Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
2856. kiralytom
2011. júl. 7. 16:05

beszereztem egy csomag szenna levelet. azt mondta a gyógyfüves, hogy ez elég erős, gyenge főzetet csináljak majd. fogyóban a víz meg a citrom, szóval pótlom azt is. mikor éhséget érzek iszom a lötyiből és ennyi. egy parányi szédülés fejfájással kombinálva , nyomokban jelentkezett. ahogy olvastam ez a méreganyagok véráramba kerülésének az okán következik.

eddig minden rendben

meg tudom csinálni!

2855. Mona6908
2011. júl. 7. 12:46
Én hashajtónak mályvateát ittam, be is vált, kicsit görcsöltem tőle, de sikerült produkálni mire dolgozni mentem. gyógyteát meg ha jól emlékszem csipkebogyót, borsmentát ajánlanak. Én nem ittam, nekem elég volt a víz, nem kívántam.
2854. kiralytom
2011. júl. 7. 12:41

remélem nem csak érzem, hanem a hasizmomon lévő pici zsírpárna is leköszön :)

ajánlasz valami gyógyteát, hashajtó teát?

2853. Mona6908 (válaszként erre: 2852. - Kiralytom)
2011. júl. 7. 12:16

Igen ezen kívül még legalább 2 l plusz folyadékot (ez lehet nem csak tiszta víz, hanem különféle gyógytea), ami menni is fog, hiszen meleg is van, meg jól eltelít, kívánod is majd.

A hashajtó teát pedig minden este idd meg, muszáj hogy legyen székleted, hogy ne kerüljön vissza a méreganyag ami felszabadul a véráramba. Én a sós vizet nem eröltettem, felénél vissza akart köszönni, de elég volt a tea.

Sok sikert, menni fog, utána meg felszabadító érzés, hogy megcsináltad, és tisztának könnyűnek érzed magad:)))

2852. kiralytom (válaszként erre: 2850. - Mona6908)
2011. júl. 7. 12:02

igen a borsot elfelejtettem írni. az is van benne. alapból picit hasonlít a gyömbérre az íze. szóval ennyi lenne a dolgom? 2 litert naponta meginni ebből a "szörpből" + ezen kívül folyadékot, pontosabban vizet?

a hashajtó te/ sós víz mikor kell? ha nincs széklet?

2851. Mona6908 (válaszként erre: 2850. - Mona6908)
2011. júl. 7. 06:50
Ja egyébként a leírásban is benne van.
2850. Mona6908 (válaszként erre: 2849. - Kiralytom)
2011. júl. 7. 06:49

És rakjál bele egy késhegynyi cayenne borsot, vagy gyömbért, attól függően bírod-e a kicsit csípőset. Gyorsítja az anyagcserét, és segít a zsírlebontásban.

Nekem határozottan ízlett, az utolsó 2-3 napban untam már inkább az ízét, másra vágytam, de amúgy szerintem finom.

2849. kiralytom
2011. júl. 7. 00:23

sziasztok

megvettem a szirupot. holnap reggel akartam kezdeni, de nem bírtam kivárni,így a holnapi adagnak az 1/3át már megittam vacsorára.

stikone leszek a párod a kúrva végigcsinálásában, ha szeretnéd :)

az ital ízé kapcsán én számomra kicsit olyan mint a kanalas gyógyszerek. én a következő receptet csináltam, ezt egy az italhoz kapott tájékoztatóban olvastam:

1,5dl frissen facsart citrom

1,5dl szirup

1,7l víz (nálam ez szénsavmentes, oxigén gazdag víz)

mind már mondottam 7 decit már megittam belőle, pedig csak este 8kor csináltam meg. korog a gyomrom így iszom :)

hát hajrá

2848. lilly1976
2011. júl. 6. 21:45
Nekem az ital izevel vannak gondjaim.Mar elso nap oklendeztem tole es abba is kellett hagynom.Most ujrakezdenem,de nem tudom,hgy hgyan birjam ki a neera szirup izet:-((((Otletek??Koszi elore is
2847. stikone (válaszként erre: 2844. - Lizalorinc)
2011. júl. 6. 20:53
elkezdtem! csak így egyedül nagyon nehéz sokat fáj a fejem, de azt mondták a nagyokosak, hogy 3 nap után jobb lesz.
2846. Flower11 (válaszként erre: 2845. - Lizalorinc)
2011. júl. 6. 15:10
Szia Lizalorinc! Tegnap már én is vétkeztem és ma is, a fokozatos visszaállás nekem sem az erősségem :)Szerencsére nincs semmi gond és hasmenésem sem volt. Viszont azóta is nagyon jól érzem magam, örülök, hogy megcsináltam/megcsináltuk :)
2845. Lizalorinc (válaszként erre: 2837. - Flower11)
2011. júl. 6. 15:02
Szia Flower11! Bocsánat, hogy csak most jelentkezem! Te nagyon ügyi vagy!!! Én már kevésbé... Be kell valljam, hogy ez a fokozatos visszaállás nem az erősségem. Már hétfőn is vétkeztem: bele-bele csipegettem ebbe-abba, aminek aztán másnap meg is lett az eredménye (többszöri kiadós hasmenés). :( Persze igyekszem odafigyelni, és szerencsére mindenből csak kis adagok mennek le (legalábbis egyelőre), remélem, így is marad. :)
2844. Lizalorinc (válaszként erre: 2835. - Stikone)
2011. júl. 6. 14:57
Szia! Elkezdted végül? Ha igen, kitartás!!! Egyáltalán nem olyan vészes végigcsinálni. Fejben kell eldönteni. Éhes nem (vagy csak minimálisan) leszel, ne aggódj! És napról napra könnyebb lesz(el)! :)
2843. Lizalorinc (válaszként erre: 2834. - Kiralytom)
2011. júl. 6. 14:56
Szia! Kérted a kúrát már elvégzők véleményét. Nekem minden nap volt székletem (néha nem is egyszer), igaz, hogy folyékony, de volt. És állítólag az a lényeg. :)
2842. cullinan (válaszként erre: 2810. - Matyesz_)
2011. júl. 5. 08:51

Szia!

Most végeztem a kurával, 5 kg fogytam és nagyon nem szeretném ha visszajönne, sőt, még egy 4-et szeretnék fogyni.

Te irod, hogy utána is fogytál, erre lennék kiváncsi, hogy a kura után hogyan étkezel, mennyit mozogsz, mert sajna legtöbb esetben ezek a leadott kilók hamar visszajönnek!

Üdv!

2841. Mona6908
2011. júl. 5. 06:28
Nem tudom izomból mennyit adunk le, lehet, hogy abból is megy, de ha esetleg iktatsz be mozgást, mint ahogy Flower11 lentebb egy hsz.-ben írta, akkor szerintem avval építesz izmot:)
2840. Mona6908 (válaszként erre: 2838. - Kiralytom)
2011. júl. 5. 06:25

Szerintem inkább a méreganyagot üríti ki a szervezetből. Olyan ez, mint egy lakásban a tavaszi nagytakarítás, felfrissül körülötted minden, na így frissülsz fel Te is.

Az, hogy hígat székelsz teljesen természetes, de abban a híg székletben is van sok olyan minden, ami jobb, ha nem szívódik fel újra. Ha nem takarítod ki onnan, akkor újra visszakerül. Szóval ki vele:)

2839. Mona6908 (válaszként erre: 2833. - Lizalorinc)
2011. júl. 5. 06:23

Nagyon szívesen, hiszen tudom milyen nehéz megcsinálni, mekkora erőfeszítést, és kitartást igényel:)

Ja és mellette a lányzóm is most csinálja, pedig ő még nincs 17 éves, és nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen kitartó. Ma van a 8. napja:)

2838. kiralytom (válaszként erre: 2836. - Flower11)
2011. júl. 4. 14:05

köszönöm, de szilárd táplálék nélkül csak folyékonyat székelek. kíváncsi vagyok. köszi még1szer.

ha valaki tud még esetleg infót megköszönném. kúrán már átesők vagy éppen csinálók tapasztalatait szívesen fogadom hogy székelnek.

oké hogy sok kiló lemegy, de azt tudjuk az izomból is leadni, első sorban abból adja a szervezet le s az ott megkötött vizet. így könnyen lehet diétával súlyt veszteni (csak éppen nem onnan ahonnan szeretnénk) , mert a zsírszövetek ettől megmaradnak. remélem itt nem ezt idézi elő

2837. Flower11 (válaszként erre: 2832. - Lizalorinc)
2011. júl. 4. 13:54
Szia Lizalorinc! Hogy telik a nap? Nekem sokkal könnyebben, mint gondoltam. A narancs-grapefruit-citrom ital felüdülés :) 2 litert hoztam magammal, de már nagy részét megittam, továbbra sem vagyok éhes. Holnap zöldségleves...
2836. Flower11 (válaszként erre: 2834. - Kiralytom)
2011. júl. 4. 13:50

Szia! Ezt találtam a honlapom, remélem segítségedre lesz: "Az italon kívül igyon sok vizet vagy gyógyteát. Ne felejtse, hogy ez belső fürdőt ad szervezetének, és ezzel tisztítja azt.A méregtelenítés alatt fokozhatjuk is a tisztítóhatást Indus étkezési sóval

Sós víz Indus sóból: Készítsen egy fél liter meleg vizet, és tegyen bele egy teáskanálnyi Indus sót. Igya meg az egészet reggel (hashajtó tea helyett). Fél órán belül az egész emésztőrendszer teljesen ki fog tisztulni Az Indus sóból készített sós víz legalább olyan hatásos, mint a tea. A só mennyiségét ízlés szerint változtathatja. Az emésztőszervek ily módon történő tisztítása semmilyen szempontból nem káros. Csak természetes hashajtót alkalmazzon, sós vizet vagy gyógyteát. Ha a sós víz ízét nem tudja elviselni, vagy magas a vérnyomása, helyettesítse azt egy újabb csésze hashajtó teával.

A hashajtó tea: Egy- vagy kétnapi, teljesen folyadékra épülő diéta után a szervezet valószínűleg nem ürít székletet. Ugyanakkor a méregtelenítés során nagyon fontos, hogy legalább naponta egyszer próbáljon meg székletet üríteni. Ennek elősegítésére enyhe hashajtó hatású gyógynövényteákat javaslunk. Igyon egy csésze teát este, lefekvés előtt, reggel pedig egy pohár sós vizet. A hashajtó tea segít a belekben lerakódott szilárd salakanyagok felaprításában, a sós víz pedig kimossa azt a szervezetből. Vannak, akik azt tapasztalják, hogy bizonyos hashajtó teák görcsöket okoznak, tehát a biztonság kedvéért enyhe főzetet használjon, amikor először kipróbálja.

Testedzés: A mérsékelt testedzés jótékony hatású, mivel a vérkeringés erősítésével gyorsítja a salakanyagok szállítását, a fokozott verejtékezéssel pedig a kiválasztási folyamatot. A testmozgás összpontosításra sarkallja az elmét, erősíti az izmokat, javítja a sejtek oxigénellátását, ezáltal serkenti az egész szervezetet." Kitartás és szép napot mindenkinek! :)

2835. stikone
2011. júl. 4. 12:06
sziasztok én holnaptól kezdem el, ma a ráhangolódás van kefirrel.kíbírható vagy nagyon vészes?
2834. kiralytom
2011. júl. 4. 10:37

sziasztok

olvasgattam a hsz-eket, de rengeteg van, így nézzétek el, hogy az összeset nem futom át.

lenne pár kérdésem.

ha ez alatt a 10 nap alatt nem fogok majd semmilyen szilárdat enni (legalábbis nem szabad) , akkor hogyan fogok székelni, hogyan távozik a szervezetemből az a sok salakanyag, méreg , ami évek során felgyülemlett? a bél falán lerakódott sár és rengeteg méreg nehéz elképzelni hogy vizelet útján hagyja el a testem.

a szer használatával a zsírrétegből adunk le és véletlenül sem az izomból?

2833. Lizalorinc (válaszként erre: 2831. - Mona6908)
2011. júl. 3. 23:42
Köszönjük a folyamatos biztatást és a gratulációkat!!! Én elégedett vagyok az eredménnyel (elsősorban fenékből, derékból és hasból fogytam) és főleg nagyon büszke, hogy sikerült. :)))
2832. Lizalorinc (válaszként erre: 2829. - Flower11)
2011. júl. 3. 23:36
Nagy-nagy gratula Neked is!!! Nélküled nekem sem ment volna. :) A holnapi nap szerintem nem lesz könnyű, de most már kibírjuk. :) Köszönöm, én is jól érzem magam a bőrömben, és elsősorban nagyon büszke vagyok magamra/magunkra, hogy sikerült végigcsinálni. :) Kitartás a többi kúrázónak!!!!
2831. Mona6908
2011. júl. 3. 21:35

Ügyesek vagytok egyébként, nagy gratula Nektek:

Meg lett a várt eredmény?

2830. Mona6908 (válaszként erre: 2829. - Flower11)
2011. júl. 3. 21:35
Mindenképpen almával vágjátok el a böjtöt, és nagyon lassan, jól megrágva kell megenni:)
2829. Flower11
2011. júl. 3. 20:10
Sziasztok! Hogy vagytok? Lizalorinc, vége! :))Nagyon ügyesek voltunk, gratulálok, holnaptól lassan elkezdhetjük újból felfedezni az ízeket, alig várom. Még el nem felejtem, köszönöm, hogy a múltkor megírtad hogyan kell visszaállni az étkezésre a kúra után. A gyümölcsöket beszereztem, kíváncsi vagyok milyen lesz a holnapi nap. Amúgy nagyon jól érzem magam és Te? Kitartás a többieknek! :)
2011. júl. 3. 19:34
El sem hiszem!!!! Ez az utolsó nap!!! :)))))
2827. Niky94 (válaszként erre: 2819. - ArnoldSchwarzenegger)
2011. júl. 1. 09:29

Szia!Kösszi az aggódást,de ez a kúra már 6 éves kortól ajánlott!

Ne aggódj,mert szerintem anya sem engedte volna h igyam,ha nem lenne ajánlott!:DD

❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook