebben mértem egyet, de most, nem merem mérni magam, nem látok semmi változás, max. annyi, hogy jobban bírom a lépcsőzést :)
Na, majd holnap kiderülnek a dolgok! :)))
Helló Lányok!
Bízom benne, hogy én leszek az első. Azért dolgozom ennyire keményen, mert augusztus 14-re át kell változnom egy "új asszonnyá", mert akkor van apa születésnapja és ez lenne az egyik meglepi. Egy régi és mégis új feleség teljesen megújult külsővel. Azért hozzá kell tennem, ha ti nem lennétek ez egyedül nem menne, nagyon sokat segítenek a bíztató szavaitok. Ilyenkor erőt tudok meríteni belőletek és nagy lendületet ad ahhoz, hogy ne hagyjam abba és végig kell csinálnom amit elkezdtem.
Ma megpróbálom teljesíteni az egyik új évi fogadalmam, állás interjúra megyek. Szorítsatok nekem!!!
A fényképekről nem feledkeztem meg, de ez a szerencsétlen gép alig működik, már újra kell rakni az egészet, apát meg most nem akarom zavarni ezzel a problémával, mert van 3 vizsgája az elkövetkező hetekben, majd utána szólok neki. Ha már fel tudom tenni a képeket a gépre, akkor lerántom a leplet magamról!!! ;)
Smukky! ne kérj bocsánatot nem is tudnék haragudni rátok annyira megkedveltelek titeket!
Jah!
Ugye nem felejtettétek el, pénteken mérlegelés... :S
Szerintem Manocsak tarolni fog...
Sziasztok!
Clugie! Helyes hozzáállás! Én is majdnem 2 hete ugyan ott állok, az a kicsi ami lement az elmúlt napokban, már visszajojózott :) Szerintem nincs olyan, hogy hozzászokik a szervezet...vagy?!
Amit én észrevettem, az az, hogy 2 hete nem változott a súlyom, viszont centiben tutira kevesebb lettem itt-ott, mert másként állnak rajtam a ruhák! Centiben méred magad Clugie?
Ma csináltam palacsintát is zabpehelylisztből, és szintén finom lett. Hortobágyi húsos palacsinta lett belőle, most csináltam életemben először, és meg vagyok elégedve magammal :)
Én már 5 hete stagnálok 75kg +-40dkg-val.
de most, hogy olvasom Manócska hozzászólását, kezdem azt hinni, hogy nem vagyok elég kemény magamhoz. Általában 20 percet taposok naponta, amúgy meg sétálgatok a kutyával és a gyerekekkel.
Reggeli és vacsi Norbi kenyér virslivel, párizsival vagy sajttal. Ebéd ma pl. rakott brokkoli barna rizzsel.
Van két itthoni kondigépem és azon fárasztom magam.
Küldöm a nevüket priviben.
Sziasztok! Manocska, nagyon ügyes vagy, és irigylésre méltó a kitartásod!
Én tegnap zöldbabfőzeléket csináltam, hozzá pedig csirkecombot sütöttem! Maradt mára is, igy nem kellett főznöm!
Viszont ma csináltam update piskótát!:)
12 dkg zabpehelyliszt, 5 tojás, 2 ek. édesitő, 1 kk. szódabikarbona, 1 tk. búzasikér. Vanilia pudingot csináltam hozzá, tök jó kis nassi lett belőle! :) Szerintem még tortalapnak is jó lehet ez a piskóta!
Én mozgás téren ellustultam, viszont 20 dkg-ot fogytam nagy nehezen igy a pirosbetűs napok előtt!
Sziasztok, én is vagyogatok, sajna még mindig stagnálok...
Azt mondta egy nagyon kedves barátnőm, hogy ez azért van, mert meg kell szoknom az új testképemet, hogy tovább léphessek és pszichésen is el kell tudnom engedni a felesleges kilóimat...
hát én engedném, had menjenek,de nagyon ragaszkodnak mostanában... :)
Írjatok miket ettetek mostanában!
Nálam ma leves és cukormentes túros rétes volt.
Sziasztok!
Én is vagyok, épp most Rékáztam :)))
Mérleget én is elkerülöm, ha bírom, mert nálam is Mikutime van.
Szülinapomon picit bűnöztem, sült krumplit is ettem a gyroshoz. Bocs, Norbi!!!
Picurommal ma kezdtük a bölcsibe szoktatást, első nap jól telt. Folyt. köv.
Sziasztok!
Én is itt vagyok ám, csak nagyon nincs időm a tanulás mellett most fórumozni. :(
Sziasztok!
Manocska! Le a kalappal...2 óra..Én is letöltöttem tegnap R.Réka-Add önmagad2-t, és Czanik Balázs-Hasburning-et. Elég kemény mindkettő! Ma Rékára akarok tornázni, holnap meg bepróbálom Balázst :)
Többiek? Ki hogy áll a kilókkal?
Nekem most fog megjönni, úgyhogy 1 hete stagnálok, az elkövetkező napokban pedig rá se merek állni a mérlegre :)