Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Clugie!
Ne add fel inkább tarts egy kis szünetet jelenleg én is ezt teszem. Az előbb ettem reggelire sült szalonnát kenyérrel jó kis savanyúsággal. Úgy érzem muszáj szünetet tartanom, mert különben teljesen feladom. Túl sok negatív dolog történt velem. Keresztapám meghalt és azt hittem, hogy a házasságomnak is örökre vége. a Középső lányom osztályában Szmk-s voltam még egy hete, de lemondtam, mert utolsó szemét és aljas módon lakásra jöttek ellenőrzése, mert nem volt a bankszámlán a pénz, úgy állítottak be egy egész város előtt mintha tolvaj lennék. Amikor ezt meghallottam azonnal lemondtam átadtam az osztálypénzt. Bírósághoz fordultam alaptalan becsületsértés, rágalmazás miatt, nyilvános bocsánat kérést követelek a helyi újságban. Követeltem, hogy a gyerekemet azonnal helyezzék át másik osztályba, mert kiderült, hogy az osztályfőnök kezdeményezett mindent.
Egyszóval tökéletes negatív hullám van nálam és most nincs erőm még a fogyira is koncentrálni. Keresztapám elment, mert az ő ideje sajnos lejárt, apával mindent megbeszéltünk és minden a legnagyobb rendben. Sőt beadott egy jelentkezést egy vállalathoz valamilyen vezetői beosztásra és ha összejön akkor még el is költözünk innen, SZORÍTSATOK, HOGY SIKERÜLJÖN!!!!!
EGY RAKÁS HÜ..E MIATT NEM ADOM FEL AZ ÁLMOM, CSAK TARTOK EGY KIS SZÜNETET ÉS AZÉRT IS MEGMUTATOM KI VAGYOK ÉS MIRE VAGYOK KÉPES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CLUGIE, SZÜNETRE FEL, ALAPOSAN FELTÖLTŐDSZ, ÉS ÚJULT ERŐVEL BELEVÁGSZ ÚJRA, MI VISSZAVÁRUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Clugie! Ki ne találd, hogy feladod!!!!!!!!!!! Inkább bevállalom az ucsó helyet örökre, de kérlek, TARTS KI!!!!!
És igenis holnap legyen lelkiismeret-furdalásod, és tessék szépen tornázni, és engedélyezett kaját enni!!!! IRGUM-BURGUM :))))
Holnap ismét vendégeink lesznek (már kicsit unom, főleg, hogy kedden kezdem a melót, mindegy), és olyan fini sütit készítettem.
Kivi süti a neve. Semmi köze a gyümölcshöz, csak a kinézete miatt.
Zabpehelylisztes piskótába tettem zöld mandulaaromát, és 2 ek. darálatlan mákot. Kutya jól néz ki, és nagyon fini az aromától. Kettévágtam, és tejszínes pudingpor és cuk.mentes tejszínhab keverékével megkentem, + a tetejére is, és egy kevés olvasztott diétás csokival megcsurgattam. (A szélét már muszály volt megkóstolni, valami ISTENI!!!!!)
Sziasztok!
Eredmények:
1. Manocska-Smukky
2. Shirley
3. Szeszil
4. Clugie
Vivi nem küldött eredményt..
Hogy vagytok? Hol vagytok?
Szerintem tűrhető...Nem SOKKAL több, mint a Norbis lisztté...
Szeszil, igazad van! Egy próbát megér! :)
Majd beszámolok az eredményekről! :)
Holnap reggel várom a mérlegeredményeket!!!
Sziasztok!
Holnaptól 5 napig a melóhelyem környékére sem jövök! :)
Végre tudok pihenni egy kicsit, meg végre tornázni!
Most a napokban nagyon sok 3as kódú kaját ettem, de talán kezd normalizálódni a helyzet körülöttem, így talán menni fog a fogyó is!
Holnap van a mérlegelés ugye?
Smukky, reggel küldöm majd a súlyom! Csak abban reménykedem, hogy nem mutat majd nagyon sok pluszt a mérleg! (mert abban szinte biztos vagyok, hogy plusszos lesz :( )
Sziasztok!
Tegnap délután megküzdöttünk a 40 fokos lázzal, a hűtőfürdő húzta le neki. Azóta csak hajnalban volt egy kicsi láza, azóta nem. Kopp-kopp-kopp.
Smukky: még nem hallottam erről a lisztről, de sajna a mi megyeszékhelyünkön nincs Lidl.
Egy próbát megér.
Manócska: üdv. újra köztünk. Minden rendben???
Shirley: örülök, hogy jobban vagy.
Úgy olvastam, hogy kb. 200-300 Ft körül van, ami szerintem teljesen elfogadható ár!
Mindenképpen megirom!!!
Smukky!!! Elképesztő milyen nagy változáson mentél át!!!!! NA EZÉRT ÉRDEMES!!!!!! Szuper csak vagy!!!!
Ez jó kis meglepetés volt így reggelre!!! Köszi!!!!!! :D :D :D
Smukky! Mennyibe kerül ez a Lidl liszt? Majd írd meg milyen, lehet, hogy ez megoldás lenne a családom számára :)
Írom a mérlegelőt sajna dekára pontosan ugyan az mint 2 hete :(
Hát olvasgattam német fórumokat, ahol istenitik ezt a lisztet...Állitólag csodafinom kenyér készithető belőle, és egy oldalon olvastam, hogy egy 750 grammos kenyér kb. 300 kalória...Azért nem mindegy...
Rövid időn belül beszerzem ezt a lisztet, úgy döntöttem :)
Sziasztok!
Találtam egy érdekes dolgot:
update liszt
900Ft
267kcal
22pro.
34carb.
4, 8fat.
11, 5fibr.
Lidl-ben vett (Grafschafter Backmischung Rustikales Vollkornbrot) kenyér liszt
231kcal
8, 1pro.
47carb.
1, 2fat.
7, 9fibr.
Sulykontrol Zabliszt
394kcal
12, 3pro.
70carb.
6, 2fat.
jelzés jelentés:
pro-fehérje
carb- szénhidrát
fat- zsír
fibr- rost
Szeszil! Mi a véleményed erről a Lidl-s lisztről? Szerintem én ki fogom próbálni :)
Sziasztok!
Én itt vagyok, csak nem sok időm van. Sikeresen kimásztam a betegségből. Illetve annyira nem sikeresen, mert az antibiotikum kikészítette a gyomromat és 2 napig minden étkezés után olyan hasgörcseim voltak, hogy csillagokat láttam. :(
Egy deka nem sok, annyit sem fogytam, pedig a betegség miatt alig tudtam enni.
Mostmár jobban vagyok és a mozgásra is ráveszem magam, de egyelőre csak 30 percet tudok biciklizni annyira gyenge vagyok még mindig. :(
A 2 éves fiamnak nyáron volt ilyen makacs láza, végül az orvos azt mondta, adjak neki egy 1/4 Algopyrint. Az levitte 37.5-re így legalább tudott pihenni egy kicsit a szervezete. Valami fura vírust kapott el kiütésekkel, de 4 orvos se tudta beazonosítani mi volt, 1 hétig volt 39 fölött a láza...
Drukkolok, hogy hamar oké legyen!
Én is hiányolom a csajokat! Merre vagytok?
Igen! Holnap után, pénteken mérés!!!
Szeszil kitartás!
Clugie! Nem lehet mindig csak fogyni... :) Legalább már egyel kevesebben áll a mérleg :) TÜRELEM... :)
Manocskával vajon mi lehet...?!
Persze, hisz még csak szerda van. Tiszta időzavarban vagyok.
A láz nem nagyon akar lemenni, 39,9 volt egy órája, azóta folyamatosan vizesruházom a mellkasát.
Meg itatom.
Sziasztok! Szeszil, nem irigyellek!!! Jobbulást a kicsi lányodnak!!! Neked meg kitartást ehhez a pár naphoz!!!
Mónika, nagyon ügyes vagy! Gratulálok és üdv a fórumon!
Nálam az a helyzet, hogy ugyanúgy elkezdtem stagnálni mint egy hónappal ezelőtt. Akkor ugye 75 kg-on állt a mérleg 6 hétig, most 74-en ragadtam le...
Képzeljétek, milyen fejlődőképes a párom, virágot kaptam a szokásos valentin napi bonbon helyett :)
Sziasztok!
Volt a doki, szurit kapott, estére levitte. Viszont hajnalban ismét 38,8 volt, így akkor is vizesruháztuk.
Mónika: Akkor még Te nem próbáltad az Alakreform 90 perces lemezét. NA AZ A GYILKOS!!!
Smukky: holnap vagy jövő héten kell mérni??? Sosem tudom.
Pfúú Szeszil! Ez durva! Remélem sikerül lejjebb vinni!!!
Mónika! Igen, Réka egy szadista gyilkos :) De meghoza a hatást! A -4 kg, az nagyon jó! Ügyes vagy! Csak igy tovább!