Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Szia:)
Azért tolom a havim miatt, mert én borzasztóan hasgörcsös vagyok és ilyenkor beveszek napi 2-3 fájdalomcsillapítót, amit a méregtelenítés alatt nem szabadna, arról nem is beszélve, hogy ha "üres" gyomorra veszem be, akkor még rosszul is leszek.
Ezért inkább halasztok :).....sőt addig csinálok egy laza kis diétát, leadok még vagy 3kilót a két hét alatt, és a neera így szuperül kiegészíti majd a diétámat, tisztulásomat.
20 kilót fogytam már eddig, a maradék 10kilóval küzdök és most nagyon reménykedek, hogy újra lemegy vele annyi mint először!!
Értem, hogy nem a fogyás miatt csinálod, de ettől függetlenül a kérdésemre választ nem kaptam...
Valóban a méregtelenítés a legfontosabb, nekem a -8-ból 2-3 jött csak vissza.
Szia Mesita! Én épp tegnap fogtam bele a kúrába, először csinálom és csak a fórum olvasgatása adott erőt, amúgy nem hittem, hogy ilyesmit végig lehet csinálni:) Én 6 kiótól szeretnék megszabadulni, de bármennyinek örünék, főleg ha közben jót is teszek vele magamnak! Látom, hogy a havid miatt tolod, miért? Csak azért kérdezem, mert nekem is bele fog esni!
Nem fogyás miatt csinálom/csináltam, bár kétségtelen, hogy az előzőnél 6 kilót fogytam. De ez leginkább csak víz és -bocs, hogy így irom, de- a trutyi, ami bennünk volt. Ezzel a kúrával szoktam le 13 év után a dohányzásról egyik napról a másikra. Végérvényesen megundorodtam egy csomó olyan dologtól, ami káros a szervezetem számára. Ez számomra ezerzszer fontosabb, mint az, hogy mit mutat a mérleg...
Rendben, persze!!Drukkolok!
Azt lehet tudni, hogy hány kilóról indulsz? érdekelne, mert régen én elég sokról... fogytam vele 8 kilót.
Most 20-al kevesebb vagyok és kíváncsi lennék viszonyításképpen.
Ha nem szeretnéd itt, akkor leírnád priviben?
Szia!Èn hétfőn startolok!:)Megvárni nem tudlak, mert már beletetted a bogarat a fülembe.:)Jò lett volna párosan, de majd legközelebb!:)
Szia Annie!
Hát szomorú hírt kell közölnöm!
Én is megvettem a 10 napi adagot ma, de nem fogom tudni elkezdeni hétfőn, mert rosszul számoltam és pont bele fog esni a havim. Utána meg egyből elutazunk....így csak április 2-án tudom majd elkezdeni a kúrát!
Megértem ha nem vársz rám addig, én drukkolok nagyon neked!
Jelentem beszereztem egy pár kiló citromot!:)
Gyógytea van itthon, Neera szirup szintén, már csak a cayenne borsot kell beszerezni, mert itthon jöttem rá, hogy elfogyott...
Szisztok! Én végigcsináltam egy 10 napos kúrát, de csak 1 dl-t használtam (nem másfél dl-t) egy nap, így megmaradt egy 500 ml-es bontatlan üveg Neera szirupom. Ha valakit érdekel, ár alatt eladó!
4500 Ft
Szuper!
Én is így csinálom! 2 liter neera+ 2 liter víz + 1 liter gyógytea! De jó, hogy velem tartasz!
Várom!!!!Majd írok :)
Szia!Elkezdtem a felkészűlést!Nem ìgérem,hogy pont hétfőre készen állok majd, de hogy a következő napok valamelyikén belevágok,az biztos!
Èn szigorùan szoktam magamat tartani a kùrához.Csak gyògyteát, vizet és a löttyöt fogyasztom.Van aki könnyed ételeket eszik mellette, de szerintem pont az a lényeg, hogy megkìméljük az emésztőrendszerünket.
Annie!
Hétfőre sikerül felkészülni? velem tartasz? :)))
A soraidat olvasva kedvet kaptam hozzá!:) Nálam ez jó pár napos felkészüléssel szokott csak menni. Ilyenkor nem csak fizikálisan, de lelkileg-szellemileg is felkészülök...
Sziasztok! Én másfél évvel ezelőtt már megcsináltam egyszer a 10 napos neera kúrát -8kg-os sikerrel és fantasztikus tisztulással:)
Hétfőn, azaz márc. 18-án kezdek egy 10 napos kúrát ismét.
Aki esetleg kedvet kapott és csinálná velem, közös támogatással és erővel, az legyen olyan jó és írjon.....:))) könnyebb ha nem egyedül szenvedek :)
Szerintem csak akkor, ha nem tudsz reggel elmenni a mellekhelyisegbe. Az esti teat mindenkepp idd meg. Keserusot en ket reggel ittam, a tobbi nap nem volt gond. De persze alkatfuggo.
Sziasztok en már 6 napnál jàrok es tenyleg 3 . Nap a kritikus, ahogy azt átlèptem már nem vagyok èhes;) es a börõm is szebb szerintetek minden reggel igyak keserûsót vagy az már sok???
Szia ChrisTai,
igen, én olyan szinten aktív vagyok, hogy ma kezdtem el a 10 napos kúrát. Csatlakozol? :)
sziasztok! aktív itt még valaki? :)
Hát sajnos megválnék két Neera 0,5l sziruptól 5000ft/db. Nekem egyáltalán nem bírja a szervezetem. Akit érdekelne: 205570746 Budapest
Erdemes a 10 napot vegigcsinalni, mert pont a 4-5. napon kezdenek a mergek kiurulni. Nem konnyu, de tartsatok ki, jot tesz, jo erzes utana.
Szia!
Én ma fogom beszerezni a 10 napos kúrához való adagot. Még sosem csináltam, szívesen csatlakozok.
Halihó mindenkinek!Én holnap kezdem a kúrát..4-5 naposra tervezem...remélem,hogy sikerülni fog..?!
van esetleg valaki,aki csatlakozna?!:)
Szia, a hetveget egesz jol birtam, ma reggel viszont nagyon ehes voltam, es vagyok is. Mar csak a finom zoldsegekre meg pipihusra tudok gondolni. :-)) Nem tudom en sem, hogy tisztulok-e. Igazabol kb. - 3 kg-nal tartok, ami gondolom viz meg salakanyag. Egyelore azt sem erzem hogy a borom gyonyoru lenne vagy tobb energiam lenne mint maskor. De hatha meg a vegeig igy lesz. En csutortokon kezdek majd enni zoldseglevessel, ha addig ehen nem halok. Nalad van valami pozitiv valtozas?
Szia! Hogy birod a hetveget? Hogy erzed magad? En ma kezdtem eszegetni, de ehes nem vagyok, csak nem szeretnek leepulni..Ma az elso nap hogy nem faj a hasam, csak erzekeny. Nem tudom hogy megtisztult-e a szervezetem a mergektol, de a gyomrom osszement, es szinte semmit nem kivanok. Aztan lassuk hogy beindule a fogyas..
Akkor vegulis megerte ez a par nap megiscsak, igy korabban jott elo a problema legalabb. En kicsit aggodom a hetvege miatt, hogy birjam etel nelkul, de majd elfoglalom magam. Neked is jo pihenest.
Vegul is a vesem kezdet urulni, van koze, a kura inditotta be, de ez jo, mert maskepp nem jelentkezne csak ha mar ko es akkor muteni kell, igy szepen itthon kell varjam mig elmegy a homok.. de ehes nem vagyok, meg tartom a kurat csak egyenlore vizzel..
Jaj te szegeny. Gondolod ennek van koze a kurahoz? Remelem jobban leszel. Azert ird meg mit mond az orvos.
Szia, hat en felkellett hogy adjam, tegnap nagyon eros hasfajast kaptam, visszajott az egesz limonade es tea es semmi nem maradt bent. 4 ora szuntelen fajdalom utan orvoshoz kellett menjunk, vakbelgyuladas is lehet, de mindket vesem tele homokkal es az is lehet, igy haza kuldtek es mondtak ha nem erosodik a fajdalom akkor vakbel es rogton menjek, hogy kivegyek, de szerencsere ugy ejjel 12 korul belealudtam es elmult a fajdalom.
Ma nagyon gyengenek erzem magam, semmit nem ettem meg mindigm csak vizet iszok. Nem tudom mit csinaljak a neera elo van keszitve..
Orulok hogy vegre jobban erzed magad! Tarts ki!
Szia, hogy vagy ma? En jobban erzem magam, vidamabb vagyok. Este nemi gyertyafeny es fustolo mellett jogaztam egy orat. Nagyon jolesett. Lassan feluthoz erunk. :-) Remelem meg kitartasz te is. Mondjuk azt hiszem holnap reggel innom kell sos vizet, hogy atmosson, mert ma nem sikerult elmennem a 00-ba. A nyelvem ma reggelre lett ronda. Remelem gyorsan rozsaszin lesz megint.
Hat nalam hullamokban jon az ehsegerzet, aztan elmulik. Hianyzik az eves, az izek, olyan mintha ezer eve nem ettem volna semmit :-)). Na jo nem panaszkodom, en valasztottam is kitartok. Hatha jobb lesz a masodik fele. Egyebkent en sulyra nem igazan erzek valtozast, 1-2 kg talan. Ez a salaktalanito tea nalam mukodik ugy nez ki, mondjuk amugy is gyors az anyagcserem. Viszont folyton recepteket nezegetek, hogy milyen finom egeszsegeseket fogok fozni ha ennek vege.
További ajánlott fórumok: