Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nőgyógyászok Miskolcon fórum

Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)

942. 2514b163b6 (válaszként erre: 940. - 25c0404375)
2010. jan. 28. 22:31

Ne butáskodj már!

Amit Apa vesz föl, ha apás szülés van:)

941. szedenci (válaszként erre: 940. - 25c0404375)
2010. jan. 28. 22:30

Szia!

Azért a ruháért amit apás szülésnél az apuka felvesz, mert csak így engedik be. 3000ft.

940. 25c0404375 (válaszként erre: 936. - 2514b163b6)
2010. jan. 28. 22:19
Bocsi,hogy igy beledumálok,de milyen ruháért kell fizetni,?
939. 2514b163b6 (válaszként erre: 938. - 064209f635)
2010. jan. 28. 22:18
Ki volt az orvosod?
938. 064209f635 (válaszként erre: 936. - 2514b163b6)
2010. jan. 28. 22:15
Szerencsére nekem is kétágyas szobát intéztek:D
2010. jan. 28. 22:07
Én vittem textilpelust a babának, minden más volt, bár én mindent bevittem (pelus, törlőkendő, popsikrém..stb.) a biztonság kedvéért.
936. 2514b163b6 (válaszként erre: 935. - 064209f635)
2010. jan. 28. 22:05

Én 2008. dec.31-én szültem a Megyeiben.

Akkor még csak 1ezer forintot kellet fizetni a ruháért.

A higiénia tényleg szörnyű, de nekem szerencsére jó szobát intézett a doki. Kétágyasban voltunk a babával.

Amúgy nem értem, h a megyeiben miért pont a szülészetet nem újítják föl?! Pedig tuti,h az a legforgalmasabb osztály, a betegeket nézve/számolva. Na meg pont itt volna a legszükségesebb a higiénia és a szép környezet, szerintem.

2010. jan. 28. 21:55

Igen a ruha 3000 Ft ba került ,szerintem papírból volt...egyszerhasználatos steril ruci...

:(

A megyeiről annyit, hogy fokozzam a kedveteket hozzá, hogy én ott tetveket kaptam el...

Szörnyű a higiénia...

2010. jan. 28. 21:24

Sziasztok!

Kérdeztétek páran h mit kell bevinni a babának a Semmelweisbe!Én 2008 áprilisban szültem,de semmit nem vittem be.Kaptunk elég pelenkát,popsitörlőt,gézt,alkoholt,textilpelenka is volt a fejük alatt a babáknak,de az volt nálam mégegy,de annyira nem használtuk.

A szobánkban volt a Wc,és zuhanyzó,nagyon tiszta volt,semmit nem kaptam el!

Azt a csomagot amit a babák kapnak azt mi csak akkor kaptuk meg amikr már jöttünk haza,és felvoltunk öltözve,akkor nyomták a kezünkbe.De akkor mindenkinek így volt.

A másik pedig tegnap reggelre szült emg a babrátnőm a megyeibe,és az apuka nem hogy nem mehetett be,de még látogatni sem. A saját gyerekét nem látta még,a feleségét is csak übegen keresztül,mert egyből kizavarták.

Plussz szegényt már egy hete befektették,és azóta hiába ment be hozzá a férje,nem engedték be,elküldték h nem lehet bemenni.Azt mondták ha belenne oltva akkor sem!!!!!!!!!!

ÉS fogadott dokija van,de még így sem tudtak tenni semmit.:(

Szóval erről ennyit h belehet menni.Egyáltalán nem.Apuka csak fényképen látta a babát eddig.Miko9r megszületett,kijött a szülésznő elvette tőle a fényképezőt,bevitte,lefényképezte-majd kiadta neki.Ennyi volt.

ÉS mindez tegnap...

Amin még megakadt a szemem h a megyeiben fizetni kell a ruháért?Hirtelen nem is tudtam milyen ruháért?:)

Aztán leesett.Nekünk a SEmmelweisbe semmit nem kellett fizetni,maguktól adták a ruhát,meg a papucsot a páromra.NEm tudom komolyan néha elgondolkozom h milyen világban szültem,mert nekem minden csodálatos volt szó szerint.Itt pedig olyan dolgokról olvasok h majd megszakad a szívem,vagy szörnyűlködök h milyen dokik vannak!:(

Áldom a sorsot nekem minden rendben volt.

933. zebibaba (válaszként erre: 917. - Lurika)
2010. jan. 28. 15:24

Szia Lurika!

Engem érdekelne, hogy ki az a szóbanforgó doki, aki segítségével az előző gyermeked is született és most műtött is. A pozitív példák is említést érdemelnek.

Akár itt, akár priviben.

Köszönöm.

2010. jan. 28. 14:06

Linda! Sokat gondolok rátok:)

Minél előbb záruljon le a vizsgálat, ítélet...és hátha meg tudnátok nyugodni picit végre...

Bár elfelejteni biztosan nem lehet, de hátha segít az idő és majd a kistestvér, akivel természetesen semmi komplikáció nem lesz!!!!!Várjuk a fejleményeket!

2010. jan. 28. 14:00

Sziasztok Csajok! Látom, sehol senki 2napja...

Mindenkinek sok a dolga, gondolom, vagy más fórumon jártok? :))

Mindenki jól van?

Puszi Mindenkinek!

Pocok, ti is jól vagytok?

930. dady2007 (válaszként erre: 927. - Nórika81)
2010. jan. 26. 21:45
Válaszoltam,ha van még kérdés vagy érdekel még valami csak írj nyugodtan.
929. linda74 (válaszként erre: 925. - Dady2007)
2010. jan. 26. 16:53
Köszi neked is a biztatást!
928. linda74 (válaszként erre: 926. - Kriszta1978)
2010. jan. 26. 16:53
Köszi szépen.
927. nórika81 (válaszként erre: 914. - Dady2007)
2010. jan. 26. 14:40
Köszi! Írtam neked privit!
926. Kriszta1978 (válaszként erre: 909. - Linda74)
2010. jan. 26. 14:17

Szia Linda!

Én is nagyon szurkolok, hogy sikerüljön ezt a dokit végre eltiltani a praktizálástól. A per után pedig kívánok nektek boldog életet sok kisbabával. Tudom, hogy a tesók nem tudják feledtetni a történteket, de az idő kicsit hátha elmossa a rosszat.

925. dady2007 (válaszként erre: 924. - Linda74)
2010. jan. 26. 12:04
Nagyon szorítok,hogy minél előbb sikerüljön.
924. linda74
2010. jan. 26. 08:59

Sziasztok

mindenkinek nagyon szépen köszönöm az együttérzését,a biztatásást.

Remélem hamarosan már egy kicsit jobb dologrol irhatok,elkezdtünk ujra babával probálkozni remélem minél hamarabb sikerül.

még egyszer köszönöm mindenkinek aranyosak vagytok!

923. mallmax (válaszként erre: 919. - Szedenci)
2010. jan. 26. 07:13
Szeret enni a fiatalember!És van is mit szerencsére.Én mindig mondogattam neki,hogy majd idekint meghízik,csak igyekezzen kifelé!
922. Ági05 (válaszként erre: 909. - Linda74)
2010. jan. 25. 22:51
Nagyon sok erőt kívánok Neked!
921. 2514b163b6 (válaszként erre: 920. - Szedenci)
2010. jan. 25. 22:48

Hát, elsírtam magam, ahogy olvastam a hozzászólást!

Én is nagyon drukkolok, h Nektek adjanak igazat Linda! És nagyon köszönöm a privi üziket, köszönöm, h válaszoltál!!!

Sok erőt és kitarást kívánok Nektek!

920. szedenci (válaszként erre: 909. - Linda74)
2010. jan. 25. 22:15

Linda 74!

Én kívánok neked nagyon-nagyon sok erőt, ahhoz hogy éld a mindennapokat, ahhoz, hogy végig csináld ezt az egész cirkuszt és ahhoz hogy egyáltalán gondolj másik babára. Az igazadért harcolsz, azért hogy valaki vállalja a felelősséget, és köszönöm az összes anyuka és leendő anyuka nevébe ezt neked, mert remélem ha a te ügyedben pozítív döntés lesz, legalább egy darabig jobban figyelnek a szülés körüli dolgokra. Ma már más világ van, a nagyanyám a szántóföldön szülte meg anyámat aki több volt mint amit az 5 kilós mérleg mért. Megszülte minden gond nélkül, nem volt ilyen vizsgálat, olyan ultrahang, mindenféle vitamin. A mai világban ezek adottak, így a tragédia esélyei is csökkennek, kivéve ha egy felelőtlen orvos, aki csak a zsebét tartja szintén úgy gondolja hogy mindenki tud gond nélkül szülni. Nekem két komplikált szülésem volt és hálát adok az Istennek hogy én még jól jártam. Nekem főorvos a megyeibe a rokonom, ő telefonálgatott, hogy mikor visznek már császárra. Kiderült, hiába a pénz, hiába a magánorvos, a kapcsolat a lényeg, már a pénz sem érdekli őket, (tisztelet a kivételnek és VAN kivétel) gondolja úgy is megkapja, ha meg nem majd jön másik. Az idő enyhít, olvasom itt az űziket és mindenki azt írja lehet még másik babád, persze biztosan lesz is, de ő volt, 9 hónapig veled volt, a részed és az is marad örökre. Ő is a tied, csak már máshol van, egy gyönyörű angyalként nézz rád és segít neked mindennap hittel és erővel hogy csináld, harcolj és ne add fel. Az idő barát, segít ez közhely de igaz, talán a következő gyermekedbe lesz belőle is valami,és hiszem hogy mindennek van értelme, most még nem tudhatod mi, de idővel megértünk mindent miért történik.

919. szedenci (válaszként erre: 904. - Mallmax)
2010. jan. 25. 21:57
Mallmax! Mi van a te tejcsidben dopping szer?, rendesen behozta magát idekinnt a fiatal ember, látod nem hiába kapaszkodott annyira, tudta nem odabenn kell hízlalni, mert idekinnt sokkal finomabb dolgok vannak.
918. szedenci (válaszként erre: 897. - Dady2007)
2010. jan. 25. 21:54

SZia!

Gratulálok! Isten hozta Dominiket idekinnt!

917. Lurika
2010. jan. 25. 21:31

Szia Linda!

Már vártam az eredményt Kíváncsi voltam mi lehetett azok.

Amikor én 5 évvel ezelőtt bementem nst-re az orvosom megnézte a magzatvizemet mivel mondtam,hogy nagyon fáj a derekam. A magzatvizem már mekóniumos volt ezért azt mondta "délutánra baba lesz". Nagyon megijedtem,de nem akartam hogy oxigénhiányos kerüljön a gyerek.Ezt az orvosnak kell tudnia a felelősséget nekik kell vállalniuk.Teljesen rájuk vagyunk utalva. Az orvosom egy jó szakember meg voltam vele elégedve. Azóta nyáron volt egy 9 hetesen elhalt ikerterhességem ami nagyon megviselt,viszont mostmár újra próbálkozunk párhete. A műtétet is az orvosom végezte,nála szeretném szülni a következő kisbabát is bízok benne. A Semmelweisbe dolgozik. Nem akarok reklámozni senkit se ezért nem írom le ki ő.Mindenki saját maga döntse el kire bízza rá maga és a gyermeke életét. Biztosan minden orvosnak van hibája. Nagyon fontos számomra ,hogy megfelelő szakembernél szüljek.Ja és nem pénzéhes.

Linda megtudlak érteni nagyon nehezen dolgoztam fel én is a vetélést de megy tovább az élet legalábbis reméljük, hogy még lesz rá lehetőségünk egészséges gyermeket szülni. Még van a szülésre kb 7 évem ami alatt lehetséges,hogy még két gyereket is sikerül bevállalnunk. Érezni a fájdalmat az írásaidban, ami ésszel igazán fel sem fogható.Ezt csak az érzi, aki ezt átélte.Nem tudsz mit tenni, csak annyit,hogy megpróbálsz beletörődni és majd hoz neked az élet másik kisbabát vagy babákat. Nagyon sajnálom, tudom mennyire a szivéhez nő egy kisbaba a fejlődése folyamán egy kismamának. Őszintén veled érzek,próbáljál erősnek lenni és majd meglátod lesz másik kisbabád.

Pamut

916. mallmax (válaszként erre: 915. - Sennia)
2010. jan. 25. 20:33
Édes vagy sennia!Sokat köszönhetek nektek!Egy orvos se volt ott végig a szülésnél,mint Gubás doktor!Köszönjük nektek a sok törődést.Sebi tényleg "csodababa",már mindenki lemondott róla,csak Ti nem!Imádjuk!!!
915. sennia
2010. jan. 25. 19:45
Mallmax!!!!Neked van a legszebb gyereked a világon!! és mi ezt tudjuk, és oyan szépen szültél drágám!!! Király voltál!!!
914. dady2007 (válaszként erre: 902. - Nórika81)
2010. jan. 25. 17:35

Szia!

Leskót én is szívesen ajánlom neked.Én 2 gyereket szültem nála rengeteg kismamája van és mindenki szereti,aranyos jó fej doki.Ő a Káliba is van és van magánrendelője is.

Ha érdekel vele kapcsolatba valami írj.

913. linda74 (válaszként erre: 912. - Dobóka)
2010. jan. 25. 17:28

Szia

A semmelweisbe volt most ideiglenesen a vasgyárba vannak.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook