Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szankciókat? Mármint büntetésre gondolsz?
Én nem büntetném, ha látom, hogy bántja a dolog.
Gyakoroljatok kicsit többet, beszéljétek át, hogy esetleg mi az amit nem ért, de hogy szankciókat vetnék be, azt nem hiszem.
Nem tudom mit csináljak Dancival eddig jól tanult, most a matekja meg 2-es lett, pedig tanultunk rá.
Sírva állt a kapu előtt úgy jött haza :-(
A szívem szakadt meg amikor megláttam, de valamilyen szankciót akkor be kell vetnem.
Ötletek?
Mi is cserélődünk,jobba mondva a fogaink,vagyis a fiamé.
Nála normál tempóban.
Nálunk is volt,hogy doki segítsége kellett,mert farkas fogban bújdogáltak ki neki.
A tejfoga már lötyögött,jött is az igazi.
Aztán ott kapott egy kincsesládát,azóta oda gyűjtögeti.De én megkértem elöttem ne tekergesse,mert ájulhatnékom van.Ált.addig csűri-csavarja ami lötyög,még ki nem szedi.....
A tejfogak is ugyanilyen tempóban jöttek ki. Egyáltalán nem örülök, jobb lett volna tovább ellenni tejfogakkal.
Járunk rendszeresen dokihoz, de sajna az én xar minőségű fogaimat örökölte. Mindig attól félek, hogy kilyukad a csontfoga. Azt ugyanis, hogy injekciót adjanak az ínyébe, tuti nem hagyná. És elég makacs a lelkem....
csajok a rágófogak még tejfogak nálatok?
mármint a gyerekeknél
Azt írod,a megfelelt az kettes?
A féléviben a végén úgy értékelték: jól megfelelt.
Akkor az négyes vagy kettes?
Merthogy szülőin utánna megdícsérték....
Hát ez az aláhúzogatás nem tom' meddig lesz?
Némelyiken ki sem igazodtam....
A jegy átláthatóbb.
nekem is zavaróa az hogy napi osztályzata jegy,havi a szöveges aláhúzós,félévkor és évvégén az aláhúzáson kivül egy mondat van hogy a tantárgyi követelményeket....teljesitette...nálunk jól ami a négyes és a jeles osztályzat a kiválóan az a kitünő,csillagos ötös,ha az van hogy megfelelt az kettes hármas ha az hogy nem jól halad vagy fejlesztésre szorul az az elégtelen igy mondták most tanárnénik a szülőin....
viszont havi értékelésen 3as a magatartása több hónapban illetve matekbol a lehető legrosszabb van aláhúzva összeségében mégis négyes ötös magatartásból és matekból is.....mármint tanárnénik szerint is...szóval nekem ez nem következetes és érthetetlen
Havi értékelésnek mi jegyeket kapunk.
De a félévi és év végi bizi kifejezésekkel van értékelve.Ez engem abból zavar,hogy nincs viszonyítási alapom.Kb.ra tudom mennyire miből jó a fiam.De egyszerűbb lenne azt is jegyekkel értékelni. %-kolás matekból szokott lenni,de zárójelben jegy is van mellette.
Szép napot.
Sziasztok!
Nálunk már tavaly volt angol.
Osztályzás úgy van, hogy a százalékos eredmény mellé odaírják zárójelben az osztályzatot.
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...