Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Szeszil!
Vivienke került be a listára, és az ő súlya nem változott, így alakult ki ez a sorrend.
Ez a menü amit leírtál, ez elképesztő!!! Az én nyálam is csorog, így este fél 8kor :) Gondolom egész de. a konyhában sürögtél-forogtál... Külön dícséretet érdemelsz a rengeteg torna és mozgás miatt! Le a kalappal! Sok erőt adsz nekem már csak azzal, hogy leírod, miket főzöl, sütsz, és mennyit tornázol!
Megvan Sz. Judit első két könyve, elkezdek én is aktívan "kísérletezni" :)
Aztamindenit!!!
Jó kis menü! Csorog is a nyálam rendesen! :)
Jól hangzik az a gesztenyés krémes. Az is update 1es? Ha igen, akkor megosztanád velem/velünk a receptet? Imádom a gesztenyés cuccokat! :)
Sziasztok!
El sem hiszem, hogy nem én vagyok az utolsó a táblázatban. Vagy változott valamit, Smukky, hogy Kicsibéka is csatlakozott???
Tegnapi torna: Duci tréning 3x25 perc, aztán 20 perc felsőtest Rékával, majd 100 felülés, és néhány egyéb "talajgyakorlat" csak úgy önszorgalomból.
Mai ebéd: almaleves (édesítővel, vaniliapudinggal sűrítve), tepsis fűszeres burgonya (néha én is bűnözhetek, ugye?) grillcsirke, csevapcsicsa, Réka-féle sajtgolyó, és egy kis diétás gesztenyés krémes. Még leírni is sok volt, nemhogy megenni.
Még mindig feszül a pocim :)))
De lehet, hogy egy fél óra múlva rászánom magam egy kis taposásra. Igen, úgy lesz!!!
Szép hétvégét mindenkinek, üdv: Szilvi
Sziasztok csajok!
Mi finomat fogtok ebédelni?
Nem csúsztál le! Már irom is a táblázatba :)
2 hét múlva várom ismét :)
Megmértem magam ma reggel és valami csoda folytán 3-4 nap alatt lement 1.5 kiló! :) Így most 81.2-t mutatott a mérleg!
Sajna nem tudtam megírni, így most lecsúsztam az e heti mérlegelőről! Sebaj majd két hét múlva! :)
Eredmények:
1. Smukky
2. Manocska
3. Shirley
4. Clugie
5. Szeszil
6. Vivienke
Büszke is vagyok, de tényleg egyre kritikusabb..ennyivel nem elégszem még meg :)
Hát biztos nem lesz egyszerű munka, család, háztartás mellett magadra is időt forditani... Az esti tv nézés helyett tornázhatsz :)
A fehér szoknya tuti jó lesz majd, főleg, hogy ilyen kitartóan taposol! :)
Igen, a párommal együtt csináljuk! Ő kb. 14 kilónál tart...Elég sokat utazik, valamikor egész nap nem eszik semmit, csak este, amikor hazaér. Nem válogatós, mindent megeszik, amit elé rakok :) Az update sütiknek pedig kimondottan örül :) Nagy könnyebséget jelent, hogy partner ebben az egészben, és már most a kisfiunk egészségéért aggódik (pl. este ne adjak neki kiflivéget, túró rudit csak ebéd után adjak neki, este már ne, stb... :)) Természetesen nem gondolja kőkomolyan ezeket, de mindketten úgy gondoljuk, hogy aszerint az életforma szerint nőjön föl, ami szerint mi is élünk!
Bár úgy lenne :)
Legyél nagyon büszke magadra amikor ilyeneket mondanak!!! Nagyon klassz eredményeid vannak!!!!
Nekem is még 6kg az álomsúly, bár én megelégszem a 68-al, de a régi fehérkenyeres, napiegytáblacsokis, nassolós étkezésre nem szeretnék visszatérni. Tornázni viszont nem tudom mennyi időm lesz, ha szeptembertől már visszamegyek dolgozni.
Nekem is már egyre többen észreveszik, hogy fogytam, ez is nagyon ösztönző.
Másik ösztönző: a mai taposás közben végig arra gondoltam milyen klassz lesz amikor nyáron felveszem a fehér szoknyámat, amit nem hordtam már 4 éve - remélem nem ment ki a divatból :D
Jut eszembe Smukky, ugye te írtad, hogy a párod veled együtt fogyizik? Ő hol tart?
Nah! Szuper! Látod...keseregsz a kilók miatt, közben meg centiben csontsoványra fogysz :)
A régi képnézegetések is tudnak nagyon ösztönzőek lenni :)
Nekem mostanában mindenki azt mondja, hogy vékonyabb vagyok már, mint lánykoromban :) Kilóban alá mentem már annak a súlyomnak, centikben pedig pláne...de ahogy fogyok, úgy leszek egyre kritikusabb én is...A mérlegelőmben kitűzött álomsúlytól már csak 6 kg választ el, de lehet, hogy lejjebb viszem a mércét...
Lényeg az,hogy ne adjuk fel, és ahogy mondtad...20 évesek már nem leszünk, de bombaanyucivá még simán válhatunk :)
Néhányszor ittam csak, de nem tapasztaltam semmi extrát. Soha nem ittam kúraszerűen, ahogy írta a dobozon 2-3 filter naponta, mindig csak 1 filter 1 fél literes bögrébe édesítővel vagy mézzel és sok igazi citrommal.
Képzeljétek mára nagyon jó ösztönzőt találtam. 1 órán keresztül régi fényképeket nézegettem a kisfiammal.
Fantasztikusan néztem ki 20 évesen, pedig akkor azt hittem csúnya és kövér vagyok az 58 kg-val és 168 cm-vel :)
Most, hogy láttam magam 58-60-65kg-val méginkább szeretnék vékonyabb lenni, mert bár 20 éves már nem leszek, de bombaanyuci még lehetek :)
Reggel mérlegelő után megmértem a mell-derék-csípő méreteket is, és ez is nagyon feldobott, mert egyértelműen kevesebb vagyok. Mindenhol hiányzik 2-3cm, pedig kg-ban alig volt valami.
Én napi 1 bögrével ittam, kb. 2 dl vizbe 1 filter. Izesités nélkül. Nekem az emésztésemet inditja be!
Lehet, hogy a fél liter meleg tea elnyomta a gyomrod, azért nem voltál éhes...Mást nem tapasztaltál?
icurka-picurka eredményem van a 2 héttel ezelőttihez képest, de azért örülök, mert végülis kevesebb és ez a lényeg!!!
Smukky, te iszod még a a salaktalanító teát? Mennyit ittál belőle naponta? Mit tapasztaltál?
Vettem még régebben és tegnap vacsi helyett megittam fél literrel és nem tudom mi volt velem, de képzeljétek, nem voltam éhes... :)
Szerintem is csak próbáld ki, és majd oszd meg a tapasztalatot :)
Kitartást hozzá :)
Kicsibéka!
2 hetente péntekenként szoktunk reggel mérlegelni, mindenki megküldi nekem privátba a reggeli súlyát, és összesitem egy táblázatba, és aszerint áll össze egy lista, hogy ki fogyott a legtöbbet.
Küld el te is a holnap reggeli súlyod, és már versenyben is vagy :) Hajrá!
Szia Kicsibéka!
Jobbulást Smukky, neked is és a kisfiadnak is!!!!
Holnap már tényleg mérlegelünk? Én is abban voltam, hogy van még egy hét.
Ma spenótot ettem egy kis oldalassal :)
Nnna, akkor egy kalappal az álláskereséshez!!!
A fogyónak most megint neki kell futnom, mert az ünnepek alatt és januárban feladtam!
Nagyon sokat melóztam, és így se időm, se energiám nem volt odafigyelni a kajálásra, a sportról meg nem is beszélve! És így nagyon sokszor maradt a pizza,a látványpékség és barátai! :(
De még így sem állok olyan vészesen, mert amit szeptember közepétől december elejéig leadtam 5 kilót, abból "csak" 1 jött vissza! :)
Pedig szó szerint zabáltam!
Ennek azért örülök! Február 1.-én mértem magam, akkor 82.7 voltam! Szóval innen indulok megint!
Nálad mi újság ebben a témában?