Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... ❯❯
1596. ninobéka
2009. júl. 23. 09:56

Sziasztok! Ez a 9. napom.

A szombati lagzi miatt viszont úgy döntöttem, h ma már egy kis friss csümölcs turmixot csinálok (persze tej nélkül), holnap pedig eszem egy kis salátát délben és mellette iszom a neerat. :D

Szerintetek ó lsz így???

Kár, h nincs időm végig csinálni, de véletlenül sem akarom elrontani a bulit hasmenéssel és rosszulléttel.

szép napot nektek!

1595. Ragyogás
2009. júl. 22. 16:31
..jah és az egészségemnek:)
1594. Ragyogás (válaszként erre: 1591. - Jofre)
2009. júl. 22. 15:21
Én nem is vagyok vissza eső:(..3x csináltam végig a 10napot ügyesen..fél évente megcsinálom és imádom az eredményét:)Igen biztos igazad van,hogy nem zsír..hiszen nem mértem a test zsírom..de tudod mit tőlem lehet akármi is..lényeg h nincs rajtam többé:))És amiért én csinálom..imádom ezt a tisztaság érzést amit belülről fakad:)..és nagyon jót tesz a belső békémnek..és a gondolataimnak:)
1593. 4b6a2525df (válaszként erre: 1590. - Ninobéka)
2009. júl. 22. 12:19

én nem csináltam levezetést, hanem naponta egyszer (délben eszem, a többi étkezés továbbra is neera.

Javasolo, hogy szombat reggel 2 dl neera, délben gyümölcs délután megint neera, majd a lagzin, nagyon csinján. Ne egyél húslevest, mert meg fog hajtani., ugyanis zsíros.

Húst meg salátát nem tudok, ajánlani, mert nem eszel húst.

A süteményekkel is csinján mert nagyon vajasak tudnak lenni.

Mindennel azért kell csinján bánni, mert bocs,de fosni fogsz, és az teljesen biztos, hogy nagyon fog fájni a gyomrod a mennyiségtől.

Szerintem vigyél éthordót:) Na ez vicc:)

1592. jofre (válaszként erre: 1590. - Ninobéka)
2009. júl. 22. 11:13

Érezd jól magadat a lagziban!:) Egy kajálással nem tudod a leadott dolgaidat visszaszedni. Max. iszol hajnalban keserűsós vizet és tartasz 2 könnyített napot:) 10 nap alatt nem változott meg az életed. A többi napjaidról gondoskodhatsz majd a lagzi után:)

Én is lagziba megyek szombaton, de vasárnaptól indul a 33 napos "történet".!

1591. jofre (válaszként erre: 1589. - Ragyogás)
2009. júl. 22. 11:10

Akaraterőből 5-ös!!!!!!!

Számolásból..........!!!!

1 kg testzsír 7.000 kcalóriát tartalmaz. Neked 4 kg zsírvesztéshez 28.000 kcalóriát kellett volna felhasználnod 10 nap alatt! Ez lehetetlen! Nem elkeseríteni akarlak, csak elmondani azt, ami tény. Tényleg nagy dolog megcsinálni a 10 napot. Én is már megcsináltam. Most nem sikerült:( Ahogy írtad visszaeső vagy - én is -. Remélem a mostani 10 napod után sikerülni fog átállni valami úrja! Remélem beszámolsz majd:) Ügyes vagy!!!!!!!!!

1590. ninobéka
2009. júl. 21. 22:01

GRATULÁLOK! Ügyes vagy!

csorieva! köszönöm a bíztatást, és tudom, h gáz a széklet dolog. Képzeld! aznap este ittam a sót másnap hajnalban keltem és 3szor is voltam a wcn...

ma volt a 7. napom!!! ÉÉÉS kibírtam ezt is. Olyan jó! én sose gondoltam magamról, h képes vagyok nem nassolni. én az "egyfolytában hűtőnyitogató"-k népes táborát erősí(tem)tettem!!!! :D

Nem eszem húst több mint fél éve, de tegnap nagyon rossz volt, még a gyrost is megkívántam... :D

ééés persze minden megbeszélésen elém raknak 3 tál rágcsálnivalót, minden találkozómat mostanában étterembe szervezik, meg ilyenek... DE kibírtam! :D

Viszont kérelek adjatok tanácsot:

péntek a 10. napom.

szombaton igazi nagy falusi lagziba vagyok hivatalos.

most mi legyen???

ott alkoholt inni biztos fogok (kell:D), csak nem tudom, h milyen hatása lesz, ha nem tartok gyümölcsleves levezetést...

most vagy nem eszem a lagzin... (ami azért rossz lenne), vagy pénteken a neera mellett már egyek vmit, vagy gyümölcslevezzek???

kérlek segítsetek. ezen hezitálok.

köszi!

hajrá!

1589. Ragyogás
2009. júl. 21. 07:15
jihááááááááááá:))))))megcsináltam újra!!!Köszönöm a bíztató szavakat,sokat jelentettek nekem!Kitartás mindenkinek,megéri végig csinálni!6kg-val vagyok könnyebb,ebből kb 2kg a víz visszatartás.Tehát 4kgval kevesebb a zsírom..de ami a legfontosabb,iszonyú jó a közérzetem!Már kortyolgatom a frissen centrizett almalét:)Újra nagy élmény volt az akarat erőmet edzeni!Pusszantás
1588. Ragyogás
2009. júl. 20. 20:47
1.nap a böjt után csak gyümilé felesben vízzel.répát és almát szoktam az nem savas nekem.én centrizem,friss leveket használok amiben nincs citromsav mint az összes dobozosban.2.nap zöldség leveske.3.nap rizs.4nap eszek előszőr állati fehérjét..kicsit sovány hús..stb..
1587. jofre (válaszként erre: 1586. - Ragyogás)
2009. júl. 20. 20:35

Nagyon ügyes vagy! Végre vége! ...és már harmadszor is végigcsináltad!

Nekem az elsőnél az evés mint cselekvés hiányzott. Egyáltalán nem voltam éhes, de a 10. napon örültem, hogy vége. Sajnos én is visszaeső vagyok. Most nagyon visszaestem, 4. napon megtörtem a diétát.:( Olvastam a juharszirupos diétáról. Abba fogok most belevágni. 33 nap!!!!

Az a baj, hogy csak egy kis gyümölcs, csak egy kis zöldség, csak egy kis hús.... és már mindjárt a milánóit eszem:( IMÁDOM a tésztát! Többnyire este, amikor a család már lefeküdt. Akkor kényelmesen leülök a tv elé -:(:(:( tudom nem kellene - és szépen nyugodtan megvacsorázok. Persze ez már 9 körül van!

Holnap megiszom a maradék 1 adag neerámat és utána már juharsziruppal próbálom folytatni.

A 10. nap után hogyan fogsz enni, hogy ne ess vissza?

1586. Ragyogás (válaszként erre: 1585. - 4b6a2525df)
2009. júl. 20. 15:27
Igen tudom:) de azé köszi...nekem ez már a 3.neerás 10napom..vissza eső vagyok:)fél évente megcsinálom..dejó h ma már az uccsó napom van.Holnap már répalé és almalé:)
1585. 4b6a2525df (válaszként erre: 1581. - Ragyogás)
2009. júl. 20. 13:47
Amikor majd az első evős napod után ráállsz a mérlegre, ne keseredj el, ha többet mutat, ugyanis az víz és bélár lesz, de nem zsír!
1584. 4b6a2525df (válaszként erre: 1580. - Ragyogás)
2009. júl. 20. 13:45
Nagyon ügyi vagy:) Én csak azért javasoltam, hogyha már nagyon kinos lenne a kinálgatás:)
1583. 4b6a2525df (válaszként erre: 1582. - Ninobéka)
2009. júl. 20. 13:45

Az nagyon nem jó, hogy nincvs székleted!!!!!!!!, ugyanis a szervezeted különböző részein lerakódott méreganyagok beáramlanak a bálba és ha nem sikerül bocs:, de kifosnod, akkor az felszívódik a vérbe.

Szóval akkor keserűsó reggel délben este. Egy dl vízbe egy teáskanál keserűsó. Ied és mod, hogy fosnod kell!!!

Nem tudom este iszod*e a hashajtó teát. Rendes magyar tea. az van ráírva, hogy hashajtó. Kb másfél dl vizzel forrázz le egy filtert, tegyél rá tetőt, és 10 perc múlva vedd le, vedd ki a filtert, majd hagyd kihülni. Este ez legyen az utolsó, amit megiszol.

Nem tudom mennyi cayene borsot teszel a neerába, hát én egy mokkáskanálnyit tettem bele a 2 literbe, és minden ivás előtt felkavartam, mert a bors leül az aljára, nem olvad fel.

Dzóval bármit is, de csinálj székletet magadnak!!!

1582. ninobéka
2009. júl. 19. 23:04

Sziasztok!

ma volt az 5. napom. Annyi dolgom volt, h nem jutottam net elé és képzeljétek voltam 2 napot efott fesztiválon is, mert dolgoztam, de kibírtam az egészet végig.

viszont, ami brobléma, h nincs székletem (1szer volt nagyon sok... akkor is a sótól.). És izomlázam van. mondjuk én bringával közlekedem, de attól már nem szokott.

csorieva! szerintem tök jó, ahogy csinálod, már én is gondoltam rá, h valahogy úgy jobb lenne, de mostmár szeretném végig csinálni.

Éhes nem vagyok. a 2 litert nem is tudom általában mind meginni, pedig csak kb 1 dl-rel csinálom meg. úgy diktálom magamba.

Ragyogás! HAJRÁÁÁ!

a család tényleg para... "ez csak egy kis körözött... ezt se lehet???" :) szerencsére a párom támogat és nagyon figyel is rám, h nehogy vmi baj legyen :)

Holnap megpróbálom a keserű sót is.

1581. Ragyogás
2009. júl. 19. 21:46
Holnap 10.nap:)
1580. Ragyogás (válaszként erre: 1577. - 4b6a2525df)
2009. júl. 19. 11:06
Nem szakíton meg evéssel.Ezzel a kúrával a kitartásomat is edzeni akarom.Végig kell csinálnom azt amit kitűztem magam elé.Meg 9 napja nem ettem..a kúra után én a vissza szoktató 3napot meg szoktam csinálni..első nap gyümilé,második zöldségleves,harmadik rizs..és a negyediktől már vegyes étkezés..nem az evés ami miatt cink ez az ebéd a családdal..hanem a kérdéseik..meg anagy bölcsességek..jól tönkre fogsz menni..úristen normális vagy nem ettél 9 napja???és hasonlók...ezért nem mondom meg inkább..hanem füllentek..h csak ma nem eszek mert rossz a gyomrom..
1579. Ragyogás (válaszként erre: 1578. - Pinklakk)
2009. júl. 19. 10:31
Neera honlapján mindent megtalálsz.
1578. Pinklakk
2009. júl. 19. 10:06
Sziasztok csajok! Új vagyok:). Érdeklődnék, hogy mi ez a Neera léböjtkúra, mire jó, miből áll, hogyan kell csinálni és főleg meddig? Előre is nagyon szépen köszönöm! Szépséges napot mindenkinek! Puszi
1577. 4b6a2525df (válaszként erre: 1576. - Ragyogás)
2009. júl. 19. 09:36

De azt is megteheted, hogy nyers salátakeveréket eszel, mondjuk grill csirkemellel, vagy rill hallal (ha szereted) Ezután otthon bevágsz egy kis kerserűsót.

De már a mai a 9. napod nem?

Nagyot a fenti kajával ne rontasz:) sőt..

1576. Ragyogás
2009. júl. 19. 08:17
9.nap, -6kg.ma családi ebédre megyünk egy étterembe.Két nővérem..férjek..gyerekek..apukánk..Magyarázkodni de utálok..lehet azt mondom azért nem eszek mert elcsaptam a gyomrom...
1575. 4b6a2525df (válaszként erre: 1574. - Ragyogás)
2009. júl. 19. 08:13

Tegyél bele több citromot és cayene borsot:)

Mennyí ment le?

1574. Ragyogás
2009. júl. 18. 08:40
8.nap...már nem imádom az ízét...
1573. 4b6a2525df (válaszként erre: 1572. - Ragyogás)
2009. júl. 17. 16:21

Na én azt csináltam és fogomis egy jó darabig, hogy készítek úgy egy, másfél liter neerát, de már csak 1 dl sziruppal, vagy még egy kicsit kevesebbel, és reggeli tizórai uzonna és vacsora neera.

Ebéd pedig párolt hús, hal salátátval (jégsdali,rukkola,uborka,paradicsom pici olivaolaj és balzsamecet. Tök jó. és elég is egy napra.

De pl ehetsz főzeléket ebédre.

Arra nagyon ügyelj, hogy csak kicsi adagot egyél, mert mos össze van szűkölve e gyomrod, és sajnos lényegesen könnyebben tágul ki, mint ahogy összeszűkült. Ha úgy érzed, hogy éhes vagy méds, akkor igyál vizet, mert bizti, hogy nem vagy éhes.

Ezzel a módszerrel most a melegben elég sokáig ki lehet húzni.

Utánna keressél itt a neten 1200 kcal-os étrendet.

Na azt tarsd be.

Ha és ne ugrálj minden reggel a mérlegre, mert depressziós leszel:( Nekem is visszajött másfél kiló, amikor abbahagytam, de az viz és bélsár volt, ugyanis ezzel a kajálási módszerrel 5 nap alatt le is ment. és ami abban az 5 napban lement, az már zsír volt:)

Szóval semmi punnyadás, hanem nagy kisérletezés:):)

1572. Ragyogás
2009. júl. 17. 08:11
7.nap...már azon parázok,ha abbahagyom nehogy vissza essek a régi punnyadt állapotba.Olyan jó h reggel is bele tudok nézni a tükörbe..és nem puffadt és ráncos az arcom.És a közérzetem is tök jó.HOgy lehetne ezt megőrizni úgy h normálisan élek..és nem böjtölök hozzá?mert örökké nem tart egy böjt sem...
1571. nenne67 (válaszként erre: 1570. - Ragyogás)
2009. júl. 16. 20:59

Ügyes vagy,cak így tovább:-)))

Én a hvégéket úgy vészelem túl,h vagy anyu főz a gyerekeknek is,vagy vmi nagyon gyorsat készítek,azután nagyon gyorsan behúzok a szobába a lötyimmel :-))

Hajrá mkinek aki csinálja :-)

1570. Ragyogás
2009. júl. 16. 19:25
6.napom vége felé...2 napja megivott 2adag keserű-sós italomtól még ma is mentem 1x minden hajtás nélkül..jön a hétvége ettől azért tartok kicsit:S
1569. jofre (válaszként erre: 1568. - Syriana)
2009. júl. 16. 16:12

Szia!

Keserűsót lehet a gy.tárban kapni, elég olcsó. A tej sajnos nem jó. A gyomrodban túró lesz belőle. Mire áthalad az emésztőrendszereden, egy csomó dolog bent marad a beleidben. -nyákos trutyi- A gyerekeknek is kerülniük kell a tejes dolgokat, ha betegek, mivel a bél falán képződött réteg nem engedi felszívódni a gyogyikat. Ha a normál salaktalanítót iszod, az nem hajt meg. Igyad a mályvateát, na az majd lerendez:) Azért is kell az intenzív hajtás, mert az átmosásnak csak így van értelme. És persze csak akkor van értelme az egésznek, ha utána nem a zsíros pörköltet eszed. Magamról is beszélek, mivel februárban a 10 napos után u.úgy ettem mint előtte. Most nem csodálkozom, hogy a súlyom az egekben jár, a lelkem meg a pincében:)

Csak kitartás és kérdezz bátran!

1568. Syriana
2009. júl. 16. 10:58

Sziasztok! Én kedden kezdtem el a Neera kúrát azaz ez a harmadik napom. Soha nem csináltam még ilyet tehát egyelőre őrült nehéz, :D folyton csak a kajálásra gondolok, meg a különféle zsíros pörköltökre. De egyelőre megy az önmegtartóztatás, egy kis hideg tejjel belebünöztem de kellett az íz miatt. Remélem ez nem nagy gond. Keserűsót lehet kapni gyógyszertárakban? Én egyelőre csak salaktalanító teát iszom de az úgy tünik édes kevés.

Köszi a választ és kitartást mindenkinek aki csinálja.

1567. Ragyogás
2009. júl. 15. 21:42
Igen tudom hogy bélsár meg víz....és igazán zsírt én nem nagyon szoktam ez által a kúra által veszíteni,már nem előszőr nyomom végig.Inkább ahogy Te is írtad,egy diátás időszak bevezetőjének jó.Meg hogy megfrissülök..és tisztább vagyok.CSak pozitívan magadról!!!Amilyennek látod magad olyanná válsz..Szeresd magad:)HA futás közben azt súlykolod,jaj elesem jaj elesem..tuti eltanyálsz.Ha fogyás közben azt mondogatod kövér vagyok kövér vagyok..akkor szted?jóéjt!kitarást!!(olyan éhes vagyok ma mint az állat)
❮❮ ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook