Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Sziasztok, szép napot Nektek:))) Gratula, ügyi vagy, ez szép teljesítmény volt.
Nekem a párom ma reggel azt mondta, hogy Csinibaba:-))) Ez most nagyon jól esett:-))
Folytatom tovább, kitartás Nektek:-))
Sziasztok! Ma van az utolsó napom, de nagyon fáj a gyomrom, igy abbahagyom. Főztem magamnak brokkoli levest 2 napra valót, ezt eszem tovább és bizom benne, hogy elindult egy súlycsökkenés és még megy le kiló. Egyébként 4,5 kiló minusz.
Jővő hétre tervezem,hogy szilárd kaja is lesz addig levesek. Kitartást minden neerázónak:)
Szép estét Nektek! Már jó két hete eszem a kúra után. Azért csak sikerül egy kötött, rendszeres étrendet, sportot tartanom, de ha belegondolok mennyi időt megspóroltam azzal, hogy csak a lötyit kellett inni.. :-)) Én közel lakom a munkahelyhez, így reggel, ha mindenki elment itthonról tudok 10 percet tornázni, és én tudok citromlevet inni, vagy egy graifruitot enni reggelire. Délelőtt megiszom 2 csésze zöld teát, most találtam kardamom és levendula ízsítéssel, nekem izlik, s megeszem 3 narancsot. Ebédre ma gombalevest és rántott zukkinit ettem rizzsel, délután 2 l forrásvíz, 2 banán, este 2 rozsos bagett 2 kefírrel. Én még mindig jobban érzem az ízeket, mint a kúra előtt, és az illatokat is. Még ment le 1-2 kiló, de nem sok, de nekem már nem is kell nagyon, hisz már harmadjára csináltam mega kúrát. Március 11-én kezdtem, április 11-én állok még mérlegre.
Szép estét, jó éjszakát Nektek! :-))))
Nagyon ügyesek vagytok mindannyian, nagyon lelkesek, pozitívak, jó titeket olvasni.
Sziasztok! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen szuper dolog újra ÍZEKET érezni!!! (Bocs azoktól, akik épp a neeras italt isszák!) Még mindig csak gyümölcsleveket iszom, de már ez is nagy változás! :) És fő már holnapra a zöldségleves, végre tudtam kóstolni! Tegnap óta lement még mínusz fél kg is!
Én is ajánlom a holdhoz igazítani a kezdést, most már épp növekvő hold van (04.03. óta), állítólag újholdkor szinte négyszerese a méregtelenítés!
Ildi, nagyon ügyes vagy, csak így tovább!!!
És hajrá a többieknek is! :)
Szép jó reggelt mindenkinek:-))) Én a fogyó holdhoz igazítottam a kezdést, de ez persze Rád nem vonatkozik. Szerintem úgy kezdd el, ahogy Neked jó.
Ne legyen benne szülinap, névnap, meg hasonlók:-))
Ma reggel két pohár vízzel kezdtem a napot:-))
Tegnap rakott karfiolt főztem, persze teljesen diétásan, kihagytam belőle a rizst, csak karfiol és darált hús, no meg tejföl. Reggel egy szelet kenyér, teljes kiörlésű, felvágott egy szelet és egy paradicsom, délben rakott karfiol, napközben alma, és este kefír és párizsi, vagy egy szelet sajt.Ugye így mondtad Mona????:-)))) Sok puszi Nektek és kitartás mindenkinek:-))) Legyen szép a napotok:-))))
Szuper:)
Minen egyes pozitív hozzászólás csak erősít benne, hogy érdemes lesz megcsinálni:)
Sziasztok! Csak most vettem észre, hogy ilyen néven is fut a juharszirpos diéta téma, pedig holnap már a hetedik, egyben utolsó napomat tolom. Csak mindenkinek egy kis bíztatást akartam küldeni, aki most kezdi. Ez a kúra hihetetlenül megéri!!!Már másodszorra csinálom és nem bántam meg. Teli vagyok energiával!
Hajrá hajrá!
Igen, nagyon sokat. Októberben kezdtem, karácsonra abba hagytam, és január 23-án ugrottam neki, összesen 13 biztos kg-tól szabadultam meg:)
A neera után folytatni szeretném, lehet, hogy nem a klasszikus 90 napost, hanem szétválasztva eszek, hátha belém rögzül hogy hogy egyek, hogy így is maradjon.
Te szeretnél még fogyni?
Szia Mona! Köszönöm szépen, valahogy már alig bírom meginni a limonádét, elég volt belőle! Gyógyteákkal sokkal könnyebben ellennék, csak semmi erőm nem lenne.
Igen, elmúltak az eddigi tüntetek, sokkal szebb lett a bőröm, erősebb a körmöm. Főleg ezek miatt csináltam, bár nem bántam volna több kilót, de ez van! :) Érdekes, hogy az első 3 napban lement 3 kg, utána fél, utána semennyi, most meg plusz fél kg. Pedig csak és kizárólag a limonádét és a teákat ittam...
Neked előre is sok erőt és kitartást kívánok majd a kúrádhoz! Így a vége felé hogy látod, segített a 90 napos?
Ha a méregtelenítés tünetei elmúltak nálad, akkor szerintm is nyugodtan abbahagyhatod:)
Mások csináltak olyat, hogy utána még beiktattak egy-egy neerás napot, amíg el nem fogyott a szirup.
De nagyon ügyes voltál. A felépítés alaat is mehet még le a súlyból.
Sziasztok, szép Napot kívánok Nektek:-))
Reggeli egy szelet teljes kiörlésű kenyér, rajta 1 szelet baromfi párizsi és egy paradicsom.
Ebéd: 2 pár virsli és egy kefír.
Vacsi: csirkemellből készült tárkonyos zöldségleves egy tányérral.
10 órai: egy alma.
Uzsonna: egy körte.
Ennyi a mai napi adagom, úgy gondolom, hogy ez nem sok kalória, remélem, hogy menni fognak lefelé a kilók. Ha valaki tud jobbat, nagyon szívesen fogadom.
Sok sikert a többieknek:-)))
Sziasztok!
Ma van a 7. napom és azt hiszem, hogy ez az utolsó is a juharsziruppal. Még 3 napig szeretnék léböjtölni, de zöldség- és gyümölcslevekkel. Úgy érzem, hogy már elég a juharszirupos kúrából, nem lepedékes a nyelvem, elmúltak a pattanások is, jól érzem magam. Érdekes, hogy az elején azt hittem, hogy ha majd eljutok a 7. napig, akkor tutira folytatni fogom még a 10-ig, de nem így van. Jól esett, de úgy érzem, hogy ennyi elég volt. Furcsa, mert a kilók is megálltak a 3. nap után, sőt, ma reggelre fél kg-mal több lettem. . . A többieknek kitartást kívánok továbbra is!