Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Nálunk csak 1 napos kirándulások vannak.
Akkor felszabadult igazán,ha nem azt nézi,hol jár az anyja,hanem a barátnőivel fecserészik:)
nekem is ez a véleményem :-)
most őszintén mint csinál egy 9 éves gyerek?
max kuncognak és örülnek, hogy esetleg este 10-ig fent lehetnek
Sziasztok!Osztálykirándulásra nálunk sem szokott szülő menni!Általában 2 osztály megy együtt és a 2 oszt.főnök mellé még 1-2 tanár.
Szerintem ha a szülő kirándulni akar,akkor menjenek együtt a család!
Ez az én véleményem,de bocs,ha másé nem!
igen sajnos ez a mai helyzet és bírom, hogy a legtöbb problémás gyereket hiperaktivnak nyilvánítanak, majd gyógyszert szedetnek velük.
Pedig szerintem a szülőnek kellene jobban törődnie velük, egyből nem lenne gond
jaj csajok nálunk a szülőin én is kiakadtam, 48 személyes busszal mennek kirándulni a gyerekek és tele lesz sőt még 1 vagy 2 kocsi is megy majd a busz után mert annyi szülő megy az osztály kirándulásra a gyerekek 26-an vannak.
be is szóltam, hogy ez már szülő kirándulás.
és ezek a gyerekek tényleg nem rosszak, kb 2 olyan fiú van aki talán problémás
Sajnos szülőin nálunk is elhangzott hogy tömeges az agresszivítás a gyerekek között.Név nélkül,összességében.Sok a vita,félreértés,nézeteltérés,akár verekedés is.
Sajnos tehetetlenül nézem mit hoz haza a fiam a suliból és elkeseredetten próbáljuk orvosolni.A normák nálunk is megvannak,tán'még szigorúbban is egy picit,csakhogy ezt más szülőknek is be kellene tartatniuk.....
Amikor nagyon elkeseredem, akkor(is) szoktalak titeket olvasni, mert jó tudni, hogy ilyen szülők és ilyen gyerekek is vannak még.
25 éve tanítok és nem szoktam(régebben) panaszkodni a gyerekekre, mert ez a dolgom, én választottam...De mostanában azt hiszem fenekestül fordult fel a világ. 27 gyerek jér az sztályomba, ebből 19 fiú. A fiúk között van 8 aki mindenáron "falkavezér " akar lenni és ennek érdekében bárkit, bármikor eltapos, félrelök, megver. Egy percre nem lehet őket egyedül hagyni, mert egymásnak esnek. Trágárul beszélnek egymással, sőt az MSN-en keresztül is. A szülők gyakran összevesznek egymással a gyerekeik miatt. Mindegyik védi a magáét és el nem ismerné, hogy az ő gyereke nem tökéletes.A gyerekek egyik nap összevesznek, másik nap kibékülnek, de a szülők tartják a haragot. Hihetetlen szexuális érdeklődés van bennük és hála az internetnek sok mindenről tudnak már és ezt meg is osztják azokkal is akik még igazán csak "harmadikos kisgyerekek". Persze a családok is nagyon vegyesek, bár meg kell mondanom az osztály egyetlen cigány kisfiújával van a legkevesebb baj.
A 27 családból talán 6-nál van rendben az otthoni családi élet.Ez elkeserítő...
Ezért jó nekem, hogy Ti itt vagytok és látom, hogy van még olyan anyuka is, mint amilyenek ti vagytok.Köszönöm!
Sziasztok!Timi,olvastam a naplód!Elkeserítő,hogy már 1 harmadikos gyerek is ilyen.Jól tette Bence,hogy nem hagyta magát!!
Sajnos az ilyeneknek a szüleiben van a hiba leginkább!!
A farsang febr.10.-én lesz,konkrétumok még nincsenek,csak ötletek.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Én kellemeset csalódtam a félévi bizin.Örültem neki,jó lett.De tanultunk is...
és nincs lazsálás,adogatják rendesen a tanulni valókat....
jaj ez ismerős..
nálunk is mindig mondja a tanár néni, hogy mindenki reggelizzen otthon és van egy duci kislány aki állandóan majszol, ott volt az anyja a szülőin, nem tudom miért nem beszéli meg vele az of személyesen.
az!
szerencsére miénk nem ilyen, de szólt, hogy hozzanak a gyerekek leckefüzetet, mert mindig elfelejtik felírni a dolgokat
Köszike! A farsang első részében holnap csoportosan öltöznek be, a két tanárnénivel 13 gyerek. Az iskola rabjai lesznek, csíkos felsőben, farmerban, összekötött kézzel és táncolni fognak. Erre gyakorolnak már két napja. Aztán lehet majd átöltözni az egyéni jelmezbe.
Tegnap kicsit kiakadtam. Jön haza a gyerek a suliból, és látom, hogy a bal kézfején egy nagy felirat van tollal. Kérdem, mi az. MUtatja, hogy az van ráírva: Édesanyám megdícsért. Ma fogalmazást kell írni ebben a témában, és a magyaros tanárnéni feliratta a kezükre, hogy ne felejtsenek el gyakorolni, gondolkodni a dolgon. Mondván, hogy fürdéskor úgyis lejön. Na mondanom sem kell, baromian nem jött le! Mondtam Bencének, hogyha legközelebb ilyen ötlete lesz Éva néninek, nyugodtan mondja meg, hogy any nem engedi a kézfirkát, azért vana füzet.
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...