Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
2676. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2674. - Csibe46)
2011. ápr. 15. 13:08
Aranyos vagy:-))) Köszönöm:-)))
2011. ápr. 15. 12:58

Gyönyörű napsütés van itt!! Szép napot, Örömteli hétvégét Midenkinek!! :-)

Beleolvastam a naplótokba kicsit. Hááát... Le a kalappal! Minden elismerésem erőfeszítéseitekért, kitartásotokért, egymást lelkesítő hozzáállásaitokért, mindeért! Én ezt nem tudnám csinálni, nem mert rossznak tartom, hanem a kötöttsége miatt. Nekem másféle kötöttségeim vannak, melyeket meg más nem tudna csinálni. Így meghajlok bármilyen pozitív cél iránt elkötelezett tenniakarásért illetve a cselekvés magáért. Sok sikert Nektek!!!!!:-)

Ez egyben válasz, s köszönet Csibe arra, hogy szereted olvasni, amit írok. De minden relatív, a kiegyensűlyozottság kérdése is. Biztosan ezt érzed ki soraimból, lehet még így is van, de nekem is vannak viharos érzelmekkel teli perceim, napjaim. De én ezt szeretem. Hosszútávon. Oly csodálatos az, hogy itt lehetünk, hogy még amit negatívnak gondolok most, az is kell az életemhez. Úgy gömbölyű. :-)

Számomra is nagyon jó volt a kúra alatt, után leírni gondolatokat, olvasni a tieiteket! S nagyon örülök, hogy ez a fórum összehozott egy kis időre minket.

Legyen szép hétvégétek! :-))))

2674. Csibe46
2011. ápr. 15. 09:20

Ildi! Nagyon frankó a menüd! Látatlanban megeleőlegezem neked a minusz kilókat!:)))

Kabala! Olyan szép, nyugodt stílusban tudsz írni!

Nagyon kiegyensúlyozott hölgyemény lehetsz! Szeretem olvasni a soraidat.

Én is naplót írok, Mona tanácsára, s mivel amit csinálok, annak már nincs köze a neera-hoz, ezért nem nagyon írok ide.

Ja, a húgom és a kolléganőm is neera-zik. A húgom az 5. napon -3kg-nál tart és látványosan lement a hasa. A kolléganőm csak 5 napig csinálja, neki ma jár le, de eléggé szenved, h nem ehet. Nem tudom mennyit fogyott, de azt mondja, h eltűntek a derekáról a puklik.

Na, lassan megyek, mert fél 11-re fodrász és addig még van dolgom.

Puszi Nektek, szép napot és ha nem találkoznánk, akkor kellmes hétvégét! Remélem előbújik a napocska!:))

2673. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2672. - Mona6908)
2011. ápr. 15. 08:36
Lányok:-)) Csibe, Kabala és Mona és a többiek, nem tudok Nektek jelet küldeni, mert le vagytok stoppolva, úgyhogy sok puszit küldök Mindenkinek:-)))
2672. Mona6908 (válaszként erre: 2671. - Kiss.tutkabab)
2011. ápr. 15. 07:29

Ez alap:DDDD(mondanák a lányaim)

Május 2-án kezdem:))))

2671. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2669. - D0f360ed26)
2011. ápr. 15. 07:22

Szia Kabala, szép napot Nektek:-)))

Nekem nincs mérlegem, én a nadrágomon nézem a kilókat:-))

Tegnapi menü: reggelire két szelet vékony teljes kiörlésű kenyér (olyan kis kocka) egy paradicsom két szelet pulykasonka, tízórai egy banán ebéd joghurtos túró naranccsal, délután két alma, vacsira pedig párizsiasan rántott padlizsánkarikák (4 db) üres húsleves egy csészével, és 10 dkg eper:-)))

Érzem, hogy napról-napra jobb a közérzetem:-))

Remélem, Monának, megy mint a karikacsapás a neera, nem is lehet másképp:-)))

2670. Mona6908 (válaszként erre: 2669. - D0f360ed26)
2011. ápr. 15. 07:19

Szia Kabala!

Én vezetek naplót, abban írom le a napjaimat, és a kilókat:)

2011. ápr. 14. 21:34

Szép estét Nektek!

Nekem örökké az az érzésem, már megint aludni kell.. :-)) Én este élénkebb vagyok szinte, mint reggel, szeretem az esti, késő esti órákat. Csönd van, olvasni lehet, a családdal lenni.. stb, 1-2 óra, de nagyon szeretem megélni az esti hangulatot. De aludni muszáj, és hát jót tesz, de annyira sok mindent lehetne még tenni, ha kevesebb alvással beérnénk. :-))

Én tartom a napi, heti ritmusomat, azzal a különbséggel, hogy nem jutottam el a héten eddig tornázni, és hiányzik.

Szombaton talán lesz társam fallabdázni..

Én nem követek külön úgymond diétát, de kevesebbet eszem, rendszeresen és relatív sok a gyümölcs, zöldség. És sok munka! :-))) !!!!

Nem írtok a kilókról, kogy olvadnak-e le?

Én tartom azt a súlyt, amivel jól érzem magam, csak nagyon fontosnak tartom a sportot, amivel most lustább voltam. :-( jó kifogás: Nem volt időm.

Szép estét, nyugodt éjszakát Mindenkinek!!!! :-)))

2668. Mona6908 (válaszként erre: 2667. - Kiss.tutkabab)
2011. ápr. 14. 11:21

Köszi, édes vagy:))

Egy jó fényképezőgép csodákra képes. Ha most látnál, kb. úgy nézek ki, mint ahogy érzem magam:)

Szép napot Neked:)))))

2667. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2666. - Mona6908)
2011. ápr. 14. 09:40
Szia Mona:-)) Sok sikert Neked, nagyon jól nézel ki az új képeken:-)))
2666. Mona6908
2011. ápr. 14. 07:16

Szia Ildi, lehet, hogy most senki nem neerazik:)

Na majd, ha én elkezdem :DDDDD

2665. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2664. - Kiss.tutkabab)
2011. ápr. 14. 07:10
Szép napot Mindenkinek:-))) Tegnap senki nem volt itt délután? Lehet, hogy mindenki nagyon elfoglalt? Na mindegy, azért kitartást Nektek:-))
2664. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2663. - Csibe46)
2011. ápr. 13. 08:54
Köszönjük és várjuk:-)))
2663. Csibe46
2011. ápr. 13. 08:21

Sziasztok Lányok!

Örülök, h tetszett ez a kis eszmefuttatás! Nekem sokat jelentenek az ilyenek és ebből erőt tudok meríteni! Ez konkrétan egy Mai Ige c. evangéliumi kiadványból lett ollózva. Minden napra van egy ilyen. Szívesen bemásolok néha belőle, h feltöltődjetek tőle!

Szép napot mára és ahogy kabala írta : "keep smiling"!:-)))

2662. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2661. - D0f360ed26)
2011. ápr. 13. 07:26

Legyen szép napotok:-))

Nagyon szépeket írtál, nekem is mindig volt kutyám, most sajnos nincs, az új párkapcsolat miatt:-((( Gyurinak sosem volt, bár imádja az állatokat, de kicsi a lakás, és a IV. emeleten van, szerinte oda nem való. Ha valaki rámkattint az iwiw-en, ott vagyok lefényképezve a kutyáimmal:-)) (Kiss Ildikó, Ildikócska, 53 éves)

Teljesen igazad van, én is mindig azt mondogatom itt bent a lányoknak, hogy legyenek pozitívak, és bár ez nagyon nehéz, pláne itt a bíróságon, ahol csak sárdobálás van, azért megpróbáljuk ezt alkalmazni:-)) Négyen vagyunk a szobában, azt hiszem ezt már írtam, engem tartanak a motornak:-)) Mindig próbálok jókedvű és vidám lenni, mégha az élet nem is úgy hozza:-))

2661. d0f360ed26 (válaszként erre: 2657. - Csibe46)
2011. ápr. 12. 20:51

Csibe ez találó, és biztos, hogy a világunkban, szerintem élen a médiával tele van minden azzal, hogy nem vagy tökéletes, de ha ezt meg azt megveszed, megcsinálod az lehetsz, és ehhez jönnek alapul a valós és terhelt problémák. Több se kell tele vagyunk negatívumokkal, talán jogosan persze. De az is igaz, hogy tessék mosolyogni! Nem tudom, kinek, milyen lehetősége van, de én pl ha kinyitom az ajtót, a növények, virágok bújnak ki a földből, s ahogy jövök-megyek nap napután szó szerint szemmel látható ahogy nőnek, s üdezöldek. Az aranyvessző szépen bimbózott, most már tök sárga, s jönnek a zöld levelei. A szeles esős nap mellett itt nálunk elég sokat kisütött a Nap! S a sugarai már nem hidegek, melegítettek, ha nem fújt a szél! Nekem van egy kutyám csak egy fejpaskolástól is mosolyog a szeme, szája.. Oly hálás. Amikor pl a hugomra gondoltam ma, hogy felhívom, s a kezemben a telefon, erre elkezdett csörögni, és ő hívott. Szóval én csak magamtól azt akartam mondani, hogy Nemet tudni kell mondani, ez fontos! De szerintem nagyon fontos apró mosolyogat a természettől, állatoktól, növényektől emberektől észrevenni, és rácsodálkozni, rámosolyogni. A sok nehézségtől, a panasszal és nemmel megkönnyebbülünk, és ez nagyon fontos!!, de nem lesz színes a világ vele. Keep smiling! :-)))))

Legyen szép estétek!

2660. d0f360ed26 (válaszként erre: 2654. - Mona6908)
2011. ápr. 12. 20:28

Itt is köszönöm! Elolvastam.

Üdv! :-)))

2659. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2657. - Csibe46)
2011. ápr. 12. 10:47

Köszi Csibe, mielőtt elolvastam volna Mona hozzászólását és is rögtön másoltam, érdekes, mennyire egyformák vagyunk:-))) Nagyon jó dolgokat írsz, és nagyon igazakat:-)) Most éppen a 36 éves kisfiam magánélete van gödörben, amit természetesen megoszt anyuval,és anyu ahol tud segít, mert azért anyu:-))) Mondja a gyerekem, hogy ősz hajszálak vannak a hajában, öregszik:-)) Én erre vigyorgok, mire megkérdezi, anyu téged nem érdekel? Nem pici fiam, mert én nem öregszem:-))) És tényleg nem foglalkozom vele, mert a Dóri tegnap focizott a fiúkkal, elesett és megütötte az arcát, az most nagyobb probléma, meg persze az is, hogy alakul a gyermekem élete.

Ja a Dóriról még nem meséltem, ő az öcsém (meghalt 38 évesen szívrohamban, a mai napig nem dolgoztam fel) 20 éves lánya, aki 8 éves volt akkor, az öccse a Tomi 6 éves, és őket úgy szerettem és neveltem, mintha a sajátjaim lennének, úgyhogy tulajdonképpen nekem is három gyermekem van. Szóval mégegyszer köszi:-)))

2658. Mona6908
2011. ápr. 12. 10:05

Csibe, ez nagyon jó, és mi8lyen igaz. akár nekem is írhattad volna, ha tudod, mi van bennem:)

Kimásoltam magamnak, és kirakom magam elé, hogy lássam napjában többször:

KÖSZÖNÖM!!!

2657. Csibe46 (válaszként erre: 2649. - Kiss.tutkabab)
2011. ápr. 12. 09:02

Annyira megértelek Ildi! Szerintem mindnyájunknak vannak ilyen napjaink! Nekem a tegnapi volt ilyen s úgy néz ki a mai is ilyen lesz. Ha tehetném főállású anya lennék CSAK! Imádom csinálni és soha nem is vágytam másra, de ebből sajnos nem élünk meg és muszáj munkahelyre járnunk, s elviselnünk, ami ott vár ránk!

Ezt ma reggel olvastam, remélem erőt ad Neked is, s talán más is küszködik hasonló problémákkal!

Szép napot Mindenkinek!:)))

Robyn Coffman életmód-tanácsadó mondja: „Nem csak az a zűrzavar, amit látsz, inkább az, amit nem látsz. Az állandóan túlzsúfolt időbeosztásod, a vég nélküli elkötelezettségek és a mindent elborító félelmek. A túlzsúfolt elme túl sokat rágódik a dolgokon, túlreagálja az eseményeket, mindent túlelemez, túlságosan aggódik, és túlzottan elkötelezi magát.” Tehát folytasd inkább a következők szerint: Szüntesd meg a túlzsúfolt zűrzavart az elmédben, engedd meg magadnak, hogy legyen egy „NEM-tennivalók” listád: Ne érezz bűntudatot, ha nemet mondasz valamire, ami talán jó dolog, de számodra nem az! Ne aggódj amiatt, hogy mennyire lesznek jól neveltek a gyerekeid felnőtt korukra! Ne akassz semmi újat a szekrényedbe anélkül, hogy valami mást tovább ne adnál! Ne érezd magad felelősnek mindenki más jóllétéért! Ne vedd fel a telefont esténként egy bizonyos időpont után! Ne mondj igent pusztán azért, mert meghívtak! Ne ütemezz be elfoglaltságokat vasárnapra és a családodnak szentelt napokra! Ne vegyél meg valamit csak azért, mert akciós! Ne is gondolj arra, hogy olyan ételt főzöl, amiben háromnál több összetevő van, elvégzed a nagymosást, kitakarítod a lakást, és minőségi időt töltesz a családoddal – mindezt egyetlen napba besűrítve! Ne rágódj a kudarcaidon vagy más emberek hibáin! Ne hasonlítgasd magad másokhoz! Minél több dolog nem-elvégzésére adsz magadnak engedélyt, annál inkább érezni fogod, hogy felszabadultál egy összeszedett és gazdag életre.

2656. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2654. - Mona6908)
2011. ápr. 12. 08:45

Sziasztok, szép napot Nektek:-))) Köszi amit küldtél, majdnem én is így csinálom, de csak majdnem:-)))

Remélem, hogy kitartotok az elhatározásotok mellett, mert érdemes:-))

2655. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2652. - D0f360ed26)
2011. ápr. 12. 08:44
Köszi aranyos vagy:-)))
2654. Mona6908
2011. ápr. 12. 07:41

Ildi, Kabala, ment amit kértetek:)

Puszi, szép napot Nektek!!!

2653. d0f360ed26 (válaszként erre: 2651. - Tincsii)
2011. ápr. 11. 16:44
Gratulálok, hogy kitartasz. Ha vígasztal, a keserűsós lötty engem is felpuffasztott. Egy szer próbáltam csak meginni ezért. Egyégként talán az öt nap után is adsz majd le kilókat. :-)
2652. d0f360ed26 (válaszként erre: 2650. - Kiss.tutkabab)
2011. ápr. 11. 16:42

Szia, Ildi!

Nekem is oly döcögve indult a hét, talán, mert a hétvégi tornámat kihagytam.

Egyébként, ha valami megüli a gyomrunkat, jó, ha megszabadulunk tőle.. :-) nem?

Szerintem, jó, hogy írtál a gondolataidról, már csak ha megoszthatjuk többekkel, az segít. A nagyobb trükk, ha mindebben ami rossz, jót is próbálunk látni, annak ellenére, hogy a rosszat nem tagadjuk el. Nekem nem mindig sikerül, de ha szomorít valami, meg szoktam próbálni, és az is segít! puszi! :-)))

2651. tincsii (válaszként erre: 2637. - D0f360ed26)
2011. ápr. 11. 11:13

túl vagyok 3 napon, és sajnos akarva akaratlanul bűnöztem :$ elmentem szoliba és ott mindig van ilyen kis olvadós cukorka,amit reflex szerűen bekapok...és most is így tettem, már feküdtem a gépben mire észrevettem mit csináltam, fel akartam ülni h kiköpjem de aztán a fejem is bevertem így meg már mind1 volt és megettem :D

lenyomtam az 1 l sós vizet is gond nélkül, beletettem 2 tk-nyi sót, de nem tudom mit kellett volna éreznem...csak olyan érzésem volt mintha lenyeltem volna egy focilabdát.

a fejem nem fáj, vagyis nem érzek különbséget a napi átlagos fejfájástól. Csak egy dolog zavar hogy tele vagyok kiütéssel, a nyakamon,kezemen,arcomon. :S

Így elsőre csak 5 naposra terveztem a kúrát,szóval a felén túl vagyok :)

2650. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2645. - D0f360ed26)
2011. ápr. 11. 07:02
Szia Kabala, remélem, hogy jól indult a heted? Én most kora reggel kipanaszkodtam magam, bár nem szokásom, de most jól esett:-))) Legyen szép napod:-)))
2649. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2648. - Mona6908)
2011. ápr. 11. 07:00

Sziasztok, szép napot Nektek:)) Örülök, hogy jól vagy, nekem is kezd elmúlni a tavaszi fáradtságom, azt hiszem, ezt részben a Neera-nak köszönhetem.

Írd le légyszi a májtiszító kúrát és a gyümölcsleves receptjét, ha van időd, előre is köszi:-))

Nekünk sajnos ma ismét megkezdődött a hajtás, tudjátok rengeteg itt a munka a bíróságon, biztos máshol is, de nem elég, hogy egész nap melózunk szinte megállás nélkül, még este is visszük haza a kazettát és otthon folytatjuk a munkát, mindezt éhbérért. Valamikor jó volt köztisztviselőnek lenni, most itt a bíróságon rabszolgaként kezelnek minket. Nem elég, hogy cipeljük a rengeteg aktát le-fel, a bíróknak a kezük alá kell dolgoznunk és mellette van egy csomó önálló feladat is. Bár én elvégeztem a jogi asszisztensit, ami most egy főiskolai végzettségnek felel meg, de még így is sokszor nehézségekbe ütközöm, önállóan kell sok mindent elvégezni és enyém a felelősség.

Na de nem panasz napot jöttem tartani, hiszen a mai világban örülni kell, hogy van munkánk igaz????? Azért megdöbbentő, hogy ide jutott a világ. Én fiatalon szültem, akkor az volt a baj, hogy nincs gyakorlatom, pici a gyerek, beteg néha.

Most már 40 éves korban egy nő öreg, holott van gyakorlata, tapasztalata, nem megy el szülni és nem beteg a gyerek. Tisztelet a kivételnek, ide jönnek a fiatalok dolgozni és két hét múlva veszik a kalapjukat, hiszen létminimumért nem fognak megdögleni.Szerintem a bíróságok, ha a mi korosztályunk elmegy nyugdíjba össze fog omlani. Nem értem, hogy a vezetők ezt miért nem látják át? Nálunk most itt van a csoportban egy 22 éves lány, de már állandóan betegállományban van, mert ki van merülve és idegileg nem bírja?????? Mi 50 éven felüliek, meg húzunk mint állat, igaz, hogy a kolleganők egyik napról a másikra összeesnek és meghalnak, vagy szívrohamot kapnak. Soha nem gondoltam volna, hogy mire én megöregszem ilyen világ lesz. Mindig jól kerestem, jó munkaerő voltam, öregségemre, meg örülök, ha megélek és kifizetem a rezsimet?????? Ki érti ezt?????

Na most aztán jól kezdtem a hetet, de ettől függetlenül legyen szép napotok:-))) Kitartás mindenkinek:-)))

2648. Mona6908 (válaszként erre: 2623. - Kiss.tutkabab)
2011. ápr. 11. 06:31

szia Ildi!

azt gondolom, hogy ez amolyan tavaszi fáradtság, megspékelve a fogyókúrával, és ezekkel a sorozatos zsúfolt, programteli hétvégekkel. A háztartást, meg a gyerekeket már nem is számítom bele, az akkor is van, ha nincs ez a többi, attól annyira nem borulok ki:))

De kezd már jobb lenni, tegnap nagyot pihentem, szuper családom van, nincsenek túlzott igényeik, sőt a férjem felajánlotta, hogy megfőz:)

De azért megcsináltam én nekik. Egyszerűre vettem a figurát, főztem gyümölcslevest, ugye nekünk gyüminap volt, de a többiek is imádják, a fiamról nem is beszélve:) vagy 5x szedett, nem is bírt mást enni. Meg csináltam nekik spenót főzeléket, rántott csirkeszárnnyal. Az meg fagyasztott volt, és a tepsis rántotthusimból kiindulva azt is tepsibe raktam, és úgy sütöttem. Nem lett olajos:)

bocs, hogy naplóbaillően részleteztem:)

Szép napot Nektek.

Úúúúgy várom már a neera-t:))))

2647. 4a3af97442 (válaszként erre: 2644. - D0f360ed26)
2011. ápr. 10. 22:19
A hétvégémet szúrtam el kajálás terén. Próbáltam betartani, hogy visszatérek és lightosan eszem, de ez nem jött össze és többet ettem mint terveztem:( Reggeli méretkezésre leszek kiváncsi.
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook