Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
2012. okt. 24. 15:15

Halihó!

Holnap kezdem a kúrát :) maximum időtartamot csinálom azaz 14 napig. :) alapvető cél a méregtelenítés, de a pár kiló minusznak is örülni fogok! :)

Van aki holnap kezdi?

3365. chino84
2012. okt. 19. 19:42

Sziasztok!

Én holnap kezdem a 3 napos neera kúrát,de már most éhes vagyok:)!Tavasszal végig csináltam egy 5 napig tartó tisztítókúrát... őszintén szólva maga volt a pokol,mert imádok enni.. A rágás,az ízek iszonyatosan hiányoztak...

Van aki szintén holnap kezdi,és tudjuk támogatni egymást?!:)

3364. Pearl76
2012. okt. 7. 17:34

Sziasztok!

Szerdán kezdtem a kúrát, tehát lassan túl vagyok az 5. napon. Ez a második 10 napos kúrám, de az előző lényegesen könnyebb volt.

Az éhségérzetem nem akar szűnni.:( Azért nem mondom, hogy kibírhatatlan, de a tavaszi kúrámnál már a 2. nap után nem volt ilyen gondom.

Mivel a sós vizet nem tudom meginni, éhgyomorra citromos vizet iszom + salaktalanító és Mathé teát reggel-este. Ezek megteszik a hatásukat.

2012. okt. 1. 18:00

Van esetleg valaki, aki kezdené, vagy már el is kezdte a napokban? Én a mai napon már majdnem túl vagyok, ami azt illeti, legalábbis a mai adagot már elfogyasztottam. Nem valami finom, de a cél érdekében. . . . :-)Egész nap émelyegtem, bár éhes nem vagyok. Csak nagyon édes még így felhigítva is a megfelelő arányban. Nem jó belegondolni, hogy még napokig érezni kell az ízét, de ennél nagyobb bajom ne legyen. . . :-)

Szóval, ha valaki esetleg csatlakozna, akkor örömmel olvasnám a beszámolóját.

3362. missblond
2012. szept. 24. 20:31
Sziasztok! Én első körben hét napot bírtam, egyelőre ennyi elég volt. Érdekes nekem nem az első napok voltak nehezek, hanem az utolsók. Valahogy napról-napra rosszabbul lettem, egyre inkább fájt a gyomrom és a nyelőcsövem. Mondjuk közben elkapott egy megfázás is. Nekem kicsit egyhangúnak tűnik ez a kúra, de egyébként jó kezdés egy további, egészséges életmódhoz. Innen jó folytatni. :)
3361. missblond
2012. szept. 21. 14:36
Hogy álltok a kúrával? Nekem most van a negyedik napom. Eddig egész jól ment. Semmi különösebb tünetem nincs, egyedül a torkom fáj, bár az nem biztos, hogy a méregtelenítéstől. Indus só helyett használhatok jódozatlan tengeri sót is, ugye? Ti megbírjátok inni a sós meleg vagy hideg vizet? Nincs valami jó íze! :) Szívesen olvasnám az érzéseiteket az evés nélküli mindennapokkal kapcsolatban is. Furcsa dolog nem enni. Nem? Főleg, ha valaki kényszeres evő és a különböző érzelmekre evéssel reagál. Most muszáj megélni mindent, nincs kibúvó, nincs kompenzálás. Kitartást mindenkinek!
3360. gumicucli (válaszként erre: 3356. - D0f360ed26)
2012. szept. 18. 08:20
Köszi a tippet! Kipróbálom. Egyébként már túl vagyok a nehezén!
3359. missblond (válaszként erre: 3358. - Mesita)
2012. szept. 17. 12:40
Köszönöm, ez jó ötlet. Már mindent beszereztem, inndulhat holnap a kúra. :)
3358. Mesita (válaszként erre: 3353. - Missblond)
2012. szept. 14. 22:05

Én lúgosító és kamilla teát ittam!

A kamilla nagyon megnyugtatta a gyomromat, azt mindenképpen ajánlom!

3357. Mesita (válaszként erre: 3354. - Missblond)
2012. szept. 14. 22:04
pont annyira jön ki!elég lesz
2012. szept. 14. 21:09
Szőlőcukrot vennék be..
3355. gumicucli
2012. szept. 13. 10:36

Sziasztok!

Ti mit szoktatok csinálni ha böjt elején elkap a rosszullét? Pl. borzalmas hányinger. Bevallom én bekaptam 6-7 szem mandulát. Elrágcsáltam és attól jobban lettem. Enyhülni fog ez a dolog? A szörnyű üresgyomor érzésről nem is beszélve....

3354. missblond
2012. szept. 13. 10:04
Ahogy olvasom a neten, minimum 3 doboz szirup kell 10 naphoz. Nektek annyi elég volt?
3353. missblond
2012. szept. 13. 10:00

Sziasztok! Jövő kedden (18-án) kezdem a a 10 napos kúrát. Hétfőn már csak gyümölcsöt terveztem enni. Lenne pár kérdésem:

1. Elég egy doboz szirup?

2. Bors helyett gyömbérrel is hatásos a kúra (olvastam, hogy valaki azt tett bele)

3. Hol lehet gyömbért kapni? (Elnézést, de még sohasem vettem.)

4. Milyen méregtelenítő teát, italt érdemes a kúra mellett inni?

5. Van esetleg, aki szintén kedden kezdi a kúrát?

Előre is köszönöm a válaszokat és mindenkinek szép, eredményes méregtelenítést kívánok.

3352. cycus27 (válaszként erre: 3350. - Mankucka)
2012. szept. 11. 22:35

Szia!

A sós víznek meg kellene tenni a hatást. Ha nem lesz "eredmény", javaslom, hogy próbáld még ki a Hunyadi vizet, az garantáltan kitisztít.:)

Én tavaly tavasszal 6-7 kilót fogytam vele, abból 1-2 jött vissza, miután megtelt a gyomrom, de a többi csak nagyon lassan jött vissza, a diétásnak egyáltalán nem mondható táplálkozásom következtében.:) De szerintem egy normális étrenddel sokáig tartható.

3351. Mesita (válaszként erre: 3350. - Mankucka)
2012. szept. 11. 22:09

Szia!

Nekem minden nap volt székletem ha erre gondolsz....azt hallottam ennél a méregtelenítő kúránál ez a normális.

A 4 kilóból 3 víz, ha visszaszoktatod magad a szilárd táplálékra visszajön...ha csak egyből el nem kezdesz egy másik fogyókúrát amivel szinten tartod magad egyből.

3350. Mankucka
2012. szept. 11. 07:25

Sziasztok!

Ma vagyok a 3. napon, nem voltak mellékhatások, jobban bírom mint gondoltam, na jó nem dolgozom, és nem végzek szinte fizikai aktivitást a házimunkán kívül.

Soha életemben nem bírtam ki még egy gyümölcsnapot sem!

Szóval egy évek óta rám rakódott súlyfelesleggel küzdök, bő 2 hete sem szénhidrátot, sem cukrot nem eszem, és összesen fél kiló ment le. A Neera kúrát, 5 napos verziót, vasárnap 2012.09.09.-én kezdtem, ma kedd van 90-ről 86 kilóra mentem le!!! Ez már bíztató ugyi?

Amit nem értek hogy csak a víz távozott eddig, minden más bent unatkozik, ma reggel már sós vízet is ittam, Másnak is van ilyen tapasztalata?

3349. Mesita
2012. szept. 6. 10:26

Szia!

Már régen csináltam a neerát csak fellestem a fórumra és láttam a kérdéseidet.

Én 8 kilót fogytam tőle, ebből 3 víz, ha nem vigyázol visszajön!

A dm-be vettem minden alkalommal, akkor még 6000 körül volt fél liter azaz 3 napi adag, de másoktól azt hallottam, hogy felment 7000-re.

Az első 3 napot fogod nehéznek érezni, de igyál nagyon sok vizet és gyógyteát langyosan, az sokat segít ( lúgosító, kamilla )

Az íze gyakorlatilag olyan mint a juhar szirupé, hiszen az :) de ha így sem rémlik akkor talán abból beugrik, hogy az amerikaiak ilyet szoktak csurgatni a reggeli palacsintájukra:)

Ez gyakorlatilag egy cukor szirup, rengeteg tápanyag van benne.....bár lehet morbid ehhez hasonlítanom, de hogy értsd, olyan mintha infúziót kapnál.....attól sem esel össze, csak a tápanyagokat folyékony formában juttatod be a szervezetedbe!

Mozgás nem ajánlott mellé.

Én néha éreztem gyomorégést, de kifejezett durva éhséget nem....csak hatalmas ürességet!

Remélem segítettem:)

Üdv.

Emese

2012. aug. 21. 20:07

Sziasztok!

Nagyon sok hozzászólás van így inkább kérdezek... Ti hol szoktatok ilyen szirupot vásárolni? neten, bioboltban, drogériában? hol a legolcsóbb vagy nagyjából mindenhol ugyanannyiba kerül? mihez hasonlít az íze? Úgy olvastam, hogy első napokban nehéz aztán már nem.. a cukor szintet nem ingatja nagyon? mert ha diétázom akkor én azon a ponton szoktam feladni, amikor leesik a cukor szintem és már szinte remeg a kezem.. Segítő válaszaitokat előre is köszönöm..

3347. Emily07 (válaszként erre: 3345. - Cholita)
2012. aug. 19. 15:22
Igen nekem 10 nap alatt lement egy 10-es ugyhogy mar megerte az egesz, lehet megint csinalok egy heteset majd valamikor...Mindenkinek kitartast...:)
3346. CakeBoss
2012. aug. 19. 02:35

Sziasztok!

Én ma rendeltem meg a 10 napos neera csomagot.

Azt szeretném megkérdezni,hogy ha reggel iszok sós vizet akkor attól még lehet e gyógyteát inni vagy a gyógytea a sós víz helyettesítésére szolgál?

Előre is köszönöm a választ.

3345. cholita (válaszként erre: 3338. - Emily07)
2012. aug. 18. 13:06
Gratutálok, nagyon ügyes vagy! :) 10 nap alatt ment le a 10 kg? én 4 napot szeretném csinálni :)
3344. cholita
2012. aug. 18. 13:04

Halihó!:)

Jó, hogy ilyen sokan írtatok ide. Én ma kezdtem el a Neera kúrát. Amint ittam belőle, rögtön nagyon elkezdtem szédülni, de az íze finom:) Szívesen iszom, figyelnem kell rá, hogy kihúzzam egész nap, és ne igyam meg hamarabb. Mellette sok vizet iszok, igénylem is. Már 1-2 órán belül éreztette hatását az ital... most kicsit ki vagyok ütve úgy érzem.. de 4 naposra tervezem, remélem menni fog:)

2012. aug. 17. 20:10

Én csináltam a kúrát már egydül, de a tavaszal résztvettem egy szervezett léböjtkúrán.

Nagyon jó lenne belekezdeni, de a szervezettség elvette az önállóságomat. Hogy telt a mai nap?

2012. aug. 17. 06:24

Ma van a harmadik napom, reggel kicsit rossz volt a sósvíz, de hatásos!

Még mindig a terv szerint megy minden, és jól vagyok!

2012. aug. 16. 17:06

Én szeptember első szombatján kezdeném.

Nem teherként szeretném megélni, hanem örömmel: Ezt MEG TUDOM CSINÁLNI!

Lenne aki csatlakozik???? :)

2012. aug. 16. 08:53
Ma van a második napom, eddig minden a terv szerint halad, jól vagyok!
3339. c079b9184b (válaszként erre: 3338. - Emily07)
2012. aug. 15. 06:19
Gratulálok, én ma kezdem!
3338. Emily07
2012. aug. 10. 14:03
Vegigcsinaltam es lement 9 kg. Mindenkinek kitartast:)
3337. Emily07 (válaszként erre: 3336. - Emily07)
2012. aug. 4. 13:53
Ma van a 6.nap... Egesz jol birom. -5,5kg nal jarok es tornazok mint allat...:)
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook