Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Eredmény:
1. Manocska (igencsak megérdemelve)
2. Shirley
3. Smukky
4. Clugie
5. Szeszil
Szeszil! Szerintem ne is vedd figyelembe a helyezésed! Már elérted azt a súlyt, amivel meg vagy elégedve! Van egy pont, ahonnan már nincs tovább... Nálad lehet, hogy ez az...?! És azért valjuk be, a 86 után jól mutat az a kerek 60!
Sziasztok!
Szeszil! Szerintem ird meg! Lehet, hogy nem kerülsz majd be a "nagy" büszkeségei közé, de biztosan elismeri az eredményed!
Én most vagyok annyi kiló, amennyivel elkezdtem a terhességet (72-73 kg) és 92kg-val mentem szülni...Ennek mindjárt 7 hónapja már, és újra elértem ezt a súlyt! Viszont mára eljutottam addig, hogy ez nem elég! A mérlegelőmben kitűzött 65 kg még akkoriban valódi álomsúlynak tűnt, de ma már elhiszem magamról, hogy képes vagyok elérni! És láss csodát...az akkor még soknak tűnő 18 kg-ból már csak 7 van vissza. Tudom, hogy az lesz a legnehezebb, hisz látom Szeszilt is, ahogy küzd, de MEG FO GOM CSI NÁL NI :)
Sziasztok!
Smukky, küldtem az eredmény, nem kecsegtet semmi jóval. Na de hát én már 75-ről 60-ra (néha 59-re) lementem, innen már k...a nehéz tovább csökkenteni. Ha örökre így marad, az sem érdekel, csak több ne legyek.
Én is elgondolkodtam, hogy írok Norbinak, de az én csekély -15 kilóm semmi a többiekéhez képest. Bár minden csak nézőpont, hogy -15 kg-e, vagy több, mert szüléskor 86 voltam, ahhoz képest viszont - 26 kg. Így azért sokkal jobban hangzik!!!
Épp most végeztem a mirinda szelet- tortámmal :) Nagyon gusztán néz ki, és tök update 1-es, egyet kivéve...a 4dl fanta narancs, ami benne van...de szerintem ez elnézhető :)
Ha érdekel valakit a recept, leirom szivesen! Egyszerű és gyors! Hogy finom-e, azt nem tudom, de lefekvés előtt biztos megkóstolom :)
Sziasztok!
Még Szeszil mérlegeredménye hiányzik, amint meglesz kihirdetem a helyezéseket!
Ezek szerint akkor megérte közhírré tenni.
Tök jó, hogy Te vagy ma a nap sztárja!!!!
Köszi, tényleg jó érzés. Lehet, hogy most kinevettek, de már túl vagyok ma: nevetésen, síráson hasonlókon. :D
Persze nem az ingyen kaja miatt... csak olyan jó olvasni, amiket tök idegen emberek kommentelnek, és hogy motivációt adok neki...
köszönöm, hogy rábeszéltetek a dologra! :)
A legközelebbi szerintem Manocska lesz, mert a mostani mérlegeredménye FANTASZTIKUS! Nem akarok senkit sem megsérteni, de magasan veri a mezőnyt :)
Remélem nem haragszol meg, de elárulom a többieknek is, hogy 2 hét alatt kerek 5kg-tól szabdultál meg :)
Részemről VASTAPS :)
Kis csalás, mert az 68.8 kg, mármint a kék felsős kép. Csak a sztoriban nem írtam át véletlen. Mert eredetileg akkor írtam neki, mikor 70kg lettem és azt kérte, hogy azt a levelet küldjem el ismét csak e-mailben.
De végülis az az 1 kg tökmindegy..
December elején rendeltem utoljára kaját, azóta nem nagyon van rá keret...( akkor is csak heti 3 nap 1-1 olcsóbb főételt..) szóval nagyon örülök!! :D
Ki lesz a következő a csapatból, akinek a történetét olvashatjuk a facebookon??? :)
Hajrá lányok!!
Én is pont most láttalak a facebook-on azért jöttem, hogy gratuláljak!!!! A leadott kilókhoz a szerepléshez, de legfőképpen az 1 hetes kajához :)
Majd mesélj, hogy milyen!!!
És fantasztikus, hogy milyen klasszul áll a 70kg, most tényleg erőt adtál, a mai mérlegeléshez képest nekem az már csak 4,6!!! Juhé!!!
Sziasztok!
Most látom, hogy kint vagyok norbi facebookján. Jézusom... pedig csak tegnap küldtem el a képeket meg a sztorit ahogy kérte.
És még ingyen update kaját is nyertem 1 hétre!!! :)
Csajok, ma jó napom van mert a +-40dkg éppen mínuszban mutatkozik, így lehet, hogy nem leszek utsó :)))
Amúgy én is ruhákat próbáltam tegnap, mert elmentem turizni. Vettem is egy alkalmi nadrágot meg egy felsőt, mert nemsokára megyünk apával dumaszínházba. Olyan jó érzés volt, hogy az elsőre kivett ruhák nagyok voltak és az 1 számmal kisebbek lettek végül jók.
Ez tényleg nagyon feldob! Mindenkinek ajánlom, hogy jutalmazza meg magát egy új nadrággal!!!!
Szeszil! bízz benne, hogy meg tudod csinálni, próbálj nem elkeseredni. Keress magadban valami olyat ami pozitívan ösztönöz és hidd el menni fog, ne hagyd hogy az a stagnáló állapot elvegye a kedvedet. Esetleg a taposó mellé dobj be még egy kis tornát. Hidd el meg tudod csinálni!!!!!!!!!!!! :))))))
Vivien! Te se add fel, ne csüggedj el egy pillanatra sem, csak pozitívan!!!!!!!!!! :))))
Sziasztok!
Manocska! Biztos vagyok benne, hogy eléred a célod! A kitartásod megvan hozzá! Én drukkolok!
Szeszil! Szerintem nálad az a fél kiló nem is számithat sokat, már most bombasztikus alakod lehet! Ezt csak az alapján merem mondani, mert te is rengeteget tornázol, és mindig szuper kajákat csinálsz! Mennyit szeretnél még fogyni?
Én ma nem birtam ki, és felpróbáltam egy szoknyámat, ami utoljára 2006-ban volt ratjam (utána már kicsi volt) :), és majdnem leesett az állam...Még éppenhogy jó, de inkább nagy...ha nem dugom ki a hasam picit, leesik rólam :)
A szüléstől és a fogyástól már észrevettem korábban is, hogy teljesen átalakul az alakom...Derékban olyan "karcsú" vagyok, amilyen már rég voltam, holott kilóban még jócskán visszavan a kitűzöttből...
Nagyon jó érzés ez...Fellelkesülve lenyomtam R. Réka Add önmagad2-jét...kifulladtam, de ez a kis ruhapróba nagy erőt és lendületet adott!
Ha valamelyikőtök mélyponton van, ajánlom ezt az "eljárást" :)
Sziasztok! Most már kicsit több időm lesz fórumozni.
A betegeknek jobbulást! :)
Helló lányok!
Az ucsó hely az enyém lesz ismét! Nem fogytam, de szerintem egy fél kiló még fel is cuppant! Na, majd holnap reggel kiderül!
Smukky! Én meg ha csináltam húsos palacsintát, pedig nem is olvastam a tegnapi hozzászólásodat!
Isteni lett!
Manócska: tényleg jó, hogy itt vagyunk egymásnak, sokat segít a kritikus holtpontoknál.
A betegeknek jobbulást!
Puszka: Szilvi