Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Sziasztok!
Smukky: nem a hamburger zsömlére gondolsz? Az az első könyvben van. Egyszer próbáltam, jó volt. Viszont - szerintem - ha simán a k.f. kenyér tésztájából készíted, (vagy a kifli receptjét), az is nagyon jó.
Én a kenyér tésztájából múltkor kenyérlángost csináltam, egy nagy tepsivel, alig maradt belőle. Pici lányom is úgy ette (igaz, neki azt mondtuk, hogy pizza), hogy öröm volt nézni.
Jelentem, Jázmin jobban van, reggel már csak hőemelkedése volt, és kicsit ment a hasa. Viszont ma sem evett jóformán semmit, csak teázott. Már az is valami. Kedélyállapota viszont sokkal jobb.
Mindjárt nekiugrok tornázni, kihasználom az utolsó két hetemet, aztán 22-én irány vissza melózni. De félek tőle! Egész nap gép előtt ülni, és püfölni. Elszoktam én már ettől. És mikor fogok én tornázni? Na, ez fog nagyon hiányozni.
Sziasztok!
Clugie! Szerinte próbáld ki a zabpehelylisztet! Szerintem kevésbé "feltűnő", mint a tk. liszt:) És a Te szempontodból is jobb :)
Én reggel ráálltam a mérlegre, és meglepett, amit láttam :) Egy hajszál választ el attól, hogy 6ossal kezdődjön a súlyom :) Nem volt már ilyen kb. 5-6 éve... Hihetetlen...
Ma voltam itt helyben turiba, és vettem magamnak 3 db fölsőt! Az egyiket még a régi szemmértékemmel vettem, lehetne kb. 2 számmal kisebb... :) A másik kettő tök jól áll!
Nemsokára majd megleplet titeket egy előtte/utána fotópárral :)
Remélem más is tervez ilyen "merényletet" :)
Szeszil! Azt szeretném kérdezni, hogy Sz. J. második könyvében található zsömit kipróbáltad-e már?! Pénteken vagy szombaton bevásárolok a Herbaházba, és nekilódulok a kisérletezéseknek :)
Szombaton suliba leszek egész nap, gondoltam viszek ilyen zsömit...
A párom szerint így is jó vagyok és utólag azt mondta a nasit nem is nekem hozta, hanem a gyerekeknek... kifejezetten nem hátráltat, de nem is mondja, hogy elugrik nekem az update pékségbe sütiért...
Biztos, hogy könnyebb lenne, ha megenné a tk. lisztel készült főzeléket és nem mondogatná, hogy a csak a fehér kenyér lehet finom, mert a gyerekeknek így nem tudok egészségesebb ételeket adni.
Azt viszont szeretem benne, hogy ő már évek óta csak gyümölcsöt és zöldséget eszik vacsorára és nem azért mert fogyni akar.
Nálam ma az a helyzet, hogy visszatért az étvágyam...... :((((
Nagyon át tudom érezni a helyzeted! Nagyon rossz betegnek látni a gyereket! Drukkolok, hogy minél előbb rendbe jöjjön!
Az én kisfiam már tök jól van, csak néha köhög egy kicsit! Örülök, hogy végre meggyógyult!
Szerintem amit a férjed csinál, meg az én párom is, az a normális hozzáállás! Az, hogy maximálisan támogassa a nőt a fogyókúrában, mert elvégre elsősorban magának akar tetszeni az ember, de a második helyen a párja áll!
Helló!
Az én férjem is maximálisan mellettem van a fogyókúrás kaják és minden más tekintetében. Sőt, mindent megeszik, amit édesítővel csinálok. Igaz, a fehér kenyérkéjéhez ragaszkodik, azt megsütöm neki, de semmi egyéb. Pedig ha valakinek, hát neki nem kell fogyóznia, sőt, ráférne néhány pluszkiló. A mázlista!!!
Szegény Jázminkám ma már lázas is lett, semmit nem eszik, csak fekszik, alszik, néha mesét néz. Olyan elhagyatott szegénykém.
Sziasztok!
Szeszil! Állitólag a pálinkás "fertőtlenités" direkt jótékony hatású, fogyókúra szempontjából :)
Mondjuk én úgy hallottam, hogy kaja után kell :)
Ez a bölcsis dolog tényleg szar lehet, én is rengeteg anyukától hallom, hogy elkezdte a beszoktatást, és 1 hét otthon, 1 hét bölcsibe...Igy megy a sok betegség miatt...Hála Istennek, nekünk még ez odébb van...
Clugie! Igen szerencse, hogy együtt tudjuk csinálni! De ha ő nem csinálná, akkor sem piszkálna engem, és nem vinne kisértésbe...A te párodnak ez miért jó, ha megpróbál hátráltatni? Nem kérdezted még tőle ?:)
A bölcsibe szoktatástól már én is rettegek!
Influenza ellen beoltattam magam, de nekem muszály, mert asztmás vagyok :( a gyereket nem oltatnám, mert annyi rosszat halottam.
Tegnap reggelire 2 szelet norbi kenyér, ebédre mirelit zöldség 3 virslivel, vacsira norbi pizzás csiga
ma (mivel tegnap sztem nagyon ügyi voltam) csirkemájas rizottót csinálok a családnak és én is azt eszem :)
Smukky! Elfelejtettem írni a múltkor, mennyire irigyellek, hogy a párod ilyen partner az ügyben.
az én párom, nemhogy partner lenne, állandóan kísértésbe akar vinni. Valamelyik reggel, hozott 3 csomag pöttyös pontot, mert tudja, hogy ez az egyik gyengém....
Sziasztok!
Vivi, jobbulást!
Smukky: néha apával mi is szoktunk "fertőtleníteni" vacsi előtt. Szerintem sem árt!
Nálunk ismét a kisebbik lányom beteg, a változatosság kedvéért fosós-hányós kórban szenved. Most várjuk a dokinénit. Ez a bölcsibe szoktatás elég sok betegséggel jár.
reggeire 1 fitt zsemlét, 1 narancsot meg egy tejeskávét.
Ebéd: grillcsirke salátával (volt benne főtt tojás is meg reszelt sajt)
Napközben még eszegettem norbis csokis puffasztott rízst,almát, meg ittam egy sima kávét is.
Most várom a vacsimat, csokipudingot kértem a páromtól (én sajna éjfélig melózok, úgyhogy ez még bőven belefér, persze édesítővel) :)
Meg c vitamin pezsgőtablettát ittam, de csakis cukormenteset! Próbálom megelőzni, hogy beteg legyek! Elvileg egy tablettában a napi c vitaminszükséglet 300%a van! Remélem fog használni!
Szia! Mi újság?
Mit ettél ma?
Köszi csajok a válaszokat, így már tuti beszerzem! :)
Persze amiket sütök belőle csak mértékkel és reggelire fogom enni!!!
Csak már kezdem érezni, hogy hiányzik egy kis édesség, úgyhogy megpróbálom megelőzni a zabarohamot!
Mennyibe kerül és hol lehet kapni?
Én mindig a beszerzésekkel vagyok gondban, cukormentes gesztenyepürét sem találok, pedig sokfelé járok a városban...
Sziasztok!
Kicsibéka! Szerintem vedd meg! Nekem is nagyon tetszik! Ez nem egy szakácskönyv a sok közül...Ez A FOGYISOK SZAKÁCSKÖNYVE/BIBLIÁJA (Hogy Szeszil idézzem:) )
Tegnap már nem birtam mit tenni magammal, és este ittam egy pálinkát, meg egy ouzzot. Ma reggelre sokkal jobban lettem :) A torkom nem fáj, nem köhögök úgy :) Jó kis házi praktika :)
Remélem most már lassan kilábalok.. :)
Kicsibéka!
Írtam privit!
A könyvet pedig jobban jársz, ha magától a szerzőtől veszed, mert ha mindhármat megrendeled egyszerre, a postaköltséget ő állja.
Most fő a bulgur, majd beszámolok!
Smukky, jobbulást!
Holnap megpróbálom beszerezni a Kilófaló sütemények című könyvet! Ismeritek? (szeszil, tudom te igen :))
Ha igen, akkor tényleg jó, mennek le tőle a kilók???
Ja, és ami még fontos! Jók benne az arányok?
A Norbis receptkönyvben sok sütinél jártam úgy, hogy nem voltak jók az arányok és kísérletezhettem! :(
Úgy látszik nem lettem beteg, lehet, hogy ez még a múltheti influenza elleni oltás mellékhatása volt :(
még jól is jött, hogy nem volt étvágyam, így
ma ismét kevesebb vagyok néhány dekával, jól indul a hét...
Smukky! neked jobbulást!!! Pihenj és igyál sokat, a tornát meg majd bepótolod! :)
Bulgur?? Sose hallottam róla!
Köszi a tippet, utána fogok nézni! :)
Azt a bulgur micsodát én sem ismerem, pedig sűrűn megfordulunk bioboltban! Majd írd meg milyen volt!
Betegeknek jobbulást!!!! (Minket eddig szerencsére elkerültek a nyavaják,csak maradjon is így!)
Sziasztok! Szép estét...
Bulgur? Nem is hallottam még róla.. :)
Majd számolj azért be, hogy milyen lett :)
Még mindig beteg vagyok, úgyhogy már kb. 4-5 napja nem tornáztam... Nincs hozzá lelki erőm. Az orrom is állandóan el van dugulva, és folyik...ááá Utálom a betegséget!
Holnap el is megyek orvoshoz, remélem fölir valami hatátos gyógyszert, amitől hipp-hopp meggyógyulok...
Sziasztok!
Kicsibéka: sajna a receptet nem tudom ideírni, mert a szerző levédette. De ha beszerzed a könyveit, ezek lesznek a bibliáid. Én minden nap forgatom, és sütök-főzök belőle. A google-ba üsd be, Kilófaló sorozat, és megtalálsz minden infót.
Lányok, használt már valaki bulgurt? Én ma vettem, de még nem próbáltam, de állítólag hasonló a rizshez, de egészségesebb. Kíváncsi leszek rá.
Én nagyon ügyi voltam tegnap, valamiért alig eszem, nem kívánom a kaját, remélem nem leszek beteg...
Szeszil! Taposni én is cipő nélkül szoktam, néha nekem is fájni kezd a talpam, de az az igazság, hogy 30-40 percnél tovább sosem nyomom, inkább csinálok valami mást utána, ha van még energiám.
Amúgy van, hogy a térdem kezd el fájni...
Tényleg elképesztő a menü amit csináltál!!! Hol lehet cukormentes gesztenyét venni?
Shirley! Rég hallottam felőled, hogy vált be a Norbi menü?
Vivi! Tudod a centi a lényeg, meg, hogy eltűnjenek a hurkák :))))