Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Sziasztok! Köszi, ez a vegyes zöldségleves jól hangzik! :) Bár egyelőre megpróbálok kitartani a 10 napos terv mellett :).
Én most azt csinálom, hogy a 2 literes lötyi mellé bekészítek egy másfél literes ásványvizes palackot tele vízzel, amit eddig sikerült is elpusztítanom (minden pohár Neera után megiszom egy pohár vizet is), plusz mellé eddig ittam még minden reggel 3-4 dl sós meleg vizet, napközben facsart narancs- vagy grapefruitlevet, este meg egy bögre borsmentateát (most is épp azt szürcsölöm), így asszem bőven megvan a 3 liter plusz folyadék :). Egyébként eddig nem sok változást tapasztaltam. Az éhség szerencsére elenyésző, a lötyi egyre jobban ízlik, ma viszont már nem sikerült szilárd székletet produkálni, csak egyebet, de azt napjában többször is (tovább nem részletezem). A kúra után próbálok 3 napig okosan "visszatérni", aztán meg odafigyelni a táplálkozásomra (este 6h után nem enni), egészségesebb kajákat enni. Július 16-án megyek egy esküvőre, addigra remélem, ki leszek virulva :).
Én egyébként mindkét terhességem után megcsináltam a 90 napos diétát, az elsőt viszonylag szigorúan be is tartottam, és nekem nagyon hatásos volt, bár tudom, hogy a dietetikusok azt sem ajánlják. Szerintem könnyen tartható, és eredményes. :)
Igyatok sokat:)
Nekem kifejezetten ízlett a lötyi íze. De ha unjátok a 7. nap után főzzetek vegyes zöldséget vízben, só nélkül, kb. 3-4 órát lassú tűzön, meglepődtök milyen finom íze van. (folyamatosan pótolni kell bele a vizet).
Szia! Jaj, de örülök, hogy nem egyedül szenvedek :)!
Én az első napot egész jól bírtam (éhes egyáltalán nem voltam), csak délután elkezdett tompán fájni a fejem, ami estére átment egy iszonyatos migrénes fejfájásba, hányingerrel párosulva. Reggelre szerencsére elmúlt. A mai nap már valahogy könnyebben megy. Tettem a löttyömbe egy narancs facsart levét is, és így finomabb lett az íze. Én 10 naposra tervezem, Te?
de az nem gond remélem h ien 50%-os gyümilé :D
holnap mehet már túró, abonett, saláta, tonhal?
na nekem ebből 6 nap elég volt, inkább eszek h legyem energiám és csinálom az edzést mellette, így is lement 4-5 kiló meg tök jól vagyok
kérdésem hogy 6 nap után is kell 3 nap mire visszaállok a rendes kajára? illetve akkor holnap csak gyümölcslé vagy pedig túrót lehet enni esetleg? illetve hogy csináljam? köszi
Ennek nem egészen a zsírégetés a lényege, hanem a méregtelenítés:)
Menj esetleg többször szaunázni is. És a végén nem kilókban fogod látni a változást, hanem centikben, és látványban:) Sok sikert!!!!
nah megpróbálom reggel, 88.1-ről kezdtem és 84 voltam délután edzés után :)
remélem még 4 lemegy :D
csak nem tudom hogy hogyan égessem a zsírt jobban, milyen edzéssel
Az igen, szépen olvadnak le a kg-k rólad!
Kitartás, a sós víz is egyre könnyebben csúszik majd!:)
Újév
Te hogy vagy? Végigcsináltad?:)
88,1 kilóról kezdtem a neerat és a 3. nap reggelén voltam 84,8
napi szinten megiszok 4-5 l folyadékot a neera löttyel együtt, energiám van, éhes nem vagyok ( bár mikor látom h mások eszik a sajtburgereket rosszul vagyok :) )
Első nap volt nagyon erős fejfájásom, valamint minden délután alszok egy 2-3 órát. De ez az 1 liter sósvíz mire lemegy..közel vagyok a hányáshoz mindig.
sziasztok!
22 éves srác vagyok, tegnap kezdtem el a neerat. Kibírhatónak tűnik, igaz megittam tegnap kb 5 liter folyadékot mert nagyon fájt a fejem. Most reggel akartam egy kis kardió edzést tartani itthon de a harmadánál nem bírtam folytatni, semmi erő nem volt a lábamban, szóval sétálni fogok.
Hajrá hajrá akkor holnapra!Pörögve tényleg könnyebb.
Bár itthon meg a reggelek talán egyszerűbbek.
Holnapra biztos jobban is érzed majd magad!
Akkor maximális elismerésem, hogy bírod.
Nekem szerencsére a melóhely segít a kitartásban, mert állandóan van valami pörgés. Észre sem veszem, hogy nem eszem:).
Nekem úgy tűnik menni fog a mai nap, mert hűtő-televásárlás nélkül hazajöttem, az előbb ittam meg a mai lé-adag maradékát.
Holnapra meg mégis akadt program, unatkozás nélkül könnyebb, és mozogni is fogok.
gyesen vagyok,így folyamatosan főzök,etetek mellette.Igen ha ezt ma kibirjuk, már kifelé megyünk belőle!:)ez lebeg a szemem előtt.Kitartás!
Én 9 napig csinálom.
referencia farmerem nekem is van!:) egy 28-as diesel.12 éve hordtam,azóta várom az újra egymásra találást...
Nekem a mai nap nagyon szenvedős, de kitartok:).
10 napra tervezem. Ha a mai napot kibirom, úgy érzem bármit :D. Sajnos a hétvége nehéz, mert én otthon állandóan ehetnék vagyok...
A bőröm nekem is szebb lett, a centiket nem is mértem. Van egy "referencia" farmerem, majd ha abba beleférek, akkor jó leszek, de attól sajna még messze vagyok.
Te hogy oldod meg, hogy otthon is betartsd a böjtöt?
Igen, nagyon jónak érzem.A mai nap csúcs, remélem a hátralévők is jól telnek majd.Már van energiám,a bőröm tisztul,cm-ben is sok lement.Sóvárgok a gyümik után,ez az egy nehéz nagyon, unom a lét, de megéri! :-) És Te?
10napora tervezed?
Szia.
én is pont itt tartok! :)
Remélem, hogy ettől még nem borul a terv. Még van kb 4 dl lé, azzal elleszek estig:).
Betartom, mert jó vagyok magamhoz:).
Nekem az evés, mint szertartás hiányzik, de meglepően nem vagyok éhes.
Csak állandóan túrós csuszáról meg jégkrémekről fantáziálok. Gondolom az agyam szórakozik velem.
Viszont miután az előbb majdnem elaludtam, kényytelen voltam egy kis kávé erejéig megszegni.