Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
2012. máj. 13. 14:36
Az 5. nap végén nem írtam, mert sörkertben volt, hihi. És egyáltalán nem esett nehezemre csak vizet inni, sőt. Ráadásul túl vagyok a 2 dolgozós napon, és megálltam, hogy semmit ne egyek vagy igyak, pedig tegnap egész nap boltokban és éttermek közt bolyongtam egy áruházban. Ha még ezt a vasárnapot kibírom akkor szerintem már végig tudom csinálni. :) és mareggel különösen finomra sikerült az ital: 1dl citrom - 1dl narancs 1dl Neera, 1,7 víz. Eddig 3,6kg-t fogytam.
3305. lencsilány0829 (válaszként erre: 3303. - Kocsombab)
2012. máj. 13. 11:46
Szerintem a hold meg a menzesz nem sokat befolyásol, legfeljebb anyit amit a mindennapi életben is: menzesz idején fáradékony ideges...stb minden bajod lehet, és így talán nehezebb, de ennyi. Az akaraterő ami ehhez kell szerintem jóval nagyobb befolyással van a sikerre, mint pl a hold stb....Enni semmit nem szabad, almát sem, gyülölcsöt sem, semmit sem, sőt folyadékot sem leht mást inni (pl levesek, más gyümölcslevek, ...szerintem akkor sem ha frissen facsart) csak: víz, tea (csak azok amiket már mondtuk: borsmenta, szenna, kamilla - hashajtóteák), narancslé a neeralébe, (nem konyha(!)sós víz. Ezeket régen én sem tartottam be, ettem naponta egy db csokit, egy pár epret, stb...de így nem ér az egész semmit. Mert ez elsősorban méregtelenítő kúra, és azáltal fogyaszt, hogy méregtelenít, a zsírszövetekből is kijön a méreg, és így könnyebben le lehet bontani. Na de nekem is 4 év után esett ez le.... :) Hajrá
3304. kocsombab
2012. máj. 12. 19:51
Na, elkezdtem, csak a neera italt ittam mostanáig, meg reggel fél liter vizzel a c-vitaminomat, plusz egy bögre zöld teát. Most 7 órakor megveszem hogy valami szilárdat egyek...főzök paradicsomlevest kis tésztabetéttel. Ja meg ettem ma egy almát. Ez szerintetek nagyban befolyásol valamit? Ma kezdtem, durván minden nap csak a folyadékot lehetne, semmi semmi mást?
3303. kocsombab (válaszként erre: 3302. - Lencsilány0829)
2012. máj. 11. 22:35

otthon hagytad? hát ez bocsi de elmosolyított:)akár csak én lennék:)Na, figyeljetek, ebből is látszik mennyire kezdő vagyok: most jottem meg kopolyozésbol, na mit mond a masszőröm,...nézni kell a holdat, meg a menzeszt is mert előtte nem ajánlatos a diéta meg léböjt...szval nézem a bogyoimat, na és mit látok?7 nap mulva menzesz hét. Na, most várjam meg a két hét eltelik, és akkor kezdjem a böjtöt? Csakhogy a 2 literes löttyömet már bekevertem, eláll addig? nem hinném, mi? vagy csináljak egy egy 7 eset? 10 napos helyett?

vagy a menzesszel ne törödjek? amugy is 3 napos szokott lenni, az is az utolso három napban, ugye a bogyo miatt alig van valami...várom válaszotok sos ben!de már amugy is csuszni fogok a kezdéssel...áááá miért ilyen bonyolult elkezdeni??

2012. máj. 11. 20:50
Hát a reggel durván indult, mert olyan szétszórt voltam reggel 5-kor, hogy otthon felejtettem a 1,5 l adagot. Úgyhogy délig csak vizet ittam. De miután hazaérve "ebédeltem" minden rendben volt. Ráadásul egy esti éttermi programot is le kellett mondanom. Úgyhogy már megint a 4-edik napon akadtak kivhívások, de most sikerüt legyőzni ezeket. Közérzetem jó, még bicikliztem is délután, és alig hiszem el, hogy ilyen zökkenőmentesen vágok neki az 5-ik napnak. :)
3301. kocsombab (válaszként erre: 3297. - Mona6908)
2012. máj. 11. 09:55
Mona, koszonom, mostmár tiszta. Csak valahol olvastam, a neera diéta mellé is jo, ezért gondoltam, ha reggel eszek egy piritost almával, főtt tojással, kezdhetném akár ma is be is kevertem, hát ráment 6 db citrom egy napi adaghoz...De ha ez a reggeli nem fér bele, kezdem holnap. Mellette megiszom akkor majd a vizeket, meg rubint rékázok napi egyszer, meg csinálom a kopölyözést.
3300. Nigea
2012. máj. 11. 07:40
Biztos menni fog. Nekem ez már a 7. és tökéletesen elmúlt az éhségérzet egész napra, a narancsos-citomos verzió nagyon finom! A narancsbőr majdnem teljesen eltűnt és jó kedvem van. Ez a lényeg szerintem.
2012. máj. 10. 18:20
Na lassan itt a 3. nap vége. Ma narancslével csináltam és kifejezetten finom volt! Azt hiszem most tényleg sikerrel fogok járni. Eddig tényleg semmi bajom, nincs fejfájás szédülés, fáradékonyság, semmi. (lehet anno kevés folyadékot ittam, most viszont erre nagyon odafigyelek és minden szabályt betartok. Bár most jön az 4-5 nap ami nálam forduló pont szokott lenni, mindig abbahagytam valamiért. Remélem most nem így lesz. Szurkoljatok :)
3298. Nigea
2012. máj. 10. 07:55

Igen, persze nem a kúra idejére gondoltam, hanem általában, hogy azért változatosabban étkezz egy ilyen munka során is.

Fú, narancslével nagyon finom, ma úgy csináltam és hát, ég-és főld. Én általában úgy készítem, hogy reggel munka előtt megcsinálom a koktél 2/3-át, hogy elvihessem magammal, este, mikor hazaérek, akkor a maradékot. Így kétszer kell mosogatni a citromfacsarót, de a frissessége miatt szerintem megéri, plusz nem 2 liter italt kell vinnem. Ilyenkor 1 dl Neera, 1 dl citromlé (ma 1 dl narancslé plusz egy citrom leve), kb. 1,1 l víz és picike cayennebors, mert attól nagyon csípős és rossz tud lenni.

Én reggel, tegnap és ma kivételével kb. 1,5 dl glaubersós vizet iszok langyosan (kicsi citromlével sokat lehet tenni a lenyelhetőségért), teákat (kamilla, zöld, borsmenta) és paradicsomlét a nap folyamán, így egyáltalán nem áll le az anyagcsre, sőt...

Most szombaton kezdtem, a narancsbőr terén vannak a legnagyobb eredményeim, meg a közérzet terén is. Ugyanis mostanában elég sok baj volt az emésztésemmel, meg kissé össze-vissza ettem. Nálam úgy működik, ha egyszer ilyen kúrával vagy hasonlóval, (fehérje turmix) drasztikusan változtatok, utána sokkal könnyebb egészséges étkezésre váltani, mert jobban "megbecsülöm" az ételt!

Szóval ez a 6. nap és büszke kezdek lenni magamra. Kilókról nem tudok nyilatkozni, mert nem mértem meg magam, látványra koncentrálok és közérzetre. Plusz, hogy utána is tratsam, heti 1x Neera nappal.

3297. Mona6908 (válaszként erre: 3296. - Kocsombab)
2012. máj. 10. 07:29

Szerintem Nigea nem a neera időszakára gondolt, hanem utána, ha befejezted a méregtelenítést. Valamit félre értettél, a kúra ideje alatt nem szabad semmilyen szilárd ételt bevinni. A sza bály a következő-

-10 nap szirup javasolt, mert az 5-6 napon szabadulnak fel igazán a mérgek, tehát szükség van időre, hogy ki is tudjanak ürülni

-mellé legalább 3 liter folyadékot meg kellene inni, hogy átmossa a szervezetedet, és ki is pisild. ez legfőkébb tiszta víz, általávban forrásvizet javasolnak, de nem mindenhol van rá lehetőség, akor ásványvíz, és csapvíz, valamint ízesítés nélküli teák, (nem gyümölcs, és cukormentes)pl. borsmenta, zöldtea, kamilla, csipkebogyó

- este hashajtó tea ivása, mert gyakorlatilag leáll az anyagcseréd, és ebben a 10 napban evvel üríted ki a testedből a salakanyagot. ez lehet mályva, vagy szennalevél

- lehet reggel sósvizet inni, én kihagytam, illetve egyszer ittam de nem ment le.

Aludj minél többet, sétálj, próbálj kicsit magadba fordulni a lehetőségekhez mérten. Egy ilyen kúra általában a lélakre is tud hatni, ha úgy készülsz fel rá

- a végén kellenek a felépítő napok, mert ha egyből elkezdesz hagyományosan enni, hát rendesen rosszul leszel.

Azt hiszem ennyi, ha eszembe jut még valami, majd írok.

3296. kocsombab (válaszként erre: 3294. - Nigea)
2012. máj. 9. 18:09
Nigea, akkor azt mondod, egyek mellette ezt-azt?szendvics -saláta-pirítós, ilyenek?csak azt nem akarom, ha esetleg 10 nap elteltével mégsem lesz eredménye nem akarom hogy az legyen, hogy azért mert ettem mellette.Azért elég drága egy ilyen cucc, nem akarom elbénázni.
2012. máj. 9. 18:01

Sziasztok! Én hétfőn akartam kezdeni a hold miatt :), aztán kedd lett belőle. Szóval ez a második napom. Sokkal jobban birom mint pár éve, mikor utoljára próbáltam. Akkor az első 2-3 nap volta mindig a legrosszabb (általában 4-5 napig birtam a rekord 7 nap nálam, tovább sose birtam), de most semmi bajom. A 10 napos kúra van tervbe véve. Pénteken és szombaton dolgozom, majd meglátjuk hogy megy...De most sokkal többet variálok, mint régen. Pl.: holnap nem citrom, hanem narancslével készítem majd el, és eddig csak különböző méregtelenítő teákat ittam hozzá, ami szintén kicist feldobja az íz világot. Mostmár én is iszok langyos sós vizet, ez is sokat számít szerintem, hogy több féle ízt érzek, nem csak 10 napig ugyan azt. Hát én ezeket tudnám tanácsolni. :)

Ja és ezt a fórumozást is...szerintem mindennap fogok írni, így több a motiváció. :)

3294. Nigea (válaszként erre: 3291. - Kocsombab)
2012. máj. 9. 16:49
Szia! Nincs ott egy mikró, hogy valami keveset meg tudj melegíteni? Bár, ha a déli országok evési szokásait vesszük, ők is estefelé esznek főtt ételt, mégisz szépek, egészségesek. Az ennivaló minősége azért számít. Mondjuk valami jó sok salátás szendvicset csinálhatnál, és akkor a következő szünetben a gyümölcs, korpovit keksz és jó vagy.
3293. Nigea (válaszként erre: 3292. - Eszterk25)
2012. máj. 9. 16:46
Szia! Én az 5. napon tartok, ilyet nem tapasztaltam. Egyébként én betartom teljesen, annyi, hogy iszok paradicsomlét, ami az emésztésnek is jót tesz, laktató, nincs benne sok kalória és más izű :) Nekem a narancsbőr szépen tűnik, nem vagyok különösebben fáradt, a napot jól bírom, persze már nagyon kívánom a normális kaját, de szerintem menni fog a 7 nap. Azért csak ennyi, mert hétvégén olyan program lesz, ahol furcsa lenne léböjtölni, de mivel marad szirupom, heti 1x csak ezt iszom majd a továbbiakban is. Mondjuk korog a gyomrom rendesen, vicces.
3292. eszterk25
2012. máj. 9. 15:33

Sziasztok,

En is elkezdtem a kurat, ma van a 3. napom. Erdeklodnek, hogy aki mar tartott itt, annak volt a hidegrazasa? Mert engem folyamatosan raz a hideg, pedig eleg sok folyadekot iszok. Koszi elore is.

3291. kocsombab
2012. máj. 8. 17:12

Hello hello:)de jo hogy máris irtatok:)koszii.

Milyen munkát? Nem vészes, felszolgálok, de reggeltol estig, és nem tudok uzsiszunetre menni, max egy piritos-tea-kávé megengedett vagy gyors-gyumolcsot, a neera italt ha bekeverem, azt ihatnám egész nap, nem feltuno (talán).Most is, 4 kor jottem haza, reggel fél 7 tol kezdek, előtte egy tejeskávét iszok, ennyi. Esetleg egy olyan diéta kéne ami ha ir reggelit, max korábban kelek, és fél 6 kor reggelizek vagy 6 kor, de aztán legkozelebb normál kaját csak 4 kor tudnék enni, meg ugye valamit vacsira. na, javaslat?vagy egyszeruen csak egyek piritost teával? meg vizet nyomassam és ha éhesebb vagyok, megiszom a neera italt?

3290. Mona6908 (válaszként erre: 3289. - Kocsombab)
2012. máj. 8. 07:22
A neera-t 10 napig javasolt is csinálni, de ha nem figyelsz utána az étkezésedre, akkor vissza megy, amit leadtál. Nincs olyan életmódváltozás, ami napi 1-2 étkezést javasol. Gondold át, mik azok az ételek, amiket a munkád mellettt mégiscsak el tudsz fogyasztani, de így, hogy nem írtad, milyen jellegű munkád van nem tudunk segíteni.
3289. kocsombab
2012. máj. 7. 19:27

sziasztok.en most rendeltem a 10 napos csomagot postan, szeretnem megprobalni ezt a meregtelenitest. celom visszanyerni regi onmagam, es atallni az egeszeges taplalkozasra. sajnos a munkam miatt nem tudok napi haromszor sem etkezni, csak este, vagy kora este, 5 ora magassagaban.

Jelenleg 56/57 kg vagyok, de celom emellett a regi sulyom visszanyerese is, 50/52 kg ra.A legjobb eredmeny erdekeben milyen dietat tudnatok javasolni ami nem napi tobbszori etkezest igenyel?vagy esetleg csinalhatom hogy csak 10 napig csakis a neera/t iszom?varom leveletek, hozzaszolasaitokat.Brigi

3288. d0f360ed26 (válaszként erre: 3286. - Milkabunny)
2012. ápr. 25. 19:02

Van tapasztalatom.

És nem csinálsz rosszul semmit.

3287. Vikkkky
2012. ápr. 24. 14:21

Sziasztok:)

Újra itt vagyok!

Ne haragudjatok, hogy nem reagáltam az üzenetekre, csak nem volt internetem, szolgáltató váltás következtében.

Először is köszönöm a jó tanácsokat mindkettőtöknek!!!!

Mióta utoljára írtam nem álltam mérlegre, hogy ne bosszantsam magam:D

De a kalóriákat számolom, igyekszem kijönni kb napi 800 kcal-ból, van mikor 1000 lesz, mikor hogy sikerül.

Milkabunny ha jól számolok akkor Te épp most végzel a kúrával, hogy érzed magad? Nagyon ügyes vagy, hogy végig csináltad mind a 10 napot!

Gratulálok!!!

Milyen az a szémhidrátos diáta amit említettél, mi a lényege? Utána tudok olvasni valahol?

Amugy szerintem mindent jól csinálsz, csak valószinű mindenkinek másképp reagál a szervezete az étel megvonásra, de azért kiváncsi leszek a végeredményre, remélem sikerült elérned amit szerettél volna!

Legyen szép napotok!

üdv:

Viki

2012. ápr. 21. 09:15

Gyors helyzetjelentés:

túl vagyok a felén, ma már a 6. napot nyúzom, valszeg meg fogom pótolni a 10 napot 1-gyel, mert nem pont 1,5 deciket higítok, hanem fél-egy decivel kevesebbet. Remélem nem ez az oka annak, hogy a fogyás viszont nagggyon nem megy, bár nem is ez a lényeg, de azért fura szembesülni a mérleggel reggelente... első két nap 1-1 kiló simán lement, jobban is éreztem magam, mint azóta! 82,8 kg-ról indultam, de még ma sem ment be 80 alá a kijelző... :(

Van vkinek hasonló tapasztalata? Lehet, hogy rosszul csinálok vmit? 2 liter teát, ásványvizet pluszban simán megiszok, még többet is, reggelente 3 dl sós víz is lemegy, hatása zéró.

Azért kitartás mindenkinek!

2012. ápr. 19. 13:09

Én a múlt hónapban vezetetten csináltam végig a 10 nap léböjtöt. Voltak fiatalabbak, középkorúak, férfiak, nők, betegségekkel küzdők, egészségesek, s a célt tekintve is más-más vezérelt sokakat.

Nagyon érdekes volt!

Ami ide a fórumra passzolhat, hogy sokkal nagyobb akaraterőtökre van szükség egyedül, magányosan léböjtölni. Szinte hihetetlennek tartom, hogy itthon volt, hogy végigcsináltam.

Űgyhogy nagyon-nagyon szeretnélek biztatni benneteket, és azt sugallni, hogy a célt látva, örömmel csináljátok!

S ha elhisszük a sikert, még a végén be is jön!

KITARTÁST HOZZÁ!!!! :-)))

2012. ápr. 19. 09:49

Vikkkky!

Köszi, és ne add fel!

Ugyanez van nekem is a PCOS mellékvágányaként... mármint a pajzsmiriny alulműködés, meg inzulinrezisztencia (nekem ezért is nem ment a turbózott diéta, mert a tejre másként reagál az inzulinszintem, és nem fogytam).

Velem ugyanúgy L-Thiroxint szedettek, meg Merckformint, de csak arra volt elég, hogy ne hízzak tovább, kiegészítve a szénhidrátfelosztós diétával persze. Aztán fogtam magam és a napi 5 étkezésnek (ez fontos! nem elég a háromszori) megfeleztem az adagjait, na akkor elkezdtem fogyni, de akkor már csak ilyen 7-800 kalóriákat ettem egy nap. Az volt a baj, hogy mellette elkezdtem intenzíven mozogni és ez a mennyiség kevés volt hozzá... rosszullétek, állandó fejfájás... nagyon nehéz megtalálni azt a pontot, ami hosszútávon tartható sajna.

Én ezért döntöttem úgy, hogy az egészet a francba és most megcsinálom ezt a kúrát, aztán hátha könnyebb lesz...

Nem tudom, hogy étkezel, de a szénhidrátfelosztásra (lassú-gyors) szerintem érdemes lenne odafigyelned, csak az előírt 160 g szénhidrátot próbáld majd meg csökkenteni (mondjuk 1-1,5 hét után)!

Amúgy a 4. napnál vagyok, a tegnapi nem sikerült vmi jól, mert a lötyi ugyan lement, de csak 1 litert ittam pluszban... fejfájás nekem csak akkor van (ill. lehet, hogy csak akkor észlelem), mikor lefekszem és aludni kéne, bár tegnap már csak kb. 10 percet forgolódtam. Amúgy minden ok, viszont ma reggelre stagnálást mutatott a mérleg... ennek nem örültem annyira, bár az is tény, hogy valszeg minden bent lévő dolog kijöhetett az első 2 napon, mert tegnap már csak pisi volt... (sorry, de ezt nem tudom másként mondani)

Kitartás!

2012. ápr. 18. 22:48

Na és anyagcserezavarral nehezebb ügy. De biztos vagyok abban, hogy sport nélkül nem megy..

Ha nem sportolsz valamit ki kell találni, amit kedvvel, és rendszeresen, még ha nem is sokat, de csinálod...

Erről regényt tudnék írni, mire én is felfedezgetek magamnak midig valamit..

Szóval én szerintem röviden:

1. Háromszor enni kell, nem mindegy mit és mivel, 2. rengeteg folyadékot kell inni, 3. Mozogni kell rendszeresen.

A kúrák arra valók, hogy megsegítsék az ember lányát átmenetileg.

Remélem segítettem. :-))

2012. ápr. 18. 22:25

Vikkkky! (Azta, mennyi k betű! :-)) )

5 nap nagyon szép! Ügyes vagy! Azért ne feledd, ez méregtelenítőkúra, nem fogyókúra. Biztos sok feleslegtől szabadultál meg, ami méreganyag!

Átmenetileg nekem is mindig visszajött 1-2 kiló, de utána, mivel tartottam azt, hogy kenyeret, édeset nem ettem, 3x ettem, de annyiszor igen, és rengeteg vizet, teát, főleg délelőtt zöld teát ittam, mindig ment le kiló!

A székleted rendezéséhez például egyél lenmagot!

Nekem ilyen problémám nincs. De valakitől tanultam egy klasz dolgot: reggel zabpalacsinta. Zabkorpa, tojás, joghurt, pici só, pici nyírfacukor. Baromi finom baracklekvárral, de állítólag túróval. Én teszek bele lenmagpelyhet. Vagy a barna tésztára teszek hidegen sajtolt lenmagolajat. Ilyesmit próbáltál?

3281. Vikkkky
2012. ápr. 18. 21:19
Azt elfelejtettem irni az előbb, hogy nálam az is problémát jelent, hogy a pajzsmirigyem alulműködik, ezért nagyon lassú az anyagcserém, wcre sem tudok rendesen járni, csak ha hashajtót veszek be:(:(de ugye azt sem lehet örökké, meg a teákat se. Igyekszem helyesen étkezni de az sem nagyon befolyásolja, probáltam edzésre járni, de nem volt hatása, eléggé tanácstalan vagyok. 5éve szedem a thiroxint, a vérképem stabil, de a tünetek nem múltak el.
3280. Vikkkky
2012. ápr. 18. 21:12

Szia Milkabunny!

Gratula az első naphoz:)Csak igy tovább!

Én most kicsit elszontyolodtam, mert ugye 5 napig csináltam, hétfőn elkezdtem a visszaállást a kajára, gyümölcs, saláták stb. hétfön az 5 nap után 4kgt fogytam elvileg. De ma ráálltam a mérlegre és 2kg val többet mutatott, mint hétfőn:( Ezek szerint két kg csak a gyomortartalom volt????

Kabala 2010 van esetleg ilyen tapasztalatod?

Illetve még olyan kérdésem lenne, most elkezdtem írni, hogy hány kalóriát eszem egy nap. Irodában dolgozom napi 8 órában, plusz mozgást még nem végzek, mennyi kalóriára van szüksége a szervezetemnek??? és mennyit kellene bevinnem ahhoz hogy egyrészt fenntartsam a súlyomat vagy esetleg fogyjak???

Van ötletetek?

Szép estét Nektek!

2012. ápr. 17. 12:42

Sziasztok!

Jelentem túléltem az első napot, ma reggel már 1 kg-val kevesebbet mutatott a mérleg, hurrá. Az elalvás volt durva, mert este isszonyat elkezdett fájni a fejem és jó fél órát tuti forgolódtam, mire sikerült elaludni... :( De asszem az is közrejátszhatott, hogy 8 körül elfogyott a lötyim, de csak 11-kor feküdtem le házidoga-alkotás miatt és gondolom még jó lett volna, ha van pár korty, mert a tea semmit sem segített akkor már.

A 2 l lötyi mellett ittam még 1 l borsmentát, fél liter gyömbéres roibost, meg vagy fél liter ásványvizet is és persze lefekvés előtt 3 dl szennát, úgyhogy nagyon büszke voltam magamra, hogy ennyit le tudtam küzdeni.

Jah, a reggeli Hunyadi vízből csak vagy 2 dl-t bírtam lenyomni, de a hatását ez is megtette... :) Ma reggel már kitartóbb voltam, 3 dl-t küldtem le! :)

Éhes tényleg nem voltam/vagyok, egyelőre még az ízek sem hiányoznak, úgyhogy elég jól viselem.

A lötyit először "normál" ivással ittam, de hamar szembesültem vele, hogy annyira nagyon nem ízlik, úgyhogy az itt olvasott technikával iszom azóta: előtte nagy levegőt és amíg vagy 5-6 kortyot nem ittam és nem tettem le a poharat az asztalra jó messzire az orromtól, addig nem is vettem újra levegőt, sőt még a zöldteából is ráittam és csak aztán jött a levegővétel, így még az ízét sem érzem, csak a teáét, úgyhogy ennél a variációnál fogok maradni. Érdekes volt kitapasztalni, de hát minden nap tanul vmit az ember lánya... :)

Kitartás a szintén kúrázóknak!

Majd még jelentkezem! Szép napot mindenkinek!!!

2012. ápr. 16. 16:14

Ha még nem csináltál ilyet, lehet, 1-2 nap is elég. Idegileg.. :-)

Bár szerintem a "kalsszikus" 10 napos variációt csinálók tapasztalhatták már, hogy pont az az 1-2 nap a legnehezebb!!!!!

A magánvéleményem az, hogy, ha nem lenne tapasztalatom, pont az 1-2 napostól elmenne a kedvem az egésztől, mert addig szerintem nem lehet eljutni vele, mint amikor a 3.-4. naptól tök jól vagy!!!!

Más kérdés, hogy 1-2 nap léböjt is ÁLDÁSOS! a szervezetednek! :-)

Sikert hozzá!! Szerintem jó dolog, bármennyi nap is. Na, nem egészen! Hisz jóból is megárt a sok.!

10 napnál tovább, csak felügyelettel! :-))))

Szerintem tényleg nem éhes az ember lánya alatta. Meg lehet tanulni, hogy más az étvágy, s más az éhség..

Ét-VÁGY-ad lehet! De én például éhes nemigen voltam!

3277. Anna0129 (válaszként erre: 3276. - Vikkkky)
2012. ápr. 16. 15:03
Én elsőnek csak egy 1 vagy 2 naposat szeretnék csinálni, kíváncsi vagyok rá hogyan reagál rá a szervezetem. És tényleg nem vagy éhes? Vagy csak nem eszel? Milyen gyógytea ajánlott hozzá?
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook