Neera léböjtkúra (beszélgetés)
kedves kabala!:))
Örülök,hogy tetszik az oldal. Megnéztem, de nem tudom sajnos,hogy a régebbieket hol lehet elolvasni vagy meghallgatni.Biztos van rá valami mód,majd még kisérletezgetek!
Szép napot mára mindenkinek, még ha hétfő is van!:)))
Kedves Csibe46!
Megtaláltam az ildalt, tetszik, hogy még meghallgatni is lehet. Visszamenőleg nem tudtam a mai igéket elolvasni. Ügyetlen vagyok, vagy van rá mód a weblapon?
Mindenkinek kellemes Hétvégét!!!! :-))))
Kedves kabala!
Örömmel osztom meg Veletek ezt a közhasznú kincset, de akit érdekel, az megnézheti itt: [link]
Szép napot Mindenkinek!:)))
Szia!
a magam részéről köszönöm ezt a mai útravalót!
De hogy lehet ezt a mindennapok részévé tenni?? Talán erre jók az ünnepek előtti készülődések, maga a Neera kúra vagy bármilyen böjt. Én gyakran esténként végiggondolom a napomat, s talán ez is segít.
Szép estét Neked, s olykor küldj még ilyen útravalót! :-))))
Jó volt olvasni!
Kedves Kabala!
Csak olvastam, hogy van aki úgy csinálta, hogy a diétás étrend, vagyis oda figyelt mikor mit és hogyan eszik és délutánonként itta meg a neerat, és valamennyit használt is. Elméletben működhet, hiszen minden, a neeraban szereplő termékek alkotóanyagai önmagukban is megállják a helyüket.
Az étkezésre viszont minden esetben nagyon figyelni kell a kúra után is!!!
Üdv, szép napot!
Sziasztok!
Üdvözlök Mindenkit!
Szeretném megkérdezni, hogy nem éredekel-e valakit egy doboz Neera syrup. Bontatlan. 6e-re gondoltam. Rendeltem egy 10 napos kúrát, de a 4. napon leálltam vele. 1 üveg elfogyott, 1 bontott, de nem használom, és maradt egy még fóliában van. Ha valakit érdekelne, írjon akár itt is vagy üziben, megegyezhetünk.
Köszönöm a jeleket! :))) Nagyon kedves tőletek! :)
Szép napot mindenkinek és sok sok kitartást!!!
Sziasztok Lányok!
A mai útravalóm! Ha megengeditek megosztom Veletek!
Ellentétben azzal, amit eddig hallhattál, nem a tapasztalat a legjobb tanító – hanem a kiértékelt tapasztalat! Mindenkinek vannak valamilyen tapasztalatai, de igazából az számít, hogy mihez kezdesz ezekkel a tapasztalatokkal. Az életet mindannyian egy üres jegyzetfüzettel kezdjük. Minden nap lehetőségünk van arra, hogy új tapasztalatokat jegyezzünk fel. Minden egyes oldallal növekszik a bölcsességünk. Ideális esetben, ahogy fejlődünk, úgy telik meg jegyzetfüzetünk megfigyelésekkel. De nem mind használjuk ki megfelelően a jegyzetfüzetünket. Vannak, akik ki sem nyitják, vagy csak alig néhány sort vetnek oda. Mások megtöltik a lapokat, de nem fordítanak időt arra, hogy újra elolvassák, átgondolják, és így nagyobb bölcsességet nyerjenek. De vannak néhányan, akik nem csak feljegyzik tapasztalataikat, hanem elidőznek fölöttük, és átgondolják őket. Az átgondolás helyes meglátássá lesz, így nem csupán átéljük az eseményeket, hanem tanulunk is belőlük. Mind ismerünk olyan embereket, akik nagy tudással rendelkeznek, de kevés a bölcsességük. Megvannak a megfelelő eszközeik, de nem ismerik semminek a jelentőségét. Mi itt a probléma? Mindabból, amit átéltek, hiányzik az átgondolás és a kiértékelés. Huszonöt év elteltén nem nyernek huszonöt évnyi tapasztalatot, csak egyévnyi tapasztalatot huszonötször! Ahhoz, hogy az életben győzni tudj, a tapasztalatot bölcsességgé kell formálnod. Tehát lassíts le! A bölcsesség nem jön egyik napról a másikra, idő kell az összegyűjtéséhez. Azután áss a mélyre! A kincs ott rejlik, de mélyre kell hatolni érte. Végül ess térdre, és beszélj Istennel, mert: „Csak az Úr ad bölcsességet…” (Példabeszédek 2:6).
Aki nem hívő, sztem. azokhoz is szól!
Szép napot nektek!:))
Még talán azt nem írtam, én télre tervztem egy Neera kúrát, de hétvégeken egy napot is beiktatnék. Ez utóbbi kísérletem nem volz 100 %-os. Nem gondol valamelyikőtök egyet, s így csinálná a Neerát? tudom, a Mona hétfőn kezdi. Ti meg csináljátok még valamilyen formában.? Lehet leírtátok már, de nem emlékszem rá... Szép álmokat!
Sziasztok! :-))))
Szia! :-)) !!
Igazad van, ez egy Neera fórum. Akkor írok is róla. Gondoltam egy héten egyszer beiktatok egy neera napot, mert ez az étvágy.... Hát ez egy örök harc! Szombaton szűkebb családi körben voltunk, s én csak a neerát ittam, meg teákat. Hát elég rossz volt! Nekem a kúra alatt is nagyon rossz volt átállni a folyadékra, s az első nap még meglehetősen éhes is voltam, az étvágyamról nem is beszélve. Nos, most is így volt. Így ittam narancsleveket, és zölségleveket, így elég jól ki lehetett bírni, sőt! kíváncsi leszek, hogy ha hétvégén megint próbálom, hogy bírom. Most úgy gondolom ez nehezebb, mint egy évben 1x-2x kúrát tartani 10 napig. Tavaly óta tartom a súlyomat, de mivel nem mozgok, ha nem figyelek rá, étvágyam meg van... Szóval ez egy örök küzdelem... :-))
Szia Ildikó!
megkaptam a képet! Nagyon fotogén vagy! Jól nézel ki!! :-))) Köszönöm a fotókat! Mi nem készítettünk, utóbbi időben úgymond leszoktunk róla. De ez nagy hiba! A klassz fotóidtól még kedvet kapok! Hisz sokkal közelibb így az ismeretség... :-))!!!!
Sziasztok Lányok!
Nálunk tegnap volt a családi öszejövetel, nagyon jól sikerült.Elfáradtam rendesen,mert zsúfolt volt a hét,(nagypénteki Istentisztelet,kisebbik fiam focotornái,vasárnapi és hétfői Istentisztelet, vasárnap délben vendégek stb...) de azért jól sikerült.Sajnáltam, hogy elromlott az idő. Előtte olyan csodálatos tavaszi napsütés volt.Szóval azért jó volt, csak rövid.Csak ne fájna ilyen szörnyen a fejem.
Lányok! Egy ideje már alig esik szó a neer-ról...:))
Sziasztok:-))) Szép napot Mindenkinek:-)) Nálunk is csendes volt tegnap az ünnep, bezzeg tegnapelőtt összejött a család Gyuri napra:-))) Pihiztünk, ettünk, zenét hallgattunk, nagyon jó volt.
Kabala, vártam, hogy jelentkezel, de örülök neki, hogy szép napod volt:-)) Tettem fel fényképet:-))) Pusz
Bocsika, de tegnap nem volt net, és nem tudtam írni, este meg nem voltam net közelben, ma meg sajnos munka ezerrel, de köszönöm a jelet:-))
Jó hír a nyáron majd megyünk Szegedre, már nagyon várom:-))))
Végre valami jel:)
Épp elkaptalak:)))))
nagyjából ugyanaz, mint Neked, de én nagyon jól aludtam, nem kellett felkelnem. Nálunk az volt a gáz, hogy a férjem is csinálta velem, és mit mondjak, volt hogy egyszerre kellett rohanni?DDD Aki ügyesebb volt az kapta a lent wwc-t, a másiknak fel kellett szaladni az emeletre. Na az volt a gáz.
De vissza térve a tapasztalatokra, jót tett, utána sokáig könnyűnek éreztem magam. Tavaly februárban csináltuk, hát igazság szerint meg kellene ismételni, és lehetőleg a neera előtt. De egyszerűen nem fér bele az időmbe:(
Szia Mona! :-))
Akkor a mai sport friss levegőn meg volt...
:-))!!
A májtisztításról én annyit írnék, hogy úgy érzem jó hatású, s meg fogom ismételni.
Ahogy le volt írva, úgy csináltam, gondolom. Próbáltam pontosan betartani az időpontokat. Előtte már ittam pár napig almalét.
A keserűsó keserű, s előbb utóbb hasmenést csinál, az olajos graepfruit nekem nem volt rossz, hisz szinte minden reggel, vagy délelőtt megeszem egyet, és már éhes és szomjas voltam, mire meg kellett inni. Ha más nem, még ez is jólesett.. :-) Én éjjel nem aludtam igazán, mert 1 után 3-4x járkáltam WC-re,meg másnap délelőtt sokszor. Jó sok minden kijön az ember lányából. Ekkor délelőtt gyenge voltam, de déltől fokozatosan, s ma teljesen jól vagyok!!!! Még mindig érzem olykor, hogy mocorognak a májamban... :-)) Talán meg kellene még ismételni?
Köszi, hogy küldted a "receptet", neked milyen tapasztalatod van?
És? Milyen tapasztalatról tudsz beszámolni?
Én is el vagyok havazva rendesen, ma is gyomláltam, ültettem a salátát, a férjem elvettette a magokat (cékla, cukkini, tök, padlizsán,) de közbe ide is benéztem:) Ez a jó a tavaszba, hogy lehet ki menni
Sziasztok!
Ildi! A madártej nagyon finom, jó ötlet, a héten fogok is készíteni. A családommal ilyen szempontból kissé mostohán bánok, mert én nem igazán szeretem az édeset, így sütni sem igazán szeretek, nem is tudok talán. Illetve baromi ritkán szoktam. De a madártejet mindenki szereti! :-)) ha már megetted az szerintem nem bűnözés. Egészségedre! :-))
Mona! Beleolvastam a naplódba, hát a sport, de már írtam is szerintem, fontos. S pont a hétvégén olvastam valahol állítólag Fábry Sándor mondta, hogy 40 alatt az ember eldöntheti, hogy sportol-e vagy sem, de negyven felett kötelező. Ez tetszett. Szerintem igaz is. Aztán ki tudja.
Csibe naplójából olvasva teljesen el van havazva így tavasszal.. :-))) Nagyon jó kertészkedni, hétvégén mi is ültettünk ezt azt, pl. borsót! Nagyon szeretem a friss zöldborsóból, sárgarépából majd a borsólevest, de a zöldborsót nyersen is rosszullevésig meg tudom enni.
Egyébként szombatról vasárnapra megcsináltam a májtisztító kúrát. Nem semmi.. :-)))
Kitartást Nektek továbbra is, és szép estét!!
Ildi, ügyes vagy,d e ennyi bűnözés kell is, mert a szervezet megbosszulja magát, ha minden kívánalmát elutasítod. :)
Szép napot Neked, és minden fórumozó társunknak:))
Sziasztok lányok:-))) Remélem, hogy mindenkinek jól telt a hétvége, nekünk programokkal volt tele, voltunk szombaton a barátnőmnél Dorogon, megnéztük a tündéri kisfiát, aztán vasárnap apukám és a fiam jöttek ebédre, hát annyit bűnöztem, hogy megettem egy kis tál madártejet, amit a párom csinált. Ma gyümi napot tartok és vezeklek:-))
Sok puszi Nektek:-))
Szia, Mona!
Igen. Arra akartam én is utalni, senki sem önmagában jó vagy rossz, vagy bármi. Kellenek a barátok, társak ahhoz, hogy változzunk, fejlődjünk. Ezért is köszöntelek meg benneteket is.
Most délután még van dolgom, este elmegyek tornázni, szaunázni, ebédre cézársalátát csirkehűssal ettem a Don Pepéből, zöld Glückstee-t ittam. ( Ez szerencsetea) :-)
Vacsorára a családnak van kaja, szerintem én egy kefírt iszom a torna után.
Sziasztok!!!!
Az jó, ha nem vagy elégedett, az ösztönözz, hogy folyamatosan fejlesszük magunkat, tanuljunk egy életen át. Ha meg még másoknak is tudsz átadni, az külön jó:))))
Itt vagyunk leszünk, a jó emberi kapcsolatok nagyon fontosak, főleg ebben a rohanó világban:)))))
Szia, ILDI!!! :-))
oké, ha megszavaztok, mondogathatok sokfélét, és én én magam is beíratkozom óráimra! talán tanulok én is a magánórámon magamtól valamit, de, CSAK HA TI IS ott vagytok, mert egy életen át tanítottam eddig magamat, s nem vagyok elégedett. Egyelőre.. De nem adom fel! :-))))
Igen, nagyon igaza van Csibének:-))) Jó, hogy írogatsz Kabala, ne hagyd abba ezt a jó szokásod:-)))
Ja, magánórákat nem adsz véletlenül megfontoltságból, tapasztaltságból?????:-))) Szívesen vennék pár órát:-))))