Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nőgyógyászok Miskolcon fórum

Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)

1181. 67ec892f57 (válaszként erre: 1180. - Musu75)
2010. febr. 20. 17:19
Eddig kihez jártatok? És melyik kórházba szoktatok járni?
1180. Musu75
2010. febr. 20. 17:11

Szép napot mindenkinek!

Mi a feleségemmel nemsokára babásak leszünk s ezért olvasgatjuk a fórumot, hogy képet kapjunk arról ki milyen orvos.Azért most itt hozzászólnék egy két dologhoz, mert már unalmas.

Lehet sokaknak ismeretlen az Etiket fogalma de ha valakit a keresztnevén szólítanak s az illetőnek ez nem tetszik akkor szóljon, hogy ne így nevezze. A tegezés önmagában sem nem etikátlan sem nem tiszteletlen , s csak annak a joga ezt eldönteni, hogy elfogadja-e akiről szó van.

Pocok:)

Nem gondolod, hogy meg kellene vizsgálni a másik oldalt is? Egy várandós anyuka ha elmegy s választ egy orvost azt folyamatosan pénzeli s lehet rá is szánta volna azt az iksz összegezett a szülés után. Csak mondjuk nem érdemelte meg?! Meg a jó ég tudja, hogy menyit kapott közben az orvos.

Na meg olvasok itt olyan hajmeresztő történeteket, hogy az már felháborító!!! Mi is az, hogy fogadok egy orvost s ELVÁRJA, hogy én őt folyamatosan pénzeljem? Mire megy akkor a TB-m? S ezek után papírral kitámasztott zsebbel közlekedik... Na ne! Ez a dolga, ezért tanult, s erre esküdött fel. Ápolói szinten is, én azt mondom aki nem képes igenis normálisan végezni a dolgát, önzetlenül és már már gyülölettel néz az emberekre az menyen más területre dolgozni.

Az is felháborító ha valaki felfogad egy orvost s a 36-odik héten közli, hogy nem ér rá... Na azért ahhoz meg az orvos részéről kell pofa de rendesen, szerinted nem? Ez kb. olyan mintha égne a háza s a tűzoltó 30 perc oltás után azt mondaná "Bocs de letelt a műszakom..."

Vagy addig nem kezdené meg az oltást amíg nincs boríték...

Na az se gyenge mikor megvágja a gyerek arcát az orvos.. Mi az , hogy ennek van diploma a kezében meg ha mondjuk az apa ott lett volna s ő is ejtett volna egy "nemlátszó" laza műveltetett a fején?

Mi van azzal, hogy a feleségem papír szerint veszélyeztetett várandós (mint papíron minden kismama) akkor miért csak a kötelező vizsgálatokra van vissza hívva? És majd ez az orvos is tartani fogja a zsebét, hogy valami menyen bele...

Jesszusom mindenkinek ilyen sok kidobálni való pénze van vagy nem dolgozik meg érte s az ölébe hullik? /adjak egy számlaszámot?:) /

Komolyan nagyon ellene vagyok annak, hogy az orvosoknak, ápolóknak +pénzeket osztogassunk (főleg ha meg se érdemli).Még az ápolóknál megértem, mert nem kapnak közel 100 ezreket bónuszba, s agyon vannak hajszolva, de akkor is.

2010. febr. 20. 17:09
Kezd elfajulni....lehetne témát váltani? Kevesen ismerik itt egymást személyesen. (igaz szőke szíírmi?) Döntsék el az orvosok, kinek hogy engedik meg a beszélgetés szintjét.
1178. ed51a1487e (válaszként erre: 1175. - Sennia)
2010. febr. 20. 16:24
nyugi...elgurult a gyógyszered?? Klimaxolsz:))
1177. mallmax (válaszként erre: 1176. - Mézyke)
2010. febr. 20. 15:53
Én is ismerem egy közeli hozzátartózóját Gubás doktornak,de nem tudtam letegezni ))
1176. Mézyke
2010. febr. 20. 15:52
Nem éri meg ezen vitatkozni.Viszont a domik én is magáztam, mindíg doktor úrnak hívtam, hívom, pedig ismerem régről.A lánya a baránőm, a tesója a munkatársam stb, mégis magázom.
1175. sennia (válaszként erre: 1168. - Ed51a1487e)
2010. febr. 20. 15:48

Na elég!!!

Tudod az a baj,hogy vannak, akiknek automatikus ez a tegezés. És nem hiszem,hogy röhejes lenne,mert vannak akik nagyon sokat képzelnek itt magukról és az életben is!!!

1174. ed51a1487e (válaszként erre: 1173. - Mallmax)
2010. febr. 20. 15:48
Így van,de lehet tisztelni tegeződve és lehet tiszteletlenül viselkedni magázódva :))
1173. mallmax (válaszként erre: 1172. - Ed51a1487e)
2010. febr. 20. 15:46
Láttam már karón varjút ))) Egyébként én csak a magam kis véleményét írtam le,tőlem aztán az tegezi aki akarja,de akkor is a doktor,az doktor!
1172. ed51a1487e (válaszként erre: 1171. - Mallmax)
2010. febr. 20. 15:43

Bizalom!!!

És ha éppen a Dr.Úr olvassa amit kétlek,legalább bekeményít ha úgy gondolja,hogy tiszteletlenség Őt tegezni....de az is lehet,hogy nem zavarja,sőt...

1171. mallmax (válaszként erre: 1168. - Ed51a1487e)
2010. febr. 20. 15:39
Az lehet,de mi van akkor,ha éppen Gubás doktor is olvassa amiket írunk?Vagy a barátnője????
1170. mallmax (válaszként erre: 1167. - Sennia)
2010. febr. 20. 15:38
"Józsi" csak egy van ;)
1169. mallmax (válaszként erre: 1166. - 67ec892f57)
2010. febr. 20. 15:36
Nem autószerelő vagyok ;) Egészségügyben!
2010. febr. 20. 15:34
Röhejes ez a vita...magánügy ki hogyan szólítja az orvosát...kinek mi van megengedve:)))
1167. sennia (válaszként erre: 1163. - 67ec892f57)
2010. febr. 20. 15:29

Idétlen vagy és kész. Továbbra is ez a véleményem! Te nem magázod egy biztos,mert leírtad,hogy Péter!!!!Most már nem is kell szépíteni. Még jó,hogy nem vagy rokon meg barát neki!!!!!!!! Az meg pláne jó,hogy nekem nem!!! Biztos vagyok abban is,hogy mondju bent a kórházban úgy vislekedsz,hogy mások számára az jöjjön le,hogy Ti mennyire jóban vagytok az orovosoddal! De nem nyitok vitát, mert talán jobban ismerem a dokidat, mint TE!!!!

Na mindegy. és azt is látom,hogy van itt kollégája is, aki nekem ad igazat és még sokan mások.

És tényelg nem ezért van ez a fórum,de nem is azért,hogy ilyen tiszteletlenül haveri alapon írjunk róluk. Különben meg Mallmax Józsi az meg Józsi!!! :) :)

1166. 67ec892f57 (válaszként erre: 1165. - Mallmax)
2010. febr. 20. 15:23
Tényleg? Melyik területen dolgozol?
1165. mallmax
2010. febr. 20. 15:18
Engem a keresztnevemen szólított,de magázott,pedig egyidősek,"szakmabeliek"vagyunk,ráadásul van egy nagyon jó közös ismerősünk.De mivel ő az orvos,szerintem minimum,hogy doktor úrnak szólítom.De ez az én véleményem.
2010. febr. 20. 14:59
Azt elfelejtettem megkérdezni ezzel a témával kapcsolatban, hogy titeket, hogy szólít az orvosotok?
2010. febr. 20. 14:38
Beszélhetünk a tiszteletről, ha le "idétlenezel", azt hiszem én nem tettem ilyet, és mi sem vagyunk barátok, hogy ezt megtehetnéd, sőt egyáltalán nem ismerjük egymást. És egy szóval sem említettem, hogy barátok vagy rokonok lennénk, sőt azt sem, hogy tegezem. Ez a fórum nem ezért van, hogy vitatkozzunk hanem, hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat, orvosainkról.
1162. Pocok:) (válaszként erre: 1161. - Mallmax)
2010. febr. 20. 14:26
:))))
1161. mallmax (válaszként erre: 1158. - Sennia)
2010. febr. 20. 14:24
Akkor ennyi erővel Dienes főorvos urat is le Józsizhatnák!
1160. mallmax (válaszként erre: 1143. - 67ec892f57)
2010. febr. 20. 14:17
Én ismerem Gubás doktort más révén,de akkor sem szólítottam soha Péternek.Max megkértem,hogy:doktor úr legyen szíves...
1159. Pocok:)
2010. febr. 20. 14:12
Mi pár év különbséggel végeztünk "Péterrel" de mégsem tegeztem,ő vett fel éjszaka de én igy mint kolléga sem tegeztem...
1158. sennia (válaszként erre: 1148. - Nemeskata)
2010. febr. 20. 14:03

A FIFUSKA egyáltalán nem a barátja a Gubás Péternek! Ezt azért szögezzük le. Azt gondolom,hogy itt mindenki normális hagnemben ír az orvosáról kellő tisztelettel.

CSAK AZT GONDOLJA,HOGY JÓBAN VANNAK!!!!! DE TUTIRA NEM. MÉG ILYAN IDÉTLEN NŐT. MEGÁLL AZ ESZEM. ÉS NE HARAGUDJ MEG,DE AZT HISZEM,HOGY ITT PÉR EMBER IS NEKEM AD IGAZAT!

MENŐZNI,HOGY PÉTER???

aNNYIRA PRIMITÍV A LÁNY SZERINTEM. DE TUTI,HOGY NEM HAVEROK.... ÉS SEMMILYEN ROKONI KAPCSOLATBAN NINCSENEK. ESETLEG SZIMPATIKUS NEKI AZ ORVOSA.

NA MINDEGY NEM BOSSZANKODOM,DE EGY BIZTOS ADJUK MEG A TISZTELETET NEKI.

IGAZAM VAN???

1157. Pocok:) (válaszként erre: 1156. - Sennia)
2010. febr. 20. 14:02
Igen szerintem is tiszteletlenség.
1156. sennia (válaszként erre: 1143. - 67ec892f57)
2010. febr. 20. 13:57
Így szólítod?? remek. Akkor sok tiszteletet adsz neki azt el kell,hogy mndjam!!! Még sosem hallottam ilyen érvet,amit írtál itt,hogy nem mondhatom,hogy dr. Gubás segítsen fel. Mondjuk akkor azt kellene mondani,hogy doktor úr legyen szíves. De gondolom baromi nagy barátságban vagy a Gubás doktorral!!! Na mindegy csak nehogy koppanj egyet... Én így szólítom! Hát tudod azért feltennék gy pár kérdést neked, mert azt hiszem,hogy nem vagy tisztában az etikettel manapság. Azt gondolom,ha már egyszer orovost választunk tiszteljük meg annyira,hogy nem bratyiznuk vele és nem tegezzük. A családtagjai tegezzék meg a barátai,de nem hiszem,hogy Te ebbe a körbe tartozol!!!!
1155. -!Maya!-
2010. febr. 20. 11:33

Sziasztok:)

Látom többen is hozzászóltatok a kis történetemhez Dienessel.

Kira: én is 36 hetes vagyok a héten és most közölte velem negyedszer. Mondtam neki én is, hogy szeretnék nála szülni, de csak mondta tovább az Ő szemszögéből a dolgokat, mintha meg sem hallotta volna.

Nekem egy rokonom szült nála és azért esett rá a választásom, mert meg volt vele elégedve, ez volt 3 éve. Ő nem tapasztalt ilyet nála. De tudom, mint szakember, hogy nagyon jó és ebből gondolom is, hogy sok a paciense, de akkor is közölhette volna még idejében, hogy kész, nem vállalja a szülésemet.

nemeskata:három alkalommal a magánrendelésén közölte velem és tegnap a kórházban NST után. És nem az első NST-m volt a tegnapi. Kérdeztem a rokonomat, hogy ő adott e neki pénzt, amikor a kórházban találkoztak. Azt mondta a csaj, hogy nem csak a magánrendelésen fizetett neki és szülés után. Úgyhogy szerintem nem az a gond, hogy nem csúsztatok neki a kórházban. Meg első találkozásunk alkalmával mondta, hogy mennyiért vállal szülést, mennyi a magánrendelés...szóval tisztába vagyok vele, hogy mennyit vár.

Pocok: én sem és a párom sem érezzük úgy, hogy pénzéhes lenne. Bár megmondom őszintén, hogy én a kórházban meg sem próbáltam eddig pénzt adni neki (talán ez a baja?), mert az a munkahelye és nem is tud csak velem foglalkozni, de a szülést nem várnám el ingyen. És nem is vagyok problémás terhes, hogy arra gondoljak, hogy mennyit foglalkozik velem, illene csúsztatnom egy kis plusz pénzt. Annyit talizom mostanában vele, hogy megnézi az NST-met, aláírja és néhány mondatot beszélünk. Igazából nem tudok másra gondolni, minthogy meg akar a lehetőségeihez mérten "szabadulni" néhány plusz munkától.

Na majd hétfőn kiderül, hogy hányadán is állunk. Majd megírom.

1154. zebibaba
2010. febr. 20. 09:05

Sziasztok!

Érdekes téma került elő, én is beleszólnék.

Mint már többször leírtam, én Dr. Lőkös Bélához járok. Szerintem emberként és szakemberként is elsőosztályú. Viszont neki is van egy nagy hibája... nem tudom, hogy hogyan kell rendesen nevén nevezni a gyereket, de ő egy kicsit olyan mintha pofára menne. Bocsi a kifejezésért. Egy kollégaőm is hozzájárt és neki is ez a véleménye. Először velem is kimért és rideg volt, de akkoriban nem érdekelt, mert csak az éves cytológiai mintavételre jártam hozzá. Mikor felborult a hormonrendszerem, akkor is hozzámentem, felírt egy kúra Clostylbegyt kúrát és rögtön terhes is lettem. De akkorra már egészen másképp állt hozzám, jó értelemben. Eszembe sem jutna máshoz járni.

Január 4-én kellett a Semmelweisben terhesgondozásra menni és ugye ott úgy van, hogy A héten hétfőn Dr. Lőkös van, B héten hétfőn Dr. Hajas (nekem mondta Lőkös, hogy ő lesz aznap, de sok kismama nem tudta, hogy ki is lesz). Mikor megjött Dr. Lőkös, akkor a legtöbb kismama megnyilvánult: "na fasza, itt a kedvencünk", "én lehet, hogy inkább haza is megyek". Én meg csak ültem és néztem ki a fejemből, nálam ő a favorit.

Azt akarom kihozni belőle, hogy két dolog lehet:

1.) ő is ember, a másik vagy szimpi neki, vagy nem...

2.) a már előbb említett dolog: sokan csak egy-egy alkalomra mennek el hozzá, nem kell, hogy mindenki a szívéhez nőjön. Idő kell az igazi bizalom kialakulásához.

Szerintem.

1153. Pocok:)
2010. febr. 20. 07:42

De be kell h valljam h el sem hiszitek hány olyan beteg van aki felkér egy dokit h legyen az orvosa,hozzá jár,elvárja h szülésre bármikor bemenjen,majd mikor mindezen túl vagyunk akkor elintézi egy -köszönöm-mel.

Jójójó...én sem vagyok hive az agybafőbe zsebbedugós csúszópénznek,de könyörgöm milyen dolog az előbbiekben leirt.

Ha én elvárom h bejöjjön és mindig foglalkozzon velem,nem lehet ingyen elvárni.

És sajnos el nem hiszitek mennyi ilyen beteg van,és én ezt maximálisan pofátlanságnak tartom.

És sajnos Dienes is sok ilyet tapasztalt,konkrétan tudok nem 1 ilyen kismamát...

1152. Pocok:) (válaszként erre: 1146. - 2514b163b6)
2010. febr. 20. 07:37
Én is igy voltam vele!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook