Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯
1686. 4b6a2525df (válaszként erre: 1684. - Kata_l)
2009. szept. 14. 18:01

Elég csak 2 liternyire higítani a 1,5 dl szirupot., én pl 4-5 nagy citromot facsarok bele, ettől savanykás ize lesz.

Bármi mást is ihatsz napközben, teákat, zöldségleveket,. Az a lényeg, hogy szilárd táplálékot ne egyél.

A felfájás az szinte mindenkinél jelentkezik, mostmeg pláne, hogy ilyen frontos idő van, de tényleg a méregtelenedés hatása.

A hashajtó teát este kell inni, de ne aggódj nem lesz olyan nagy hatása, főleg a 2. nap után, mivel a beleid már üresek lesznek. azért kell inni, mert a szervezetedből a beleidbe "ömlik" a méreganyag, és ha azt nem tudod kikakilni, akkor vissza felszívódik, de már a tömény méreganyag, és attól egy kicsit piszokira nagyon rosszul lehet lenni, de ne aggódj, saját magad nem tudod halálra mérgezni:):)

Te tényleg ne is csináld tovább 5 napnál, de abba a pénteki nap feltétlen essen bele, mert akkor van újhold.

Neked egyébként azt tudnám ajánlani méregtelenítés cimszó alatt, hogy minden újhold napján igyál meg 3 liter vizet (teát) semmi mást, és áztasd ki magad 20 percig sós fürdővizbe.

Ez tökéletesen méregtelenít Téged. Egy évben kb 13-14 újhold van.

1685. 4b6a2525df (válaszként erre: 1682. - Jofre)
2009. szept. 14. 17:53
Hát nekem nem megxy le:( De az egy evőkanál keserűsós viztől bizony kijött belőlem az egész múlt hét:)
1684. kata_l
2009. szept. 14. 15:52
Sziasztok! Én is új vagyok itt. Ma van az 1 napom:)) Ugyan már 2 hete megvettem a lötyit, de eddig csak szemeztem vele a polcon. Tegnap már próbáltam rákészülni a nagy napra, és 3 után már nem ettem semmit, még este a film alatt toltam egy műzlit...szóval ma reggel marha éhesen ébredtem. Bekevertem a lötyit 2 literbe, de aztán 3 at csináltam belőle, annyira rossz volt az íze!! Nem tudom kinek izlik ez. Amúgy ez baj? Most 4 körül, hogy megittam már 1,5 litert már annyira nem rossz az íze. Reggel abszolut elvette az éhségemet, most viszont már nagyon ennék vmit! Pedig kipakoltam a hűtőmet, hogy nehogy kísértésbe essek. Iszom iszom a szirupot, de annyira hiányzik vmi íz..és ez még csak az első nap. És korog a gyomrom:(( Meg a fejem is picit elkezdett fájni, de azzal nyugtatom magam hogy ürül a méreg:))) A hashajtó teát az lefekvés előtt kell inni, és reggel sós víz és akkor jön a hatása? Ettől a részétől kicsit félek, mert én amúgy sem vagyok egy wc-re járós típus, és most reggel majd bezárkózhatok órákra?:) Hát kíváncsi leszek meddig bírom, de olvasom van itt 3-4 sosrtárs aki szintén ma kezdett neki a böjtnek. Amúgy én 52kg vagyok, úgy kb normál a 160 cm hez, 48nál már azt mondták, hogy neked nem adnak enni:)Kíváncsi leszek az eredményre, de én 5 napnál továbbra nem tervezem a kúrát. Még sosem csináltam ilyet, folyton kajálok:)
1683. senki1
2009. szept. 14. 14:12
Jó kis csapat :-) Kinek hogy telik az első napja ???????
1682. jofre
2009. szept. 14. 13:56
Még valami: azon már sokat gondolkoztam, hogy a keserűsós víz miért nem jó. Szerintem a mennyisége lehet kevés. 1l víz több anyagot képes kimosni, mint 1,5dl. A semmitől biztosan jobb, de ha bírod, idd meg a sós vizet. Nekem a 8dl jött be, azt egyszerre el tudom kortyolni. Persze a végén már feszül a hasam, de azért lemegy. Ja, szívószállal!
1681. jofre (válaszként erre: 1680. - 4b6a2525df)
2009. szept. 14. 13:53

Látod, ezek a mondatok hiányoztak a végén!:) Klassz csajszi vagy!

A teliholdnak ezt a fajta jótékony hatását nem ismertem eddig. Ez tök jó hír! Ma reggel jöttünk haza a kórházból, így nem volt lötyim, de holnaptól veletek tartok én is. Elsősorban nem a fogyás miatt, hanem mert úgyis azon gondolkoztam, hogy mit kéne enni. Így nem kell gondolkoznom:) Az ivást már megszoktam. Most egy darabig ehettem is, így ez a 10 nap már "rutinból" fog menni. -majd meglátjuk mekkora lesz az arcom úgy kb. a 3. napon:)))))-

1680. 4b6a2525df (válaszként erre: 1678. - Senki1)
2009. szept. 14. 07:34

Na megyek és elkészítem a keserűsó oldatot, ugyanis én nem azt a sok sós vizet iszom, hanem egy evőkanál keserűsó 1 dl vizbe. Fúúúú piszok rossz, de hamar van hatása.

Ugye mindenkinek van hashajtó teája estére??????

2009. szept. 13. 23:18

Sziasztok!

Én is elkezdem holnap,már napok óta készülök de kellett még egy kis biztatás. Ez a holdas-hír jónak tűnik :)Szóval ezennel jelentkezem a csapatba ;)

1678. senki1 (válaszként erre: 1673. - 4b6a2525df)
2009. szept. 13. 20:39
Rendben :-) Akkor hétfő reggeltől :-) Komolyan várom már :-) Köszönöm !!!
1677. 4b6a2525df (válaszként erre: 1674. - Jofre)
2009. szept. 13. 18:47

Hali:) ne legyél már ilyen borus:(

Szerintem rajtad kivül senki nem csinálta ilyen sokáig, azért nem jelentkezett itt senki. Én is csak most jöttem vissza, mert újból meg akatom csinálni a 10 napot.

Most egyébként jó kezdeni, mert fogyó hold van, ez segít a fogyásban is. Pénteken pedig újhold lesz,ami azért jó, mert ha valaki újhold napján csak 3 liter folyadékot vesz magához, az megfelel legalább 4 napos méregtelenítésnek.

Ilyenkor még az is nagyon jót tesz, ha egy 20 perces sós fürdőt vesztek

1676. 4b6a2525df (válaszként erre: 1675. - Presageantkiss)
2009. szept. 13. 18:39

És milyen magas vagy?

Vegyél magadnak szőlőcukrot. 2 hónapja amikor csináltam citromizű szőlőcukrot vettem és amikor éreztem, hogy nem jól vagyok (szédülök), akkor 3-4 szemet megettem és ittam rá 2 dl vizet.

2009. szept. 13. 17:49

én holnap kezdem, igazából ma akartam, de mivel otthon voltam lehetetlen volt, anyum megölt volna ha nem ebédelek. Szóval végülis csak ebédeltem, előkészítő napnak jó volt. Most jelenleg 26-áig tervezem, de meglátjuk még.

A gondom csak annyi, hogy közben egyetem, félek, hogy nagyon le fogok fáradni, nem lesz elég szénhidrát az agyamnak. Elvileg lesz, persze, de nem annyi amennyi szokott.

Egyébként nekem méregtelenítés és súlyvesztés a célom, meg végleg lerakni a cigit. Egyébként nem szoktam rendszeresen, de most a nyár alatt annyira elengedtem magam, gyakrabban gyújtok rá. Itt az ideje a változásnak.

Súllyal kapcsolatban: jelenleg 50-52 között mozgok, 7-8 kg lemehetne.

Úgy látom többen is kezdjük hétfőn, így biztosan egyszerűbb lesz. Igyekszem majd minden nap jönni és írni.

Sok szerencsét mindenkinek :)

1674. jofre
2009. szept. 13. 15:28

Nem nyaraltam sajnos:) "netbetegségem" lett. Vagyis mentálisan lefáradtam. Amikor napokon keresztül mindig csak a saját írásaimat olvastam válaszok és társak nélkül, akkor elegem lett a végére. Napló és fórum nélkül fejeztem be. A végeredmény 81,2-ről 70,5 kg. Sajnos azt a bizonyos 6-ost nem láttam meg, de bízom benne, hogy a tisztulás megtörtént. A nyelvemről a fehér lepedék letisztult, ami annak a jele, hogy valóban kipucoltam magamat. A 40 napot nem csináltam meg.

Egyébként a könyv szerint egészséges ember bármikor megcsinálhatja a 40 napot is.

Azóta már tudom, hogy a csoportos tisztítókúra egyik lényege a mások segítésében van. Mentálisan sokan feladják, ezért jó társakkal csinálni. Mivel a neten eléggé magamra maradtam, ezért nem jelentkeztem, mert egyre lejjebb húzott a magány. Inkább nem is kapcsoltam be a gépet, hogy nem szembesüljek ezzel.

Nézzétek meg, 09.01 és 09.12 között ide sem írt senki. Egyébként senki1 én is meggondolom és lehet, hogy hétfőtől csorievaval együtt csatlakoznék hozzád. Persze én "csak" juharsziruppal:) A neera több növény levét tartalmazza. A célnak ami a tisztítás, a juhar megfelel, én ezért tértem át a juharra. Februárban neerával csináltam meg a 10 napot. Nem akarlak a neeráról lebeszélni, kinek melyik a jó. Miután elolvastam az erről szóló könyvet is, el tudtam dönteni, hogy a juhar nekem jó lesz.

1673. 4b6a2525df (válaszként erre: 1672. - Senki1)
2009. szept. 12. 19:25
Van:) De csak hétfőtől. Holnap még sürgős lightos ennivalóm van, ugyanis a férjem születésnapja lesz megünnepelve (már elmúlt, de nem voltunk itthon)
1672. senki1
2009. szept. 12. 16:43
Holnaptól újrakezdem a 15 napot :-) Van esetleg valaki aki velem tart ??????
1671. 4b6a2525df (válaszként erre: 1670. - Senki1)
2009. szept. 1. 13:59
Bizzunk benne, hogy csak nyaral.
1670. senki1 (válaszként erre: 1667. - Jofre)
2009. szept. 1. 11:24

ennyi ideig nem jelentkezel ....... tuti éhenhaltál :-(

Egyébként minden rendben ???????

1669. 4b6a2525df (válaszként erre: 1667. - Jofre)
2009. aug. 31. 06:44
Halihóóóóóóóóóóóó. Túlélted?
1668. senki1 (válaszként erre: 1667. - Jofre)
2009. aug. 25. 08:37

Na oké - én mint kezdő. Neerázni akartam, de valahol olvastam azt a juharszirupos receptet amit te is leirtál, hogy ugyan az mint a néra, tehát én is azt csinálom. Akkor most juharszirupozok ???????? :-) :-) :-)

És már 33 napja nem ettél semmit ???? És hogy birod ??????? Mindenhol azt irják, hogy 10 napnál továb nem lehet orvosi felügyelet nélkül ..... ezért döntöttem én a 15 nap mellett.

Az csak kicsit több mint a 10 nap :-)

Mondjuk a 8 nap alatt -5 kiló. :-) Ez tetszik :-)

De az eleje mindig sikeresebb, mert ennek a fele viz. Mennyit fogytál eddig ?????

Na!!! Most komolyan mgcsinálod a 40 napot ?????

Ha túl éled én is követlek :-)

Megigérem neked a -3 kilót :-) Ha nem akkor elfutok hozzád meg vissza 2X :-) Az már sok maraton :-) Bár mozgás ellen be van a család oltva..... kivéve a majdnem uramat ...... de megteszem a kedvedért :-)

1667. jofre (válaszként erre: 1666. - Senki1)
2009. aug. 24. 14:21

Igen, 33 nap, de juharsziruppal. Szerintem érzésben u.a. mint a neera, csak olcsóbb.... Tisztítóhatásban nincs különbség!:))))

Juharszirupot eszek citromlével + cayenne borssal!:))) Jaaaa és 1,5 dl vizet hozzá. Plusz a sós víz naponta 8 dl és még a sima víz amennyi belém fér:)))

Azért a plusz 7 napért még teperned kell:)))) Nem adom magamat olcsón! Minimum 3kg mínuszt kérek érte!:)))) Ha elintézed a Nagyfőkönkél (Istenél) akkor benne vagyok!:))))

1666. senki1 (válaszként erre: 1658. - Jofre)
2009. aug. 24. 12:02

33 nap ??????????

És mit eszel ??????

Lehet csak vissza kellene olvasni, csak dolgozok :-( 33 nap ????????

Nekem most a 7.-ik nap ehy nagy kovászos uborka lebeg a szemem előtt :-) Egy falatért elszaladnék moszkváig meg vissza :-)

Mondjuk éhes nem vagyok .....

Csak hiányzik a teritett asztal és maga az "evés" mint cselekvés. De minden oké :-)

Szóval erre a 33. napra magyarázotatot kérek :-)

Ha sikerül rábeszélnem a 40 napra és megcsinálod akkor akkor én is szeretném :-) :-) :-)

Jó nagy szám van a távolból :-) :-)

1665. jofre (válaszként erre: 1664. - Cyncy)
2009. aug. 24. 10:05
A türelem "rózsákat" terem!:)))))
1664. cyncy (válaszként erre: 1663. - 4b6a2525df)
2009. aug. 23. 22:55
:))))))))))))))) háááát...............ez tényleg nem semmi!!:) ez késöbb volt,de....most aztán bepótolt mindent:) Remélem reggel minden rendben lesz:)......Megbeszéltem magammal, hogy minden OK lesz!
1663. 4b6a2525df (válaszként erre: 1662. - Cyncy)
2009. aug. 23. 16:03

Hééééééééééé.

Le tudtál szállni a wc-ről:)

A igaz, hogy borzasztóó ize van, de kivétl nélküül hatásos, csak van akinél előbb, van akinél késdőbb.

Szerintem Te most a wc-n ülsz:)

1662. cyncy (válaszként erre: 1661. - 4b6a2525df)
2009. aug. 23. 13:12

EZ 100-as csomag, ilyet adtak a patikába. Egy elén órája túl vagyok a bevételén és SEMMI:(....

Két pupos teáskanállal is tettem egy pohárba......most negyed órája ittam még egy pohárral! Borzasztó ize van:(........

Kicsit most már "aggodom" , mert ráadásul reggeltől már megyek dolgozni......(vidékről, Pestre, egy óra buszozás a pályán!)....:(.....

1661. 4b6a2525df (válaszként erre: 1660. - Jofre)
2009. aug. 23. 09:04

Na egy zacskó keserűsó az 5 dkg.

Én reggelente a legkisebb kávéskanalammal (kg 5 gramm!!!) tettem a vizbe.

1660. jofre (válaszként erre: 1659. - Cyncy)
2009. aug. 23. 06:52

Ne keserűsót vegyél, hanem jódozatlan tengeri sót! Bár pont tegnap hallottam egy ismerősömtől, hogy neki egy zacskó keserűsót kellett meginnia 2 dl vízben feloldva. Igaz ő végbéltükrözésre készült és ezt a rendelőben mondták neki. Őt rendesen kitisztította ez a brutális mennyiség. Utána még a víz sem maradt meg benne sokáig!

A szívószál természetesen a vastag! Nehogy a vékonyon keresztül próbáld, mert az összes felmenőm máglyára jut:))))

Igen 33, de én juharsziruppal csináltam. Senki1-et jöttem támogatni, mert egyedül volt nagyon. De most már ketten vagytok:)))

A tea keveréket amit írtál nem ismerem, de mivel van benne mályva, még jó is lehet. Nekem a zöld dobozos kínai mályva teám van. Az eddig még mindig bevált. Én is szorulós voltam! Tapasztalatból tudom, hogy jól "dolgozott"!:)))

1659. cyncy (válaszként erre: 1657. - Jofre)
2009. aug. 22. 21:33

8dl?!?!?!?!......:):)))))))) upsz.....:) és mindezt szívoszállál?:))))) Te ennyit ittál meg?!??:)...na, jóóóóó. holnap megpróbálom!:) reggel veszek keserűsót és akkor....

Csütörtökön kezdtem ,előtte való nap már csak csírákat ettem és Aktiviát:(, négyet is, meg kétszersültet, kedden meg szinte csak gyümölcsöket egész nap (banán, körte, alma)....... Nem vagyok egy "húsos" fajta, viszont, "székrekedéses" voltam a múltban is

Teából pedig, gyogyertárban vettem HASHAJTÓ Herbária teakeverék. Még van itthon egy Mályva-gyömbér-zöld tea változat is, az is jó lenne hashajtásra?

Jól olvastam, hogy 33. nap??????:)):))))))

1658. jofre (válaszként erre: 1652. - Senki1)
2009. aug. 22. 21:14

Itt vagyok, meg vagyok, bár tegnap majdnem bűnbe estem rendesen. Csak félig sikerült hál' Istennek....:))))) Már csak 6 nap van hátra!!!! Hááát, nem tudom, hogy rá tudsz-e venni még 1 hétre? Majd meglátjuk, egyenlőre jöjjön el az a bizonyos 33. nap:))))

Nálunk holnap lesz grill party:(((((

Szorítsatok úgy este 6-ig. Ha addig nem nyalakodok bele a salátákba, akkor már ki fogom bírni! (csak vicceltem, persze hogy kibírom(?):)))

1657. jofre (válaszként erre: 1653. - Cyncy)
2009. aug. 22. 21:10

A tapasztalatok szerint azoknál van nehezen széklet, akik előtte nagyobb mennyiségben ettek fehérjét. Ha tehát a húsokat és tejtermékeket jobban szeretted, akkor ez lehetséges. A tea mennyiségét szerintem ne emeld. Este egy és kész. Viszont a sós vizhez némi tanács: jódozatlan tengeri sót tegyél két kávéskanállal minimum 8 dl vízbe! Igen, 8 dl-be és ezt egyszerre kell(ene) meginni. Próbáld meg szívószálon keresztül úgy, hogy közben számolod a kortyokat. Kíváncsi leszek az eredményre:)))

A homeopátiás golyókat sem javasolnám, mivel befolyásolja az érzékeidet. Ha tűrhető a fájdalom, akkor meg teljesen fölösleges a gyógyszer. Minden ilyen jelzés azért jó, mert tudod, hogy méregtelenít a szervezeted. Ha elnyomod ezeket az érzéseket, nem tudsz rá figyelni.

Még valami: milyen hashajtót ittál? Nekem a mályva jól működik, de a szenna is jó lehet.

Kitartás és ne aggódj a bőröd miatt sem, mivel az is detox tünet!

❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook