Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani? fórum

Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
84. marcsix (válaszként erre: 74. - Juju74)
2015. jún. 26. 21:10
Nem bírtam megállni szó nélkül a hozzászólást. Amiben biztos vagyok, hogy NEM DIENES-nél fogok szülni ha még egyszer valaha sikerül teherbe esnem. Barátnőm ajánlotta, hát elhittem. Nekem 35 mm -es tüszőm volt bal petefészkembe. Mivel átlagos nőgyógyásznál jobbat szerettem volna, aki jobban odafigyel, mondván babát tervezek, gondoltam meghallgatom barátnőm tanácsát, és így jutottam el Dieneshez. Állíthatom hogy szabályos ciklusaim vannak 28 v. 29 naposak. Ciklusom 26 . napján kaptam időpontot. 2 órát vártunk mire sorra kerültem időponttal. Doktorúr meg se kérdezte mi a panaszom. olvasta a papírt amit kaptam előző leletemet. Nem igazán érdekelte hogy 3 hete az alhasam felvan puffadva, válasza hogy étrend miatt. Nem érdekelte, hogy nyilalásokat, görcsöket érzek a petefészeknél és méhnél is. Persze akkor hüvelyi uh-ozzunk majd meglátjuk mi van. Elcsodálkozott a méhemen. Okés nem átlagos, szív alakú. Megmutatta. Közölte, hogy fertőzésem van, mert ugye én mensi előtt 2 nappal fehérs halványan sárgás folyást szoktam tapasztalni. Persze nem viszketek nincs semmi bajom. Mondtam neki, hogy babát szeretnék. HÁt ő ennek nagyon örül. Én persze csak akkor ha majd sikerül, a segítségével tanácsaival. Még akkor bíztam benne. Akkor, nézte a méhet a petefészket, és közölte, hogy most kell együtt lenni a párommal. Én mondtam neki, hogy kizárt, hiszen 2 max 3 nap és menstruálok. Ő váltig állította, hogy nem, itt max terhesség lesz. Mert most kell együtt lenni, a mensi 12-14 nap mulva lesz csak. Néztem rá meredt szemekkel, hitetlenül, bizakodóan és mondtam neki, hogy szabályos ciklusom van és hétvégére megérkezik a nem várt. A vizsgálat ezzel befejeződött. Kimentünk. írt fel betadin kúpot a nem létező fertőzésemre, és tablettát. Kérdeztem és mikor is vegyem be? aktus előtt vagy után? Mosolyogva válaszolta hogy ez jó kérdés :) Akkor mivel most kell együtt lenni így használjuk ki hétvégéig aztán jövőhét hétfőtől kezdhetem. Nem mondhattam el, hogy görcsölgetek petefészeknél méhnél, néha nyilalgatok, fel vagyok puffadva mert nem is hallgatott meg. Magának szépen jegyzetelt, felírta a receptet megkérdeztem mivel tartozom közölte az összeget, kifizettem megköszöntem a kedvességét és távoztam. Nem írok összeget de se egy papírt arról hogy mi hogy smint van nálam nőgyógyászatilag, se egy autógrammot, se egy leletet, semmit se kaptam, még csak egy uh felvételt se a szép kis szív alakú méhemről ennyi pénzért, se egy számlát semmit. Ciklusom 26. napján Kedves Dienes Dr vizsgálata után 2 nappal óramű pontossággal megjött. Köszönöm szépen, a megtisztelő vizsgálatát, de megfogadtam, hogy hiú ábrándot nem fogok űzni álmodozni, egy félre diagnosztizált doki mellett. Új magánorvost keresek Miskolc környékén, aki segít kideríteni mindent ami velem kapcsolatos nőgyógyászatilag, megbízható, hiteles, és figyelmes. Nem kérem, hogy mosolyogjon, csak tisztességesen lássa el a munkáját :( Köszönöm szépen hogy leírhattam. Ennyi tanúság ebből elég is volt. Üdv Marcsix
2015. ápr. 5. 12:07
ja meg valami :D Dienes full nem vallasos!!!! ezt nem tudom honnan szedtek az elozok, de sose volt az, beszelgettem vele errol. Egyszeru, jo ember, tisztelettudo es jozan gondolkodasu.
82. Shireen (válaszként erre: 80. - Ria07)
2015. ápr. 5. 12:05
ja es ha meg aktualis, Dienes mellett ajanlom neked Kovacs Norbert Csabat, Kerek Gyulat, vagy ha not szeretnel Gertig Juditot is a megyeiben. De szinte mind rendesek ott, es jo orvosok.Engem ok mar vizsgaltak, es jo tapasztalatom van csak roluk is.
81. Shireen (válaszként erre: 80. - Ria07)
2015. ápr. 5. 12:04
Sziasztok! Dienes nagyon jo orvos, mar tobbszor kezelt, es most nala szulok. Soha egy budos rossz szot nem tudnek ra mondani, es azt foleg nem hogy penzehes volna. Amikor masnal mar evekkel ezelott 10 ezer volt egy maganrendeles es 120 egy szules, addig nala 5 ezer a magan, es a szulesert nem feltetlenul ker penzt, csak ha adni akarsz. Szakemberkent es emberkent is jo, evek ota hozza jarok,es fogok is, es mindenkinek szivbol ajanlom. Nagyon sokat dolgozik az teny, de ez az elete, es szamara ez tenyleg hivatas. Felveszi a telefont, es mindig probal idopontot is adni,pedig sokan vannak nala, es mindig ott van, ha szukseg van ra! ez az en tapasztalatom mar evek ota!!! koszi.
80. Ria07
2014. aug. 28. 16:25
Köszi esther ! :)
2014. aug. 28. 15:06
Próbáld meg a nőgyógyászok Miskolcon fórumot. Ott több élet van.
78. Ria07
2014. aug. 28. 13:51
Sziasztok! Ez a fórum is nagyon kihalt. :( De azért felteszem a kérdést, hátha valaki erre téved . Szakmailag toppon lévó, megbizható szülész- nögyógyászt(esetleg genetikust) keresek Miskolcon vagy környékén.Köszönettel: Ria
77. Juju74 (válaszként erre: 76. - Kiraanyu)
2012. dec. 12. 18:53

