Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
3216. 4b6a2525df (válaszként erre: 3211. - Suzzzy)
2012. márc. 8. 19:58

Én nagyon bíztlak, mert én vasárnaptól kezdem.Szombaton csinálok egy májméregtelenítést, aztán a Neera.

A fázásra fahéjat tudnék ajánlani, bár nem oldódik vizben, igy a lötyibe nem tudod beletenni, de egy-egy kiskanállal vehetsz be.

A torkodra pedig valamilyen gargalizálót

3215. suzzzy (válaszként erre: 3214. - Liby2)
2012. márc. 8. 17:52

Szia Liby!

De örülök, hogy megtaláltuk egymást, ez legalább lelkileg erősít egy kicsit. A fejem sajnos továbbra is fáj, olyan mintha lázas lennék, tüzel az arcom és megfagyok. Az a baj, hogy a gyerekeim itthon vannak velem, mert betegek, lehet, hogy tőlük valami egyéb nyavalyát is összeszedtem. Én csak 7 naposat tervezek. Te szoktál mellé hashajtó teát is inni? Mozogni szoktál a kúra alatt?

3214. Liby2 (válaszként erre: 3211. - Suzzzy)
2012. márc. 8. 15:16

Szia Suzzy!

Nekem is ez a második napom most. Én 2 éve csinálok a neera-val méregtelenítést, először ment a 10 nap, aztán csináltam heti 1 naposakat 5 hétig, majd 8 naposat, meg 5 naposat.

Változó mikor hogy megy. Neked azt tanácsolom ne add fel,nekem is fáj most a fejem, tegnap is fájt, ami eddig nem volt jellemző a kúráim során, szóval a lehet más oka is. Fázni én is nagyon szoktam, főleg este, ez sajnos nekem pl. a végéig megvolt. A torokfájásra nem tudok mit mondani, az szerintem nem a kúrától van, esetleg ha cayenne borssal ízesíted akkor, lehet az csípi.

Kitartás!!!! Ezt magamnak is mondom, mert egyre éhesebb leszek, megyek is és iszom egy kis lötyit.

3213. Icuska538 (válaszként erre: 3212. - Icuska538)
2012. márc. 8. 10:59
Elolvastam , ez hatásos ezek szerint , és enni kell mellette vagy csak léböjt szerűen használni ! És elég drága is nem ?
3212. Icuska538 (válaszként erre: 3210. - Szidoka)
2012. márc. 8. 10:55
Szia ! Nem ismerem ezt a szirupot ...stb , irj róla hol veszed , mennyi Ft stb Köszi
3211. suzzzy
2012. márc. 8. 10:45

Sziasztok!

Egy kis biztatásra várok. Ez a második napom. Elággé fáj a fejem és majd megfagyok. Ráadásul fáj a torkom. Az elhatározásom nem csorbult, de jó lenne hallani, hogy mindez normális. Esetleg tud vki vmilyen homeopátiás gyógyszert, amit be lehet venni, vagy semmi "méreg" nem ajánlott?

3210. Szidoka
2012. márc. 5. 18:14
Na sziasztok. Tegnap fejeztem be a Neera lebojtkura 10 napost valtozatat.hat mit mondjak?:) az elso nap semmi gond nem volt, a masodik nap es a harmadik nap fajdogalt a fejem es a hasam erdekes hangokat adott ki :P, na meg persze jott hogy barmit megegyek, szo szerint barmit,de aztan a 4. naptol egesz jol kezdtem lenni.Tobb energiam volt mind anikor rendesen ettem, nagyon erdekes volt. Kivanni kivantam meg az etelt, de ehes egyaltalan nem voltam. A sziruptol undorodtam meg kisse a 6,7. nap korul, aztan az utolso ket nap nem is tudtam meginni a 2 litret. Na de ma ittam gyumolcslevet, ez volt a visszaallas elso napja, holnap szandekomba all zoldseglevest enni, aztan szerdatol meg valami konnyebb etelt. Ugy erzem nagyon sokat segitett, eloszor is ami a legfontosabb :) 8 kg-t fogytam, sokkal jobban erzem magam, tobb az energiam, ugy erzem megtisztultam szo szerint, egyszoval szuper :). Annyit azert hozzakell tennem hogy nem gondoltam volna hogy kepes leszek ra:) de most nagyon buszke vagyok magamra hogy sikerult. Sok sikert mindenkinek aki most kezdi el, es higgyetek el ha en megtudtam csinalni barki megtudja. Minden jot mindenkinek.
3209. d0f360ed26 (válaszként erre: 3208. - Maszaat)
2012. febr. 23. 20:59

Én sem azt akartam írni, hogy nem jól érzed azt, hogy nem sikerült úgy, ahogy szeretted volna. Biztosan így van. Sokszor jobban sikerülhetnének a dolgok, mert sokmindent megteszünk érte. Csak azt akartam írni, hogy ez nem akarat kérdése csak. Valahogy a dolgok sokszor a maguk rendje szerint mennek, ha megfeszülünk akkor is. És, hogy mindenben van jó is. Hogy adott egy elhaározást. És ne zárkózz el attól, hogy máskor, más hullámhosszon még jól jöhet ez a kúra... aztán lehet, soha eszedbe sem fog már jutni, mert találsz "testhez illőbbet". Ki tudja??

sajnos nem lakom a közeledben, ha jó az idő én is megyek ha nem is futni, kocogni. Hétvégére már jó időt jósolnak. Gondolatban Veled leszek! SZÉP ESTÉT!! :-))

3208. maszaat (válaszként erre: 3207. - D0f360ed26)
2012. febr. 23. 10:10

Lehet, hogy magyarázkodás, viszont úgy éreztem, hogy ez a kúra most nem sikerült olyan jól. Aztán lehet csak beképzelem, mert utánaolvastam ezeknek a dolgoknak, de tényleg úgy látom, hogy így nem sok értelme van mégegyszer megcsinálni. Aztán lehet, hogy nyár elején majd másként látom, és nekivágok újra. :)

De ami tuti, hogy amennyit lefogytam, most is, azt egyelőre tartom és ez sokat jelent nekem. :) Azt viszont most nem érzem, hogy kevesebbet ennék, pedig a múltkor úgy volt és az édességet sem kívántam egy ideig utána, most viszont igen... De ez van! Próbálom betartani, hogy csak délelőtt eszem édességet, ha épp olyanom van, meg hogy 5x eszem egy nap és este ha lehet csak zöldség. Na meg tervezem elkezdeni a futást, a jő idő már megvan hozzá. :) Már csak egy jó cipő kell, meg egy partner hozzá, mert egyedül semmit sem szeretek csinálni... Van valaki itt esetleg óvárról, aki csatlakozna hozzám? :) Várom a jelentkezőket! :)

Szépséges napot! :)

3207. d0f360ed26 (válaszként erre: 3206. - Maszaat)
2012. febr. 18. 09:49
Ha megadta a kezdő lökést, az nagyon jó! Olyan dolog szerintem nincs a világon, legyen bármiről szó, aminek csak jó oldala van, és mindent teljesít. Valami vagy só, vagy édes, vagy világos, vagy sötét, vagy a köztes dolgok. Szóval a neera sem teljesíthet minden kívánságot. Csak a jó Tündérek a mesében. tehát ha segített valamit elkezdened, örüljél nagyon! A nem bio dolgokról szóló gondolataid nekem egy kicsit magyarázkodásnak tünnek, mert talán nem úgy sikerült teljesen a kúra, ahogy eltervezted. de lehet nincs igazam. Mindenesetre a dolgok sokszor úgy sikerülnek, ahogy sikerülniük kell. Biztosan elég volt már a szervezetednek belőle. Én gratulálok Neked! :-))
3206. maszaat
2012. febr. 17. 08:19

Sziasztok!

Hát sehol senki, de azért leírom! :) Ma befejezem a kúrát, mert elfogyott a löttyöm, már el is kezdem a visszaállást, épp főzöm a finom kis krumplim és répám. :) A holnapi menü pedig spenót lesz. Tegnap este nehezen viseltem mát a kúrát, fáradt voltam és nyűgös, fáztam is, szóval nem volt jó... Aki épp csinálja és olvas engem ,annak kitartás! Én most eddig bírtam. :) Ja és egy ideig tuti nem fogom újra csinálni, mert utánanéztem pár dolognak pl a citrommal kapcsolatban, amit belefacsartam a löttyömbe, hogy mikkel vannak ezek kezelve... Szóval a méregtelenítésem mégsem volt akkora méregtelenítés. LEgközelebb majd akkor állok neki, ha lesz elég pénzem megvenni a neerát, venni mellé biocitromot,és ha megoldjuk a tisztított víz ellátást a lakásban. Mert csak így van értelme, szerintem. Egyébként elértem a bűvös 70 kg-ot ma reggel, még egy 3-5 kilótól szeretnék megszabadulni, amit helyes táplálkozással és futással szeretnék elérni. :) Muszáj hajtanom magam, mert nyáron életemben először eljutok a tengerhez és addigra szeretnék jól kinézni. :)

Szóval a cél már megvan, csak teljesíteni kell, amihez ez a kúra megadta a kezdő lökést!

Szép napot!

Sziasztok!

3205. maszaat
2012. febr. 16. 07:54

Sziasztok!

Itt a 4. nap reggele. Elég jól vagyok! Tegnap zumbáztam, kicsit takarítottam, így elment a nap. :) Este viszont nagyon morgott a hasam, azthiszem túladagoltam a keserűsót, folyton a wc-re kellett futkoznom. :/ Ha jól számolom, holnapig lesz elég a neerám. Így szombaton már elkezdem a visszaállást. Kilóban nem ment le eddig túl sok, csak másfél kiló, ami kicsit elszomorít, de hát ez van. Meg még szombatig van idő. :)

Akartam ma este egy májméregtelenítést csinálni, mert nagyon jó dolognak tartom, csak félek tőle, a rosszulléttől, hogy nem tudok majd aludni és nem utolsó sorban meginni 1,5 dl olajat... Úgyhogy azt hiszem ezt most kihagyom. :)

Szép napot Nektek! :)

3204. maszaat
2012. febr. 15. 08:55

Köszi neked is Gavrilo! A tegnapi mélypont volt, de túléltem, ma igyekszem pozitívabban állni a dolgokhoz. Dolgozom is kicsit, zumbázom, takarítok, meg persze pihenek délután. Így majd eltelik a nap! :)

Szép napot nektek! :)

3203. Gavrilo1 (válaszként erre: 3201. - Maszaat)
2012. febr. 14. 18:40

Én is erősítelek akkor lelkileg, rendben!!!

Én majd márciusban szeretnék ismét tisztítókúrába kezdeni. Neeraval kezdem (10 napos) majd Aloe géllel és teákkal folytatom.

3202. Gavrilo1 (válaszként erre: 3199. - Maszaat)
2012. febr. 14. 18:39
Én csináltam már neeraval és sima juharsziruppal is. A neera sokkal jobb volt, vagyis nem éreztem magam igazán éhesnek,fáradtnak, sokkal jobban bírtam a terhelést stb. mint a juharsziruppal.
3201. maszaat
2012. febr. 14. 18:26

Kabala!

Köszi, aranyos vagy, hogy ismét buzdítasz! :) Te is sok erőt adsz nekem, köszönöm, nagyon! :)

3200. d0f360ed26 (válaszként erre: 3199. - Maszaat)
2012. febr. 14. 16:08
Hajrá!! Én olvaslak!! S lelkem mélyéről drukkolok. Írtam is tán priviben... Írj... Biztatlak!--- aZ ELHATÁROZÁS TÖBB, MKINT az eredmény! Én márciusban csinálok ilyesmit!.. Én mindig szorítok, ha valaki belekezd egy kalandba... Segíts győznünkk!!! :_))
3199. maszaat
2012. febr. 14. 14:05

Sziasztok!

Ismét én. :) A bioboltban lebeszéltek a sima juharszirupról, mert az csak egy komponensú valami, míg a neera 6. Tehát vegyétek úgy, hogy fel sem tettem a kérdést. :) Amúgy ez a második napom, eddig jól bírom, bár még gyakran vagyok éhes. :/

3198. maszaat
2012. febr. 13. 08:45

Sziasztok!

Na ma kezdtem a kúrát, szombatig tervezem. Csak 1 üveg neerám van még az előző kúrából, úgy tervezem, hogy majd sima juharszirupot veszek mellé, mert az valamivel olcsóbb. Valaki csinálta már így? Ötletek esetleg, hogy hol vegyek?

Szép napot mindenkinek! :)

3197. maszaat
2012. febr. 6. 14:00

Sziasztok léböjtölők! :)

Újra itt vagyok! :) Jövő héten hétfőn kezdek egy 6 napos kúrát, ki tart velem? Azért csak 6 naposat, mert a múltkor kicsit soknak éreztem a 8-at és a gyomromnak sem tesz jót a sok-sok citrom. :( Egyébként 1-2 kiló visszajött a múltkori kúra óta, de mégsem vagyok annyi, mint voltam és kevesebb szutykot is eszem. :) bár már kezdek megint kissé helytelenül és sokat enni, ahhoz képest, amennyit és ahogy a múltkori kúra után ettem, és szinte minden hétvégén rámtör a süteménysütési vágy is. :D Ezeket szeretném kontrollálni a jövőheti kúrával. Remélem nem leszek egyedül!?

Szép napot nektek! :)

3196. jofre (válaszként erre: 3194. - D0f360ed26)
2012. jan. 20. 09:25

Csatlakoznék hozzád!:)

Teljesen egyetértek azzal amiket írtál, jól megfogalmazod azt, amit én is írtam volna.

Annyival egészíteném csak ki, hogy aki a Hoxán tud regisztrálni az rá is tud keresni a neten minden egyébre ami kell egy ilyen- vagy olyan kúrához!

Veszélyes dolog bárki után menni, mert egyénfüggő.

Amit én bírok, azt más nem és fordítva...

A korunk előrehaladtával is változunk....gyereket szülünk vagy éppen férfi az illető és az meg pláne más!

Sokáig nem írtam ide, pedig léböjt "fan" vagyok, de elszomorított az, hogy mennyire tájékozatlanul vágnak bele emberek kúrákba!

Ráadásul néha olyanok osztják az észt, akiknek nem lenne szabad....(tapasztalat hiánya miatt)

Minden bejegyzésre meg képtelenség válaszolni....

gondolok itt olyanokra: hogy kell összállítani a lötyit, lehet-e kávét inni vagy gyümölcsöt enni közben stb.

Az emberi anatómia egyforma. Mi emberek viszont egytől egyig egyediek vagyunk. Ezért nem szabad sem példát, sem tanácsot venni és megfogadni egymástól.

Felhasználni lehet csak, ami azt jelenti, hogy átformálom saját magamra!

Sajnos én sem voltam olyan okos, hogy mások kárán tanuljak..:( Kijártam sokszor a butaság iskoláját!

Ha beletenyereltem valaki lelkébe, az azért volt mert magára ismert. Nem késő változtatni a dolgainkon! 10 év alatt szültem 4 gyereket, de a mai napig csak "tanuló" vagyok és én is szoktam hibázni....

3195. Llinaah
2012. jan. 16. 20:43
Sziasztok! Én szeretném elkezdeni a kúrát, kicsit félek, hogy nem leszek jól, mert én ha éhes vagyok mindig leesik a cukrom és ha nagyon éhes vagyok remegek és nincs erőm.. plusz azt szeretném kérdezni, hogy fogamzásgátlót szedek és úgy csinálnám a kúrát h szedem minden nap a gyógyszert valaki csinálta már így? vagy így nem szabad?
2012. jan. 15. 18:14

Sziasztok!

Nekem a 2010 augusztusi első 10 napos neera léböjtkúrám nagy kaland volt. Rengeteget olvastam előtte a léböjtökről, készültem rá. Szeretek erre a fórumra benézni, sok-sok tapasztalt kúrázó írt véleményt.. Szívesen osztjuk meg szerintem tapasztalatainkat.. de olyanokat kérdeztek, melyeket egy ilyen jelentős "utazásra" készülődők nem kérdeznek. Hanem tudják. Egy magasabb iskolába is van felvételi... Utána megy az oktatás azoktól, akik már végig jártak egy utat. ( ott a tanárok ) Hát tessék tanulni a felvételire... Ezért nem jönnek a válaszok, mert nincsenek értelmes konkrét kérdések... Bocs, ha valakinek nem inge, ne vegye magára.. :-))

3193. szreni 82
2012. jan. 14. 22:30
amugy ahogy én utánna olvastam egyik kúrához sem szabad semmilyen táplálékkiegészitőt szedni-enni-inni!!!!
3192. szreni 82
2012. jan. 14. 22:28

Sziasztok...Teljesen uj vagyok az oldalon is a lébörjtkúra tekintetében is.Egy 10 napos verziót találtam a neten. Na gondoltam mit nekem...

Ehhez képest(ez a 3. napom) konkrétan a felálláshoz is 3szor össze kell szednem az energiám és végig tudnám aludni az egész napot, de egy pillanatig sem volt hasmenésem...Mondjátok meg nekem,h ennyire szerencsétlen vagyok vagy ennyi idő kell a szervezetemnek az átálláshoz?!!!!köszi

3191. titzi
2012. jan. 12. 20:46
Szerintetek léböjt alatt táplálékkiegészítőket lehet szedni?Kinek van tapasztalata 30 napos léböjttel?
3190. titzi
2012. jan. 12. 20:44

Sziasztok!

Csak nem megtaláltam a léböjtölőket?Ki léböjtöl itt?

3189. noika
2012. jan. 12. 12:49
Sziasztok.tudna vki segitnei,hogy kell bekeverni egy napi adagot a neerabol.aki probalta a juharszirupot ott is a neera szerint csinalta az adagolast?koszi a segitseget bar mar reg nem volt itt senki:-))
2011. dec. 21. 19:09
Ja! itt a lényeg a kilóktól való szabadulás... nekem sokkal többet adott tavaly ez a kúra. Azért az hozzátartozik akkor 78 kg voltam, most stabilan 66-68 körül mozgok. De ez nem a tíz nap eredménye, hanem, hogy utána is muszáj kontrollálnod magad. Csak nekem ez a tavalyi kúra óta sokkal könnyebb. :-)))
3187. d0f360ed26 (válaszként erre: 3186. - Elehna)
2011. dec. 21. 19:03

Szia!

Folyékony táplálék szénhidrátokkal vitaminokkal, hogy napról napra tudjál dolgozni, tenni venni, legyen energád. Nem próbáltam, de ha csak vízen élnél, ez nem hiszem, hogy menne. A lényeg a folyadékon van, hogy szilárdat,(pépeset) nem veszel magadhoz. de mivel nem egy kórházi ágyon fekszel, energia az agynak, izomnak kell, ehhez kell pl. a neera. Szerintem ez a lényeg, nem tudom, más hogyan látja...

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook