Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Sziasztok.Meg tudná mondani valaki,mikor lesz legközelebb fogyó hold?
Ideje nekem is elkezdeni a neera kúrát.
ő.. hát a mályva is hajhajtó valamilyen szinten nem ? Amugy itthon csak mélyvatea volt, gondoltam iszok ilyet. :-) de nem volt jó ötlet... :-(
amugy szennát nem merek inni, nagyon sokszor görcsöket okozott nekem, brutál módon... Herbária féle hajhastó teákat még lehet kapni boltokban, drogériákban? Csak azért mert én nem látok olyat sehol ,s az ára is elég barátságos volt :O
Honnan szedted, hogy lébőjtbe mályvateát kell inni?
Egyszerű hashajtó tea kell
már jobban vagyok, a tea hatása volt ez. :):-))) és mellékhatásként a hányinger is lehet kellemetlen tünet (utána olvastam), már hirtelen másra (=rosszra gondoltam.. :S ).. hogy mástól lehet hányingerem,de nem (Nemhiszem:D)
Amugy az nagy baj, ha most a kaja gondolatától is elkap aza IGAZI undor???? :S :( egyszerűen kajára gondolok és.. fu megint hánygerem let, kár volt kajáról beszélnem :(
Na mind1, pihizem azthiszem:)
sok sikert mindenkinek :)
sziasztok
leírná nekem vki priviben, hogy hogy kell csinálni?
ksözönöm szépen
Szia! Elvileg 2 liter vízhez 5 evőkanál kell, de én sokkal kevesebbett tettem bele, egyrészt az anyagi dolgok miatt , másrészt meg nehzen bírom a sok cukrot.
Szépen fogytam az elején, de aztán fokozatosan lassult a fogyás. Van egy csomó teoriám miért. (hold, ideális testsúly, anyagcsere lassúélása, vízveszéts...).
Én most vagyok a 6-ik napomon. Elvileg 7 volt a cél,de nagyon jól bírom, lehet, hogy meglesz a 10. Természetesen nem eszem és nem iszom mellé mást (jó néha a kávé becsusszan mert alacsony a vérnyomásom).
Valaki azt tanácsolta, hogy az utolsó 3ban már csak gyümilevet igyak mert az a helyes kúra. Lehet arra váltok, egy kis norbi 1es levekre.
Sok sikert, ha elkezded!
SZia
A juharszirup ok, van valami arány, hogy hogy iszod, mivel kevered?
Léböjt szerűen csinálod a kúrát? Hány napig?
Bocsi a sok kérdésért, de nagyon érdekel a kúra, pláne, ha kicsit pénztárca kímélő is.
Hát azt hiszem, hogy nincs.
De a juharszirup olcsóbb mint a neera
hm.. igazad van.. Majd utána elkezdem :-) Addig felkészülök lelkiekben a böjtre :-)
Addig marad az edzés, ha időm engedi. :-)
Sziasztok!
Én elkezdtem a kúrát múlt héten, de rájöttem h ez nem az én stílusom :)
A lényeg, hogy most van 2 bontatlan doboz szirupom meg egy amiből másfél deci hiányzik. Szívesen túladnék rajtuk! Ha érdekel valakit akkor írjon!
Pussz!
végülis ráálltam :(
nem bírtam ki, de meglepődtem mert nem volt vészesen sok :D
SZiasztok!
A Neera helyett van valami, amit otthon ki lehet kutyulni a léböjthöz?
Köszi a segítséget előre is.
szerintem én meghagyom a könnyű reggelizést ,s utána csak a lötyi.. :-) +edzés.. Ez igy jó, nem:-)?
Nemtudom ti hogy birjátok ki reggeli nélkül ,de tényleg nagyon ügyesek vagytok.. én megprobáltam, fogcsikorgatva elmenni a reggeli keksz és joghurt elől ,de nem ment .. :-))))
Mindegy :)))))))
Pusszzii!
Sziasztok!
:)
csorieva: Kis mázlista! :-)
Hát.. én sajnos a reggelit nemtudom elhagyni, muszáj ennem reggel valamit.. :-/
Viszont igy is kevesebbet eszek, ugye csak reggel,ami nálam amugy is nagy pozitivumnak számit :)
Majd lehet egyszer ráveszem magam ,hogy felhagyjam a reggelit :-)
na én lassan kiülök napozni, persze a tételeimmel együtt, mert tanulnom is kell... :( Legalább összekötöm a kellemest a hasznossal :)
Puszi!
Mérlegre pedig rá kell állni kezdéskor! Pszichés okból is, hisz tudnod kell, hogy honnan indulsz lefele és azt is, hogy mennyi nem leszel többet:)
(ugyanis én azon szerencsések közé tartozom, hogy 5 kg nem jöbb vissza már 1 éve:)