Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Szia Anna!
Ha érdekel a Neera léböjt kúra akkor a következő honlapon kicsit utána tudsz olvasni, hogy miről is szól pontosabban:
Röviden a lényeg: a neera szirupot vizzel, frissen facsart citromlével és cayanne borrsal kell összekeverni. Napi ajánlott adag: 2l ezenkivűl gyógyteák és szénsavmentes ásványvíz fogyasztása ajánlott.
Mivel magas a lötyi gyümölcscukor tartalma, így nem vagy éhes.
Én most csináltam először, az 5napos kúrát választottam és 4 kg-tól sikerült megszabadulnom. Elsőre ez nem is olyan rossz szerintem.
Van 3-5-710-14 napos változat, de lehet csinálni heti 1-2napos méregtelenítéseket is.
Azt azért érdemes tudni h elsősorban a szervezet méregtelenítésére van ez kitalálva, másodsorban azonban meg lehet szabadulni néhány fölösleges kg-tol is.
Olvasgasd kicsit a honlapot és akkor már könnyebben tudunk válaszolni a kérdésidre:)
További kellemes napot!
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Már lassan 2 hónapja fogyókúrázom és már csak 1,5 kg választ el a kitűzött céltól. Szeretnék megcsinálni egy 1 vagy 2 napos léböjtkúrát, hogy felpörgessem egy kicsit a dolgokat. Már van ehhez hasonló tapasztalatom, hiszen a 90 napos diéta alatt megcsináltam anno mind a 3 léböjtnapot és most is vmi ehhez hasonlót szeretnék. Lenne pár tippetek a számomra?
Húúú, nagyon köszi az infókat!!!
Közben annak is utánanéztem, hogy mi a különbség a forrásvíz és az ásványvíz között... :) minden nap tanul vmit az ember lánya... :D
Hajrá csajok!!!
A visszatérés aLEGFONTOSABB az egészben! Olvass utána, de röviden: (én ahogy csináltam többször)
1.nap: csak narancslé. 2. nap mindenféle zöldségből leves, de csk a leve. Délután BELEHARAPTAM AZ ALMÁBA! :-) Ennek naagyon megadtam a módját! :-))
Este túrót ettem keveset, pirítóssal. 3. nap.
reggeli pirítós, ebéd a zöldségleves már kevés zöldséggel. Este vagy a túró, vagy a zölséggel teli zöldségleves. 1 hétig semmi hús, és pl. gomba.
A citromlevet én is átszűrtem mindig.
Keserűsó gyógyszertárban kapható.
Egyszerre reggel az egészet! Legalább nem kell bíbelődni az evéssel. Ennyi legyen legalább, hogy felszabadul egy csomó idő az evéstől!!!! :-))
FORRÁSVÍZZEL!!!!
Nekem bő késhegynyi!!!! Én nem szeretem az édeset, így a szirup ízét sem. A csípőset meg nagyon! De ez ízlés kérdése. Csak legyen benne. De jó a gyömbér is helyette.
Legyen örömed az egészben! Mert nézőpont kérdése is. Ha mosolygunk hozzá, könnyebben megy, de az biztos, hogy nagy önfegyelem kell hozzá!
De nagyon megéri!
KITARTÁST nektek!!!!
Köszi Viki! Ma rákészülésként csak gyümisaliztam, pár szem CukorStop keksszel meg gyömbérteáztam, jófej volt a vendégem, Ő is velem tartott. :)
Te tudod amúgy, hogy a visszetérést a "normál" életbe hogyan kell bevezetni a Neera kúra után? Visszaolvasgattam itt a fórumon, de vki zöldséglevest, más vki meg narancslevet írt... bár nekem az még nagggyon messze van, de vki leírhatná majd segítségként!
Ja, és azt is olvastam, hogy mivel a rostok is szilárdnak számítanak, ezért a citrom levét is át kell szűrni... ez igaz?
Még vmi! Sót nem vettem, csak a visszaolvasásból értesültem, meg most a Neera honlapjáról, hogy reggelente ajánlatos lenne ezzel indítani... reggelre lesz ugyan egy adag Hunyadi vizem, de ezt a sót meg tudná írni vki, hogy biobolton kívül lehet-e kapni máshol, mert nem szivesen kutyagolnék holnap "kitudjamilyenállapotban" még ezután este... gyógyszertár, DM, Tesco esetleg?
Jah, és még mindig van kérdésem... a bekeverést reggel csinálod/csináljátok egyszerre, vagy kisebb adagokban keveritek be? Ha utóbbi, akkor mi az arány?
Ásványvízzel vagy sima vízzel isszátok? És az a pici bors mégis mennyi???
Sorry a sok kérdésért, köszönöm előre is!
Sziasztok!
Ma van az 5. napom. Tegnap eléggé mélyponton voltam,mert reggel ittam keserűsós vizet és egész nap a wcre rohangáltam tőle. Estére nem sok energiám maradt, kénytelen voltam bevenni 2 hasfogó tablettát:( Kicsit meg is ijedtem, mert a hasam egész nap fura hangokat adott.
Ma egy kicsit jobban érzem magam.
Milkabunny drukkolok Neked, hogy kitarts majd Te is. Nekem még 2-3 napom van hátra. De addig még itt leszek:)
További szép napot Nektek!
Halihó Neera-zók!!!
Hétfőtől én is a táborotok tagjává szándékozom válni! Vasárnap akartam kezdeni, de vendégem lesz, így hétfőn esem neki a dolognak. 10 naposra tervezem, ált. nincs baj az akaraterőmmel, remélem ezúttal sem hagy cserben. :)
Természetesen én is örülnék, ha fogynék még pár kilót, de a legfontosabb, hogy egy alapos méregtelenítéssel ki tudjam tisztítani a szervezetem. Nem tudom, ki mennyire van otthon a hormonális betegségekben... nálam PCOS-t állapítottak meg, emellett inzulinrezisztenciát is fél éve. Mióta ez kiderült, nagyon odafigyelek a megfelelő szénhidrátbevitelre és sikerült fogynom is, de egyrészt még nem eleget és asszem az is közrejátszhat a dologban, hogy mielőtt eljutottam a diagnózisig, addig 3 éven keresztül orvostól orvosig rohangáltam, különféle gyógyszereket szedettek velem, amik között hormont tartalmazó is volt bőven. Szóval el kél a takarítás...
A Neera-ról egyébként én csak nemrég hallottam, a Rami nevű énekeskislány csinálta Húsvét előtt és Ő postolt róla naponta, hogy mennyire jól érzi magát annak ellenére, hogy csak ezt a lötyit issza.
Szóval én is belevágok és mivel a Neera-s könyvet nem tudtam beszerezni, ezért kérdezném a már tapasztalt kúrázókat, hogy van-e benne olyan, amit megosztanátok velem, tanácsolnátok? Mert én azon kívül, hogy hogyan kell bekeverni nem sok mindent tudok a dologról sajna... azt persze nem kell mondani, hogy nem lehet enni, ez evidens, inni gyógyteákat lehet, meg éjszakára olvastam a szenna teát, azt már beszereztem. Más javallat vkitől? Előre is köszönöm!
Igyekszem majd napi szinten beszámolni a dologról, előtte le is méricskélem magam, hogy legyen viszonyítási alap is.
Jah, van esetleg vki, csatlakozna hozzám hétfői kezdéssel??? Tök jó lenne...
Többször leírtam, hogy a cél nagyon fontos, szerintem. És mivel a nappal általában arra való, hogy a dolgainkat intézzük, az este meg, hogy pihenjünk.. Nos ezt meg lehet erőszakolni, de nemigen vezet jóra, sikerre..
Ez a kúra meg méregtelenítésre való, s ha az ember lány arra használja, akkor lehet sikeres benne. A plusz kilók is feleslegek, mérgek, persze eltávozhatnak ezáltal. De a célja a kúrának azt gondolom: a MÉREGTELENÍTÉS.
Másrészt minden jó dologhoz erő, kitartás kell. "Ingyen" nemigen kapunk jó dolgot a természettől. Persze, hogy sikerül! Tehát kitartás! Lendületesen vidáman! Drukkolok Neked!
Az én véleményem és tapasztalatom, hogy smmilyen szilárdat, így rosttartalmú narancslét nem lehetne inni. Ha a vércukor, éhség miatt valamit, inkább 1-1 szőlőcukrot egyél.
Szia!
Szép Hétvégét!
Sziasztok!
Ma van a 4. napom. Egész jól bírom, délelőttönként nincs gond, délután kezd el mindig vészesen korogni a gyomrom:( Ilyenkor próbálom elterelni a figyelmem valamivel és az segít! Tegnap ittam egy kis narancslevet, nem tudom szabad-e. Olvasgattam a fórumot és többen is írták, hogy isznak a kúra közben gyümölcslevet is. Nekem a célom az lenne, hogy egyrészt megtisztítsam a szervezetemet, de azért jó lenne 3-4kg-tól megszabadulni ezzel együtt:)
Köszönöm kabala2010 a tippet, a senna tea segített:)
Szeretném ha sikerülne a 7-8 napot végigcsinálni, szerintem ha a hétvégét kibírom, akkor nem lesz gond.
Kellemes hétvégét, majd jelentkezem:)
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot és gondoltam írok, hátha valaki épp csinálja a kúrát.
Én tegnap kezdtem el, ma van a 2. nap, eddig teljesen jól bírom, 5-7 napot tervezek meglátjuk sikerül e. Egyenlőre optimista vagyok!
Viszont lenne egy kérdésem: a pisiléssel nincs gondom a teák megteszik a hatásukat.
Viszont a sósvizet nem bírom meginni, tudtok ajánlani valamit hashajtásra? Ez is fontos lenne, mert szeretném fogyni is, nem csak tisztulni!
Köszi elöre is a tippeket!
Sziasztok! Nekem is ez volt a 7. napom. Az éhséggel nincs gond, azt elveszi ez a lötty, meg az a + 3l folyadék amit megiszok, de az ízek nagyon hiányoznak!:( Egyébként nem érzem azt, hogy könnyebb lenne mint az elején...
Hál' istennek, már csak 3 nap van hátra. Mindenkinek kitartást!
Sziasztok!
En mar harmadik alkalommal vegzem ezt a tisztitokurat, es mindig mas es mas a tapasztalat. Ma a 7. napom es eleg nehez, 10 napot terveztem, remellem sikerul... Gondoltam belepek ide es megnezem, hogy kinek hogy megy ma a kura de senki nem ir semmit, szoval igy eleg nehez ...
Mindenkinek kitartast ...
Sziasztok Hősök/vagy talán inkább Hősnők!!
Hát én ma már annyira unom, hogy elmondani se merem...Mintha (!?) javulna a bőröm, de ebben nem vagyok biztos. De fejfájásom nincs, ez is valami.A korai fekvés (addig se gondoljak a kajára-alapon) miatt viszont elég jól kelek. Nekem 7 napra való lötyim van, én csak addig tervezem kibírni. Talán sikerül...Üdv: Ml
Sziasztok!
Nekem ez a 4. napom.
Először csinálom a kúrát és annak ellenére, hogy milyen az íze a löttynek, jól bírom. Én is tapasztaltam némi fejfájást, de nem volt vészes.
A reggeli mérlegelés eredménye -3,5 kg.:)