Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Szia Bree! Üdv. közöttünk!!!!!
Manócska: mi húzott fel ennyire?
Nálunk is van szaloncukor, a nagylányom apránként szokta magával elvinni a suliba "eszegetni". Én nem is kívánom. Még az ünnepek előtt vettem egy doboz Norbisat, aztán egy halommal saját magam készítettem (diétásat), az bőven elég volt.
Újabban a Penny-ben lehet kapni diétás csokit. Nagyon finom.
Túl vagyok a tornán, és egy kiadós sétán.
DE MÉG MENNYI!!!!!!!!!
MÁR NEM IS ESZEM, HANEM ZABÁLOM, FELHÚZTÁK AZ ELŐBB AZ IDEGEIMET, DE RENDESEN!!!!!!!!!!!!!
Helló Bree!
Üdv a csapatban! Ez szuper egyre többen vagyunk!!!!
Sziasztok!Remélem nem bánjátok ha írok, mától kezdem az életmód váltást, 6-7 kg-tól kellene megszabadulnom. Korábban update segítségével adtam le 10-12kg-t, abból visszajött 7.. :(
De szeretnék újból belevágni, mozgással nincs problémám, csak az evéssel. DE igyekszem!:)
Újabban elkezdtem érdeklődni a paleo táplálkozás iránt, így szeretnék majd fokozatosan átállni rá.
Remélem jöhetek én is közétek!Elkél a húzóerő:)
Sziasztok!
Smukky: Én is jobbulást kívánok minden betegeskedőnek!!!!
Manócska: igen, elég igazságtalan a sorstól, hogy a normális embereket éri a betegség, a tragédia, pont azokat, akik odafigyelnek magukra.
Bízzunk benne, hogy minden rendben lesz.
Az én kislányom most van bölcsiszokatóban, 2 napja már ott is alszik. Egy kis pityergés van napközben, de ez normális (a bölcsis néni szerint). Egyébként nagyon ügyes.
Így most "facér" vagyok délelőttönként, a tornát ekkorra iktatom be. Mindjárt neki is esek.
Fogyni nem fogyok, de nem is hízok. Úgy látszik, a szervezetem beállt erre a 60 kiló körüli értékre, oszt kész :))))) Én nem bánom, de több ne legyek, SOHA!!!!
Mai ebéd: paprikás csirke (de rég főztem), + update nokedli.
Szép napot mindenkinek, aki beteg, nagyon gyorsan gyógyuljon meg!!!!
Puszi: Szilvi
Smukky!
Kívánom, hogy minden rendben legyen édesanyáddal, és hogy a kisfiad minél előbb meg gyógyuljon.
Nálunk a párom barátját operálják ma szegeden nyaki nyirokcsomó daganattal. Reméljük ott is minden rendben lesz és a szövettan sem mutat majd rákos elváltozást. Tegnap este már sírtam is a srác miatt életében nem dohányzott, se kávé se drog és mégis ilyen csúnyán bünteti a sors. Arról nem is beszélve, hogy igazi sport ember, pár éve kerékpárral eltekert Passauig, tavaly pedig Horvátországban volt szintén kerékpárral. A telet kivéve minden nap kerékpárral jár dolgozni napi 2x20km nem semmi a srác.
Helló Lányok!
Csorog a nyálam ezt a sok finomságot olvasva.
Hmmm... én most nem fogytam még egy dekát sem meg jött a jó öreg Santa Claus. :(
Na, de fel a fejjel csak pár napig tart!!!!
Képzeljétek már találtam egy két olyan ruhát amibe cipőkanállal is de már bele tudom paszírozni magam. rendesen földobta a kedvem, igazi doppingszerként hatott rám
Sziasztok!
De jó azoknak, akiknek nem kell főzniük a héten... :) Én ma rántott halat csináltam és francia salit! Mindkettő U1, és hála Istennek holnapra is maradt... :)
Sziasztok!
Én ma zöldséglevest készítettem májgaluskával, aztán gyümölcsrizs a nagylányom kedvéért. Én csak egy keveset ettem belőle, bár édesítővel készült. De hát ugye a rizs annyira nem update.
Réka honlapján volt egy sajtgolyó recept, ma elkészítettem, sőt, azóta még egy adagot, annyira isteni volt.
Reszelt sajtot (kb. 20 dkg) összekeverni 1 db tojással, kis golyókat formálni belőle, Update prézliben megforgatva (de gondolom zabkorpa is jó), és bő forró olajban kisütni. Valami mennyei!!!
Én a "nyeremény" menüt március elejére kérem, amikor már melózni fogok.
Shirley: ugye egész napos kaják vannak, nem csak ebéd? Legalábbis én így értelmeztem. És szombat-vasárnap is beleértendő?