Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Igen, jobb, azt hiszem fáradt voltam, túl zsúfoltak voltak a hétvégék. Anyukámtól tegnap éjjel értünk haza, ma reggel sokáig aludtam, aztán megfőztem a többieknek, illetve magunknak gyümölcsleest(mivel gyümi napunk van), aztán aludtam egész délután. most sem húzom túl sokáig, fekszem le, hátha holnapra sokkal jobb lesz:)
Holnap elküldöm a leírást.
Puszi, jó éjt:))
Megköszönöm!
Hogy vagy? jobb a kedved már??
Szia! Szerintem heti egy alkalommal lehet inni rendszeresen a Neerát. Én is gondoltam rá. Holnap állok mérlegre.Attól is függ, meg, hogy Mona mit ír a májtisztítás tapasztalatáról.. :-)
Egyébként mit szúrtál el?
Szia!
Érdekelne, hogyan csináltad, és hányszor? Eredmény?
Ki fog szabályozni?
(bocs a félreütésért. Baromira rosszul élem meg, hogy szemüveg nélkül életképtelen vagyok...)
Szóval rajta! Sikerül, ha, kigondolod, hogy sikerül.!! :-))))
Ki fogszbtartan
Bízzunk benne, hogy mi irányítjuk a kezeinket.... De számolj b, ha nem... ?-)))
Sziasztok!
nagyon örülök,hogy rátaláltam erre a fórumra... Én most kezdtem a kúrát, kissé félek, hogy nem figyelek oda és reflexből bekapok valami kaját :S
De nagyon remélem,hogy ki tudok tartani. :)
Szia!
Tán már jobban vagy! a brokkolit imádom. talán a legkedvencebb zölség, amit megeszem! Biztos, Te sem véletlenül azt eszed. Jobban vagy már? Lehet nem is a Neera-tól fájt a gyomrod.. ?
:) gondoltam én is bejelentkezek, mint hétfői kezdő! Gyertek többen!
Amúgy sziasztok :)
SZIA!Én is örülök Neked!
Vigyázz magadra! Ez fontos! A Nap sem önmagáért süt...... :-)
Ildi!!!!
Őszitén meghajlok a nyiltsÁgod előtt!!!!!!!!!!
nagyok a szavak, de könnybe lábat a szemem a soraid előtt. ha ez így igaz, ahogy írtad, ( s miért ne lenne így igaz..?) szerintem ez hosszú menet eről véleményt mondani. Főlweg, hogy látod is a problémádat.
Szerintem sokszor, szinte sose, ebből kilépni nem lehet, de a stresszkezelés módszerét meg lehet(ne) tanulni. Ne hidd, hogy okoskodni akarok, maradéktalanul érzem a problémádat. Azt hiszem.. A mai modern kor nőii gnómjai vagyunk... Nehéz ellene küzdeni, illetve tartást kivívni. Kellenének hozzá fasza férfiak. Értesz?
Ha problémádra megoldás: én a bioboltban vettem Steinberger bodzalét, jól kipucolt, de ha írsz nekem, örülnék neki. A címem nem titok: erzsebet.kispal@gmail.com
Szeretettel gondolok Rád, és mindenkit szívből biztatok a stabil, vidám napok reményében!!!!! :_)))))))))))
Szia Kabala, nagyon is értem, amiről írsz, igen sajnos a mai világunkban az egymás iránti szeretet,tisztelet nagyon eltűnt. Mi négyen vagyunk egy szobában kolleganők, ami sajnos nemsokára megszakad, mert az egyik lány elmegy egy emelettel lejjebb dolgozni, de nagyon szeretjük és segítjük egymást. Sajnos ez ritka, mint a fehér holló. Ezért is vigyázunk annyira egymásra. Én egyébként mindenkihez kedvesen, jókedvvel közeledek, reggel az mp3-al a fülemben jövök be a bíróságra, és ha hiszed, ha nem végig énekelem az utat. Igaz zenész családból származom, mindenem a zene és a tánc:-))
A férjem?????? Nincs férjem, csak társam másfél éve, de nagy a szerelem az biztos. A férjem???? 11 évi házasság után (két nylon szatyorral jött a kapcsolatba) elment Audival, nyaralóval és készpénzzel, mert rossz társaságba keveredett és közöltem vele, ha nem változtat válok tőle. Azt mondta, tanuljam meg, tőle nem lehet elválni, belökött a narkós cigányok közé és 25 négyzetméteres bérlakásba, ami összedűlni készült és elvitt mindent és összeállt egy biszex nővel,aki nőnek férfias, férfinak meg csira:-))) Szóval ott álltam 47 évesen a padlón, semmim nem volt, pedig előtte mindent együtt teremtettünk. Aztán megráztam magam és felálltam a padlóról egyedül. Utána jött egy 5 éves kapcsolatom, ami olyan semmilyen volt, ezért is szálltam ki belőle. És most jött a szerelem, ugyan nagy a csóróság, mert semmink nincs, de szeretjük egymást, hát ennyi. Közben van egy-két gyerek, akik már felnőttek de még tanulnak, itt is ott is, és őket is segíteni kéne:-))) Hát ennyi az én történetem, de ezek után is úgy próbálok minden reggel felkelni, hogy szép az élet,és használjuk ki minden percét, és én ezt szeretném:-))) Szép napot Nektek:-)))
SZIASZTOK MINDENKINEK!!!!
Nagyon helyesek vagytok, mindenki a maga örömével, bajával jelentkezett! Ennek én nagyon örülök. Voltam ma egy továbbképzésen, és az emberek egymás iránti "tisztelete", legyen az egészség, bármi, egymás iránti alázata nagyon fontos. Ezek a fejtágítók mindig adnak egy löketet a "küldetéstudatomnak". - Lehet nem érthető, amit írok, de egy fórumon konkrétumokat nehéz írni.
Ma reggel a szokásos torna, citromlé, s vettem bodzalét, sok időm enni nem volt. Délben hagymaleves, és halat ettem édes káposztával. este salátát olajos hallal, olivával. nem volt ma nagy étvágyam.
Ildi, ha az én férjem csinibabának nevezne... Hát örüljön a lelked!! Ügyes vagy!!!... :-)
Csibe: Én nekem 90 napos nem kell, de minden elismerésem a kitartásért. Állítom a tenni akarás sokkal több, mint az eredmény. De azért legyen eredmény, nem-e? :-))
Mona! Én is ettem a kúra után, és baromira rossz volt a testem, lelkem. Ilyen van szerintem. A világ is hegyekből-völgyekből áll. Akkor lehetsz fenn, ha lenn is voltál, és fordítva. A mélységből magasabbra lehet ugrani. Nem akarok okoskodni, de tartsatok egy napirendet, írjatok mi a jó a rossz, s azt gondolom, ha páran is, és változunk egy kicsit, szerintem jó felé mehetnek a világ kisebb-nagyobb dolgai.... Ki tudja valahol, valamikor más is... és a környezetünk, a telkepülésünk, és nagy szó, de a világ így változhat....
Én nagyon örölök,ha írtok... Jót, rosszatt... Hisz ezek vagyunk...
Szép éjszakát, álmokat nektek, ha van lendület, kedv, idő, írjatok.
Én holnap dolgozom, este szeretnék elmenni tornázni, szaunázni... Majd kiderül.
Szép estét! Sziasztok! :-)))
Sziasztok, én is vagyok, csak most olyan magam alatt hangulatom van. Próbálok töltődni. Lelkileg készülök a neerara, már megvettem:
Kitartást Nektek a továbbiakban, majd jövök.:)))
Pussszzz...
sziasztok Lányok!
Élek még,csak Mona tanácsára elkezdtem írni a naplómat! Jól vagyok nagyon. Bírom a 90 napost. ma éppen fehérje napom van és a tegnapi gyüminap után 1 kg-t fogytam.
Szívből gratulálok mindenkinek, aki csinálja vagy megcsinálta a kúrát s azoknak is, akik utána sem estek neki a nagy kajálásnak!
Kitartást és további szép napot kívánok nektek!:)))
Én csak ritkán tudom mérni magam, mert csak a barátosnémnál van mérleg:-))) Nagyon jól haladsz, csak így tovább:-))
Lányok, nagyon eltüntetek, Csiba Mona mi van Veletek?