Remélem rendben lesz minden, csak most itt vagyok 9 hetesen orvos nélkül úgy, hogy még csak egy ismerős szonográfus látott.

Szerintem én hiába mondtam a telefonban a nevem, mert fogalma sem volt. Különben miért mondta volna, hogy nem tartozom abba a kórházba ? Fogalma sem volt szerintem, hogy kiről van szó, meg arról sem, hogy magánbetege vagyok, erről meg se akart győződni. Én irodában dolgozom, rengeteg telefont veszek fel naponta én sem tudom rögtön, hogy kiről van szó, de kérdésekkel kiderítem és segítek.

De mindkét telefon kísértetiesen hasonlított, meg se akarta tudni, hogy ki hívja és miért csak le akart rázni minél hamarabb, mert "neki dolga van".

Ez mindkettő délelőtt volt MUNKAIDŐBEN.

Ha nem ér rá, akkor minek vette fel a telefont ? Ha már felvette miért nem adott időpontot. Én nem fogok könyörögni, inkább keresek mást, mert én már azt sem tudom neki elfelejteni, hogy nyáron hiába hívtam.

Lehet, hogy ha felveszi a telefonját és azt mondja, hogy vegyek be három algopyrint, akkor most itt lenne mellettem a gyerekem, de nincs itt.

"Köszönjük Dienes József" , majd lesz helyette hat cigánygyerek, mert a megyei kórházban 10 kismama közül hat cigány én ott hívtam mindig, de mindig sietett és a magánbetegére meg egy percet sem szánt. Rohadjon meg az ilyen Isten nevében !!!

Minek jár az ilyen templomba, álszent "ember", ez a véleményem.

2012. dec. 12. 10:42

Döbbenten olvastam soraitokat. Sajnálom, h Veletek így történt.

Remélem Velünk nem fog......


Én 6-7éve járok hozzá. Mindkét babámat nála szültem.


Én szakmailag teljes mértékben elégedett vagyok vele, mindig pontos, alapos, ha kérdezek, rendesen válaszol.

Telefonon szinte mindig elérem, bár vissza nem szokott hívni, ez tény. De sztem ez nem olyan nagy gond.

Nekem kéthavonta egyszer kell menni a magánrendelőjébe, mert kb.4hetente "találkozunk", egyszer magánban, köv.alkalommal a kórházban, ahol ugye vagy ad pénzt az ember v nem. Ez így volt az előző két babámnál is.

Most a 3.babánkat várjuk, ma megyek majd 3.alkalommal a magánrendelőjébe, és 26 hetes kismama vagyok.

Leletet tényleg nem ad, de Ő vezeti egy mappában. Mindenkinek van egy külön mappája a magánrendelőben és oda fölír mindent, ami fontos.


Számlát Én sem kaptam még Tőle, de nem is gondolom, h ez fontos lenne. Ha kérnék, biztos adna, de minek?

Jártam régen Szalmás magánrendelésére, 11éve(2000-2001-ben). Ő sem adott számlát, és nála már akkor 5ezer Ft volt egy vizsgálat, Dienesnél most annyi, ha citológia is van, ha nincs,akkor 4ezer Ft.


A szülés az úgy zajlott, h túlhordtam mindkettőt, így megindította. De elég sokszor bejött, megnézett, a baba szívhangját ellenőrizte stb.


Nem mondom, h tökéletes, mert nekem is van inkább emberi oldalról 1-2 rossz tapasztalatom, de hát ki az, aki tökéletes és mindig, mindenkivel szemben kedves és jókedvű?! Sztem sem írja be a neveket a telefonjába, de ha bemutatkozom, mindig tudja, h ki vagyok most már. Mondjuk ez nem mindig volt így.

Azt még nem vettem észre, h vallásos, sosem célzott Rá v ilyesmi.


2008.dec.31-én szültem , ill. 2011.júl.21-én.

Mindkét alkalommal 30ezer Ft-ot kapott a szülésért. Nem vettem észre rajta, h keveselné, még ha keveselte is.


Nagyon szomorú, h ez történt Veletek Juju!!!!!


Én idén júl.16án csináltam egy tesztet délután, föl is hívtam rögtön, mert pozitív lett, és nem tervezett baba volt, így nem tudtam, h mit tegyünk.

Még aznap behívott és megnézett uh-n. És nekem mindkettőnél így volt, h rögtön v pár napon belül behívott. (Az elsőnél rögtön, a másodiknál pár napra rá, most a 3.-nál megint rögtön mehettem hozzá)


Drukkolok, h ezúttal minden rendben legyen Veletek Juju!!!!

75. pdorka1985 (válaszként erre: 74. - Juju74)
2012. dec. 10. 21:07
Meg tudom erősíteni, amit Juju74 írt. Sajnos Nekem is rossz tapasztalatom volt Dienessel szakmailag és emberileg is.
74. Juju74
2012. dec. 10. 16:38

Dienes Józseffel így jártam:

- első terhességem alatt kb 7-8 alkalommal voltam a magánrendelésén, alkalmanként 4-5 ezer Ft-ért (SZÁMLÁT,LELETET sose adott) más nőgyógyász magánrendelésen ad egy kis "kezelőlapot" és abba jegyzi fel a vizsgálatok fontosabb eredményeit, nála ilyen nincs, mint ahogy számla sem

- nehéz bejelentkezni, mindenkit egy időpontra hív, rendszeresen 1-2 órát vártam a napi 8 órás munka után

- semmi konkrét tanácsot nem ad, csak hogy nyugodjak meg , jó lesz minden (hiába vallásos, majd Isten megoldja, de akkor minek orvoshoz menniés fizetni érte ? mert kb semmit sem ért az egész )

- egyszer ígért receptet , de azt is elfelejtette felírni

- terhességem alatt 2x hívtam volta - nem viccből - de SOSEM VETTE FEL A TELEFONT a visszahívás számára LEHETETLEN FOGALOM

- második alkalommal belázasodtam, mivel nem vette fel a telefont ezért csak panadolt mertem venni a lázra, utána tovább emelkedett a hőm, de ő elérhetetlen volt, felhívtunk másik orvost, rohantunk a kórházba, de mire beértünk a GYEREK MÁR HALOTT VOLT (nem viccből hívtam, de leszarta)

- utána kontrolokra mentem hozzá DUPLA ÁRAT fizettem, hátha jobb lesz

- most megint terhes vagyok 2x szerettem volna bejelentkezni hozzá

a 6. héten: később hívjon nem érek rá (aztán telefon lecsapás) nyolcadik héten (örülök, hogy ilyenkor hívott , amikor 80 dolgom van, ön NEM IS EBBE A KÓRHÁZBA TARTOZIK !!!

ja nem ???? az nem érdekli hogy április óta tömöm pénzzel ?

sose veszi fel a telefont, sose hív vissza , egy gyerekem ráment és most se lehet tőle időpontot kérni , mert be se írja a a telefonjába még ezt sem, akinek a "fogadott orvosa"

sajnos tanultam ebből , ez egy bunkó emberileg és mindezt Isten nevében teszi, mert egy álszent vallásos köcsög

aki jót akar, ne menjen hozzá, mert nem lehet vele érdemben kommunikálni

egy év alatt se jegyzi meg az embert és dupla áron se hajlandó 5 percet szánni egy 8 hetes terhesre, akinek a fogadott orvosa volt és része volt abban, hogy a szülésig már nem jutottunk el és nem tudta lenyúlni a 100 ezrét (mert annyit szántunk neki)


lehet, hogy másnak jók a tapasztalatai, de én nem értettem szót vele (sajnos)

2012. aug. 4. 13:41
Sziasztok! Gondoltam megosztom a tapasztalatomat Sólyomvári doktornővel kapcsolatban, hátha valakinek segítségére lehet. Eddig úgy gondolom megfelelő választás volt hozzá menni. Még csak egyszer voltam és jelenleg vizsgálati eredményekre várok, de azt mondhatom, hogy nagyon lelkiismeretes orvosnak tartom. Mielőtt egyáltalán megvizsgált volna hosszasan beszélgettünk a problémámról. Mindent részletesen megkérdezett. Látszott, hogy valóban a végére akar járni az ügynek, nem csak úgy himihumi módon felír valamit aztán kalap kabát. A kezdeti feszengésem is hamar elmúlt. De majd meglátjuk tud-e rajtam segíteni...
2012. júl. 25. 11:24
Kíváncsi vagyok a részletekre! Várom a privit! Köszi!
71. cicanyúl (válaszként erre: 70. - Kléá9876)
2012. júl. 25. 08:12
Horváth doktornőt nem ajánlom!!! Részleteket priviben írok, ha gondolod.
2012. júl. 24. 23:38

Sziasztok!


Visszatérő nőgyógyászati problémám van. És nem vagyok megelégedve az orvosommal. Magánrendelésre szeretnék menni. Csak annyit szeretnék kérdezni hogy Sólyomvári vagy Horváth doktornő??? Lelkiismeretesség és ár szempontjából is kérdezem.


Köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 22. 21:42

Sziasztok!

Több fórumot is majdnem végigpörgettem, de Sikó Lászolóról nem nagyon találni infókat. Illetve, hogy remekül segít azokon a párokon, akiknek nem akar összejönni a baba. Engem az érdekelne, hogy mennyit szokott kérni szülésért, gátvédelem párti-e,mindíg magánrendelésre hív-e, stb.. Szóval mindenféle infó, ami vele kapcsolatos.

