Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Köszi!
Egyébként hogy bírod?Nagyon ügyesen csinálod.Én is vmi ilyesmivel szném folytatni,csak a nyelvem még mindig fehér,és jó lenne ha letisztulna.
Sziasztok..
A párommal ketten elkezdtük neera 10 napos diétát,de a 2. nap után abba is hagytuk, mert közben rájöttünk ez nekünk nem fog menni :-(.
Éppen ebböl kifolyólag maradt 5 doboz 500ml neera szirup eredeti csomagolásában.Ha valakit esetleg érdekelne,irjon nekem egy e-mailt.Egyébként a bioligetnél vettem öket ha valakit érdekelne az eredetisége vagy ilyesmi,még a számla is megvan. soito@freemail.hu
Herbária boltokban lehet kapni, ásványi anyagok vannak benne, ára kb. 25oo.
Sajna most nem tudok többet, mert nincs velem.
Nézd meg a googlban.
Pár kérdés:Hol lehet kapni,mennyibe kerül,mi van benne,mennyi ideig elég? :-))))
Köszi
Sziasztok!Mkinek kitartást!
Csorieva!Nagyon ügyes vagy :-) Persze egy természetgyógyász... :-)))
Én tnap kezdtem el megint,és a 2. kúra nekem sokkal könyebb.
Timi!Én kis megszakíttással 14 napot csináltam.
Úgy folytatom, hogy ebédet eszek, de reggeli, uzsonna vacsora a neera.
Ebédre egy nagy adag salátát (jégsaláta,uborka,sárgarépa,rukkola,paradicom és egykis avokádó, rá pár csepp olivaolaj, majd balzsamecet) és natúr sült csirkemell, amely megsütve 10 dkg.
Próbáld meg és nem lesz lelkiismeret furdalásod
Gratulálok!!!
Nekem a van a 6. napom de végig csinálom a 10 napot.
Tegnap még én is csak a 3. kilónál voltam, ha holnap reggel sem megy le több, valószínűleg nálam is a centiméter fog jelentkezni.
Sziasztok!
Én múlt pénetekn a 8. napon befejeztem... és annak ellenére, hogy boldog vagyok, hogy vége, kicsit mégis hiányzik... :) Most minden falatot bűnnek érzek, alig merek enni... :) Egyébként hiszitek vagy sem, nálam nem kilókban nyilvánul meg a diéta, hanem centiméterekben... ugyanis kilóban talán össz-vissz 2-3 ment le, ellenben átlagban 2cm minden testrészről (derék, csípő, kar, comb, mell). Így is nagyon boldog vagyok, sokkal jobban érzem magam lelkileg!!! Vannak dolgok, amiket egyáltalán nem kívánok úgy, mint a diéta előtt pl: alkohol és kenyér... elhatároztam, hogy mostantól ritkábban fogok szénhidrátot enni és minden adagot a felére csökkentek, inkább többször eszem. Most, hogy kisebb lett a gyomrom azt hiszem menni is fog! :) Egyébként annyira sikeres volt kúrám, hogy a kolléganőim közül jelenleg már ketten elkezdték és még egy tervezi... :)
Köszönök minden kedves és hasznos jó tanácsot és mindenkinek aki most kezdi vagy van éppen benne nagyon sok sikert és kitartást kívánok!
Timi
Nekem ma volt a 4.napom. Eddig 3 kg ment le és remálem holnap reggel már a 4. kg-nak is búcsút inthetek!
A 3. nap vagyis a tegnap volt nehéz de nem fejfájás és gyengeség miatt (ellenkezőleg, olyan dolgokat csinálok meg, amiket hónapok óta halogatok, szóval engem felturbóz) hanem éhes voltam.
Ma ennek már nyoma sem volt.
A klotyózás rendesen megy, tegnap egész délelőtt jártam pukkantva székelni, ma úgy 4x.
Toncsi99! ne egyél, akkor nem hat! Győzködd magad és próbáld meg átprogramozni az agyadat, ott dől el minden!!!
Ha fáj a fejed, igyál sok-sok vizet és próbálj meg egy kicsit lepihenni (már ha lehetőséged van rá).
Én az első napon voltam így de egyelőre minden rendben. Hajrá!
Hahóóóóóóóó senki nem neerázik? Én mategnap befejeztem a kis megszakításos(1,5 nap) 10 napomat. 6,7 kg ment le.
Folytatom tovább annyi kiegészítéssel, hogy most már étrendkiegészítőt is fogok enni hozzá
Flavon (nem flavin!!) zöldséget és gyümölcsmixet. Ebből egy-egy pirinyó kanál fedezi a napi zöldség és gyümölcs szükségletet,és vettem Basica-t is, ami az ásványi anyagokat pótolja.
Nincs pirinyó evés:(:(
A szervezeted úgy szoktathatod hozzá,(ha már hozzászoktatást akarsz) hogy előtte 3 napig alig-alig eszel, az is csak olyasmi mint natur hús, natur rizs.
De amikor elkezded, akkor nincs kegyelem:(:(
A fejed a frontos időjárástól fájhat, a gyengeség a fejfájástól van.
Bocs a a szigorért, de a múlt héten hétfőn kezdtem én is és minden nyűgöm volt vagy 3 napig, mert minden porcikám tiltakozott ellene:)
Az újrakezdőknek üzenem, hogy az első nap nagyon pocsék. A szervezet emlékszik a sanyargatásra:(
Piszokira nehezen viseltem a mai napot
Nézd meg a vérnomásod.
Én már régóta magas vérnyomással küzködtem, a kúra 3. napjától meg ilyen 103/70-et mértem.
Akkor jó:)
Még szerencse, hogy ilyen dolgoknak is tudunk örülni:D
Megcsináltam az első napot, irtó meleg volt, úgyhogy a legalább 3 liter ásványvíz simán lecsúszott. Viszont a 2 liter lötyit nehezebben gyűrtem le, az íze nem olyan vészes és nem voltam éhes. Még tele vagyok a tegnapi kajával, gondolom holnap már keményebb lesz a menet:)
Kicsit a fejemet érzem, olyan szédölgős voltam, ittam egy kicsit és jobban lettem.
A nyelvem sárgás, még nem fehér, a pisim pirosas színű lett.
Mást még nem észleltem.
Én mensi után vagyok, kíváncsi leszek jövő hónapban mikor jelentkezik?
Szia Uzsi,
Sima tengeri sót használok... viszont van egy jó hírem... ma végre megtörtént a csoda... :) csak írnom kellett róla...
Nekem még olyan mellékhatása is lett, hogy gyógyszer mellett 5 nappal korábban jött meg.
Nekem tegnaptól azaz az 5. naptól szuper jó a közérzetem, egyáltalán nem kívánom az ételt és úgy érzem tele vagyok energiával, amit az első 4 napban egyáltalán nem mondhattam el...
Sziasztok!
Nekem ma van a 10. napom.-7kg. Jó érzés hogy végig csináltam, de mégegyszer tuti nem kezdenék hozzá.Az utolsó 2 nap a legrosszabb.
Én este ittam sós vizet és minden nap tudtam Wc-re menni.
Sziasztok!
Én ma kezdtem a Neerát bár már a vége fele tartanék de sajnos nem tudtam elkezdeni egyszerre kedves Csorieva tagunkkal:)
Igyekszem megírni a tapasztalatokat.
Hát lányok az az igazság, hogy én természetgyógyászként foglalkozom egy Scio nevű biorezonanciás számitógépes állapotfelmérő és kiegyensúlyozó géppel. Ez egy okos gép:)
Tegnap "felkötöttem" magamra és leteszteltem az állapotomat. Arra számítottam, hogy minden csillivili lesz, hiszen 7 nap óta nem ettem, nem mérgeztem magam stb.
Jó nagy hátast dobtam, mert pocsék eredmények jöttek ki.
Minden ásványi anyag hiányt mutatott, nem is keveset, a vitaminokból egyedül a c vitamin volt 100 alatt, ami nem is csoda, hiszen a szirupba én minden nap 5-6 citromot facsarok.
Az enzimjeim voltak normál állapotban.
A véremben a gomba a baktérium és a bacilus az "egekben" van.
Szóval egy kicsit elgondolkodtam, hogy jól elcsesződött a vér, tehát hiába tartom be a hashajtó tea, meg sós viz kombinációt (és igy minden nap volt is székletem) mégsem ürül a méreg olyan igéretesen a bélen keresztül, hanem jócskán felszívódik a vérbe is.
Mos találtam egy candida mintaétrendet, ugyhogy a 10. nap után azt fogom csinálni.