Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Nem tudom,csak azt,hogy 100 felett lett a pontja,a végleges eredményt nem:((
Barbaráék közlekedésből neveznek valamilyen versenyre.Még a rendőrök is kijönnek felkészíteni Őket.Legalábbis ő ezt mondta:)
És továbbjutott? Enyimgyereknek 84 pontja lett, eléggé elkapkodta. Kevés rá az idő igazság szerint.
Móra nálunk nincsen. kenguru lesz a jövő héten, valamint Bolyai volt ősszel, matek és magyar is, de az csapatverseny.
Megvolt a versmondás. Két jegyet kaptak, egyet a pontos szövegmondásra, egyet pedig az előadásmódra. Bence csillagos ötöst és ötöst kapott! Nagyon büszke vagyok rá, mert felül tudott kerekedni a sérelmeken, és megmutatta, mit ér!
Matekból egy versenysorozatból túl van a városi megmérettetésen, hónap végén megy a megyeire, Ő képviseli a harmadik évfolyamot az iskolából.
Sziasztok!Látod,mi bíztatunk:))
Barbaráék ma írtak nyelvtanból.
A Himnuszt nem mondták fel,mert színház volt.
Talán holnap!
Sziasztok!
Ma nőnap.
Az én fiam nem virággal köszönti ma a két tan.nénit,hanem rajzzal.
Lázasan rajolta még este 9-kor.
Tudom,ilyenkor úgy illik,hogy virággal készülnek....de így személyre szólóbb,és ezt ő készítette,nem vettük.(és ez nem hervad el.... :(-)
Egyébként a múlt héten bekülték 1 rajzversenyre az egyik rajzát.Úgy örültem neki,hogy a nem csak a sportból jeleskedik,hanem más felé is kacsingat.
Szép hetet kívánok nektek!
Na ja.
Olvasom,mindenhol hajtás van.......
Sziasztok!
Nálunk csönd van Himnusz ügyben,de minden másból hajtás.......Az egész 7 vége tanulással telik....
Környezet:Árnyék,fény,tárgyak viszonyítási helyzetei.......fogalmak.
Nyelvtan:Igeidők :szabály
Fogalmazás:elbeszélő fog.,bevezetés :szabály
És matekból is van szorgalmi,de ez már csak,ha ezen átestünk....
Ja és szövegértés is van-volt.
És 2 olvasmány.
(őszíntén?kell a tanulás,meg nem árt gyakorolni......de ez nem normális dolog.Ma már fájt nekem is a fejem.....nem lennék most nebuló!)
Szia!Tényleg??
Már 6 verszsaknál tartanak,még így sem az összes!
Mindenévben többet,így végülis csak hozzá kell tanulni a tavalyihoz:)
Szia!
A mi tankönyvünkben nincs is benne a Himnusz.
Egyáltalán nem bánom :-))
Ez a legjobb módja annak,hogy ne hízzunk!!
Nézed a képet a sütikről,amíg akarod,azzal ,ha szerencséd van,jól laksz:)))
Barbaráéknak hétfőre kell megtanulniuk a Himnuszt!
Már egész jól megy:))
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...