Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯
1716. nene75 (válaszként erre: 1715. - 4b6a2525df)
2009. szept. 29. 08:18

Ma kezdődik a második napom.Tegnap este éhes voltam, de hamar lefeküdtem és gondolatban kipipáltam az első napom.Ma még nem éreztem éhséget.A fejem fáj,de fel se tűnik nagyon hisz rengeteget fájt eddig is.

De a fejfájásra is lehet szedni gyógyszert?

1715. 4b6a2525df (válaszként erre: 1714. - Nene75)
2009. szept. 28. 21:06
Nyugodtan:) Én is szedtem.
1714. nene75
2009. szept. 28. 16:47

Sziasztok!

Én ma kezdtem inni a löttyöt.Az a kérdésem, hogy gyógyszert lehet azért bevenni?Vérnyomás csökkentőt szedek reggel 1 szemet.

1713. cornus
2009. szept. 28. 14:20
A 8. napnal, mult hetfon kezdtem. Es igazabol ha elfelejtem meginni a sosvizet akkor sincs semmi baj.. bar elotte sem volt gond.. oramu pontossaggal tortenik....minden reggel:))) ezert nem igazan eroltettem a hashajto teat... csak mivel az eredmenyek tekinteteben meg nem ugy megy ahogy kene elkezdtem ketelkedni mit nem csinalok jol.....
1712. 4b6a2525df (válaszként erre: 1711. - Cornus)
2009. szept. 28. 12:27

Nem tusom, hogy kell-e a hashajtó tea, mert én a kezdetektől használtam, és a 4. naptól, (mikorra már üresek mvoltak a veleim) nekem csak akkor volt székletem, ha megittam a keserűwsót délelőtt, reggel,pedig egy pirinyó az esti teától.

Furi, hogy neked van székleted. Hányadik napnál tartasz?

1711. cornus
2009. szept. 28. 11:08

Szia Csorieva,

Hat nem igazan:) jo ha 4 kilo:)) S hashajto tea mindenkepp szuksegeltetik? Mar ugy ertem hogy egyebbkent is siman megvan a napi 1, de van amikor 2 alkalommal is. Koszi elore is

1710. 4b6a2525df (válaszként erre: 1709. - Cornus)
2009. szept. 27. 19:54
Remélem mostanra már mélyrepülésbe kezdett a súlyod. Én a sós víz helyett reggelente 1 kanál keserűsót ittam. És a felsorolásba nem láttam az esti hashajtó teát.
1709. cornus
2009. szept. 24. 15:17

Sziasztok, a segitsegeteket szeretném kérni.

A 4-ik napnál járok eddig csak olvasgatam a fórumot ( nem hittem hogy kitartok).

180 cm magas vagyok 73,5 kg-rol kezdtem

Egy mutet utanni labadozas ( fel ev) es dohanyzas abbahagyasa miatt feljott 10 kilo, ami legfokepp hasi zsir formajaban telepedett le.

Nem szokasom dietazni / fogyozni, eddig mindig a sport oldotta meg a plusz kilok leadasat, ez most valamiert ( talan lekli allapot miatt) nem akart megindulni.

Gondoltam rasegitek ezzel a kúrával.

Mint mondottam a 4- napon járok, jól megvagyok, a fejem fáj... de front is van.

De az elso nap lement 1 kilo es azota semmi... Mindent ugy csinalok mint a nagykonyvben, buneim:

- napi 2 zold tea

- napi 2x narancs koktel facsarva

- es ha faj a fejem sajna bevettem bogyot mert alacsony a fajdalom kuszobom es migrenes vagyok

- sos vizet csak 2 naponta iszok mert a napi 2 igy is megvan

- menstrualok ( tudom ez is vizet tart meg)

Szoval amelett hogy meregtelenedek, nekem pl. a kilok nem mennek le ugy mint ahogy olvasgattam itt.

Valami tipp?

Mar a sportot is levettem a napirendrol es pihenek helyette.

Elore is koszi:)

2009. szept. 24. 07:38

Szerintem akin több a súlyfelesleg, az folytathatná a kúrát ezzel:)

hét nap zöldség – hét kiló mínusz ”

A különböző zöldségfélék alacsony energiatartalmúak, viszont értékes tápanyagokban rendkívül gazdagok. Magas rosttartalmukkal segítik az emésztést, vízhajtó hatásuk révén méregtelenítik a szervezetet, és gyorsítják a zsírégetést is. A hétnapos „zöld diéta” tehát nemcsak eredményesen karcsúsít, de egészségessé és széppé is tesz minket. Amire szükségünk lesz: napi egy kiló zöldség és egy gyümölcscentrifuga.

Első nap: Ez a legnehezebb. Csak folyadékot fogyaszthatunk: legalább három liter zöldséglevet.

Második nap: Együnk meg egy teljes kiló zöldséget! Bármilyen fajtát választhatunk, és azt is eldönthetjük, hogy nyersen esszük-e, vagy inkább levesnek, párolva, sütve, esetleg grillezve. Használhatunk különféle fűszereket és olívaolajat is.

Harmadik nap: A zöldségek mellett megengedhetünk magunknak két szelet barna kenyeret is.

Negyedik nap: Zöldség bármennyi, bármilyen módon elkészítve, és fél kiló gyümölcs.

Ötödik nap: Reggelire joghurt vagy kefir, napközben minél több zöldség.

Hatodik nap: Reggelire tejes kávé, napközben zöldség, grillezve, párolva vagy főzve. Vacsorára gyümölcs.

Hetedik nap: Bármennyi zöldséget ehetünk, két szelet barna kenyérrel, egy pohár joghurttal és fél kiló gyümölccsel.

Nagyon fontos, hogy a kúra során naponta legalább három liter folyadékot fogyasszunk. Ihatunk ásványvizet, teát (természetesen cukor nélkül), zöldséglevet, sőt, egy pohárka száraz bort is. Ne feledkezzünk meg a testmozgásról sem, sétáljunk, kocogjunk vagy biciklizzünk legalább egy fél órát mindennap.

2009. szept. 22. 22:22
Sziasztok! Végig csináltam. Ma van a 10. napom. A környezetem hülyének nézett, de nem érdekelt. Sajnos a cigiről nem tudtam lemondani :( Igaz sokkal kevesebbet szívtam. Szóval meg lehet csinálni! Fogyni biztos nem fogytam sokat. Kevesebből már egyre nehezebb lesz..
2009. szept. 22. 20:05

sziasztok,

levezető napra szerintem ajánlott szintén folyadékot csak kalóriadúsabbat vagy ahogy jofre mondta zöldséget. Én nem túl nehéz dolgokat szoktam, párolt répa, brokkoli activiával.

Én most vagyok a 8. napon, minden ok, azt szeretem, hogy olyan szép lesz a végére a bőröm!

Többiék hogy állnak?

1705. jofre (válaszként erre: 1704. - 53d4109553)
2009. szept. 22. 11:11

Ajánlott reggelre a facsart narancs vagy grapefuitlé. Estére első nap zöldségleve leve, a második napon a zöldséget is lehet enni. Kb. 2-3 után ehetsz, de "normálisan" minőségben és mennyiségben is. Egyébként hiábavaló a kúra:(((

Az alapszabály (amit én sem tudok mindig betartani) az a mértékletesség mindenben! Lehet pörkölt nokedlivel, de az arány nem mindegy. Persze jobb a nokedli helyett a saláta, de kinek hogy:) Amikor "norbiztam" többet ettem ilyen párosításokat. Nem volt rossz és fogytam is, de az nem az én ízvilágom. Időnként használom a módszerét, de nem az életformám.

2009. szept. 21. 10:03

Sziasztok!

Én később kezdtem a tervezettnél,így ma vagyok az 5. napon. Fejfájás visszaszorítva, wc-ügyek nehezebbek..., kilók száma viszont biztató: 4 nap-4 kg. Ez erősíti a kitartást, mert enni azért tudnék. Fejben! Másnál is van ez? Rutinosoktól kérdezném, hogy a levezetőnapokon mit esztek? Köszi előre is! Szép napot mindenkinek!

1703. jofre (válaszként erre: 1699. - Presageantkiss)
2009. szept. 19. 22:03

Örülök, hogy olyan vehemens vagy, mint én voltam anno!:) Én is utáltam, amikor azt mondták, hogy az öregek tudják, a fiatalok meg majd fogják tudni:(((

Egyet fogadjál el: amikor én voltam annyi, mint most te, akkor nem volt ennyi súlyprobléma, meg evésgond, meg gyógyszerfüggő, meg fogyni akaró....stb!

Én írtam másról, hogy régi motoros. Nem a szakmai tudására gondoltam, hanem a fórumos tapasztalatára. A 4 gyerekemből 1 fogyatékos halmozottam, sajnos tudom mit jelent az, hogy valaki tud, vagy csak akar tudni. Legyen az akár orvos is.

Egyébként a 42 évemmel nem érzem magamat idősebbnek -ahogy azt írtad-. Szerintem csorieva is így gondolja. Tudom, hogy nem bántásként írtad!

A tapasztalatod csak hozzáadott érték lehet ehhez a fórumhoz, jó hogy itt vagy!

Egy "banya" vagy "nyanya" hozzászólása sem veheti el a kedvedet és a lelkesedésedet soha!!!!

Remélem még sokat foglak olvasni!

1702. presageantkiss (válaszként erre: 1700. - Kata_l)
2009. szept. 16. 20:26

a hashajtáshoz: szerintem próbálj ki többféle teát, van olyan ami barátnőmet nagyon meghajtja engem nem, de van ami engem és őt nem. Ki kell tapasztalni.

A másik, ha semmire nem reagálsz, akkor ricinusolajat tudok ajánlani, elég pár csepp belőle vízbe és nagy valószínűséggel hat. Itt 190 Ft egy üveg gyógyszertárban. Mellesleg én arctisztításra is használom, sok mindenre jó.

1701. 4b6a2525df (válaszként erre: 1700. - Kata_l)
2009. szept. 16. 11:27

Hát az biztos, hogy sok vizet kell inni.

Én hashajtó teát ajánlanék.

1700. kata_l (válaszként erre: 1698. - 4b6a2525df)
2009. szept. 16. 09:28

Igen. Kipróbáltam tegnap este a salaktalanító teát... hát semmi. Sőt még megettem fél kiló szilvát is a jobb hatás érdekében, de semmi.

Jövőhéten visszaállok a Neerara - talán az lehetett az oka az überfejfájásnak, hogy nem ittam mellette elég vizet...:(

2009. szept. 15. 19:00

sziasztok,

én teljesen jól bírom a kúrát, minden ok. Bár tegnap már 9-kor aludtam eléggé kifáradtam.

A citrom ízéből még nincs elegem, plusz az arcom (mint eddig is amikor sok citromot eszem/iszom)kitisztul szépen, kap egyfajta nem tudom jobban kifejezni "glow"-t.

Kata_l: a fejfájás tényleg az első pár (1-3) napra jellemző, ezért jobb hétvégén elkezdeni, ha azt "túléled" akkor már a hétköznapok sokkal könnyebbek.

A sopánkodás/túldramatizálás pedig fölösleges, szerintem nem tudhatjátok, hogy milyen tudásháttérrel rendelkezem. Komolyan mondom, mindenki egy pár diétás internetes cikk után olyan szakértőnek gondolja magát (nem feltétlenül Rátok gondolok, félreértés ne essék, de ez általában így van. Gondolom Ti is észrevettétek, hogy mennyi hülyeség terjeng az ilyen fórumokon, oldalakon).

Ha rólam most lemegy 7-8 kg annak kb a fele víz, plusz ha abbahagyom a kúrát akkor úgyis visszajön több mint a fele, 2-3kg veszteség meg teljesen normális. Csináltam már ezt a kúrát, tudom hogyan működik a testem, mire hogy reagál, nem kell rögtön a fiatalok "butaságain" hüledezni.

Úgyhogy valaki írta, hogy régimotorosnak számít. Elismerem, fontos a tapasztalat, de szakmai háttere nem hiszem, hogy attól lesz, ha egy diétát/kúrát megcsinált már párszor. Attól az alapvető folyamatokat, főleg mindenkire kiterjedő hatásokat nem tudja (utóbbit senki sem)

Természetesen ettől még igaz, hogy a fiatalok könnyebben manipulálhatóak. De amit írtok, hogy ész nélkül minden hülyeséget megcsinálnak az idősebbekre is ugyanannyira igaz mint a fiatalokra, ugyanis hatalmas tudatlanság van e téren, a legtöbb embernek fogalma sincs az legalapvetőbb szervei elhelyezkedéséről sem (megintcsak nem Rátok értem, hanem általában).

Nekem ez a tapasztalatom.

Úgy látom itt főként az idősebb korosztály dominál, de pont ezért nem hagyom abba a post-olást, legyenek fiatalok is.

1698. 4b6a2525df (válaszként erre: 1697. - Kata_l)
2009. szept. 15. 16:42
Tulajdonképppen Te "csak" méregterleníteni akarsz?
1697. kata_l
2009. szept. 15. 15:40

Hát abba hagytam végülis, mert még mindig nagyon fáj a fejem tegnap óta, viszont érdekes hogy egyáltalán nincs étvágyam és nem is vagyok éhes...ettem egy kis görögsalát nem rég és ennyi.

Amúgy reggel megittam 8 dl meleg sós vizet de még nem volt hatás.

1696. 4b6a2525df (válaszként erre: 1695. - Jofre)
2009. szept. 15. 15:21
Talán a ww-t, vagy a szétválasztós étrendet kellene ajánlani nekik, vagy rövid (3 napos)méregtelenítési kúrákat
1695. jofre (válaszként erre: 1677. - 4b6a2525df)
2009. szept. 15. 15:11
Te már régi motoros vagy itt. Látod, hogy a fiatalok minden hülyeséget megcsinálnak, amit hallanak. Igaz egy kicsit átszabva, de milyen tök jó lesz címszóval teszik magukat tönkre!!!! Én ezért sokalltam be, mert nem tudtam mindenkihez szólni. Sajnos ez nem fog változni a jövőben sem. Lepörög az oldalon kb. 10 hozzászólás és már az újak megint arról fognak írni, hogy "igaz, hogy 10 dkg vagyok, de szeretnék 2 dkg lenni...:(" Nem tudom ezen hogy lehetne változtatni..... Szerinted?
1694. jofre (válaszként erre: 1688. - Presageantkiss)
2009. szept. 15. 15:04

Ha nem teszel sem neerát, sem juhart a napi italodba, akkor mitől lesz energiád és mitől fogod bírni a napi dolgaidat? Amit te csinálsz az nem tisztítás, hanem éhkopp! Ne tedd és hagyd abba, de azonnal! Ezért nem szeretem, ha az információk elcsúsznak! Mindenkinek tudnia kellene, hogy az amit csinál mire jó és miért teszi!!!!!!! Én aki már megcsináltam többször, sőt 33 napig is, felelősséget érzek azokért, akik felelőtlenül és tudás nélkül vágnak bele olyan dologba, ami tragédiába is torkolhat!!!!

Ha elhiszed, hogy a saját érdekedben írom ezt, akkor változtass a kúrán vagy keress olyat, ami neked jó!

1693. jofre (válaszként erre: 1687. - ZecNyuszika)
2009. szept. 15. 14:58

Én is azért csináltam meg a kúrát, mert elegem volt magamból! Teljesen megértelek! A mérleget én is úúúúútáltam. Most sem szeretem, mert nem mutat 6-ossal kezdődőt, de tudom, hogy rajtam múlik az amit Ő mérlegsége mutatni fog!:))) Én is 170 vagyok.

Az, hogy mi távozik belőlünk, teljesen egyéni. Lehet, hogy a szilárd dolgok ragaszkodóbbak és csak később engedik el a beleink falát. Ez sokszor természetes az életvitelünket figyelembevéve:((((((( mesélhetnék róla!!!

1692. jofre (válaszként erre: 1684. - Kata_l)
2009. szept. 15. 14:53

Ha folyton kajálsz és 52 kg vagy, akkor az anyagcseréd tuti rendben van!:) Szerintem ez a kúra nem neked való. 5 napra elkezdeni nem szabad, mivel 5 nap alatt a tisztulás nem kezdődik el, de nem is ér véget. Minimum a 10 nap:(!!!!

A hashajtót este kell inni és a sós vizet reggel. A biológia miatt: A hajtó kihajtja ez egész napos trutyit, a sós viszont átöblíti amit a lötyi feloldott egész nap és az este folyamán.

Ne stresszeld magadat! Ha bírod a kúrát csináld 10 napig, jót fog tenni, ha nem bírod, akkor igyál sok gyógyteát és egyél sok zöldséget és gyümölcsöt. Tudom, hogy közhely, de ezek tényleg méregtelenítenek!

1691. 4b6a2525df (válaszként erre: 1690. - Kata_l)
2009. szept. 15. 13:24
A fejfájás egy napig természeteds. Ezért ne add fel.
1690. kata_l
2009. szept. 15. 10:34

Hello! Képzeljétek el egy nap alatt 52 kg ról lementem 50,2 re.... ma reggel mértem, és még nem voltam WC-n. Viszont azt hiszem én feladom a kúrát, bár még gondolkozom - csak tegnap csináltam - mivel nekem olyan szintű fejfájásom van, hogy tegnap egész éjjel nem tudtam aludni, végülis hajnali 3 kor bevettem egy fájdalomcsillapítót - sajnos homeopátius gyogyim nem volt itthon, viszont már nem bírtam elviselni ezt a fejfájást. Amúgy ez a fejfájásos dolog meddig tart?

Valaki írta hogy ő 160 és 50-52kg és 7kg akar fogyni.... ami tényleg nem normális. Amúgy ennél a magasságnál 52 és 50 kg között is már egy nadrágszám méret van megjegyezném.....

1689. 4b6a2525df (válaszként erre: 1688. - Presageantkiss)
2009. szept. 15. 07:38

Hát az 50-52 kg-ból, ha 7-8 kg-t le akarsz fogyni a 160 magasságodhoz képest, akkor, bocs, de valami gond van a "fejedben".

Mégegyszer bocs, nem sértegetni akarlak, de az a véleményem, hogy ez az egészséged rovására menne.

Remélem jól kiméregtelenedsz, de 2-3 kg-nál többet nem fogysz.

2009. szept. 14. 19:28

sziasztok, kinek hogy telik az első nap?

én nagyon fáradt vagyok, de most még készülök szobabiciklizni vagy 40 percet. igazából én juharszirupot nem raktam a vízbe csak citromot, mert túl édes.. úgyhogy tényleg éreztem, hogy a vércukrom kezd leesni, de végül túléltem. viszont szőlőcukrot veszek majd, valami glükóz mégiscsak kell.

olyan jó, hogy így sokan csináljuk egyszerre!én a sósvizes dolgot nem csinálom, mályva teám van, engem az mindig brutálisan meghajt. Az biztos, hogy úgy a legkönnyebb, ha elképzelem mennyit cigiztem az utóbbi hónapokban és muszáj a mérgek kimenjenek belőlem..Meg sokat segít az is, ha szűk ruha van rajtam :)

Amúgy csorieva 160 centi vagyok.

2009. szept. 14. 19:03

Sziasztok! Nekem ez a 2. napom, mert vasárnap kezdtem a Neerát! Semmi gond nem volt a munkahelyemen! Elképzelem, hogy milyen karcsú leszek és távoznak tőlem a mérgek, és máris könnyebb. Sajnos sok mindennel szennyeztem magam, így nagy szükségem van rá. Súlyomat nem tudom, mert utálom a mérleget. 60 körül lehetek és 170 cm. Remélem lemegy néhány fránya kiló.

A sós víz ellenére csak pisilni tudtam a 2 napba.

Mindenkinek sok sikert! Megcsináljuk! :)

❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook