Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Jó ez a Neera! MUNKA MELLETT NAGYON JÓ!
Én voltam tavasszal egy vezetett léböjtön, s ott rájöttem, a böjt ÉLVEZETES!!!!
Nos, azóta nem tudom magam rávenni erre az édes hülye lüötyire.. nekem is biztatás kellene... Annyira jó lenne, ha ennénk egy páran, akik együtt elketdjük.
Mióta vezetetten, élvetetesen végigcsináltam, magamtól nem visz rá a lélek! Pedig tapasztaltam, hogy jó dolog!!! NOS???? :)))))
Sziasztok!Arra gondoltam,hogy a reggelt citromos vízzel indítom,aztán a vacsit megpróbálom kicsit kevesebbel beérni.Nekem a legnagyobb problémám a vacsora, olyan éhes vagyok mint egy farkas,reggel meg szinte soha.Napraforgó hidd el,hogy épp elég kalória van benne,én soha nem szédültem, nem mondom,hogy nem voltam éhes soha,de a gyümölcsnapot sokkal nehezebben bírom. Sokáig csináltam egy héten egyszer gyüminapot,aztán nagyon belefáradtam,az arra jó,hogy megtartsd a súlyod,de nem fogysz tőle.Vagyis van fogyás,de vissza is jön.Ne edd a mézet nincs rá szükség,két óránkét idd a neerát ,és nem leszel éhes,lényeg,hogy mind elfodjon!!Képzeljétek nekem ma reggelre még egy kiló lement,nem tudom mi van velem,de nagyon örülök neki.Igaz kicsit ideges vagyok a gyerek miatt,mert kedd óta hányás,hasmenés van,igaz csak éjszaka,de épp elég.Ne adjátok fel,és nem egyetek(ha nagyon éhesek vagyok 100% gyümölcslét,vagy frissen facsart gyümölcsöt) semmi csak ami megengedett,tuti lesz a fogyás!!!Kitartás mindenkinek!
Hű,most is nagyon éhes vagyok.Most kiszámoltam mennyi kalóriatartalma van a 1,5 deci szirupnak, még éhesebb vagyok.A citromnak sem lehet valami sok.
Hogy a fenében van ez?Nem lesz valami bajom?Nyugtassatok meg.
Este is ettem egy kis mézet meg most is...
Hű,de jó neked!Milyen étrendet tervezel hosszút tàvra?
De éhes lettem...
Sziasztok!! Végre eljött a nagy nap,megvolt az ebéd,kicsi félek a visszaállástól,nehogy visszajöjjenek a kilók.Végeredmény,4 nap 5 kg,azért az nem rossz,ha csak fogyni szeretnél szerintem jobban megéri csak 4-5 naposat csinálni,mert 5 nap után már nincs sok fogyás.De ha méregteleníteni szeretnétek akkor kell a 10 nap.Kitartás mindenkinek megéri szenvedni!!!:)
Én vasárnap ,hétfőn délelőtt voltam Neerán, délben kicsit ettem,este már csak reszelt céklát,almával, s ezután kezdtem kedden a teljes kúrát.Így volt átmenet,ez sokat segített.
Köszönöm!Ügyes vagy!Én már 2x csináltam a 10 naposat...most is arra készülök, de nekem elsősorban lélekben kell rá felkészülnöm, ugyanis imádom az ízeket!:)
Szia,csináld, most vagyok a 4.napon,minden ok,majd húzlak,:-)
Sziasztok!Érlelgetem a gondolatot, hogy újból megcsináljam a kúrát!Egy kis bíztatást kérnék!:)
Köszi,majd iszom .Vègre lassan vège a3. napnak,még maradt is a folyadèkból.Màr elmúltak a panaszaim.
Szàjízt nem èreztem eddig.Szép napokat !
Ajánlom a bormenta tea,én szoktam itt ,amúgy megengedett,sőt ajánlott,segít a szájszagok ellen is...nem tudom neked van ilyen,de nekem nagyon fura ízű a szám pár nap után..
Szerencsés vagy!Én nagyon sokat ittam ma és mintha mind a beleimben lenne felhalmozva, fel vagyok fújódva,émelygés...
Igen most csak 4 naposat terveztem,már többször csináltam 10 naposat is,de most nem volt hozzá erőm,ennek is nagyon örültem,hogy sikerült:)Fejfájás első nap,mást nem tapasztaltam,az éhségen kívül :)
Ja amúgy Én is fázom,de nagyon.Ez normális állítólag ...
Veled mi történt?Mik a tapasztalataid?
Szia!!Én már jól vagyok,lassan visszaszámolok,ma még iszom a neerat,aztán holnap délig gyümilé ebédre meg jó kis húsleves,sok répával.Nekem nagyon megérte, 5 kg ment le 4 nap alatt,nem tudom,hogy csináltam mert máskor kevesebb szokott lemenni,de valószínű hirtelen híztam és megvoltam telve vízzel .Nagyon örülök az eredménynek,jól is érzem maga.Kitartás,megéri!!Üdv.
Hol tartasz most?Én is kedden kezdtem a teljes kúrát.
Szia,hogy vagy most?Megérte a kúra?
Sziasztok!
Tegnaptól kicsit változott a helyzet.Nagyon fáj a fejem,illetve hullámzik.A tengeri sós víztől amit reggel ittam még délben is ment a hasam/kb.4x/,émelygek...Ez jó mert eszemben sincs étel után vágyakozni.de nem bánnám ha jobb lenne a közérzetem is.Ja és állandóan fázom...Nektek mi a tapasztalat?
Sziasztok !
Én vasárnap és hétfőn könnyített kúrát csináltam,keddtől vagyon teljes kúrán.Így könnyebb volt az átállás.Én is iszom zöld teát,/mate/,itt ott fejfájás miatt egy kis gyenge zöldkávéból készült nescafélt is benyomtam..
Jól vagyok,a lötyibe teszek grapfrute,mandarinlét is.Egyelőre élvezem hogy nincs gondom arra hogy mit egyek...
Biztos lemennek a kilók,de azért pár nap alatt ne várjunk csodát.Ez különben is elsősorban a méregtelenítésről szól,kitisztul a szervezet ,és a fogyás is jobban beindul ha kicsit odafigyelünk mit eszünk.Persze Én is fogyni szeretnék főleg azért csinálom.Mérted már magad,vagy megvárod a végét?Kitartás!!
NAgyon remélem hogy a folos kiloim lemennék a hét alatt, ha tényleg nem eszem semmit, és nem csalok, kiakadok ha nem válik be és nem lesz eredménye...
1. nap minden oké, 1 litert vittem a munkába a neerabol, plusz egy liter viz is lement, itthon folytattam, a másik fél neera a honomalatt a tv elott ulve (mintha nasi lenne:) és még nyomm mellé a másik liter vizet. Én teát ma nem iszom....
Szia kocsombab!Én is tegnap kezdtem,már többször csináltam ezt a kúrát,és nagyon szeretem,nem olyan vészes ki lehet bírni pár napot,aztán az eredmény meg sok erőt ad.Én most csak 4 naposat csinálok,de már többször csináltam 10 naposat is.Ha nagyon nem bírod,igyál egy kis 100% gyümölcslét!!Kitartás!!
EGy kis csuszással, ma kezdteml, kezdő kiló: 59 lett:):( sajnos...
2 l neera szirup, 2 l viz, plusz zöldtea. Ugye igy jo lesz, lányok? szenvedek, éhes vagyok...de kibirom!!!valaki uebben a helyzetben?
Sziasztok!
Nekem sajnos nem jött be a kúra, émelygek az ízétől, így nyakamon maradt két doboz bontatlan szirup (még fóliázott). Akit érdekel, keresssen meg. Jutányos áron eladom.
KGem
Csak szorítani tudok nektek lányok:)
Sziasztok ismét!
Én hétfőn készülök ujra kezdeni, a 7-naposat,én most ennyi napra elegendő löttyöt tudtam rendelni, itt külföldön. Szóval otthon jártam, családlátogatáson, ettünk mindent, folyamatos alkoholizálás, most ott tartok, el kell kezdenem a kurát, már a cigit sem kivánom, a kávét sem, a plusz 6 kilot is le kéne dobnom, plusz ez a sok alkohol, csipsz, ....ki kéne méregtelenitenem. Ugyhogy hétfon kezdem, 58 kg rol. Ollé!!!
További ajánlott fórumok: