Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Megnéztem a képeidet,ha én így néznék ki nagyon boldog lennék.
Persze van Rajtad egy kis fölösleg,de az nem sok.A candida diétáról azt hallottam,h gyorsan mennek le a kilók.
Nem tudom,Te mennyire vagy fejfájós.Én nagyon,és a 2. napon iszonyatosan fájt.Remélem Te nem fogod ezt átélni.
A keserűsó gondolom bűn keserű,akkor inkább a sós víz :-(( Lehet,h azt is kihánynám,ez meg már mégis ismerős .-))
Hajrá,a szemedben látom,h Te kitartó vagy :-)))
Én is belenéztem a naplódba,tök jó :-))
Sziasztok!
Damazsó!Én is sokáig vajúdtam,mire elkezdtem,de nem bántam meg egy percig sem.Nem mondom,voltak nehéz pillanatok,de megéri.
Én a neten rendeltem meg a kúrát 16,5 volt:3 üveg.egy füzet,1 cs. bors.Nekem ez tűnt a legolcsóbbnak akkor,én az 5,3-asat nem láttam.Elvileg ez 10 napi elég,én most a 6.napnál tartok,de még mindig van az első üvegből,mert annyira nem ízlik,és kevesebbet tettem bele.
NÉ meg inkább hajnalban megeste tudok írni,mikor lefekszenek az enyémek :-)
Az a lényeg,h kicsit megint felélénkült az oldal,és az ember mégsem egyedül csinálja :-)))
Sziasztok,
ma van az első napom két év után..de valahogy nehezebben álltam neki most, így második nekifutásra, mint először. Már tudtam mi vár rám. Van köztetek olyan, aki esetleg ma/vagy a napokban kezdte? Talán támogathatnánk egymást.. így virtuálisan. :)
Üdv,
Andi
Nagyon klassz a naplód:)
Én nem sós vizet iszom, hanem keserűsót, ilyen patikába vettem.
Örülök,hogy örülsz nekem:) Tulajdonképpen kellene jócskén fogynom, de úgy gondoltam, hogy előszőr sajtszintig méregtelenítem magam (ez most van) utánna csinálok egy candida diétát, aztán már nem is lesz szükségem a fogyókúrára:) (legalábbis ezt álmodtam meg:)
Túl vagyok az első napon, és tényleg igaz az, hogy az ember zömében megzokásból eszik. Éhes nem voltam, de dél körül és este 6 körül ehetnékem támadt. Persze nem ettem, hanem ittam.
A biorezonanciás kiegyensúlyozást megtalálod a googlba, ha beirod, hogy SCIO.
Itt nem akarok részletesebben irni róla. De van itt egy fórum is róla. Mindjárt olvasom a naplódat:)
Sziasztok!
Szia Nenne!
Köszi az infót, már végig olvastam mindent, de a Ti tapasztalatotokra voltam kíváncsi, hogy amíg nem szerzem be a neera-t,addig van-e értelme a juharszirupos témát elkezdenem.
Ti hol veszitek?
Nagyon szélsőséges áron találtam , a neten 5300-ért lehet rendelni, a herbáriában pedig 7300 az ára.
Ez kicsit durva különbség,nem?
Van, aki most kezdi a kúrát?Csak hogy ne legyek egyedül!!
üdv mindenkinek!
Elnézést Tőletek, de én a manók miatt nem tudok gyakran csatlakozni az esti "beszélgetésekbe", de igyekszem minden gép előtt töltött alkalommal jelentkezni!!
Damazso!
Én is itt a Hoxán találtam rá a juharszirupos,és a neerás méregtelenítésre.Miután minden fórumot végigolvasta,akkor döntöttem úgy,h a neerát választom.Olvasd el mindkettőt,sok hasznos dolgot találsz bennük.Ha a google-ba beütőd a neere kúrát,találsz még más fórumot is,meg a neera lapját,ott még sok okos dolgot találsz :-))
Jó olvasást :-))))
Szia csorieva!
Nagyon örülök Neked,így nem egymagamban fogok "beszélgetni".Kitartás a kúrához.Ha kíváncsi vagy az én első napjaimra,olvasd el a naplómat:-))Te a méregtelenítés,v a fogyás miatt kezdted el?
Mi az a biorezonanciás kiegyensúlyozás????
Ez pedig a neera rövidített változata
A Neera szirup
A Neera szirupot Svájcban fejlesztették ki, tiszta C osztályú kanadai juharszirup és délkelet-ázsiai pálmaszirupok keverékéből.
A Neera szirup gyártása során kizárólag a sötét C osztályú szirupot használják, mely a legkevésbé finomított, és ásványokban a leggazdagabb.
A pálmaszirup előállítása ugyancsak fáradságos munka. Ahhoz, hogy a pálmát megcsapolják, mindennap egy kissé visszavágják a virágzásban lévő termő hajtásait. Ily módon a fa legértékesebb nedvét gyűjtik össze, azt, amiből a gyümölcs (például a kókuszdió) fejlődne. A nedvet ezután nyílt tűzön melegítik, és óvatosan besűrítik, hogy elkerüljék az erjedést.
A Neera szirup több különböző délkelet-ázsiai pálmafaj nedvét ötvözi, köztük a kókuszpálmáét, az őserdei Arenga pálmáét és a Kitul pálmáét, a mocsárvidékeken honos Nipah pálmáét és a Sri Lanka-i Palmyra pálmáét.
A Neera szirup egyik fő jellemzője gazdag ásványi anyag tartalma. A juharszirup gazdag mangánban és cinkben, pont abban a két ásványban, amely a pálmaszirupból szinte teljesen hiányzik. Ezzel szemben a pálmaszirup nagy mennyiségű káliumot és kalciumot tartalmaz, ez a két ásványi anyag pedig fontos a sejtek megfelelő működéséhez és így a szervezet méregtelenítéséhez. Megfelelő arányban vegyítve a Neera szirup ásványi anyag tartalma gazdag és kiegyensúlyozott.
Ásványi anyag összetétel 1000g szirupban:
Vas 20mg
Mangán 45mg
Cink 55mg
Magnézium 150mg
Nátrium 370mg
Kalcium 1800mg
Kálium 2700mg
Ezt találtam:
Fogyókúra juharsziruppal
A kúra elősegíti a szervezet immunrendszerének megerősödését és egyúttal a tisztulását is .
A kúra megfelelő alkalmazása esetén heti 3 - 5 kg fogyás várható . Több mint egy heti kúra alkalmazása esetén célszerű kikérni háziorvosunk véleményét.
Alkalmazható olyan könnyített kúra is , ami mintegy 30 napon át tart, és a lényege a vacsora kiváltása a szirup oldattal.
A kúra elősegíti a szervezet regenerálódását, felbontja a szervezetben feleslegesen felhalmozódott zsírt, és ezzel elősegíti a mindennapos jó közérzetünket, és növeli a munkateljesítő- képességünket .
ADAGOLÁS
37.5 ml juharszirup
1 citrom leve
csipetnyi fehér bors , vagy csípős paprika
0.5 liter víz
Öt napon át szilárd táplálék nem fogyasztható, esetleg kevés gyümölcs megengedett. Normál étkezésre való visszatérés esetén egy-két napig szirup és gyümölcs egyaránt bőven fogyasztható.
Csak kb. tudom: A juharszirup az mondjuk palacsintára való lekvár helyett.
A neerának is juharszirup az alapja, de van bent már is.
Már nem leszel egyedül:)
Ma belevágtam én is.
Sziasztok!
Csatlakoznék Hozzátok,persze ezzel a kúrával kapcsolatban.
Első kérdésem:mi a különbség a juharszirupos és a neera szirupos kúra között?
Én kb.10 kg-ot szeretnék fogyni, szülés után vagyok /ja, de már két éve szültem.../Tehát az eddigi próbálkozásaim nem voltak sikeresek, most hallottam a neera-ról és szeretném kipróbálni.
üdv,
damazso
már megint egyedül :-(
Ez már szinte olyan,mintha naplót írnék.
Ez a 4. nap reggele.Már nem álmodtam marhaságokat,és a fejfájásom sem olyan szőrnyű.A 4. kg-nál tartok,és ez nagyon sok erőt ad,és sokkal jobban érzem magam.ekkora túlsúlynál persze ez nem látszik még,de legalább elindult valami.
Aki szintén csinálja,annak kitartást,aki meg már túl van rajta írhatna,h csinált-e még utána kúrát,és milyen eredménnyel?
Melyik másik löttyre gondolsz?
Igen tisztulok,aminek nagyon örülök :-)
Tudom,h ez nem fogyókúra,és nem is azért csinálom,de mint mellékhatás az,h lemegy pár kiló,és utána könnyebb a diéta az csak jó. :-))))
Látom egyedül vagyok,de ha mégis erre tévedne valaki...
Ez már a 3. napom.Nem vot könnyű de kibírtam és amí úgy érzem,szeretném folytatni.
Elég rosszakat álmodom,pedig ugye azt modják,hogy az szokott össze-vissza hülyeségeket álmodni,aki jól bevacsorázik.
Tegnap reggel megittam a sós vizet,de kb. 1/2 óra múlva ki is hánytam.Járt már így valaki?
A fejem iszonyatosan fájt,ma kicsit tűrhetőbb.Türelmetlenebb vagyok mint szoktam,de lehet,hogy ez az evés hiányától van,ami egyre kevésbé hiányzik.
Kíváncsi vagyok nagyon mennyi fog lemenni,mennyire tudok majd utána diétázni,és jön-e vissza majd valamennyi?Nektek mi a tapasztalatotok?
Megyek virsli főzni a gyerekeknek,azt nem kell kóstolni .-)
Elkezdtem :-)
Elég nehéz volt kinyitni az üveget,és ami benne van nem túl jó illatú és ízű,de már majdnem megittam a 2 litert.Elég sokba került,h ne csináljam végig :-(
Éhes vagyok kicsit,de nem annyira mint gondoltam volna.A nyelvem már olyan,mint a hó,és úgy gondolom törpevízmű vagyok,mert állandóan a Wc-re járok :-( Gondolom elkezdődött a méregtelenítés.
Azt hiszem hamar lefekszem,nehogy kísértésbe essek.
Kicsit fáj a fejem is,de egyébként semmi különös.
Gyűjtöm az erőt a szennateához :-((
Merthogy a juharsziruposat szerettem vna,csak közben rátaláltam a neerára,és megkettőztem :-)
Cukorbeteg próbálta már?Az éhgyomrim jó,de a hemoglobin alc-m 6.7:-((
Tipp?
Sziasztok!
A véleményetek érdekelne:tényleg annyival jobb a neera,mint a juharszirup?
Vki próbálta már mindkettőt?
Szia!
Engem érdekelne, mennyiért adnád a kettőt?
Sziasztok!
Én is el szeretném kezdeni a kúrát a közeljövőben. Elkezdeném jövő héten, de kiszámoltam, és kb a kúra 7-dik napján lenne a legjobb barátnőm szülinapi bulija, ahol egy-két alkoholos ital biztos lecsúszna, az pedig gondolom nem tenne jót, hiszen pont a méregtelenítés a cél... Szóval valószínűleg júniusban kezdek neki.
Elsősorban a méregtelenítés a célom, de nem bánnám, ha pár kilótól is megszabadulnék. Szerintetek, hogyha minden nap futok és járok infraszaunába, akkor látványosabb lesz az eredmény? Valaki járt közben szaunába?
Előre is köszi a válaszokat, sokat olvasgattam a fórumot és jó volt megtudni mások tapasztalatait!
Jofre, biztos, hogy így is hatásos lesz!
Csak ügyesen! ;)