Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)
Sziasztok!
Kb. 1 hete nem jött meg és jelentkezett az összes tünet, vagyis úgy tűnik, "megestem":) Már épp gondoltunk 1 kisbabára, de nem is ez a lényeg. Nincs dokim, ezért tanácsot szeretnék kérni. A Semmelweisben gondolkodom és Sikó László vagy Lőkös Béla. Ha vannak tapasztalatok nagyon szívesen fogadnám! Azt sem tudom, hogy mit érdemes ilyenkor figyelni. Jó, ha főőorvos az illető, vagy a "mezei" is megteszi?
A legtöbb orvos a kórházban tartja a magánrendelését, így a kórházi cuccokat használja.
Én Hajas dr-hoz jártam/ok, de nem a magánrendelésére, azt tudom, hogy van neki, de azt is hogy semmivel különb ellátás nem jár a magánpraxisával együtt.
Sziasztok!
Miskolcon van olyan nőgyógyász,akihez magánrendelésre is lehet járni,és fel is van jól szerelve technikailag?Az UH miatt érdekelne?Kit ajánlanátok?
Sziasztok!
Nekem Dr.Dudás Ernő volt az orvosom az Erzsébet kórházban,nála szültem!Teljesen meg voltam vele elégedve!Igaz aki nem ismeri annak egy pökhendi alaknak tűnhet,de nem az!Ami viszont nem utolsó dolog,ha szülésre kerül a sor,azonnal megy mindegy,hogy épp hol van:)Ez nálam is így történt és már sok mindenkitől is hallottam,hogy Ő az egyik olyan orvos akinek ha szüléshez hívják rögtön megy:))
Aki viszont szerintem viszi a pálmát(nekem nagyon sokáig Ő volt az orvosom)az Dr.Imri!A legesleg embertisztelő ember,kedves,sőt még a férjemnek is Ő volt a legszimpibb:))Csak az a baj,hogy már nem vállal szüléseket:((Ezért kellett más után néznem nekem is:((
SZIASZTOK!!!
Minden elfogultság nélkül ajánlom nektek az Erzsébetben Dr. Török Pál. Nagyon alapos, kedves, figyelmes, "öred róka". Nem a pénzre megy, sokszor nem is fogadott el még egy üveg bort sem tőlem. Nála szültem, augustuus 20-án este 11-kor indult a szülés, hívtam, pont Pesten volt a családjával, de másfél óra múlva bemosakodva ott ült mellettem a szülőszobán, rögtön beült a kocsiba és indult amikor hívtam. A kisfiam 3 óra 44 perc alatt született meg az első fájástól számítva.
Meleg szívvel ajánlom tehát, ha azt akarod érezni, hogy az orvosod tényleg törődik veled!
rendben van szólok!
Nekem nagyon mondják Dienest a megyeiben,de én az erzsébetbe tartozom!
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ki tud ajánlani Miskolcon jó nőgyógyászt?
- Jó nőgyógyász Miskolcon
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Miskolcon tudna valaki jó nőgyógyászt ajánlani?