Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Ez érdekes dolog. Alapvetően szerintem alkati. Attól függ, hogy pocakos vagy-e vagy sem. Az első napokban a béltartalom fog kiürülni. Általában a has "megy beljebb". Az is lehet, hogy vészriadót fúj a szervezet és mivel lelassul az anyagcsere, ezért nehezebben indul(hat) meg a fogyás. A neera kúra igazából a tisztulásra jó. Persze kilókat is lehet vele veszíteni, de az a kevesebb:( Már most találd ki, hogy mit fogsz enni a 10. nap után. Nekem hamar visszaszaladtak a leadott kilók:((((
Kitartás!:)
Sziasztok!
Ma van a negyedik napom, és szerencsére nem fáj a fejem (eddig minden nap fájt). Azt szeretném kérdezni, hogy Ti mennyi idő múlva vettetek észre fogyást? sajnos nincsen mérlegem, de ennyi nap koplalás után szerintem azért könnyebben kellene feljönnie a nadrágnak. Mi a véleményetek? Köszi előre is!
Lánykori versenysúlyom 20-on évesen 58 kg volt. Ennyivel is mentem férjhez. Az első gyerek után is visszafogytam ennyire. A másodikkal már maradtak plusz kilók, kb.10. Utána jött Milán....és 19 hónapra Milla. Alapvetően szénhidrát kedvelő vagyok. Tészták, kenyér... A sütiket nem nagyon szeretem, a csokit sem kívánom most. Viszont volt olyan időszakom, amikor a Spar nápolyit 20-asával vettem + a többi nasi:((( Vagyis volt idő, amikor ettem nagyon sok édességet.
Vagyis most hétfőn reggel 81,2 voltam. A centiket most reggel megmérem, mert sokszor az számít és nem a mérleg! Szóval indokolt az a 15 kg. De amikor 6-ossal fog kezdődni újra, akkor nagyon boldog leszek már! Én minden nap mérem magamat. "Mérlegfüggő" vagyok!:))) Tegnap este 78,8 voltam, ma még nem álltam rá. Majd megkeresem a mérlegelőt itt a hoxán és írogatni fogom. Ha olvasod a másik fórumot is, akkor levelezzünk ott. Ide is benézek azért, csak mivel most sokáig fogok írogatni, talán nem kellene "zavarnom" a neerásokat.
Milánnnak a betegsége összetett, privátban írok róla. Szép munkád van, én is szeretnék egyszer sérült gyerekek között dolgozni!
Mennyit szeretnél leadni?Ha ilyen sportos alkat vagy,biztosan nem sok plusz kiló van Rajtad.
Olvasom a juharszirupos fórumot is :-) Én is azt akartam először,de azután inkább a neera mellett döntöttem,bár elég húzós az ára.Mjuk én nem tettem bele csak a felét,mert nem szerettem az ízét :-))Ahhoz képest,h mekkora vagyok,eléggé finnyadék is :-((
Az én fiam Down-szindrómás.Amikor meg dolgozom(most épen szabin vagyok :-))))),akkor súlyosan,halmozottan sérült gyermekeket gondozok.A fiadnak szerencséje van,h ilyen az anyukája :-))
A maratonra készüléshez sok sikert,biztosan összejön Neked :-))
A szájszag ellen tudnám javasolni, hogy reggelente egy evőkanál olajjal öblítsd át a szád. Legalább 10, de ha lehet akkor 20 percig zubogtasd a szádba.
A nyelvedre lerakódott méreganyagokat fantasztikusan "legyalulja" (nem tudok rá jobb szót)
Egyébként ezt bárki bármikor csinálhatja, nemcsak a fogyókúra idején.
A fehérjeport és az antioxidánst is a Nutrilite cég gyártja. Az összes vitaminok és étrendkiegészítők már hosszú évek óta tőlük van a háztartásunkban. Az a szó, hogy vitamin is tőlük ered. A neten rá tudsz keresni, ha érdekel.
Azért írtam hajnalban, mert a mályva tea "felköltött" és nem tudtam visszaaludni. Gondoltam inkább olvasgatok a neten:) Az én fiam 5 éves, de a teste akár egy 3 évesé:))) - van egy hasonló vicc - Mo-on egyedül álló a szindrómája. Gyógyíthatatlan. Nem tudják meddig élhet. Mivel én hiszek Istenben, így ezt a bajomat is letettem elé. Az orvosok azt mondanak, amit akarnak, én viszont Istenben bízok. Van egy hónapom az újabb műtétjéig, ezért gondoltam, hogy kihasználom. Erre az évre terveztem a maraton lefutását, de 1 évet "halasztok", mivel a sok probléma miatt nem tudtam felkészülni. Persze az első lépcső a fogyás. Túlsúllyal nem szabad az izületek miatt. Márpedig én a sportban sem ismerek határokat:))) Hál'Istennek jó az állóképességem. A fizikális terhelést sokkal jobban bírom, mint a lelkit. A sport kikapcsolja az agyamat, és nekem erre nagy szükségem van. Ha nem tudok sportolni, az meg is látszik rajtam.
Bocs, kicsit hosszú lett.
A juharszirupot is u.úgy készítettem el, mint a neerát. Nem annyira tömény, így talán többet kell majd mellé innom vizet, teát, hogy ne legyek éhes.
Nem is az éhséggel volt soha bajom, hanem azzal, hogy megkívántam az ételt és hiányzott maga az
evés. Most éppen kávét iszok, hogy valami íz legyen a számban.
Szia!
Nekem is fájt sokszor a kúra alatt a fejem,volt hogy szinte elviselhetetlenül.Én nem vettem be gyógyszert,mert ugye az is méreg :-((
Próbálj meg több folyadékot inni,mert a folyadékhiánytól is fájhat.
Azt írja a füzet,h a méregtelenítés egyik jele a fejfájás is.Olvastam valahol,h van vmi homeopátiás bogyó fejfájásra,azt be lehet venni.
Kitartás,hidd el egyre jobb lesz :-))
Sziasztok!
Egyik munkatársammal tegnap kezdtük a kúrát! A mai nap eddig egész jó, de tegnap délután ill. este nagyon szenvedtem. Nem az éhség miatt, hanem attól, hogy nagyon fájt a fejem. Egyébként is fejfájós típus vagyok, de ez már nagyon durva volt. Miután hazaértem a munkából egész este csak feküdtem, alig bírtam megmozdulni, és mivel egész éjszaka nem aludtam, hajnalra úgy döntöttem, hogy beveszek egy fájdalomcsillapítót. Mit gondoltok erről? Nem baj? Most is fájdogál egy kicsit, de a közérzetem százszor jobb, mint tegnap. Valamint azt szeretném még kérdezni, hogy cukormentes rágó jöhet? (elég kellemetlen a szájszag)
Hát,nem semmi amit elhatároztál :-))Szurkolok Neked.
Sajnos nekem is egyszerűbb nem enni,mint keveset :-((Biztos az agyamban van vmi,nem oda való,mert ugye minden a fejben dől el.Nekem a 2 kúra alatt 7 kg ami nem jött még vissza,pedig nem kímélem magam :-((
Milyen fehérjeturmixot iszol,és milyen antioxidáns port szedsz?
Nekem is van egy "tartósan beteg" 19 éves fiam,akit imádok :-))
Éjszaka nem aludni kellene?Mjuk a 4 gyerek mellett gondolom nem sok időd van :-))
Igen! Nagyon elszánt vagyok. Annyiszor próbáltam már újra meg újra lefogyni különféle módszerekkel. Voltak sikereim, de sohasem tartósak. Eléggé rendszertelen az életünk. A 4 gyerekből 1 tartósan beteg. Sohasem tudom, mit hoz a holnap.... Bánatomban sajnos néha az alkohol volt a "megoldás". Ez sem tett jót a mérlegemnek... Én ha egy kicsit is iszok, rögtön éhes vagyok. Kövér alkoholistát még nem láttam dülöngélni az úton, ezért talán még én sem vagyok az:))) Szélsőséges ember vagyok. Most úgy érzem, hogy kell ez az áttörés. A 10 nap nekem kevés. Talán 10 évvel ezelőtt elég lett volna egy életmód váltás beindításához, de rájöttem, hogy most kevés. Februárban is megcsináltam, de visszahíztam:(
Szóval ma volt az első napom. Reggel ittam csak a fehérje turmixot. Este nem kellett, nem voltam farkas éhes. Mind a 2 liter neerám elfogyott.
Ez a fórum neerás, de ha érdekel v.kit a juharszirupos fogyásom, szívesen írok továbbra is.
Sziasztok!
Jofre,tleg 33 napig akarod csinálni????
Ezt a juharszirupot nem értem.
Úgy tudom, hogy az palacsintába való édesség, vagy tévedek?
Na, gyorsan felbuzdúlva be is vettem egy kortyot a számba. A férjem kiengedte a kutyát, de a kapu nyitva volt és elrohant. Gyorsan kiköptem az olajat és ordítottam a kutyának, de hiába... Igy lett az első alkalmam kb. 3 perc:) A 2 nagy tud olvasni, úgyhogy majd tolmácsolnak a kicsiknek:)
Ma még volt 1 napra való neerám, de reggel én ittam fehérje turmixot. Holnaptól juharsziruppal folytatom.
Kitartás csajok!:)
Hát ha tudnak már olvasni, akkor ird le nekik:)
De elég pár perccel kezdeni:)
Sziasztok!
Túléltem a lagzit :D nem volt probléma.
Viszon én is csak gyümölcsturmixot eszem... meg salátát.
nagyon jó!
Fogom még csinálni!
Hajrá lányok!
Az szeretném még ajánlani minden neerázónak, hogy reggelente öblítsék ki a szájukat étolajjal, a következőjéppen:
Egy kisebb kortyni étoljat vegyetek a szátokba és minimum 10 percig, de legoptimálisabb a 20 perc zubogtasságtok ,mint a fogmosás után a vizet.
Fantasztikus méregtelenító hatása van, már csak azért is, mert a nyelvről az éjszaka folyamán rárakódott méreganyagot "lesikálja"
Lényegesen hatásosabb, mint amikor fogkefével sikálod le róla.
Ne csügggedjen senki, aki az első alkalommal 2 -3 percig birja, fokozatosan emelkedni fog az időtartam.
Nem kell hozzá semmilyen glancos-flancos étolaj, jó a legsimább napraforgó.
Egyébként nem csak neerázóknak ajánlott. Van ismerősöm, aki az év minden napján csinálja.
Én mondjuk egy kicsit lusti vagyok:( igy csak akkor csinálom, ha valami fehéret látok a nyelvemen (na mondjuk ez elég gyakran van:)
lehet, hogy nem is a neera a baj, de lehet, hogy pont ezzel fedeznek fel v.mit, ami egyébként nem jött volna elő. Minden rosszban van v.mi jó. A fiamat az immunológus küldte el urológiára, mert nem találta normálisnak a heréit. Eredmény: műteni kell, mert sérve van. Felnőtt korára komoly eü. problémája lehetett volna.
Érdekelne, hogy mi lesz az eredményed!!!!
Szorítok!!!!
Ma már jobban vagyok, igaz a 2 nap alatt lement 1 kiló, de nekem az csak jó:)
Szóval folytatom a napi egyszeri evést, és a többi neera.
Sziasztok!
Részvétem Nektek!
Na az én mindenemmel semmi baj nem volt,mindkettő kúra után mindent ettem,és semmi bajom nem volt.Persze fokozatosan:reggel gyümi,délben zöldség meg husi,este meg már jégkrém kis :-))
Javulást,szorítok Nektek!!!
Ma nekem is fájt a gomrom, meg a beleim.
Szerintem valami vírust kaphattam be.
Délután ittam egy kis almaecetes vizet, na az megint elkóldött wc-re.
Neerát nem is iuttam ma, de nem vagyok éhez, peeig körülöttem esznek, sőt most főzöjk is, de nincs kedvem megkostolni sem.
Én párolt húst és nyer zöldséget eszem, azzal megúsztam a hasmenést, viszont tegnap ettem egy kis tojásos lecsót, na estétől ma délig nem állt meg bennem még a víz se.
Ma délben ettem 15 dkg-nyi krumplistésztát, ját még nem zavart el wc-re.
Szerintem a szervezetünk (főleg a beleink) elszoktak a legminimálisabb zsiradéktól is.
Sziasztok,
4napja h vége a kúrámnak és most olyan történik velem mint ez elötti kúráimnál sosem.Alig tudok enni..undorodom mindentől,ha eszem is párolt zöldséget leveskét..de nagyon keveset..húst egyáltalán nem bírnék.És ami gáz hogy minden azonnal kijön belőlem.Evés után rögtön iszonyat gyomortájéki fájdalom,majd szaladás a klotyóra.Ki tudja mi lett velem?