Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
HELLÓ LÁNYOK?
MI FINOMAT FŐZTETEK MA?
ÉN GOMBAPÖRKÖLTET!
Szeszil!
Láttalak én is a f.book-on, de nem vágtam le, hogy Te vagy az :) Ahogy Norbi is irta, -10 év is legalább! Mindenesetre a korodat nem hiszem el :)
Tök jól nézel ki!!!!
Tök jó, hogy Te is megirtad a sztorid! És gratula a kajcsihoz is! :)
Sziasztok!
Csak most láttam, hogy már ország-világ rajtam csámcsog :)
Köszönöm nektek a like-olást, és a gratulációkat!
Csak az a bajom, hogy 5 db fotót küldtem Norbinak, és ők épp a terhesség alattit csatolták.
Írtam is nekik egy e-mailt, hogy egy szülés utánit is tegyenek fel, ne legyek már letámadva.
Jóhír viszont, hogy én is nyertem egy heti menüt!!!!
Most megyek, és megemésztem a sikeremet :)))))) meg az ebédet, aztán torna!!!!
Jó reggelt! Norbi már ki is rakta a sztorydat, így én lehetek az első aki gratulálok!!!!
Nagyon jó képeket küldtél, szerintem nem baj, hogy éppen várandós kép hiszen egy szóval sem mondtad, hogy ez nem kívánt állapot lett volna.
Csini csaj lettél a mínuszoktól!!!!!
Szia!
Azért az a -15 kg nem semmi ám!!! Ha akutt lesz az a 2-3 kg, kicsit jobban odafigyelsz, hogy mit és mennyit eszel, és szerintem nem lesz gond...Amúgy szerintem majdnem ennyi kg jojózik az emberen alapesetben...
Én is nagyon rákattantam arra az oldalra...Kedden veszem meg a 3. könyvét, amiben a kelt tészták vannak. A honlapon is találtam egy csomó jó receptet, onnan vettem a mirinda szelet tortát, és most próbáltam ki a mikrós kakaós sütit! Olyannyira jó lett, hogy 2 percig élt :)
Egy kincs az oldal, Sz.J, és gondolom a könyvei is! :)
Sziasztok!
Mónika, üdv. közöttünk! Remélem rendszeres látogatónk leszel, és sok erőt tudsz majd meríteni a többiektől. Mert tőlem ugyan nem fogsz tudni :)))
Én 75 kilóról indultam (amikor elhatároztam, hogy fogyózok), és most 60 körül mozgok.
A mai tornám elmaradt, mert a kisebb lányom ismét beteg, és annyira köhögött, hogy délután nem is tudott aludni. Majd este ráveszem magam egy kis taposásra.
Smukky, igazad van, mert én már az álomsúlyomat majdnem elértem, csak 2-3 kiló híjja van. És mióta felfedeztem Sz.. Judit oldalát és könyveit (kilófalók), szinte napi rendszerességgel sütök valamit a receptjei közül, és teszteljük a finomabbnál finomabb sütiket. Ma délután pl. túrós batyu volt a soron. Így nehéz lesz fogyni, viszont ahhoz képest, hogy mennyit "tesztelünk", nem híztam max. fél kilót.
Okt.5-től -11,4 kg! Reggelire szoktam 2-3asokat is enni mértékkel, utána már csak 1eseket. Tornázni kb. heti 3-4szer szoktam! Meglátod, hamar látható eredménye lesz, és ez majd mindig sok erőt és nagy löketet ad a továbbiakhoz!
Hajrá! :)
Szia Mónika! Október 13.-a óta -18kg ment le rólam, de e mögött nagyon sok kondizás van. Először napi 1óra volt, de most már lenyomom a napi 2-2,5 órát.Nagyon ritka, hogy ha kihagyom a tornát. Csak 1-eseket és ultra1-eseket eszek.
Hajrá és menni fog!!!!!!!
Tegnap előtt letornáztam Réka Add önmagad 2-jét...Hát mit ne mondjak, még mindig iszonyatos izomlázam van...Nekem ez túl kemény, úgyhogy most töltöm a Duci tréning 4-et és az Aerobzónát!
Amúgy általában minden este szoktam kb. 20 percet tornázni, hogy formálódjak kicsit...
Szia Mónika!
Én is üdvözöllek! Ha csak 1eseket eszel, akkor hamar meg fogsz szabadulni fölös kilóidtól! Én nem mozgom rendszeresen, de heti 3-4 alkalom azért megvan. Vagy szobabicikli, vagy torna!
Sok sikert, és kitartást!
Hali fogyózók! :)
Én ma kezdem el az update kódok szerint enni. Pontosabban csak az egyeseket ettem. Elég tűrhető.
Ti mennyit mozogtok a "diéta" mellett? Én most végeztem a kick-box fitnesszel. Csöpög rólam a víz :)