Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯
1656. cyncy
2009. aug. 22. 19:44

A sós vízet minden reggel ittam eddig, de nem keserűsós, hanem csak tengeri sós víz, két kiskanállal egy pohár vízbe, eleinte csak este ittam a hashajtóteát, de aztán már délelött is, ma két filtert is tettem egy csészéhez:).....és SEMMIT:(.............

a lábaimon meg furcsa ekcéma szerű oriás foltok jelentek meg és baromira viszketnek:(....... remélem ez nem valami következménye annak, hogy nincs székeltürités.....:(

VISZONT!.....egészen hős voltam ma délután, ugyanis kertipartira voltunk hivatalosak, ezer féle grillezés, saláták, meg mindenféle, plusz ugye sör, pálinka stb.....és nem ettem egy falatot sem:).....ssőőőőttt a grillnél álltam egy darabig és átvettem a húsforgatást a házigazdatól, amikor ezért azért rohangálnia kellett....:) Ezt nem gondoltam volna magamróL:)....hogy igy kiállom,semmi nyálcsorgatás nélkül:)......na persze minndenki ezerrel "megetetett" volna, meg sajnaálkoztak rajtam, ..........de én kitartóan csak a lötyimet kortyolgattam, és TÉNYLEG semmi éhségérzetet nem éreztem!

1655. 4b6a2525df (válaszként erre: 1653. - Cyncy)
2009. aug. 22. 16:50

Vegxyél a patikában keserű sót, és egy kiskanállal kb másfél deci vizbe tegyél, éás azt idd meg.

Feltétlen kell, hogy legyen székleted, mert a méreganyag a beleidbe ürül bele, és ha nem tudod kikakilni, akkor felszívódik a véredbe.

Szóval keserűsós viz, minden reggel!!

Ámbár óvatos legyél, mert igy már üres gyomorral kb 20 perc múlva elküld wc-re és ezt ugye 2-3 szor megismétli az első időben.

A hashajtó teát este kell inni, és reggel hoz valamicske eredményt

1654. 4b6a2525df (válaszként erre: 1652. - Senki1)
2009. aug. 22. 16:47
Tuti, hogy sikerülni fog:)
1653. cyncy
2009. aug. 22. 12:19

Sziasztok! nekem ma van a 3. napom, és alegnagyobb gondom az,hogy sem a sós víz sem a hashajtó tea nem hozta meg a hatását, így gyakorlatilag több mint négy napja...... :)

Szerintetek mit lehet még tenni? Már gondolkodtam rajta, hogy abba hagyjam a kúrát és majd talán valami "nagyobb előkészülettel" újra neki kezdeni, merthát állítólag fontos, hogy mindennap "ürítsen" az ember a kúra alatt.....:( Valakinek valami hasonló tapasztalata, ötlete, javaslata?:)......

Egyébként éhségérzet semmi, közérzet eléggé jó, fejfájás volt, de homeopátiás szernek köszönhetöen semmi nyoma már!! Mivel homeopátiás szereket lehet szedni a kúra alatt, így annak aki fejfájással küzd, ajánlani tudom a Kalium phosphoricum homeopátiás golyocskákat, 2x5 golyócska!....

Szóval folytassam, vagy majd kezdjem újra?!:)......

1652. senki1 (válaszként erre: 1651. - 4b6a2525df)
2009. aug. 22. 09:28

5.-ik nap ...... és még élek :-) :-)

Éhes se vagyok :-) de minden bajom kijött ami valaha is volt.......

de 3 kiló minusz :-) A tegnapi nap nagyon nehéz volt ....... reszeltem a trapista sajtot az ebédhez ..... és majdnem elkurvultam...... csak 1 falat.... de sikerült megállni hogy nem ettem :-) Teljesen nagy hős vagyok :-) :-)

Már a "majdnem uram is beletörődött" a léböjt kúrámba :-) Nagyon aggódik ez tény, de biztat és dicsér :-) Nagyon jó érzés :-)

Ma gondolom kicsit könnyebb lesz mert dolgozom. Itt aztán semmi nincs amit enni lehetne :-)

Még a holnapi otthoni naptól félek, de aztán megint munka ezerrel, nem gondolok a kajára, mert nem lesz időm :-)

Fog ez sikerültni :-) :-)

És mi ujság a többiekkel ???? :-)

1651. 4b6a2525df (válaszként erre: 1646. - Senki1)
2009. aug. 20. 16:24
Hát mi mások lehetnénk, ha nem ügyesek?:)
1650. 4b6a2525df (válaszként erre: 1645. - Jofre)
2009. aug. 20. 16:22

Én 2x 10 napot csináltam, utánna pedig 3 hétig csak ebédeltem (párolt hús, hal, salátamix)de ekkor már nem ment le semmi.

Úgy döntötem, hogy nem rabolom tovább a szervezetem ezzel (bár azt vedd figyelembe, hogy én 55 éves vagyok)és ezért most a fehérjeport csinálom.

Ez a 3. napom és 1, 3 kg ment le, de ez még most biztos, hogy víz és bélsár, ugyanis úgy kellett kezdeni, hogy meg kellett inni 40 gramm! keserűsót 2 dl vizbe. Na az első nap nem tudtam elhagyni a wc-t:)

Részemről veszélyesnek tartom (az én koromban)ezt az egyoldalú és hosszú fogyókúrát.

Most meglátom, hogy 10 nap alatt mennyi megy le, utánna ennek a könnyített változatát fogom csinálni, azaz reggel este por, délelőtt, délután gyümölcs, és ebédre szintén a párolt hús, hal, vagy grillezett, és saláta, vagy párolt zöldség.

1649. jofre (válaszként erre: 1648. - Senki1)
2009. aug. 20. 15:39
Remélem igazad van, mert az álldogálásból egy hét már eltelt:))) Annyira bíztam abban, hogy rólam is lemegy az a 15 kg.... De ha már 6-ossal kezdődne, az is szép volna! Hááááát, majd meglátjuk. Én folytatom az ivást meg a tornát és futást is!
1648. senki1 (válaszként erre: 1645. - Jofre)
2009. aug. 20. 14:26

Ja igen. A 25.-ik nap.......

Most már a szervezeted ráállt a teljes takarákosságra nehogy éhen halj :-) Most egy kicsit lassulni fog. És ez eltart 1-2 hétig, de ne add fel !!!!!!!! Utána megint felhasználod a "tartalékokat" legalábbis ezt egy orvos barátom mondta az első fogyókúrámnál .....

És teljesen igaza volt. Nem adtam fel és 10 nap után megint röpködtek a kilók :-)

Igy együtt egyszerűbb lesz :-)

Mondjuk néérához nem értek ........ de fogyókúrához nagyon :-)

1647. senki1 (válaszként erre: 1644. - Jofre)
2009. aug. 20. 14:20

Szia :-) Jó hogy itt vagytok Velem :-)

És senki1 rábeszél :-) Mindenre ami fogyaszt :-)és amitől jobban érezzük magunkat :-)Azért igy egyszerűbb ha van kivel megbeszélni :-)

A hashajtó teát megmondom őszintén nem iszom. Ahhoz képest hogy egész életembe rossz volt az anyagcserém és örültem ha hetente egyszer elmentem a wc-re, mióta a nérát iszom, minden rendben van. Napi háromszor rohanok :-) Szerintem az elég. Vagy nem tudom. Én még soha nem csináltam ilyet. Fogyókúráztam én már minden gyerek után és mindig sikerült a 30 kilót ledobni,

remélem a harmadik baba után is sikerül. Illetve ha őszinte akarok lenni törpe után csak 20 kiló maradt...... aztán annyira sajnáltam magam :-( és annyira eldöntöttem hogy holnaptól fogyi ... ma még eszek egy jót utoljára...... hogy +10 kiló lett belőle. Remélem sikerült az agyamat helyretenni és menni fog a néra, aztán valami más :-)És nagyon jól érzem most magam ...... az a -1 kg nem sok ...... de sokkal könnyebbnek érzem magam :-) Egyszerűbb megmozdulni is :-) Szépen süt a nap :-) Örülök Nektek nagyon :-) És szuper lesz a vége :-)

1646. senki1 (válaszként erre: 1643. - 4b6a2525df)
2009. aug. 20. 14:08

Ezzel ugyanigy vagyok ... sajna. A harmadik baba születése után 30 kiló rajtam maradt ...... ennek már 2,5 éve :-( Most jutottam el odáig hogy ez már nemcsak nem szép látvány, de nekem se jó :-( Akkor biztathatjuk egymást :-) Én 177 cm és 105 kg :-( Hát nem túl jó paraméterek :-(

Viszont a 3. nap is nagyon jól érzem magam :-) Minden rendben :-) Még vacsorát is kap a családom :-) Eddig ez se volt gond :-)

Szeretném végre jól érezni magam a bőrőmbe .

Ha végzek a nérával és a fehérjepor bevált nálad :-) Beszélhetünk arról is :-)

Csak ügyesek legyünk :-)

1645. jofre (válaszként erre: 1641. - 4b6a2525df)
2009. aug. 20. 06:38

Szia!

2x mennyi napot? Meddig állt a súlyod? Az enyém itt a 25. napon már nagyon áll:((( Még 10 van hátra, de lehet, hogy ha senki1 rábeszél:))) és kitart, akkor ráhúzok még öt napot vele!

1644. jofre
2009. aug. 20. 06:35

Szia senki1!

A korunkat látom, hogy megegyezik, a többit nem tudom. Úgy olvasom, hogy 15 napra tervezed. Felkészültél?:))) Mármint a 15 napra gondoltam. Az nem rövid idő, de hidd el hamar elmegy. Minden reggel büszke leszel magadra, hogy megtetted!

Minden rosszullét (ha lesz), minden kaja utáni sóvárgás a tisztulás jele! Ilyenkor kell kitartani és erősnek lenni. Persze mindenki szeretne fogyni is, de ez a kúra főleg a tisztulásról szól ezt ne felejtsd el! Most nálam sem mozdul a mérleg, sőt feljebb ment, de bízom benne, hogy belül azért pozitív a változás!:)))

Az esti hashajtó tea fontos! A reggeli sós víz ivása is! Ez nem kellemes, de jótékony!

1643. 4b6a2525df (válaszként erre: 1642. - Senki1)
2009. aug. 19. 15:58

Látod, igy biztos fogyni fogsz.

Tényleg elhatározás kérdése (és akarat) az egész.

Én évekig halogattam, aztán elütöttem a 100-at. Igaz 172 magas vagyok, de az volt a lélektani határ.

És a neerától tényleg jól megvoltam a 3. nap után.

Úgy tünik, hogy ez a fehérjepor még könnyebb mint a neera, Bár a neera nagyon szükséges, hisz az méregtelenítő, és mintegy mellékhatásként:))) fogy az ember.

A fehérjepor meg fogyaszt!!!!!!!! (legalábbis ajánlom neki:)

1642. senki1
2009. aug. 19. 14:56

Remélem megéri :-)

Valahol ovastam, hogy nérával 15 nap -10 kiló. Gondolom az se mindegy hogy mennyiből....... biztos nem 60 kilós volt az illető :-)

Aztán ha túlélem a hátralévő 13 napot akkor majd én is keresek valamit .... most nagyon nagy az elhatározás fogyi ügyileg :-)

2009. aug. 19. 12:58

Nekem a neerával 7 kg ment le (2x csináltam:) Majd már egy hónapja állk a súlyom, ugyhogy most tegnap egy 10 napos fehérjepor kúrát kezdtem.

De figyelmetekbe ajánlom a most indult fórumot:

PAI YOU GUO nevű fogyókúrás porról.Nagyon elfogadható ára van.

Hát megvárom a tapasztalatokat, meg persze a fehérjeturmix végét, aztán meglátom:)

Tartsatok ki megéri:)

1640. senki1
2009. aug. 19. 12:30
Viszont már most jobban érzem magam a bőrőmbe mint 2 napja :-) Felülmúl minden elképzelést :-) Remélem igy is marad :-)
1639. senki1 (válaszként erre: 1638. - Jofre)
2009. aug. 19. 10:39

Ennek nagyon örülök :-) Végre van itt valaki :-)

Látom napok óta senki :-(

Csak jobb érzés ha valakinek 1-2 sort lehet irni :-) A környezetem nem nagyon partner, féltenek nehogy bajom legyen :-) Főleg most hogy minden tele van Bujtor Istvánnal és a léböjt kúrával. Mindenesetre én most a második napon nagyon élvezem még :-) Igaz 1 kilót hiztam :-) De gondolom az a viz. Majd bekapok 1 vizhajtót.

1638. jofre (válaszként erre: 1637. - Senki1)
2009. aug. 19. 08:17

Igazság szerint én juharszirupozok, de mivel senki sincs mostanában a neerások közül, ezért szívesen csinálom veled ha gondolod. Pont 10 napom van még a kúrából.

Akkor csináljuk együtt?:)))

1637. senki1
2009. aug. 18. 14:52
Sziasztok ??? van esetleg valaki aki elkezdi ma velem ??????
1636. jofre (válaszként erre: 1635. - 4b6a2525df)
2009. aug. 7. 08:30
Az egyik fórumon akadtam rá: vital.hu-n van 13 nap alatt -8kg. Van hozzá minden. Bevásárló lista is. Állítólag megváltoztatja az anyagcserét. Olvasd el, hátha hasznos lehet. A tapaszt ott is javasolják. Eléggé szigorú az étrend, de neerások és juharszirupos "őrültek" biztos bírják!:)))
1635. 4b6a2525df (válaszként erre: 1633. - Jofre)
2009. aug. 6. 20:01

Neked kitartást.

Én mostmár nem nérázok, mert megállt a súlyom.

Most vetem fogyitapaszt, holnaptól felrakom:) (ez a mosoly a hitetlenségé.

Azonban kikerestem egy 1200 kcalos heti étrendet, akörül fogok enni, de szétválaztósan.

1634. 4b6a2525df (válaszként erre: 1632. - Beo22)
2009. aug. 6. 19:59
Gratulálok:)
1633. jofre (válaszként erre: 1632. - Beo22)
2009. aug. 6. 17:46
Nagy-nagy gratula neked!:)))) Ügyes voltál! Egyszerre végeztünk a 10 nappal, de én folytatom tovább a juharszirupos kúrámat még. Tudod, a neheze most kezdődik: nem visszahízni!:)))
1632. beo22
2009. aug. 6. 09:12

Sziasztok!

Na vége a 10 napnak! Kibírtam!! Büszke vagyok magamra! A legnehezebb az utolsó előtti nap volt. Most éppen gyümölcslét kortyolgatok, de ma már fogok levest is enni. Köszi a tippeket és a támogatást!

1631. 4b6a2525df (válaszként erre: 1630. - Beo22)
2009. aug. 3. 15:32

Csináld amit én.

Reggeli, tizóriai uzsonna és vacsora neeras.

Ebéd pedig általában főzelék, saláta, hús.

azért általában, mert ma pl tojásos nokedlit ettem, vár azt pedig lemértem mérlegen, és 17 dkg lehetett csak:(

1630. beo22 (válaszként erre: 1629. - 4b6a2525df)
2009. aug. 3. 11:09
Mert úgy hogy már ehetek, nehéz lesz megállni, hogy ne egyem össze-vissza azokat a finomságokat, amik eszembe jutottak (jutnak) a kúra alatt. Ezt megelőzendő rendeltem a jövő hétre diétás kaját és leveseket, és elhatároztam, hogy megpróbálok nem vacsorázni (nálam az a gyenge pont), vagy csak valami nagyon light-osat. Remélem sikerülni fog!
1629. 4b6a2525df (válaszként erre: 1628. - Beo22)
2009. aug. 3. 10:46
Miért jön utánna a neheze???
1628. beo22 (válaszként erre: 1627. - 4b6a2525df)
2009. aug. 3. 08:35
Most már lényegesen kisebb a hasam, úgyhogy van eredménye :). Már a közérzetem is sokkal jobb, nem fáj semmim. Már csak pár nap van hátra, de a neheze azután jön!
1627. 4b6a2525df (válaszként erre: 1624. - Beo22)
2009. aug. 1. 19:19
Ma már könnyebben ment fel a nadrág?:)
❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook