Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Ma fogalmazás doga. Négy kép alapján kell történetet kitalálni, és fogalmazást írni.
Szerdán köridolgozat.
Nekem úgy tűnik, mintha állandóan dolgozatokat írnának.
Pont azt néztem én is ma a könyvben, hogy közeleg a Himnusz. Most Mátyás van porondon. Holnap az igékből újabb dolgozatírás lesz.
Tényleg nem százas a tanítónéni, nagy kedvence az a fiú, aki Bencével elbánt. Szerintem azért is dühös a gyerekemre, mert a kedvencet megbüntették. Na de ezen is túl leszünk:-))
Szerintem tavaly is tanultak belőle,csak nem az összeset,ha jól rémlik!
A Himnuszt és a Szózatot sem egyszerre tanulják,hanem minden évben több versszakot:)
Hamarosan a Himnusz következik.
Így lehet a gyerek kedvét elvenni a tanulástól!! !!
Sajnos:(
A Nemzeti dalt nekünk tavaly kellett megtanulni.
Mondjuk én már akkor mondtam, hogy szerintem ez nem másodikos anyag, nade nálunk a Kincskereső kisködmön után már semmin nem lehet csodálkozni.
Sziasztok!Hogy sikerült a vers Timi?
Barbaráék ma mondták fel a Nemzeti Dalt,5-t kapott rá:))
Barbara ez a verset szorgalmiként tanulta meg és természetesen egy 5-ért:))
Ja,szia!!
És a Nemzeti Dalt kell most megtanulniuk!
Sehol senki?
bencééknek ma nem kellett suliba menni, de tanulnivaló az akad, főleg magyarból. A drága tanárnéni a 18 versszakos Mátyás anyja című verset adta fel nekik, bár az is igaz, hogy csak március második hétfőjén kell felmondani, de akkor is...Inkább a Nemzeti Dalt tanulnák.
Sziasztok!
Márc.2.-án lesz nálunk nyílt nap.Vagy én vagy párom bekukkantunk a suliban.Bár ilyenkor nem úgy mennek a dolgok mint más napokon....
Nyelvtanból az igék ragozásánál tartunk:én,te ő....
Szent Istvánt még csak most veszik.
Szám.techn.:Cornelius Logo-t.
Matekból most csönd van .
Tegnap hozott haza 3 db. képet,amit tan. néni készített.1-et a farsangról(de azt csak úgy elkapkodva),1-et kint a hóban,1-et meg a du.-i napköziben készült.Ma vinni kellett rá 180 Ft.-ot.
Szép hetet nektek!
Ilyen náluk is volt,hogy rendőr- és tűzoltóautó jött ki és megnézhették.
Még csak most pályáznak,remélem nem pénzes,mármint nem kell fizetni!!
Nálunk tavaly volt ilyesmi.
Az egyik kisgyerek papája rendőr és ő tartott előadásokat a kresszről,pl. mire kell figyelnie a gyermeknek mielőtt átkel a gyalogosátkelőhelyen ... stb.
Aztán volt olyan nyilt nap is ahol a tűzoltóság,mentők és a rendőrök is kint voltak,megnézhették belülről a gyerekek.....
Üzenőbe nem írták be?
Nyílt nap,valamelyik nap lesz nálunk a suliban.Ma nézem meg a pontos dátumot.
Sziasztok!Barbaráék valamilyen közlekedési versenyre pályáznak.Nem igazán tudta megmondani.
Nem hallottatok róla valamit?
Sziasztok!
27.-én ismét sorváltó-verseny lesz.
A előzőről is készült kép.
A suli oldalán fent van.
Előtte 2 nappal válogatja ki a tan.néni ki megy ismét......
Ma angol 5-ös a termés.
Amúgy nálunk most nagy a csend.
Szeretném,ha péntekig így maradna,ezen a szinten.
Elég tűrhetően. Magyarból dolgozatot írtak Szent Istvánról, csak erről előre Bencének nem szólt a tanárnéni, pedig csütörtökön összeírt neki egy rakás megoldandó feladatot, mivel pénteken nem volt suliba. Egy kérdést nem tudott teljesen megválaszolni, a többi azért ment neki.
Technikából még csütörtökön osztályozták a gombvarrást és a pelenkaöltést:-)
Sziasztok!Eddig jól:)
Barbara délután sokat olvasott,mert osztályozás lesz hangos olvasásból.
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...