Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Hello!
Első nap: eddig minden ok! nincs szörnyű íze, csak elég citromot kell bele facsarni :D
Hajrá lányok! :D
Sziasztok!
Februárban már megcsináltam 1x a 10 naposat. Most a 3. napom van. Délben és este amikor eszik a család, akkor nehezebb megállni, hogy a maradékot ne egyem meg. Így a kutyánk most nagyon jól jár:) Ami nekem segít: bekapok egy extra erős ecetes paprikát. Van olyan hatása, mint a sós víznek! Engem a keserűsós víz 2 óra múlva küld el "dolgozni". kb 2dl-be teszek egy mokkáskanálnyit. Tegnap este miután megittam a k.vizet és a mályvateát is, a nagyobbik lányommal az ügyeletre kellett menni, mert ráesett a kezére. Gondolhatjátok! Még szerencse, hogy a kórház wc-jében egyedül voltam, mert ami hangokat kiadtam, háááát:)
Én igazából azért csinálom meg most újra, mert nálam csak a drasztikus dolgok működnek. A kicsit kevesebbet, nálam mindig kicsit több lesz, a végén meg újra hízok:( Jövőhét végén esküvőre megyünk, jó lenne valami szűkebb ruhát felvenni. Sajnos én a hasamra hízok és állandóan azt kérdezik, hogy jön a következő?:(:(:(
Lánykoromban 58 kg körül voltam. Mindig is sportoltam. Most 41 évesen (leírva milyen sok)ma reggel 79,8-at mutatott a mérleg. Szörnyű! Ha 6-ossal kezdődhetne újra, az már jó lenne. A futást újra elkezdtem 2 hete és itthon is szoktam dvd-re tornázni. Fogyni önmagában ettől a kúrától - szerintem - nem lehet, de lehet valami újnak a kezdete. Én ezért csinálom.
Szia ninobéka!
Én interneten rendeltem a bioszigettől,ott 16500 volt a 3 üveg+bors+füzet.
Próbáld meg visszaolvasni a fórumot,hátha ott találsz vmi okosat :-))
Örülök,h elkezded,biztos nem fogod megbánni.Bár ezeknek elég förmedvény egy ízük van :-(( DE vmit vmiért :-))
Sziasztok!
A nyelvem még mindig fehér,de talán már nem olyan vastagon,mint eddig.Vakarom persze(belekukkantottál a naplómba?),de mindig új lesz rajta.Pedig ez már a 9,napom,és a 2.kúra :-(( Pedig iszom becsületesen a teát,meg a másik förmedvényt a sós vizet.Brrrr ÚTÁLOM!!!
Van is "székletem" mindig.
Nagyon ügyesek vtok Ragyogással együtt,nekem a 7 kilóból 4 1 hét alatt visszaszaladt.Mondjuk ettem is rendesen,mert az első kúrát a szédelgések miatt hagytam abba.Bár a 4 kg sztem még így is túlzás :-((
Amikor délben ettél,este reggel meg lötyit ittál,akkor is ittad a teát,meg a sós vizet?
A keserűsós még rosszabb lehet mint a randes :-(((
Szaisztok!
Én holnap kezdem. Ma van a bevezető gyümölcs napom.
Az lenne a kérdésem, h hol lehet a legolcsóbban megvenni a szirupot? ma délután meg szeretném venni. tudom kicsit el vagyok csúszva.
Ki kezdi velem???
Hajrá lánynok!
Na ez nem jó hír, de................
Ez egy olyan hashajtó tea, ami igazán csak reggelre csinál székletet.
Fontos lenne innod, merd a brleidbe beáramló mérgeket ki kellene (bocd a szóhasználatért, de) fosnod, ugyanis, ha ez nem sikerül akkor felszívódik a vérbe, az meg nem igen tenne jót. Igaz nem halsz bele, de mégis jobb lenne, ha kijönne, főleg most már a negyedik naptól.
Ha semmiképp nem akarsz teát, akkor napi 3x keserűsós viz. Reggel ébredés után rögtön, délután kettő kerül és este 8 felé.
Namost, ha azt veszed észre, hogy egy adag többször elküld wc-re, akkor a só mennyiségét csökkents, de a napi 3 maradjon meg.
Ügyes vagy..4.napom van,kg-ban nem sok ment még eddig,bár lehet a lassú anyagcsere miatt van.Délután nyomok még egy kört a keserűből:))
Nem teát nem ihatok 2 éve volt egy vastagbélgyuszim...örökre eltiltottak és én is magamat a teáktól Irritál és kikészíti a bélfalamat.De a só sztem jó lesz,csak kicsit nagyobb adagban kell nyomnom!Kitartást mindenkinek!!!
Hahó lányok:)
Ma elkezdtem a második 10 napom.
Az első után jött vissza kb 1 kiló, de az viz és bélsár volt.
Mára visszaállt a súlyom az előző 10 nap végire. tehát lehet fogyni úgy is, hogy napi egyszer étkezel (natúr hús, hal, és salátaözön) és reggeli tizórai uzsonna és vacsora a neera.
De mivel már jól összeszűkült a gyomrom, igy úgy döntöttem, hogy még egy 10 napost lehúzok.
Na csak idd szorgalmasan a keserűsós vizet. Általában olyan másfél 2 óra után hat.
Ma még ihatsz egyet délután.
Iszod esténként a hashajtó teát?
Gratulálok:)
Mármint ahhoz, hogy nem jött vissza semmi:)
A töbi összes tudás fejben van:), ráadásul a felhízás nem pár hónapos:(
Elég jól bírom:)
Még mindig azt csinálom, bogy reggel csinálok 1 liter neerát, 2 dl megiszom reggelire, ebédet eszem, natur sült hús, vagy hal és rengeteg (legalábbis annak tűnik:) saláta. Délután pedig a neera és víz. Tök jhnól vagyok:)
Ezen felbuzdulva péntektől újra nekilendülök a 10 napnak.
Ugye a nyelved azért sikálgatod fogkefélvel????
Sziasztok, pénteken végeztem az első kúrámmal, nekem 4 kg ment le de centiben jobban látni az eredményt.
Tervezem, hogy csinálok majd egy újabb kúrát.
Azt hittem nehéz lesz de könnyebb volt, mint gondoltam.
A keserűsós melegvizes nehezen tudtam meginni én is, de a hatása kárpótolt mindenért:) Az utolsó napokban már az ivás után 10 percre rá mentem üríteni:)
Nincs mit,majd szurkolok:-)))
Most már én sem tudnom elképzelni,h meg tudtam inni :-(((
Én ma a 2.kúrám 7.napjánál tartok,de du. bűnbe estem,és ettem egy kis málnát,meg sárgabarackot :-(((( Nagyon illatos,és zamatos volt :-)))
Hát megértem...2dl-vel is küzdöttem rendesen..1litert nem tudok elképzelni...holnap majd meleggel csinálom..
Köszönök mindent:)
Sziasztok!
Ragyogás,a füzet 1l vízbe 2 tk sót ír,de melegen kell meginni.Én mikor megittam az első litert,akkor kb. 1/2 óra múlva az volt a hatása,h ugyan kijött,de fent :-(((
Végül erőt vettem magamon,merthogy át kell mosni a "rendszert",de csak 2-3 dl megy le gond nélkül.Azt viszont jó melegen iszom.Kb 1/4-3/4 óra múlva avn hatása.
Egyébként tényleg illik Rád a neved :-)))
sziasztok
ma kezdtem a 10naposta. januárban már végig csináltam,nagyon pozitív élményeim voltak akkor.Remélem most is sippsupp végig csinálom és fellélegezhet a testem egy csöppet.Van rajtam kívül még aki ma kezdte?Kitartást mindenkinek:)