Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Ma borzasztóan fájt a fejem. Délig bírtam valahogy , de utánna bevettem fájdalomcsillapítót.
Mar jobban vagyok,remelem sikerül kibirni a 10 napot.
Szerintem legalább a kúra alatt ne adj plusz munkát a májadnak!:)
Bár a kávé illatát én is nagyon szeretem, az ízét kevésbé, a hatását meg egyáltalán nem.
Köszönöm.:)
Elvileg, ha megfelelően hidratált vagy a kúra alatt, nem is szabad éhesnek érezni magadat. Több löttyöt kell inni, ha érezzük, hogy fogytán az energia!
Ittál ma kávét?:)
Kitartást kivánok akkor neked is.
Mindenképp eddig nagyon jónak bizonyult ez a lötty. Nem ettem semmit több mint egy napja és még nem éreztem éhséget.
Szia!
Gratulálok a kezdéshez!:)
Nem, nem ittam kávét...én szinte soha nem is iszok, max. évente 2-3 alkalommal, amikor megkívánom az ízét. Ez többek között azért van, mert a kávé nem tesz túl jót a szervezetnek. Szerintem pont kiütöd a méregtelenítő-lúgosító kúra hatását a koffeintartalmú, savas lötyivel...ha lehet, inkább kerüld a kúra alatt!
Sziasztok!
Elkezdtem ma a Neera diétát, ittam két kávét a neera ital és a víz mellett. Eddig jól vagyok. Remélem akad a fórumon akivel együtt csináljam .
Rendicsek,akkor holnap belevágok!:)Még egy kérdést megengedsz,ha már ilyen szakavatott vagy?!
Ugye ez a kúra azoknál is működik,akik normális testalkatúak és nagyon vékonyak szeretnének lenni,mert azt olvastam,hogy beállítja az optimális testsúlyt, na mármost nekem elvileg a 60 kg lenne a normális,és én 171 cm 57 kg vagyok,de az istenért se érzem jól magam a bőrömben,csak ha 50 kg közelében járok...mikor megcsináltam az 5 napos verziót,akkor 3 kg ment le,de utána vissza is jött,mert ennem kellett,hogy bírjam az edzést, az 5. napra olyan gyenge voltam,mint a harmat...ált. ezért szoktam feladni az első napon,mert belegondolok,és inkább eszek vmit és elmegyek futni.
Igazán nem tudok konkrét javaslatot a neten. Azt tudom leírni, nekem mi jön be..
Nem bírom a kötöttségeket, tehát ezért sincs kokrétum.
Arra próbálok figyelni, hogy legyen reggeli-ebéd-vacsora. De igazán ne lakjak jól sosem.. Ne össze-vissza egyek..én már nem szeretem az édeset. Így nem eszem egyáltalán süteményt, kekszet, levesbe tésztát, általában sem nagyon eszem tésztát, főleg nem eszek semmit ami fehér liszt, fehér kenyér, fehér rizs. Ha eszem bajor rozskenyeret eszem, egyszer megnéztem 17 nap alatt fogyott el egy kiló, mert darabokban lefagyasztom.
Szeretem a tojást, a húst a halakat, a magvakat, salátákat, de nem teszek rá önteteket, hanem hidegensajtolt olajakat, joghurtot vegamix-szel, pirított magvakat, sajtot, esetleg kis parmezánsajtot is, hogy ízesebb legyen. És ha eszem tésztát az általában tönkölytészta, és szénhidráthoz nem eszem lehetőleg fehérjét. Sok vizet, teát iszom, és azért rendszeresen sportolok. Na ezt nem egyik napról a másikra alakítottam ki, hanem egy egy kúra után próbáltam figyelni rá, aztán, ha elszaladt velem a ló, megint megcsináltam a kúrát. Igazából nekem a lendületem a kedvem lett jobb a Neera kúrától, s egyre könnyebb volt magamra figyelni, olyannyira hogy nem is kívánok semmi édeset, s ez nagyon jó!
Sajnálom, hogy konkrétummal nem tudtam segíteni..
De sok sikert! Miért ne áldozzunk egy kis figyelmet magunkra, amikor pl. a kocsinkat is szervizeljük olykor?? :))
Nem ígérem, hogy egyszerre fogjuk csinálni, mert én olyan vagyok, hogy hosszasan készítem magamat egy tisztító kúrára fejben, aztán gondolok egyet és belevágok, tehát a kúrát sosem szoktam időzíteni, hanem mindig a testem jelzéseire hallgatok. Persze fokozatosan szoktam belevágni. Előtte mindig tartok egy pár könnyebb, gyümölcs-zöldségnapot.
Viszont szívesen drukkolok és igyekszem ösztönzőleg hatni arra, aki kéri!:)
Nem tervezem meg előre a napok számát, már 2x10 napon vagyok túl eddig, tehát bizonyítottan kibírom, de szerintem sokkal könnyebb úgy megcsinálni egy kúrát, hogy mindig csak 1 napban gondolkodunk, nem pedig többen, mert az az egy nap belátható és tervezhető, legalább is én jobban meg tudom magammal beszélni azt, hogy na jó, akkor a mai napba mindent beleadok, mint azt, hogy a következő 10 napba mindent beleadok. Mindig csak egyesével kell lépni és mindig csak akkorát, amekkorát jól esik!
Köszi,ez bíztató.Még maradt a lötyiből,így még ma is nérázok.így egyszerűbb.De iszonyú belegondolni hogy megint jön a macera,mit vásásroljak,főzzek, utálkozzak rajta napokig mert 1 embernek sok...
Van valahol jó,egyszerű,testsúlybarát étrendjavaslat a neten ?Vagy egyéni bevált módszer?
Tarts ki!Ügyes vagy!Meg tudod csinálni!Nekem most van folyamatban a Neera beszerzése és szerintem jövő héten belevágok!Már alig várom! Szinte kiabál utána a szervezetem!:)
Imádtam a hatásait!Minden túlzás nékül állíthatom, hogy egy másik dimenzió nyílt meg előttem a 4. napon. Az érzékeim soha nem látott módon felerősödtek és egy fantasztikus belső utazásban volt részem. A fizikális síkra vetített jótékony hatásairól nem is beszélve!Ragyogóan üde bőr, -6 kiló, ízek, illatok, hangok teljesen más érzékelése...
Sziasztok,semmi biztatás,támogatás?Még 1 nap....
A súlyom igazából nem sem változik már,gondolom lelassult az anyagcserém.Bízom benne, a méregtelenítés pörög....
Köszi,aranyos vagy!A mai nap nagyon jól eltelt,nem is voltam éhes
és még van a lötyimből!Kell a sós vìz reggel még a vège felé is?