Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
2736. Mona6908 (válaszként erre: 2734. - D0f360ed26)
2011. máj. 13. 20:36

"Semmi nem kötelező. ha valaki nem akar írni, ne írjon. . . Szerintem. De amit kell csinálni, ami egy kicsit kötelező, azt csináljuk. s az életünk részévé válik. Mona, nem bántani akartalak, számonkérni. Én örülök, ha írsz. . . s öröm olvasni soraidat, de ha neked ez teher, sok a feladat, hagyd a fenébe, a jóisten majdcsak összehoz máskor, máshol. "

Kabala, ne haragudj, de nem igazán értem, hogy ezt miért írtad, és így?

Nem írtam sehová, hogy teher, amikor csak tehetem írok....

2011. máj. 12. 18:41

Annyira jó étvágyam van!!. Nem eszem sokat. ma RGGEL 1 GRAIPFRUIT,, DÉLBEN FRANCIA SALÁTA, ESTE SEMMI. De napközben sok tea.

Holnap elviszem az asszistensnőmet a Jelli arborétumba...

Én hajlok affelé, soron kívül a Neerát megismételni, mert nagyon éhes vagyok örökké.. Lehetne? Van kedvetek? Kezdjük együtt!!!!

sziastztok! Lányok, legyetek vidámak, mosolygósak, hisz a világ oly cudar, hogy néha én is sírok. De tudjátok mit?? Ki a fenét érdekelnek??? :-)

2011. máj. 12. 17:46

Semmi nem kötelező. ha valaki nem akar írni, ne írjon... Szerintem. De amit kell csinálni, ami egy kicsit kötelező, azt csináljuk. s az életünk részévé válik. Mona, nem bántani akartalak, számonkérni. Én örülök, ha írsz... s öröm olvasni soraidat, de ha neked ez teher, sok a feladat, hagyd a fenébe, a jóisten majdcsak összehoz máskor, máshol.

Ildi, Csibe veletek beszélgetek.

Most túl jó passzban vagyok.. megint kellene egy kis neera kúra...

Nem... eszem,.és tornázom... Persze dolgozom, s nincs agylövésem a család hülye dolgairól...

kitartást, örömet, sok mosolyt!!!

Írjatok.

Szerintem nem könnyú nekünk... Nőknek....

2733. Mona6908
2011. máj. 12. 07:50

Sziasztok:)

Nem szálltam ki a körből, de annyi a munkám, és csak annyira szaladok be ide, hogy kicsit olvassak, és a naplómba bejelentkezzek. Várom a 23-át akkor szeretnék most már ténylegesen belevágni a neerába, és akkor biztos jövök ide, és minden nap beszámolok Nektek. Na meg persze a naplómban:)

Puszi Nektek, és szép hetet:)

2732. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2731. - D0f360ed26)
2011. máj. 12. 07:02

Szia Kabala, egy napig csináltam, aztán olyan gyomorfájást kaptam, hogy abba kellett hagynom, sajnos valami 4 x-es gyomorfekélyem van, két éve bent voltam a Péterfy kórházban, egy hétig infuzión a fekély miatt:-(((

Most én is olyat csinálok, mint Te visszafogom magam:-))))

Lányok nagyon eltüntetek:-))) Sok puszi Mindenkinek:-))

2011. máj. 11. 21:26

Sziasztok!

Nekem egyre jobb étvágyam kezd lenni... Egylőre nehézségek nélkül jől vagyok 68 kg 178cm 49 év.De túl hamar megint túl jől esnek a kaják, meg lehet ismételni ilyen hamar a neerát, mert az nekem jó kedvet is adott, s az jól esne most is... Vagy legyek fegyelmezett...??

Mona mintha kiszálltál volna a körböl. Bele-bele olvasok a naplódba, de az mégsem ide szól, pedig pár sor jól esne... Én is igyekszem majd..

Hajrá a mindennapokban, s jön a Pünkösd! Mindig van minek örülni!!

Én is most estem haza, de jó, hogy sok ember számít rám... Így is fel lehet fogni. :-))

üdv Nektek, írjatok, hisz ha valaki kíváncsi ránk, az jó! Méltányoljuk a mai világban!!!!

Szép esstét, nyugodt éjszakát mindenkinek!! :-)

2730. d0f360ed26 (válaszként erre: 2729. - Kiss.tutkabab)
2011. máj. 11. 09:05

Szia! ldikó!

Két napja írtad bejegyzésedet. Elkezdted ezt a diétát? Ez azt jelenti, hogy naponta egy kiló kaját meg lehet enni? :-)))

Én tartom a súlyomat, reggel egy citrom vagy grapfruit,általábban az utóbbi. Nem mindig, de igyekszem mindennap egy almát megenni. Ebédelek, rendesen, de keveset, vacsorára újabban egy szelet rozskenyér egy kefírrel. És sokat teázom, és ásványvizet iszom. A torna megy, tegnap is voltam. A heti egy Neera nekem nem jött be. A kúra alatt is az első, második nap a legrosszabb, nagyon hiányzik az ennivaló, éhes vagyok, s ez a heti egy alkalomkor az az egy nap nagyon rossz. Na mármost 7-ből egyet elrontani.. az sok.

Kitartást Ildi! kíváncsi vagyok, beválik-e ez a fajta diéta. Majd megnézem, biztosan az adatok alapján megtalálom.

Szép idő van, én nagyon szeretem a meleget!!

Vidám napot mindenkinek! :-))

2729. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2728. - D0f360ed26)
2011. máj. 9. 08:57

Sziasztok lányok, legyen szép hetetek:-))

Én most nagy fába vágtam a fejszémet, a Mindmegette.hu oldalon olvastam, hogy "Egyél egy kilót és fogyj felet naponta" ennek a lényege, hogy napokig gyümölcs és zöldség, és nagyon lassan a 4. napon jön be a fehérje, de szénhidrát semmi:-)) Drukkoljatok nekem:-))) Ti hogy haladtok? Mindenki rendben?

2011. máj. 5. 17:51
van egy érdekes, nehezen olvasható könyv. Interneten olvasom, persze sok egyébbel.. Volt, már, hogy valami szemerősítöt szedtem... De a legjobb, ha nem olvasok számítógépről...:-))))))))
2011. máj. 5. 15:37

Ildikó

Ennél

gondolja

Szemüveg nélkül nem látok.... Bocs............

2726. d0f360ed26 (válaszként erre: 2722. - Kiss.tutkabab)
2011. máj. 5. 15:35

Szia! Ilgikó!

Enl jobb métce nem kell, mimt a ruháink!!!

Nem tudom, ki, hogy gomdoljs... De felőlem bár mennyit nyom a mérleg, ha a ruháim egy kissé lötyögnek...

Itt írtunk Ildi a máj kúráről... Az a gyomromat, talán hasamat... combomat is levitte... Más mit mond?..

Szeretettel üdvözöllek!.. Egyébként, ha jól vagy kit érdekel... Csak mert számonkérünk???? :-))

2725. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2712. - Mona6908)
2011. máj. 5. 15:26
Gratula Mona, ügyes vagy, csak így tovább:-))) Pusszantások Neked:-)))
2724. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2717. - Csibe46)
2011. máj. 5. 15:23

Gratulálok csúcs vagy:-))) Egyre sikeresebb:-))

Nagyon ügyesen csinálod, olvastam a naplód:-)))

2011. máj. 5. 15:15
Nagyon helyesek vagytok a képen:-)))
2722. kiss.tutkabab (válaszként erre: 2721. - D0f360ed26)
2011. máj. 5. 15:14

Aranyosak vagytok, köszi szépen, de sajnos nem mindig vagyok net közelben, és nem is mindig tudok Nektek írni, hiszen más elfoglaltságom van sajnos:-((

De addig is: nekem nincs mérlegem, de van nadrágom és szoknyám, ami tavaly nem jött rám és most nagyon klassz, hogy fel tudom őket venni:-))) Csinibb lettem, nincs akkora hasam, mint volt volt, de van egy nagy gondom, a vastag lábam és combom. Akinek ez gondot okoz és tudja a megoldást segítsen nekem, hogy lehet tőle megszabadulni? Csak ha lefogyok sok-sok kilót:-)))

Sok erőt és kitartást Nektek:-)) Millió puszi:-)))

2721. d0f360ed26 (válaszként erre: 2711. - Kiss.tutkabab)
2011. máj. 5. 09:47

Ildi!

konkrétumok fontosak, mint a szabadság mellett a korlátok! Örülnék, ha írnál róla, akár pozitív, akár negatív,

De az az igazság én megértelek, ha nem kilokban méred a sikert, hanem a kitartás örömében, mely egy pár deka mínust is jelenthet. A lényeg, írj valamit. Hisz, szerintem kezdünk egy klassz kis capattá verődni, s az érdeklődés a másik iránt, nem lebecsülendő... Vica-versa... Kíváncsiak vagyunk Rád, tehát szeretünk!

Legyen szép Napod, hisz a következő májusra egy évet várni kell. :-))))))))

2720. d0f360ed26 (válaszként erre: 2712. - Mona6908)
2011. máj. 5. 09:42

Mona! És mi a megálmodott alakod? S milyen vagy? A konkrétumok ásoknak is bztatást adnak... :-)

Irjál..!

Sok vidám percet a kitartás mellé!

2011. máj. 5. 09:39

UPPSZ!!! :-)))))))

49 év 178 cm. 66-68 kg! A rémképemet vetítettem ki!!! :-)))) SZIA!

2718. d0f360ed26 (válaszként erre: 2715. - Csibe46)
2011. máj. 5. 09:17

Csibe!

Először is gratulálok a kitartásodhoz, s örülök, örömödnek, mert ennek lehet örülni!!! Én 49 évesen 178 cm.el 78 kg-val elvagyok.. Torna mellett.. Neked ni a cálod?

Én is örökké fázom valahová Toskánába kellett volna születnem..

A nyaralás azért gond, mert vagyunk 3-an. Férjem, lányom, én.. Amíg kicsi volt nem volt gond. Amikor nagyobb lett jött velem. Sokat utaztunk.. Most már nem jön velem, a férjem meg nem szeret olyan helyekre utazni, mint én. Pl. Ő egy erdő közepén akar egy erdészházfélét kibéreli.. Tudni kell, ő 15 évig ily gyönyörű helyen nőtt fel.. Én meg szeretem a várost, az információt.. A lányom csak akkor jönne velünk, ha Norvégiába megyünk, de az meg sok pénz... Szóval ez minden évben így zajlik, csak eddig barátaimmal elutaztam szép helyekre, és a fárjem szeretném most is bevonni, Ő meg a nyáron elbújtatni a hegykbe engem... Még mindig nem tudom, hogy lesz..:_)))

2717. Csibe46 (válaszként erre: 2711. - Kiss.tutkabab)
2011. máj. 4. 23:13

Na, csakhogy!:))))))))))

Azért ha benézel, írhatnál egy kicsit többet, hogy olvadnak-é a kilók, nehét, e a fogyizás meg ilyenek, tood!!!:))

2716. Csibe46 (válaszként erre: 2712. - Mona6908)
2011. máj. 4. 23:11

Boldogot Mona !!!:)))

Biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül eléred a vágyott alakodat! Te olyan kitartó vagy s eddig is olyan ügyesen csináltad.S mivel Niki is azt eszi, amit Te, sztem Ő sem fog sokkal lemaradni utánad. Amúgyis olyan csinos volt, amikor ment a szülinapra!

Most meg megérdemeltek egy pici lazaságot!!! De csak azért, hogy aztán újúlt erővel folytathassátok.

2715. Csibe46 (válaszként erre: 2708. - D0f360ed26)
2011. máj. 4. 23:08

Az én napjaim, kabala kedves???

Nos az enyémek zajlanak, mert mindig van valami. Ma egész nyugis volt csak baromira fáztam. A munkahelyemre nem süt oda a nap és fűtés már nincs, szóval nem élveztem...

Legyen már jó idő, annál is inkább, mert a legkisebb gyermekem pénteken megy két napos kirándulásra... szóval jó lenne egy kis meleg.

A kúrám is jól megy: ma tartok -10 kg-nál s már csak 2,60 kg és végre nyolcassal kezdődnek a kilóim. Erre hosszú évek óta nem volt precedens.

Miért nem egyszerű nálatok a nyárra készülődés?

2714. Csibe46 (válaszként erre: 2709. - D0f360ed26)
2011. máj. 4. 23:02

Szia kabala!

Ennek igazán örülök!:)))Remélem mindenkinek lelki táplálék lesz. :)

2011. máj. 4. 19:00
Reggeli 1 citrom leve, 1 grep.fruit, délelőtt 2 finom zöld tea, délben rakott krumli, délután 2 alma, vacsora kelkáposztafőzelék. Baromi sokat ettem, főleg, hogy még legalább 3 l vizet megittam. Nem ez lényeg... én fáradtnak érzem magam, kicsit.. Lehet kellene egy pár nap csendespihenő... :-)
2712. Mona6908 (válaszként erre: 2711. - Kiss.tutkabab)
2011. máj. 4. 10:41

Köszönöm Ildi:)

Kabala, még nem értem el a megálmodott alakomat, Niki meg főleg nem( ugy 17 évesen még jobban vágyunk rá)

Így hát kenjük a diétát, mikor hogy sikerül:))

2011. máj. 4. 10:38

Sziasztok, szép Napot Mindenkinek:-)) Sajnos mostanság nem igazán vagyok net közelben, ritkán van rá lehetőségem, de azért visszaolvasok:-)))

Mona boldog névnapot kívánok Neked:-))

Lányok, tegnap gyümi nap volt, jól sikerült, ma egy kicsit elrontottam, de estére csak üres joghurt lesz:-))) Puszika Mindenkinek:-)))

2710. d0f360ed26 (válaszként erre: 2697. - Mona6908)
2011. máj. 3. 18:42

Szia! Újra 90 napos??? Gratulálok a kitartásodhoz. Nekem 68 kg-ra úgymond beállt a súlyom, fel-le 1-2 kiló... A torna fontos, hogy az ember lányának legyen "tartása". Az én koromban biztos, hogy erre nagyon kell, kellene figyelni..

Így Húsvét után kissé üres vagyok. Húsvétig, mintha vártam volna valamit, ami TÖRTÉNIK!. Biztos történik valami, mert az idő nem áll meg, de most béke van, nyugalom.... Írjatok!!

Vidám Napokat Mindenkinek!! :-)

2709. d0f360ed26 (válaszként erre: 2707. - Csibe46)
2011. máj. 3. 17:08
Szia! Ma is elolvastam- meghallgattam a maiiigét. Küldtem barátaimnak is, háromnak.. :-) Pusza!
2011. máj. 3. 17:05

Sziasztok! Szia Csibe46!

Ma gyönyörű nap volt, de hirtelen, mint egy csapásra nagy szél.. és ősz lett. :-))

Nekem "unalmasak" a napjaim.. Semmi extra, semmi diéta... Sok a munka, örülök a tavasznak, teszek-veszek.. Készülnék a nyárra, de ez nálunk sosem egyszerű. De nem is érdekel nagyon. Én élvezem a tavaszt! Ez a kedvencem, no meg a nyár, ha épp nyaralok!!! Engem is érdekel a többiek, s a Te napjaid is Csibe!

Sok mosolyt küldök Nektek!!! :-)))))

2707. Csibe46
2011. máj. 3. 13:58

Hahó Lányok!

Kivel mi van? Ildi és a többiek! Hova tűntetek?:((

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook