Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Akkor további sok sikert neked is!:))
Köszi a válaszokat! Én is így gondoltam, de érdekes mikor megkérdeztem az eladót a Neera mintaboltban, ő azt mondta hogy nem gyengítheti a fogamzásgátló hatását..
Kitartást mindenkinek!:)
Szia! Örülök, ha sikerült egy kis erőt adnom! :)Tényleg nagyon jó, hogy nem egyedül kell ezt végigcsinálni, sokat segít nekem is. Vicces, hogy mennyi mindenben hasonlítunk :)Ma már én is azon agyaltam, hogy miket is kell majd vásárolnom az utolsó 3 naphoz. Azt hiszem zöldséglevesnek még soha nem örültem annyira, mint majd most :D És ma megjegyezte az egyik ismerősöm, hogy mennyit fogytam...hát nem tudom, kíváncsi vagyok a kúra végére. Szép estét mindenkinek!
Lehet :). Bár már az is megfordult a fejemben, hogy annyira makacsan le voltak rakódva, hogy csak mostanra sikerült kioldanom őket :(. Remélem, inkább az előbbi :).
Szia Tavasz21! Kitartás Neked is!!!!
Jaj, de jó, hogy írtál, Flower 11! Ez most adott egy kis erőt! Egyébként tényleg mindenben egy cipőben járunk, mert nekem is tegnap jött meg a mensim :(, de szerencsére egyelőre nem visel meg a dolog. Már a kúra utáni 3 napot tervezgetem, de félek, hogy az is megerőltető lesz. A zöldségleves már mint mennyei lakoma lebeg a szemem előtt :).
Simán legyengítheti az egész kúra bármilyen gyógyszer (így a fogamzásgátló hatását is)...
Bízzunk benne, hogy semmi bajod nem lesz. Egyáltalán nem jó ötlet egy 16 éves (fejlődő szervezet) számára!
A helyedben inkább szakemberhez fordulnék, mintsem kísérleteznék, hogy vagy beválik vagy nem.
Szia tavasz.
Igen, az állandó hasmenéssel távozhat a fogamzásgátló :(
Sziasztok! nekem ez a 3. napom, éhség semmi, bár vágyom a finom ízekre:) amióta iszom ezt, azóta az allergiás tüneteim elmúltak, végre nem prüszkölök. azt nem fogom tudni hogy mennyit fogyok, mert a mérleg felmondta a szolgálatot. Nekem is nehéz inni ezt a keveréket, de azért letuszkolom (bár lényegesen könnyebb mint első nap). viszont a napi 3 liter vízzel szenvedek rendesen, előtte nem sokat ittam napi szinten. Állandó hasmenéssel küszködök, nem is foglalkoznék vele, de félek hogy ez hatással van a fogamzásgátló tablettára. erről sehol sem olvastam semmit. ti tudtok róla valamit?
Szia Lizalorinc!Kitartás! :)) Ez a 7. napunk...már csak pár nap van hátra, ezt már fél lábon is kibírjuk. Amúgy jól vagyok (leszámítva a mensit, tegnap kénytelen voltam 2 fájdalomcsillapítót bevenni, pedig nem akartam). Mérlegem nincs, így kg-ot nem tudok mondani, de a ruháim határozottan lötyögnek rajtam. Hajrá, vágjuk együtt a centit! :)) Kitartás a többieknek is!
akkor valószínűleg nem voltál annyira tele méreganyaggal, ez végül is jó hír:)
Flower11! Hogy bírod? Én már rettenetesen unom. Már vágom a centit... Még 4 nap... Jaaaaaj, az nagyon sok! :(
Kilóban nem tudom megmondani, hogy pontosan mennyit fogytam eddig, de azért érzem a változást. :) Az igazi vastag fehér lepedék viszont csak ma reggelre jelent meg a nyelvemen, eddig nem volt. Más változást nem nagyon észleltem a horpadt hasamon kívül.
Neked is sok sikert és kitartást!!! Én holnap este már elmondhatom, hogy egy hete egy falatot sem ettem :). Jó érzés :).
De jó ilyen sikertörténeteket olvasni! :)
Sziasztok!
Én 16 éves vagyok,és én is csinálom ezt a Neerát.A második napon vagyok,bár fáradtan és egy kicsit"kimerülten".
Anyukám is csinálta(kb.6 kilótól szabadult meg),és igazából az ő tanácsára kezdtem el.
Sok sikert minenkinek aki csinálja!:D
nah hát én 6 napig csináltam 88 kilóról kezdtem, lementem olyan 83,5-84 kilóra azóta csinálom a diétát és az edzést és most már 80 kiló vagyok
nagyon jól alszok reggel frissen kelek ajánlom mindenkinek
Ne aggódj, az első nap én sem tudtam meginni mind a 2 litert, most meg hiányzik este, ha elfogy
(nekem szerencsére csak a 3. napon korgott a gyomrom). Én eddig nem ittam mellé mást csak frissen facsart narancs- és grapefruitlevet, ami mindig felüdülés volt az ízük miatt. A zöldséglevekről nem tudom, mit mondanak. Ha nem bírod, szerintem nyugodtan ihatsz. És kitartás!!!!!
Az akkor nagyon jó hír, hogy csak 3 kg jött vissza. :) Hajrá a lányodnak is!
Sziasztok, én tegnap kezdtem, így ez a második napom.Nincs különösebb fejfájásom, bár kicsit most már kezdem érezni. Viszont nekem folyamatosan korog a gyomrom.Tegnap mondjuk nem tudtam meginni mind a 2 litert, de ma igyekszem.Indus sót nem kaptam, ezért más salaktalanító teát iszom, de használ!:)A narancslé vagy ezek segítenek valamennyit, hogy ne legyen ilyen üres a gyomrom?Van esetleg valaki, aki ivott közben néha répalevet vagy egyéb zöldséglevet? Vagy az teljesen nem megengedett?
Jó annak, aki már a 4. napnál tart. :)
HAJRÁ!
Ja és ha megtehetitek menjetek el legalább egyszer szaunázni közben. csodákra képes.
amit én még meg szerettem volna csinálni közben az az indus sós fürdő, de közben megjött a menszim, és nem bírtam megcsinálni, csak később. Ez azért jó, mert a közvetlen kötőszövet alatt lévő méreganyagtól is segít megszabadulni. De később azt is megcsináltam, és szeretném is heti egyszer megismételni, állítólag csökkenti a narancsbőrt, akinek van.
Nem olyan nagyon régen, május végén, tehát kb. 1 hónapja:)A lányom ma kezdett hozzá:))
Nagyon ügyes vagy, gratulálok!!! Te mikor csináltad végig a kúrát? Mostanában?
Igen, nagyon büszkék lehetünk magunkra!!! :))) Lassan túl vagyunk a felén. :)
Mondjuk én ma fogorvosnál voltam, így aztán kaptam 3 lidokain injekciót. Újabb adag méreg, amit ki kell irtanom magamból. :(
Valahogy már nekem is kitörlődött a tudatomból az evés fogalma. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a visszaállás. Egyébként én is abszolút jól érzem magam. :)
Sziasztok! Lassan vége a 4. napnak, holnap már a kúra felénél tartunk Lizalorinc :)Én reggel, este szenna teát iszom, a lötyi íze mostanra tűrhető, de közvetlen utána víz vagy grapefruit-narancs keveréket iszom. Éhségérzet alig, inkább az ízek hiányoznak. Azt hiszem a kúra után új értelmet nyer az evés,ízlelés,szaglás :)Tegnap és ma már energikusabbnak éreztem magam.
Egyetértek Veled, én is így gondolom. Egyébként sokban segít a táplálkozási szokások megváltoztatásában:)És a 10 napot mindenképpen ajánlom, annak van igazán hatása. Ősszel én is szeretném újra megismételni.
Mindenképpen érdemes belevágnod, és végig csinálni, Nekem combról, fenékről és hasról ment le leginkább, -6 kg-val fejeztem be a 10 napot, amiből 3 kg vissza ment, de nem tudom hová, mert a fenekem nem nőtt meg:) És tartom is ezt a súlyt. Igaz, nekem nagyobb súlytól kellene még megválnom, mint 5 kg, de nem erőltetem, mert nem ilyen rövid idő alatt szedtem össze. Niki lányom holnap ugrik neki, kíváncsi leszek az ő eredményeire:)
Hát ebben én egyelőre nem tudok segíteni. Még csak a 4. napon tartok, és a mérlegem is csak most üzemeltem be, de szerintem mindenképp érdemes belevágni, ha más nem a méregtelenítés miatt. Aztán meg ad egy jó kis löketet a továbbiakhoz. A torna mindenképp jó ötlet (én is járok viszonylag rendszeresen). Szerintem nem nehéz betartani (legalábbis egyelőre), viszont ha csak 3 kg-tól szeretnél megszabadulni, akkor lehet, hogy tényleg jobb lenne inkább rádolgozni az érzékeny területekre.
Sziasztok!
Most olvasok erről a méregtelenitő lötyiről,és nem tudom mit tegyek neki,fogjak ne fogjak.Mik a tapasztalataitok?én 3 kg szeretnék lefogyni a fenékről,meg combról,erre jó is hatással van a lötyi?mert általában az ilyenek a hasról szedik le leginkább a zsirt,ha jól tudom.Segitsetek érdemes neki fognom ,vagy inkább a torna lenne hatásosabb a fenékre meg combra.
Ja, és megfigyeltem, hogy az illatokat már most nagyon felerősítve érzem.
További ajánlott fórumok: