Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Ezt én sem értem,miért törölték el az osztályozást!!
Mindenkinek sokkal világosabb lenne és a szülő sem úgy értelmezné,ahogy ő gondolja!!
Mi is felnőttünk osztályzattal és semmi bajunk nincs:))
Sziasztok!Nem csodálom Timi!!
Azért a gyereknek is van hozzávaló esze,érzi,hogy nem jó ez így,nem ezt érdemelné!!
Nálunk még mindig vannak ilyen kis dícséret kártyák.Aki szorgalmas és plussz feladatot old meg,vagy idő előtt szorgalmasan készül,azokat jutalmazzák.
Persze a rosszakat ugyanígy,magatartás kártyával.
Van jótett doboz és rossz cselekedet doboz.
Tavaly még nem volt.
És sűrűn van téma szülőin ezekről és az agresszivitásról.........
Csodálod?Szegénykém!Hányszor mondta fel?
Arany szíve!Azért remélem részesül valami jutalomban ( a suliban ) ,ha idő előtt megtanulta és ilyen ügyesen.
Nem minden tanárnál lehet észrevenni,de sajnos van ilyen:((
Ezzel Bencénél sikerült elérni,hogy ne szeresse a magyart,pedig fontos lenne,nagyon!!!!
Nekem eddig a felsővel pont pozitív tapasztalataim vannak, én úgy látom ott nincs kivételezés! Ha mégis van, akkor se olyan látványos mint alsóban!!!!
Annyira örülők, hogy a fiam végre felsős lett, mert ami náluk alsóban ment az valami borzalom volt!
Sziasztok!Én azért szeretem Barbara tanító nénijét,mert Ő nem kivételez senkivel.
Bencét is Ő tanította anno...
Na,felsőben már nem így van:((
Sziasztok!
Nálunk most viszonylag csend honol.
Persze az én kisfiam sz.tem megint elfelejti elmesélni a sulis dolgokat.
Nálunk is volt már fogalmazásból ilyen házi,ilen képes.Nem nagyon feküdt az én csemetémnek,röviden összecsapta.Egyébként sem az a túlragozós gyermek,1-2 mondtatban elintézte,pedig min. másfél oldalt kellett volna írni......
Kedves Gyöngyskorpió!Sajnállak titeket!
Fú,jó bunkó volt tan.néni!Írtad is milyen jól megy neki a vers.Én üzentem volna.
Nálunk is volt hasonló matekból.
Ofő beírta a matek füztebe:mikor pótolod a leckét?
Aztán visszaírtam neki,ott van,csak lapozni kell,és a poén,aznap megvolt hibátlanul.....
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...