Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.7 hetes terhes vagyok,tegnap este belázasodtam.Ma voltam a házi dokinál kiírt,de azt mondta,hogy hétfőn menjek el a terhestanácsadásra,s vegyenek fel táppénzre,mert a korom is indokolja,hogy veszélyeztetett legyek.(Dokinál még egyáltalán nem voltam,Dieneshez csak a jövő hét pénteken megyek.)Annyit tudok,hogy a Semmelweisbe tartozom.De hogy működik ez az egész?Kit keressek?Ki fog kiírni?(Arról nem beszélve,hogy még dolgozni akartam,csak az influenzás időszakot akartam átvészelni 2-3 hét.)
Szia linda74!
Én Sándor Zsoltiról csupa jót tudok mondani! Ha valaki,akkor én ismerem,tegeződtünk is,pedig csak egy voltam a sok közül,5évig hozzá jártam,nála szültem és hatalmas erőt adott a szülésnél is és az évek alatt is bármikor fordulhattam hozzá,még vasárnap este is!A többieket nem ismerem,abban nem tudok segíteni,de azt válaszd,akit szimpinek gondolsz és ne feltétlenül mások véleménye döntsön!Mindenkiről lesz jó és rossz vélemény is,mert nem vagyunk egyformák!
Ja, meg van!
Nem egy volt az orvosuk. Mallmax ismerősének Sándor Zsolt.
Kicsit nehezen pörög az agyam ma, sok a gond....
Nem egyről beszélünk? Én nem tudom, h mire gondolsz, h Mallmax pontosított az időponton?
Nem tudod, miért indulhatott be nála a szülés iléyen hamar? Dienes nem mondott semmit erről?
Jaj, szegény. Borzasztó lehetett! Nagyon sajnálom!!!
Sziasztok!
Már azt hittem, ugyanarról a 24 hétre született lányról beszéltek....de később mallmax pontosított, nem akkor volt...
Szóval amikor én szültem, aznap (2008.11.05) is szült egy csaj a 24. hétre, és Dienes volt a dokija....utána egy szobába kerültünk a császáros őrzőbe, és szegényt nagyon sajnáltam, egész éjjel sírt...alig 600 gramm volt a babája, nekem meg kihozták a 4 kilós kis gombócomat, szegény oda sem bírt nézni...Aztán sajnos pár nap múlva meghalt a babája!:(
MAllmax!
Te szültél Gubásnál??
A hugom is, tavaly augusztusban! Az úgy volt, hogy eredetileg Leskó volt a dokija, de mivel aug. 13-ra volt kiírva, Leskó meg elment szabira, így átadta Gubásnak, és a tesóm oda volt, meg vissza! Teljesen úgy bánt velük, mintha száz éve ismernék egymást, nagyon segítőkész, közvetlen volt! Szóval a tesóm marad nála!
És a csajjal ez nem 2007-2008-ban történt? Csak , h tudjam, mert kíváncsi vagyok, h őt keresték-e. Én már akkor terhes voltam, s belegondoltam ott várakozás közben, h ez velünk is megtörténhet. Kb.12 hetes voltam akkor.
Sándor Zsolttal kétszer beszéltem, egyszer az utolsó napokban nst-re kellett mennem, Szilveszter előtti napokban 2008-ban.
És olyan flegmán és felületesen bánt velem.
Na, de hát nekem nem ő volt az orvosom. Vasárnap volt,Nem volt ott épp az orvosom, s muszáj volt leellenőriztetni az eredményt valakivel. Hát, őt kaptam el....
De sajna az első találkozásnál sem tett rám túl jó benyomást:(
Hát, ennyi, sajnálom, h nem jókat mondok róla:(
De ez az én élményem vele kapcsolatban.
Ja, és már az nem volt jó nst, egyszer mozdult meg a 15perc alatt a babám, ő meg rá sem nézett az eredményre, csak rányomta a pecsétjét.
2nap múlva megndította az én dokim a szülést.
Meskót csak látásból ismerem, na meg ő írta alá a zárómat:)
Nemtom, a többi doki hogy s mint vizsgál, uh-oz,és csinál flowt, azt tudom, h Dienes gyakran, főleg a végén, meg ha problémás a terhesség, de ezt már írtam...
Örülök, h tudtunk segíteni így ismeretlenül is!!:)
És mihamarabbi babásodást:)
Szia Linda !
A végefelé a Semmelweisbe is gyakran szoktak csinálni flowt, ha meg túlhordod akkor szinte minden nap. Nekem a dokim csinálta (már amikor dolgozott, mert ugye minden nap ő se dolgozik). A flowt is UH géppel csinálják, sőt ha nem mondják esetleg nem is tudod, hogy nem csak sima UH, és a leleteken ACM-el és Aorta RI-vel jelölik. Rendes UH leletet adnak róla. Ezt csak azért írom neked, mert ha tényleg nem csináltak és pereskedni fogtok, azért ez fontos lehet!! Sok sikert a babához ! Drukkolok :-))
Sziasztok!
KÖszönöm mindenkinek a segitségét.
Sándor Zsoltnál egyszer voltam a magánrendelöjébe szülés utáni kontrollon,nagyon rendes alapos szimpatikus volt,de amit Mallmax te irtál hogy majdnem elvette a babát igy ez visszahuz ,Kira érdekelne hogy neked mi a rossz tapasztalatod vele.
Dienest csak ugy ismerem hogy egyszer a megyeibe kellett mennem genetikai UH és pont ö volt ott,akkor azt láttam hogy nagyon alapos.
Meskó na ö az egyetlen akit még nem láttam csak ti irtatok róla ami egész jó.
Azt meg tudjátok esetleg mondani hogy a megyeibe minden orvos ilyen gyakran csinálja a flow vizsgálatott vagy csak dienes?
MOst januártol ujra probálkozunk babával remélem hamar sikerül majd mind legutobb,februárba kiderül.
Ha minden jol alakulna akkor én olyan október-decemberbe szeretnék ujra szülni.
Tényleg mallmax neked erös barátnöd van ha ugyanahozz az orvoshoz vissza tudod ,menni,én még a kórházat is elkerültem.
Azt még tudnotok kell hogy nagyon sokat segitettek nekem ezzekel a beszélgetésekel ezt a nehéz idöt átvészelni.
És visszament ugyanahhoz az orvoshoz??!!
Én biztos messziről elkerültem volna!!!
Mikor történt ez pontosan. Egyszer várakoztam a Megyeiben, amikor jött egy nő látogatóba. Kérdezte a portást, h hol fekszik, aki 24. hétre szült.
Hát, igen. Ő nem megy nyaralni(Lehet, h még nincs családja,Te biztos tudod,és ez is közrejátszhat, h nem megy messzire), de még "csak" szakorvos.
Látod, minden dokinak van valami kis "hibája".
Akármelyik mellett döntünk.
Én megértem, ha egyszer egy évben kikapcsolódni akarnak az orvosok, hiszen keményen dolgoznak, nem kis felelősséggel egész évben.
LÁnyok!
Kinek a pap, kinek a papné. Jó ha már csak három van a körbe, majd lasan kiesik mégegy, majd mégegy. Szerintem ha nem sajnálod a pénzt, én elmennék mindháromhoz egy magánt kipróbálni, és amelyik a legszimpibb ahhoz mennék. Miután még csak érdeklődés szintjén vagy és nem a célba, így még megteheted. Egyébként be van osztva kb. ki mikor szokott menni szabadságra. Ha adott a helyzet a dátumok úgy is segítenek dönteni.
Szia!
Írok Meskó elérhetőségéről privit, akit érdekel szóljon neki is megírom.
Bocs, túl gyorsan írtam:(
Karácsonykor
Pocok
Sok a melléütés, bocsi:)
Így igaz!!
Én szilveszterkor szültem, Pocok barátnője Karácyonykor (dec.25.) Povok meg Húsvét hétfőn.
És szerintem sincs az az orvos, h ha nyaral, esetleg külföldön, hazajönne, mert szül a betege!
Ez nagyon egyedi ám..én sokáig jártam Meskóhoz és tudnék róla rosszat mondani...
Csak némi védésképp...nyaralás alatt egy doki se szokott hazajönni,nem is nagyon várható el szerintem és akkor át szokták adni egymásnak a betegeket de Dienes ellenben bejött húsvét,szilveszter,karácsony...
Dienes,Sándor Zsolt és Mesko,de eddig Dienes felé huzzunk nagyon, elég sok infot szedtem össze ezzekröl az orvosokrol.
de még nincs eldöntve.
szia Linda4
Én Dienes Józsefet is ajánlom Neked, a Megyeiben dolg.
Nagyon alapos, figyelmes, minden apró eltérést észrevesz és komolyan vesz.
Genetikus is, és ha jól tudom neki van a legmagasabb Uh-s végzettsége.
És az utsó heteket meg még komolyabban veszi.
A terheseit kb. három hetente akarja látni, ha vmi gond van, akkor akár gyakrabban is.
És sztem nem is túl drága. 3ezret kért 1 vizzsgálatért 2008-ben, és még mindig ennyi a "tarifa".
És főorvos, tehát ezáltal szerintem van joga dönteni császárról, ha az kell.
Ez csak egy ajánlás, majd eldöntitek a sok info közül, kit választotok.
Egyébként kik közül gondolkodtok?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ki tud ajánlani Miskolcon jó nőgyógyászt?
- Jó nőgyógyász Miskolcon
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Miskolcon tudna valaki jó nőgyógyászt ajánlani?