Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)
Szia!
Én már elég rég ismerem Shittu doktort, és jó véleménnyel vagyok róla, és sokan mások is! Ha a megyeibe fogsz szülni, miért nem oda jársz tanácsadásra is???
Ha tényleg vacakul vagy és gyengülsz, akkor tényleg kórház, de ha van még erőd kísérletezni, akkor próbálj meg rostos savanyú pl narancs ivólevet, ropi, keksz ízes vagy sós, van aki a csokira esküszik, nekem nem vált be de e4gy próbát megér.magneb6 tömd magadba, de a gyógyszertárba lehet kapni B6ampullát amit vízbe teszel és nyeled, ha a víz ki is jön a b6 nem mert már a szádban ill. nyelőcsőben felszívódik, kb 5-10 perc és hat és lehet próbálkozni az evéssel!
ha már tényleg semmi nem jó akkor menj be a kórházba, ne aggódj, nem lesz baj, de nem éri meg kockáztatni!
Kórház,mert kiszáradsz!!! Ott az infúziótól jobban leszel. Ha nem marad meg benned,akkor csak ez lesz a vége...
És ne erőltetsd a kaját...
Sziasztok!
Tanácsot szertnék kérni. 9 hetes terhes vagyok, és minden amit megeszek ki is jön belőlem. Érdeklődnék van e erre vakakinek valami jó praktikája.
Köszönöm
október 4. Hát még elég messze van!
A 12. hetes vizsgálatig kb egy hét van, már nagyon várom, remélem minden rendben lesz!
Kezelésekre jártatok, h baba legyen?
Ha igen, milyenre?
Én csak látásból ismerem Dr. Gubást, szimpinek tűnik.
Sziasztok!
Már voltam kétszer is Dr Szemánnál rendelésen és eddig semmi kivetni valót nem találtam a stílusában, sőt nekem bejött.
A védőnőm pedig egy kimondottan aranyos nő, így kevésbe szorongva vágok neki a terhesség további részének. Köszönöm mindazoknak, akik megerősítettek abban, hogy adjak egy esélyt Szemánnak, remélem a továbbiakban sem fogom megbánni.
Nevetséges ami itt megy a két kórház között. Borzalmas,hogy vannak emberek, akiknek ennyire számít az egészség!
Behányok már ettől a hozzáállástól!!!
Az én orvosom a Megyeiben Gubás doktor úr. Nem ismerek nála alaposabb, lelkiismeretesebb orvost. Mi neki köszönhetjük ezt a pici életet a pocakomban. :-)
Mindenkinek csak ajánlani tudom. /mint egy jó pár hozzászóló elöttem is/
Szia!
Sajnálom, h ilyet kellett átélned! :-(
Az egészégügyre én is nagyon-nagyon haragszom:-(
Ki az orvosod a Megyeiben?
Sziasztok!
Eddig csak mint olvasó vettem részt ezen a portálon, de ehhez nekem is lenne hozzászólnivalóm. Én 2009. októbere óta járok tanácsadásra az sztk-ba, de a fogadott orvosom a megyeiben van. Az sztk-ban a "kedves" Shittu Gafar doktor úrhoz kerültem, akinek egészen januárig semmi kivetnivalója nem volt abban, hogy a megyeiben fogok szülni, de oda járok tanácsadásra a saját védőnőmhöz. Na ez január óta igencsak megváltozott. Az utolsó két alkalommal, azt kellett hallgatnom, gúnyos, irónikus hangsúllyal persze, az adminisztrátorral kacarászva, hogy nem érti a megyei kórház miért küldözgeti ide a kismamáit? Mit képzelnek magukról? Első alkalommal, amikor ezt mondta, furcsállottam, nem szóltam semmit, csak jól felbosszantott /25 hetesen/, mértek is jó magas vérnyomást. Ma voltam megint tanácsadáson, táppénzes papír stb... És ma a "kedves" doktorúr, megint kezdte. /29 hét/ 160/100-as vérnyomást mértek, a védőnő be sem merte írni a kiskönyvembe.
Közöltem a Shittu Gafar doktor úrral, hogy nem vagyok hajlandó hozzá jönni többet, mert szerintem ez a része a dolognak nem rám tartozik. Miért nem szólt első alkalommal, hogy menjak a megyeibe? Nem vagyok kiváncsi a két kórház közötti rivalizálásra, persze mindezt már könnyek között. Kérte a kedves doktor úr, hogy hallgassam meg, és hogy nem a fogadott orvosommal van baja. Hát mondtam neki, hogy azzal nem is lehet, mert tőle lelkiismeretesebb orvost még nem ismertem.
Amit nem értek, hogy miért nem gondolt bele az én helyzetembe? 29 hetesen 160/100-as vérnyomásig idegesít? Milyen orvos az ilyen?
Ami következtetést levontam, többet nem megyek az sztk-ba, nem bosszantom feleslegesen magam.
Sajnos ez a mai egészségügy...
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ki tud ajánlani Miskolcon jó nőgyógyászt?
- Jó nőgyógyász Miskolcon
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Miskolcon tudna valaki jó nőgyógyászt ajánlani?