Előre is köszi aki tud segíteni.

2012. máj. 19. 17:50

Sziasztok!


Nogyógyászt keresek Miskolcon, aki jó szakember, kedves és megbízható! Tudnátok ajánlani valakit? ( magánrendelés érdekelne) Koszonom! :)

67. wnorbi
2011. dec. 12. 10:33

Nekem a párom mozgássérült, nyitott gerinccel született, és altatásban császármetcéssel szülhet csak.

Érdeklődnék, hogy kit tudnátok ajánlani aki rendes, kedves, jó orvos és vállalja az ezzel járó nagyobb kockázatot. Vállalja a műtétet.

Várom a válaszokat.

Köszi.

2011. dec. 6. 10:25
Dr.Sándor Csaba magánrendelőjében van lehetőség ultrahangos vizsgálatra,és mikor van a magánrendelése?Köszönöm ha valaki tudja a választ!
65. Drozd (válaszként erre: 64. - Dóra1982)
2011. okt. 11. 18:53
írtam privit
2011. okt. 10. 18:51

Nekem Sikó Lászlót ajánlották. Tudtok róla valamit? Pl: kb mennyi egy magánrendelés. Minden tapasztalat vele kapcsolatban érdekel. Köszönöm a segítégeteket!

D

63. kiraanyu (válaszként erre: 61. - Ani4)
2011. okt. 6. 22:17

Én úgy tudom, h nem vállal már szüléseket.

Egy ismerősöm ezért keresett másik dokit.


A legtisztább az lenne, ha fölkeresnéd és megkérdeznéd tőle.

62. Drozd (válaszként erre: 60. - Dakota80)
2011. okt. 6. 18:26
Talán a MÁv rendelőben találod, egyébként a megyeiben is születsz. Ő ilyen hol ide hol oda megy, vagyis ahol akarsz, mert van mind2 kórházzal szerződése.
61. Drozd (válaszként erre: 61. - Ani4)
2011. okt. 6. 18:25
Én ugy tudom vállal, de már barcikán van nem?
2011. szept. 14. 11:27

Sziasztok!


Tudtok valamit hogy Dr. Hollósy melyik rendelőben van?Azt tudom hogy a Semmelweis-ben lehet szülni nála de mivel megszűnt a vasgyári így nem tudom hol találom most meg?

Köszönöm!

2011. aug. 30. 12:01
Dienes főorvos úr valóban nagyon jó. A kisfiamat két hete segítette világra. Mind a terhesgondozás alkalmával, mind a kórházi ottlétem ill. a szülés alatt is kedves, udvarias, nyugodt volt. Nagyon jó szakember, mindent elmagyaráz, hogy értsd, mi történik és valóban odafigyel, gondoskodik rólad. Nagy szeretettel és tisztelettel gondolok rá, mert Botondom születése életem egyik legszebb élménye lett. Ha jó orvost akarsz, érdemes felkeresni. Gubás doktor urat is javasolni tudom, egyik barátnőm szült nála és ő is nagyon lelkiismeretes.
2011. júl. 8. 12:18
Üdv!Tegnap este szültünk, és mondhatom, nagyon fontos a nőgyógyász orvos megválasztása. Mi anno Dr. Cziáky Tamás mellett döntöttünk, és ez maximálisan jó döntés volt!A terhesség eleje óta nagyon lelkiismeretes munkát végzett. Azt nem mondom, hogy mézes-mázos, de nem is ez a dolga. Teljesen normális, barátságos. A szülésnél majdnem végig ott volt, a vajúdás alatt 15-20 percenként bejött, vizsgálta a feleségemet, beszélgetett, nyugtatgatott minket. Zökkenőmentesen lezajlott a szülés, semmi probléma nem volt. Cziáky nagyon érti a munkáját, vérprofi!!!Nem pénzéhes, ha tehette nem a magánrendelésre hívott, hanem a kórházba és ott nem fogadott el pénzt. Fantasztikus orvos, lelkiismeretes ember!!!
2011. jún. 7. 01:54

Sziasztok! Nekem Fenesi doktor úr a nőgyógyászom, már évek óta. Annak idején, amikor őt választottam a Semmelweis kórház nőgyógyászati osztályán dolgozó nővérke barátnőm ajánlotta őt. Sok olyan orvosom volt már, akikben csalódtam. Az egyik nemtörődöm volt, magas ívből letojta a problémáimat. A következőt többször láttam ittasan bemenni szüléshez. Az azutáni kikezdett velem. Az utolsóról pedig az a hír járta, hogy nagy tiszteletdíj ellenében sem jár be szülést levezetni (a pénzt elfogadja, de amikor szülsz eltűnik, mint a kámfor). És ez mind MISEKes doki, de nem akarom itt trógerolni őket.

Totál elkeseredésben voltam, bánatomban képes lettem volna átmenni a megyeibe (amit viszont nagyon nem akartam) és ekkora ajánlotta barátnőm őt. Mivel évek óta Policisztás ovárium szindrómám volt, így sajnos amúgy is olyan orvost kerestem volna, aki meddőségi kérdésekben is jártas, és ha terhességre kerül sor nálam, akkor akár éjjel is bejön szülést levezetni. Nos, róla ez a sok jó hír járta. :) Mivel Sikó dokival ő csinálja a meddőségi ambulanciát, így eleve nyert ügyem volt, de el kell mondanom, nem volt végül szükségem meddőségi kezelésekre. Fenesi doktor nagyon modoros ember. Nem jöttünk ki elsőre jól. Azt hittem valami baja van velem, olyan furán viselkedett. De idővel rájöttem, hogy távolságtartó és modoros. Ami, ha megismer: csökken. Valamint fura humora van. Azt hiszem ezt nevezik angol humornak. :) No de ennek persze semmi köze a szakmához. A lényeg, hogy azonnal képben volt PCOS ügyben. Elindította a kivizsgálást. Az eredmények után felállította a kezelést, mindent maximálisan elmagyarázott. Többször is, mert sokat értetlenkedtem pl. olyan dolgokban, amit azelőtt soha senki nem mondott még el. De ő mindenre válaszolt. Ő ajánlotta a www. pcos. hu honlapot is, ahol otthon, nyugiban végig tudtam böngészni mindent. Ajánlott dietetikust is. És találtam megfelelő mozgásformát. Azóta (8 hónap alatt) fogytam - 17kg-ot. Beállt a mensesem. Ugyan nem minden hónapban, de átlag két havonta van peteérésem. Elmúltak maguktól a cisztáim (amiket Fenesi doki ingyen monitorozott havonta hüvely UH-al). Ráálltam a dietetikus és a honlap segítségével a szénhidrát diétára. Megtanultam a GI ellenőrzést. És úton van a kis trónörökös. :) Minden a legnagyobb rendben vele. Már nem vagyok szőrös, nincsenek pattanásaim sem. Az orvosom maximálisan rendben van, és azt ígérte, hogy éjjel 2kor is felkel majd, ha szülni fogok! :)

Ui. : 2 éve méhnyakrákom volt, amit szintén ő csinált velem végig. Vál szélességgel támogatva azt, hogy én egyénileg mit akarok pl. alternatív gyógyászat. Engedte. Csak azt kérte mindig tudjon mindenről, hogy időben szólhasson, ha valami ellenjavallt. És végül győztünk. Együtt, hárman. Ő a férjem és én! Kell ennél több? :)

56. Mó07
2011. márc. 30. 14:10
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Nem csak kedves, megbízható, de szakmailag is nagyon jó.
2011. márc. 18. 00:16
Dr.Szemán György!!Tőle kedvesebb,szakmailag kiválóbb nincs.3 gyermekem született nála,rosszat nem tudnék rá mondani!
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook